bugün

Abla sen benim ışığımsın, dedi.
Daha iyisini duymadım.
En son iltifatı üniversite kantininde bir kızdan sigara tutuş şeklime almıştım. Çok güzel tutuyormuşum. Sigarayı da bir arkadaştan otlanmıştım. Aktif içici değildim. Paket taşımıyordum yani. Bu iltifat üzerine aldığım gazla paket taşımaya kızı etkilemek için onun yanında sigara üstüne sigara içmeye başladım. Eş zamanlı olarak Kız da benden sigara otlanmaya başladı…Sonradan anladım ki kızın amacı rahatca sigara otlanabileceği bir adam yaratmakmış.
pek iltifat edenim yok ama spor salonundakiler iyi ağırlık basıp vücudumu toparladığımı söylüyor en fazla bu yani.
- çok günahkârsın. Kimlerin hakkını yedin kim bilir. Bu güzellik ne ya!

Eşim sağolsun şımartır hep beni.
18lik kız gibiymişim bir teyze söyledi.
* bunu bir yağuşuklu söylemezdi zaten.
Hiç yüzüne bile bakmadığım göz teması bile kurmadığım kasiyer hanım gözleriniz ne kadar güzel demişti.
Eteğini nerden aldın?
Arabayı çok iyi sürüyorsun.
insanı mutlu eden cümledir. Ayrıca bazılarımız çok sık duyarken bazılarımız ise nadir duyar. Ama önemli nokta şudur; kimin söylediği…

Benim içinse canım çocuklarımdan duyduğumdur;
görsel
Senin hiç kötü huyun yok mu?
Dün çok güzelsin cümlesini işittim ondan önceyse iyi bir insansın ve yine yine, bu ikisi döngü haline geldi duyunca hiçbir tepki veremiyorum.
bir markette çalışan, daha önce de birkaç defa sohbet ettiğimiz kasiyer bir kıza "kendimi yıpranmış hissediyorum, başımın yan taraflarındaki saçlarım giderek beyazlıyor" dediğimde bana, "lütfen sözlerime güvenin, bu tarz size çok yakışıyor, gerçekten çok hoş birisiniz" demişti.
O nasıl bir ses tonu?

Evet
Çok severler beni.. abdbdb

görsel
karımdandı:
sen yokken bile nasıl bir insan olduğunu bir kez daha kanıtladın, yüzlerce kişi seni bekledi sordu, hastanede, telefon ucunda ülkenin dört bir yanından arkadaşların .. sadece sen yoktun, nolur gel seni çok özledik(karnındaki 5 aylık oğlum).

önceki ve gelecekteki hiçbir iltifat ve özlem cümlesi bunun üzerine çıkamayacak.

şu hayatta güzel birşey yapmış olmak.
Bugün Antalya’da düğündeydik. Düğün sahibi düğündeki en güzel kız sendin dedi.
inanmak istiyorum bunahddh. *
Siz karınıza sahip çıkıp, banyoda çok iyi yıkarsınız...
en son alınan degil de yıllar yıllar once alınan:
yas 25. paris te yasıyorum. acayip sosyal, acayip bıcır bıcır donemlerim.
fransız arkadas grubumun muzik grubu var. cesitli paris barlarında cıkıp soyluyorlar.
velhasılı bir menajerleri var. antohny. boyle 40 yaslarında bir zenci.
bir gun beni kenara cekti dedi ki:
-gulmekicinyaratilmis ilk defa boyle bir kadın goruyorum. ışıl ışılsın. geldigin yere enerji katıyorsun. bu menajerlik islerinde bana yardım eder misin? gittigimiz barlarda bir anons yapman bile o şen sesinle bizi birkac adım one cıkartır.

ihih.
Geçen gittiğim tatilde tanıştığım bi çocuk "orta çağdan gelmiş bi periye benziyorsun" dedi. Ben de teşekkür ettim.
Çok samimi gelmiyor artık....
Olmayan iltifat. Yakışıklı suratlı, kaslı kollu panpa ve tatlı suratlı, kaslı karınlı kraliçe alır o iltifatı. Ben kitap okur, araştırırım, zekaya iltifat eden mi var ? Beklemiyorum da zaten.
Abır böyle düşmüyor işte ya niye hep aynı şeyi deneyip de farklı sonuçlar bekliyorsun ki. Böyle zeka mı olur mk.
Sanırım “Brownie harika olmuş” şeklindeydi. Yapıyoruz bu sporu eved.*
Kız kardeşim(8): "abla, arkadaşlarım ablan çok güzel diyorlar." dedi bugün.