bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı20
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk7
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- true'nun engelli olması3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak3
- meriç dükalığı8
- habire124
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- okan çık hesap ver4
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- kadir inanır'ın mirası4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- sevdiğiniz yazarlar8
- fusya semsiyeli yabanci22
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- etli biber dolması5
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- insanları birbirine düşürmek4
- sözlük kızlarının kekleri24
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- trabzonspor5
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- bana onu sormayin8
- ölmek2
- kim koyarsa koysun gs'ye koyandan allah razı olsun2
- şemsiyeli benim3
- azerice bir not bırak2
- 18 eylül 2026 bayern münih union berlin maçı2
- galatasaray9
- kürdistan10
- şemsiyeli lavuk5
- iran2
- islamda namaz yoktur30
- bildiğiniz sure sayısı4
- galatahahahahahaha2
- fon skandalında dikkat çeken isimler2
- katatespizartmasi2
- ağzı kokan insan5
- kamudaki torpil durumları3
- beşiktaş5
Eşşeğin rüyasıdır. Biz ölmeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları üzerinde kesinlikle gerçekleşmeyecek eylemdir. Benim adım Teoman Çalmaşur. Benden Dünya üzerinde bir tane daha yok. O yüzden adım eşi benzeri olmayan bir kimlik numarası gibidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları üzerinde böyle bir hayali olan, önce beni öldürecek. Götü yiyen varsa özele bekliyorum orospu çocukları. Sizi görelim.
Yok sözlüğün kırbacıymış kıskacıymış fake hesaplar gırla gidiyor zaten ve siz reaksiyon verdikce fakeler üzerinden kişilik üstlenerek yeniden yeniden geliyorlar. O bu mu, şu bu mu bırakın bu muhabbetleri artık cidden sıktı. görmek istemiyorum sol framede, fuşya semsiyeli bilmemneymiş yok sarı tekermiş. Zırvalıklara bak ya hani denk gelir de okursun, bazen utanıyorum gerçekten bu kadar hayatsız mesnetsiz insanları gündem etmeyi bırakır mısınız artık? Ardında buradan birinin fakesi oldugu bariz degil mi? Öğrendiğinizde ne olacak başınız göğe mi erecek? Yarın başka hesap alır gelir. Siz beslemeye devam ettikce adam keyfinden dört köşe seyrediyor oturdugu yerde bu kadar mı salak olunur. Gidin dedikodunuzu aranızdaki gırgır muhabbetlerini başka bi sosyal mecraya taşıyın orada yapın. Ben ve umurunda olmayan diğerleri buna maruz kalmak zorunda mı?
nervio, nerelerdesin kız? gel kahvemizi içip sorunlarımıza amaaann be boşver, bu da geçer diyelim.
görsel
görsel
Köyde yaptığım çok iyi olmuştu ama..yanlış bi şey yaptım kesin. Çok üzücü.
görsel
görsel
Ben kınamam ya. Belki de mecburdur.
görsel
görsel
Öpülecek eller toprak altında.
Nerviocuğum hoş geldin diyorsa kıymetli biridir diyerek ben de hoş geldiniz diyorum sayın yazar.
şemsiyeli reklamını çok fazla yapıyor, ne zaman kırbaçcı abiyle alakalı başlıklar gündem olsa bu kız online!
itiraf et artık sensin o....
itiraf et artık sensin o....
kahveyi sade içiyorum ayağına yanında tatlı bir şeyler olmadan yapamayanları şöyle alıyım jfkdjd.
görsel
görsel
Neden herkes şemsiyeli erkek konusunda hemfikir ki? Acaba…
Yanlış ilişkiler yaşamayacağıma o kadar inanarak o kadar seçici davranarak büyük bir temkinle başladığım için sanırım büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ben ya. iki kez çok büyük sarsıldım.
Artık daha da yanlış bir ilişki yaşarsam bana da Yazzıklar olsun.
Gece gece kendime kuruldum.
Artık daha da yanlış bir ilişki yaşarsam bana da Yazzıklar olsun.
Gece gece kendime kuruldum.
görsel
Her haftasonu bankomuz:)
Her haftasonu bankomuz:)
Keşke hafızayı sildirmenin Bi çaresi olsaydı. Kötü anıları Hiç yaşamamış gibi olmanın vereceği mutluluğu merak ediyorum gerçekten. Ya da tüm anıları sildirdip hayata yeniden başlayıp beyaz bir sayfa açmak..
erken yaşta olgunlaştığımı düşünürdüm hep. zaman kibrimi törpüledikçe bu fikrim de usul usul değişti. meğer yalnızca ulaşılması zor birtakım farkındalıklar edinmişim. bu da beni, kendini ve ne istediğini en azından çoğu insandan daha iyi bilen birisine dönüştürmüş. nihayetinde hayatımda birtakım radikal değişikliklere gitmişim.
örnek vermek gerekirse, sosyal çevremden kendimi soyutladım. zira arkadaşlıkların ekseriyetle çıkara dayalı olduğuna kanaat getirmiştim. dostluklardan bahsetmiyorum. birileriyle aynı masayı paylaşmak, vakit geçirmek, birbirinin hayatına bir miktar eşlik etmek başka; ihtiyaç ortadan kalktığında o bağların sessizce çözülmesi başka.
derken yalnızlığın kapılarının birinden içeri girdim ve hala içerisindeyim. ağırlığı altında ezildiğim çok oldu. yine de vazgeçmedim; insanlara, hatta belki hayatın bizzat kendisine karşı taşıdığım hoşnutsuzluğun beni zehirlemesine izin vermeden kendime yetmeyi öğrendim.
fakat bazen yorucu oluyor. üstelik bunun için büyük bir hadise yaşanmasına da gerek yok.
mesela birkaç gün ya da hafta önce, zaman algımı yitireli çok oldu, ev değiştirdim. tek başıma taşınmanın ve yeniden düzen kurmanın beni nasıl bitkin düşürdüğünü anlatmayacağım. yalnızca yanımdaki binalardan birinin yıkıldığını, yıkılırken de internet kablolarının içinden geçtiğini söyleyeyim.
benim işim de evden ve internete dayalı. bir anda boşta kaldım. haliyle alkol tüketme, spor yapma ve oyun oynama sıklığım arttı. derken dün uyandım, bilgisayarın başına geçtim ve elimde kalan son oyunu açmaya çalıştım. offline modda daha fazla oynayamayacağımı söyleyip kendini kapattı.
cep telefonum yok. merkez veri bağlantısı olarak kullansam mesele çözülecek. rafımdaki kitapların hepsi defalarca okunmuş, şarkılar aşınmış. bir süre öylece oturdum. sonra fark ettim ki telefonunu beş dakikalığına ödünç alıp şu lanet bağlantıyı çözebileceğim kimsem de yok.
işte insan bazen böyle küçük hadiselerde, kendi kurduğu düzenin kenarlarına bakıyor. benim de aklımdan şu geçti:
“ulan, gerçekten kimseye ihtiyacım yok mu?”
belki mesele buna vereceğim cevapta bile değil. yalnız kalmamak uğruna yeniden o eski, suni ilişkilerin içine dönmek istemiyorum. fakat ihtiyaç duyduğun anda uzanabileceğin bir elin bulunmamasının da insana başka bir şey öğrettiği açık.
tşkrler.
örnek vermek gerekirse, sosyal çevremden kendimi soyutladım. zira arkadaşlıkların ekseriyetle çıkara dayalı olduğuna kanaat getirmiştim. dostluklardan bahsetmiyorum. birileriyle aynı masayı paylaşmak, vakit geçirmek, birbirinin hayatına bir miktar eşlik etmek başka; ihtiyaç ortadan kalktığında o bağların sessizce çözülmesi başka.
derken yalnızlığın kapılarının birinden içeri girdim ve hala içerisindeyim. ağırlığı altında ezildiğim çok oldu. yine de vazgeçmedim; insanlara, hatta belki hayatın bizzat kendisine karşı taşıdığım hoşnutsuzluğun beni zehirlemesine izin vermeden kendime yetmeyi öğrendim.
fakat bazen yorucu oluyor. üstelik bunun için büyük bir hadise yaşanmasına da gerek yok.
mesela birkaç gün ya da hafta önce, zaman algımı yitireli çok oldu, ev değiştirdim. tek başıma taşınmanın ve yeniden düzen kurmanın beni nasıl bitkin düşürdüğünü anlatmayacağım. yalnızca yanımdaki binalardan birinin yıkıldığını, yıkılırken de internet kablolarının içinden geçtiğini söyleyeyim.
benim işim de evden ve internete dayalı. bir anda boşta kaldım. haliyle alkol tüketme, spor yapma ve oyun oynama sıklığım arttı. derken dün uyandım, bilgisayarın başına geçtim ve elimde kalan son oyunu açmaya çalıştım. offline modda daha fazla oynayamayacağımı söyleyip kendini kapattı.
cep telefonum yok. merkez veri bağlantısı olarak kullansam mesele çözülecek. rafımdaki kitapların hepsi defalarca okunmuş, şarkılar aşınmış. bir süre öylece oturdum. sonra fark ettim ki telefonunu beş dakikalığına ödünç alıp şu lanet bağlantıyı çözebileceğim kimsem de yok.
işte insan bazen böyle küçük hadiselerde, kendi kurduğu düzenin kenarlarına bakıyor. benim de aklımdan şu geçti:
“ulan, gerçekten kimseye ihtiyacım yok mu?”
belki mesele buna vereceğim cevapta bile değil. yalnız kalmamak uğruna yeniden o eski, suni ilişkilerin içine dönmek istemiyorum. fakat ihtiyaç duyduğun anda uzanabileceğin bir elin bulunmamasının da insana başka bir şey öğrettiği açık.
tşkrler.
Valla bıraktığım gibi aynı sevimlilikle karşıma çıkan şeker mi şeker hanımefendi bir yazar..
Kısacası, ilgi diyor hep bende olsun diyor.
bu bir iftira değil analiz. ayrıca o dikkatli olsun hayırdır ya Bizim de burada gözümüz kulağımız glossumuz dedikodu gruplarımız var.
Abla hoşgeldin ya.
Tabi lan, yemeğinizi atın, ağzınıza kayısı emojisi koyup fotoğrafınızı paylaşın. Böyle troll makarası falan yapmayın, hoş değil!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar