bugün
- ferdi vs müslüm vs orhan11
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi15
- ferdi tayfur11
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları20
- gece atıştırmalık önerileri11
- vampirov ile kahvehanede çay içmek8
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v28
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı8
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
- bundan 40 sene önce stres diye bir kavram yoktu10
başaramadık.
elin duymasın.
Keşke herkes senin gibi olsa be true, dünya nüfusu yarıya inerdi. Nüfus planlamasına yaptığın katkılardan dolayı teşekkürler. Cinsellik konusundaki minimalist yaşantını takdir ediyorum. Gerçi seninki nihilizme doğru gidiyor artık. fiziksel ilişkiye bu kadar uzak kalıp platonik aşkın gerçek savunucusu olmak kolay değil, filozoflar bile seni kıskanıyor.
bende zaten Nüfus planlamasına denge getirmek için yapıyorum. yoksa kızlar peşimde. lanet olsun içimdeki nüfus planlamasına. sanki dünyayı ben kurtarcam amk.
true tekleşmenin kitabını yazıyor...
enteresan olan nedir?
Eli değil, sözlük duymasın.
Yıllardır sözlüğü sikiyor.
Yıllardır sözlüğü sikiyor.
true kardeşim madem şeytana uymayı beceremiyorsun bari Allah'a uy.
bak önce bi iman esaslarını oku. sonra farz namazlarını kıl. bir de gece namazını alıştır kendini. bana dua etmezsen ne olayım. gece namazının tadını hiçbir karıdan, içkiden, gece klübünden, eğlence hayatından, hiçbir sosyal etkinlikten vs. alamazsın. sktir et sonu yok o iştahın.
bak önce bi iman esaslarını oku. sonra farz namazlarını kıl. bir de gece namazını alıştır kendini. bana dua etmezsen ne olayım. gece namazının tadını hiçbir karıdan, içkiden, gece klübünden, eğlence hayatından, hiçbir sosyal etkinlikten vs. alamazsın. sktir et sonu yok o iştahın.
Ne deseydim true;
Nasa astronotları bile uzayda senin kadar yalnız değil mi deseydim?
Senin bir kadınla birlikte olmayı beklediğin kadar Havva elmayı yemek için bekleseydi adem ile şimdi el ele cennette dolaşıyorlardı mı deseydim?
Senin aşk hayatını belgesel yapsalar dünyanın en kısa metrajlı belgeseli ödülünü gözü kapalı kazanır mı deseydim?
Senden ışık hızında kaçan Kadınlara ışık hızına ulaşmayı öğrettiğin için teşekkür mü etseydim?
Eros bile senden umudu kesip erken emeklilik başvurusu yapıp eyt ile emekli olmayı tercih etmiş mi deseydim?
Cinsellikten bu kadar uzak kalarak kendini mi cezalandırıyorsun yoksa kadınları mı ödüllendiriyorsun diye sorarak rencide mi etseydim?
Sana zaten vuran vurmuş ben de vurup kırmak dökmek istemedim seni onun için takdir ettim bir önceki entryde. iyi yönlerini ortaya çıkarıp parlatmaya çalışıyorum seni belki bir faydamız olur da bir kadın farkına varır.
Nasa astronotları bile uzayda senin kadar yalnız değil mi deseydim?
Senin bir kadınla birlikte olmayı beklediğin kadar Havva elmayı yemek için bekleseydi adem ile şimdi el ele cennette dolaşıyorlardı mı deseydim?
Senin aşk hayatını belgesel yapsalar dünyanın en kısa metrajlı belgeseli ödülünü gözü kapalı kazanır mı deseydim?
Senden ışık hızında kaçan Kadınlara ışık hızına ulaşmayı öğrettiğin için teşekkür mü etseydim?
Eros bile senden umudu kesip erken emeklilik başvurusu yapıp eyt ile emekli olmayı tercih etmiş mi deseydim?
Cinsellikten bu kadar uzak kalarak kendini mi cezalandırıyorsun yoksa kadınları mı ödüllendiriyorsun diye sorarak rencide mi etseydim?
Sana zaten vuran vurmuş ben de vurup kırmak dökmek istemedim seni onun için takdir ettim bir önceki entryde. iyi yönlerini ortaya çıkarıp parlatmaya çalışıyorum seni belki bir faydamız olur da bir kadın farkına varır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar