bugün
- dünya39
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı33
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları7
- amerika birleşik devletleri29
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak10
- israil10
- en medeni ortadoğulular6
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- ecevit denince akla gelen şeyler27
- sözlüğün en güzel kadını14
- sosyal medya ve internetin ardında deccal var3
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- telegram5
- ismail yüksek4
- norveç9
- balgam atar gibi konuşmak3
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- taş gibi kalçası olan kadın8
- evanjelist9
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- cuma akşam evde kalan yazarlar5
- sözlük yazarlarının infak biçimi2
- mustafa kemal atatürk10
- fransa6
- suriyede bi milyon arabın ölümü2
- akaretler3
- isveç5
- pakistan2
- türk rock grupları8
- avrupa5
- berhan şimşek2
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- 25 eylül 2026 karadağ güney kıbrıs maçı2
- hewal ebo12
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek2
- şuan dinlediğin şarkı4
- almanya4
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- uğurcan çakır5
- bilime güvenmek bir inanç mıdır2
- tacikistan2
- seçilmiş topluluk2
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- finlandiya3
- maddi dünyanın kazanımıyla övünmek2
- apoya küfür edince deliren akpli3
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- ukrayna3
Saçma sapan başlıkları ile akışı dolduran yazar. Kimsenin de dikkatini çekmedi mi?
Şu yazarın profiline bir baksanıza. Boş boş işlerle uğraşmayın.
(bkz: aydinoglu nebula)
(bkz: aydinoglu nebula)
Düşündürücü bir sorunsaldır. Aslen.
Düşünen bir adamdır. Aslen.
Bir kadınla da iyi seks yapan erkektir. Aslen.
Ormanda davul çalarak düğün yapan cinlerdir. Geceleri çalarlar. Aslen.
Doya doya su içmektir. Aslen.
sözlüğün yeni sapıklarından. Tez kellesi vurula.
Halâ bakire olan ve bir keriz bulacak olan kızdır. Aslen.
Sözlük kızlarıyla seks yapıp çoğalmaktır. Aslen.
Alacağı zevki düşünen kız sevincidir. Aslen.
Anında seks yapmaya uygun bir kıyafettir. Aslen.
Tam tabiri tespiti ile, yarrak yemeden duramam diyen kadındır. Aslen.
Gammazlar göreve dersiniz sonra haftanın gammazlarına gömersiniz.
Unutma unutturma. Bunu yazan adamın silik olması lazımken hala sözlükte dolaşıyor. Çaylağı bitince geri döner.
Gerçi moderatör abisi silmez bunu, geçen akşam yanlışlıkla silik attı sonra yeniden çaylağa çevirdiler.
görsel
Gerçi moderatör abisi silmez bunu, geçen akşam yanlışlıkla silik attı sonra yeniden çaylağa çevirdiler.
görsel
gammazlıyorum gammazlıyorum silinmiyor. iyice kanalizasyona döndürdüler burayı yapay zeka moderatör koyduk dediler onu da kendilerine benzetmişler. lan yapay zeka moderatör koydun da "sözlük formatını" neden yüklemedin neye göre silecek veya kalacak diye karar veriyor bu ? silinmesi gereken entryi doğru sebepten/sebeplerden gammazlıyorsun gene silmiyor. ya da bazı yazarların gammazladıklarını silme diye mi programladılar ne yaptılarsa artık bunlardan her şey beklenir amk..
sen şimdi kendini bu gezegenin efendisi sanıyorsun ama hayır, asıl ev sahibi mantarlar. bizden önce buradaydılar. bu onların dünyası. yarın uzaylılar gelince bizimle değil kadim mantarlarla iletişim kuracaklar.
profil foto yüklemenin mümkün olmadığı sözlük.
Şey olmasın ya? Çanakkale.
Şey olmasın ya? Çanakkale.
halka sözlükte gezen kahramanlarımız önce uzun süre medeniyet izine rastlamadılar. sonra karşılarına bir gündem sekmesi çıkınca çok heyecanlandılar, fakat buradaki gündem de 2015 sonrası inci sözlük tadında ilkel bir gündemdi. kadın yazarlar ise ya yoktu ya da kendilerini belli etmiyorlardı.
fuşlettiş'in meme talepleri ise yerel yazarlar tarafından sürekli dick pickle karşılık buluyordu. çük içinde perişan kalmış, hayattan soğumak üzereydi. sadece 2010 civarında girilen bol bilgili başlıklar gezilmeye değerdi ama fuşlettiş'in derdi başkaydı...
bir başka antik başlıktan daha fuları boynunda çıkan fuşlettiş ansızın inanılmaz bir şey gördü: "sözlük yazarlarının bozaları" başlığında bir boza bardağı tutan ojeli parmaklara sahip bir el resmi! "aman yarabbi! bu gerçek bir dişi! eli varsa memesi de vardır bunun!" diyerek hemen nick altına "mmh kalemi çok güçlü" yazmaya girişti.
erkek yazarımız ise bu esnada fularını altıncıya değiştirmiş, 2003'te girilen bir sanat entrysini analiz ediyordu. kediye "git bak şu fuşlettiş'e, bize yine silik yedirmesin" dedi. kedi fuşlettiş'i tek elle yazarken gördü ve "fuşlo bak daha çaylaklıktan zor çıktık skerim klavyenin tuşunu ha!" dedi. ama fuşlettiş hedefe odaklanmıştı, kediye dönüp "sandalyeden düştüm anan zaaa xd" dedi ve dm'den yardırma safhasına geçti.
kedi tekrar erkek yazara dönüp "o kadar halka sözlüğe geldin sen de anca edebiyat entrylerine fav ver, karı kız desen tınne, her şeyi de biliyon ya te amk enteli. hem senin adın niye yok, feridun diyelim sana da" diyerek hunharca güzel oyunları başlıklarında gömmeye ve milleti yemlemeye başladı.
ama aslında üçü de gizliden gizliye bozalı el atan dişi yazarı artılamıştı. bu artıların gücüyle yazarımız gammaz gücü kazanarak bir harun abiye dönüştü. halka sözlüğü meğer bir harun abi örgütü hala koruyup kolluyordu. bundan bihaber fuşlettiş, sonunda dişi yazara özelden "boydan atsana bi tane ya bozayla beraber oyhşş" yazdı. ve olanlar oldu...
yeni harun abi özelden buna öyle bir malafat resmi attı ki, fuşlettiş bir an kendinden geçip cinsel yönelimini sorguladı. "lan karrrı değil miydin sen, o zaman o ojeli foto neydi laaaa?" yazmasına ile yanıt olarak "şimdi sktir git üç beş bilgi içerikli entry gir, yoksa bunu kendime soktuğum fotoyu da atarım. ayrıca nickli başlık açanları kucağa alıyorum, haberin olsun" diyerek görevine döndü.
fuşlettiş ise "o eller beni kucağa alsa ömrüm uzar amk" diyerek nickli başlık açmaya girişecekti.
fuşlettiş'in meme talepleri ise yerel yazarlar tarafından sürekli dick pickle karşılık buluyordu. çük içinde perişan kalmış, hayattan soğumak üzereydi. sadece 2010 civarında girilen bol bilgili başlıklar gezilmeye değerdi ama fuşlettiş'in derdi başkaydı...
bir başka antik başlıktan daha fuları boynunda çıkan fuşlettiş ansızın inanılmaz bir şey gördü: "sözlük yazarlarının bozaları" başlığında bir boza bardağı tutan ojeli parmaklara sahip bir el resmi! "aman yarabbi! bu gerçek bir dişi! eli varsa memesi de vardır bunun!" diyerek hemen nick altına "mmh kalemi çok güçlü" yazmaya girişti.
erkek yazarımız ise bu esnada fularını altıncıya değiştirmiş, 2003'te girilen bir sanat entrysini analiz ediyordu. kediye "git bak şu fuşlettiş'e, bize yine silik yedirmesin" dedi. kedi fuşlettiş'i tek elle yazarken gördü ve "fuşlo bak daha çaylaklıktan zor çıktık skerim klavyenin tuşunu ha!" dedi. ama fuşlettiş hedefe odaklanmıştı, kediye dönüp "sandalyeden düştüm anan zaaa xd" dedi ve dm'den yardırma safhasına geçti.
kedi tekrar erkek yazara dönüp "o kadar halka sözlüğe geldin sen de anca edebiyat entrylerine fav ver, karı kız desen tınne, her şeyi de biliyon ya te amk enteli. hem senin adın niye yok, feridun diyelim sana da" diyerek hunharca güzel oyunları başlıklarında gömmeye ve milleti yemlemeye başladı.
ama aslında üçü de gizliden gizliye bozalı el atan dişi yazarı artılamıştı. bu artıların gücüyle yazarımız gammaz gücü kazanarak bir harun abiye dönüştü. halka sözlüğü meğer bir harun abi örgütü hala koruyup kolluyordu. bundan bihaber fuşlettiş, sonunda dişi yazara özelden "boydan atsana bi tane ya bozayla beraber oyhşş" yazdı. ve olanlar oldu...
yeni harun abi özelden buna öyle bir malafat resmi attı ki, fuşlettiş bir an kendinden geçip cinsel yönelimini sorguladı. "lan karrrı değil miydin sen, o zaman o ojeli foto neydi laaaa?" yazmasına ile yanıt olarak "şimdi sktir git üç beş bilgi içerikli entry gir, yoksa bunu kendime soktuğum fotoyu da atarım. ayrıca nickli başlık açanları kucağa alıyorum, haberin olsun" diyerek görevine döndü.
fuşlettiş ise "o eller beni kucağa alsa ömrüm uzar amk" diyerek nickli başlık açmaya girişecekti.
biri adını, 16. yüzyılda Yavuz Sultan Selim’in yemeği beğenip, hazırlayan için, “Kim bu eli nazik” diye sormasından almıştır, diğeri 19. yüzyılda sultan Abdülaziz’in yemeği beğenmesi ile, vay amk hünkar bu yemeği çok beğendiden almıştır.
iki farklı yüzyılın, update görmüş, farklı yorumlanmış patlıcanlı etli aynı yemeğidir.
Mel in dediği gibi sosları farklı.
iki farklı yüzyılın, update görmüş, farklı yorumlanmış patlıcanlı etli aynı yemeğidir.
Mel in dediği gibi sosları farklı.
Bakma bana 2006' lı çocuk, sen doğduğunda ben okuma yazma öğreniyordum shshshsh.
insanın ikiyüzlülüğünden çok sıkıldım. Konunun benimle hiç ilgisi yok ancak yanlışını söylediğim insan, beni taraf olmakla itham etti. Yine de sakin kalarak kendimi ifade ettim. Karşımda öfkeden deliye dönmesini gülümseyerek izledim. Söylediği yalanı, yaptığı yanlışı mükemmel bir şekilde laf sokarak sıralayınca kudurmasını izledim.
Çok keyifliydi be.
Çok keyifliydi be.
Mevsim şartları düşünüldüğünde mümkün mevzu.
açılın mekanın sahibi geldi. ya da vazgeçtim açılmayın sonra azıyorum
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar