bugün
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları3
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- özelden muzunu atan yazar10
- nervio'nun erkek olması12
- dede bu saate niye aktif ki8
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek4
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- nervionun sevgili yapması8
- game of thrones taki kerhaneci15
- ibnelik yapmak4
- etli nohut vs kuru fasulye6
- 2 2 milyar tl5
- iltica27
- gecenin şarkısı10
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- bana onu sormayin15
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- renkli gözlü insanlar7
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- şehrin eski haline duyulan özlem2
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- türbanlı kız arkadaşıyla sevişmeyi düşünen erkek3
- kadın cinayetleri4
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- erkan oğur dinleyerek huşu bulmak2
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- izmir bombası7
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- anın görüntüsü26
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- exlerini stalklayan kadın4
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- exlerini anlatan fingirfoş4
- uğurcan çakır10
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- sarapci koala hatayi6
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi2
- akp seçmeni18
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- fatma betül sayan kaya47
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi3
- silvermist15
Köleliğin bittiğini zannedenlere adeta bıçak gibi yanıttır. Ben niye bana ters bir adamla aynı odada saatlerce zaman geçiriyorum arkadaş. Üstelik benim fikirlerime zıt bir karakterle. neden Mecburi aynı ortak noktada buluşuyoruz mesela. Ya da farklı yerlere gidemiyoruz. Defolup Gidip tarımcılık yapsam diyorum ama çiftçiyi de öldürdüler be kardeşim.
yok ki, kız taklidi yapan troller var.
kedi kamyoncu zaten, bilmeyen yok.
nervio aslında travlerın fake hesabı
Ravenna 20 yaşında ünili yurtta 4 kişi yönetiyor hesabı ondan dengesiz
bik bir zaten zallın yan hesabı.
kedi kamyoncu zaten, bilmeyen yok.
nervio aslında travlerın fake hesabı
Ravenna 20 yaşında ünili yurtta 4 kişi yönetiyor hesabı ondan dengesiz
bik bir zaten zallın yan hesabı.
Ak parti adaletinin örneğidir.
görsel
damarlı ve nah çeken ellerdir.
damarlı ve nah çeken ellerdir.
Reel hayatımda arkadaşlık kurmam çok zordur. insanlara güvenemem... insanlar konusunda sezgilerim aşırı güçlüdür, kolay kolay yanaşmam, içime sinmeyen insanlarla sohbeti geçtim, selamlaşmam dahi...
Bunun nedeni benim rol yapmayı bilmiyor oluşum. Yakın olduğum insanlara aşırı içten ve doğalım. Haliyle herkesle yakın olmamam gerekiyor... bu davranışımdan ötürü tuhaftır o selamlamayı tercih etmediğim insanların bile övgüleri kulağıma çalınır. Eh ne diyeyim, fazla mesafe beraberinde saygıyı da getirir...
Bunun nedeni benim rol yapmayı bilmiyor oluşum. Yakın olduğum insanlara aşırı içten ve doğalım. Haliyle herkesle yakın olmamam gerekiyor... bu davranışımdan ötürü tuhaftır o selamlamayı tercih etmediğim insanların bile övgüleri kulağıma çalınır. Eh ne diyeyim, fazla mesafe beraberinde saygıyı da getirir...
Bir paket daha yap karıştır ona
Az önce içeriden ses duydum yeğenim uyandı. Neyse biraz bekledim baktım yok annem mücadeleyi kaybediyor olay büyüyor gittim yanlarına.
Anne de anne diye ağlıyor. Neyse ağlamaktan bana cevap da vermiyor derken bir boşluk buldum korktun mu sen dedim evet dedi
Niye dedim
Rüyamda aslan gördüm dedi.
Bekle sen dedim.
Aradım aslanı. Verdim veriştirdim. Sen kimsinle başlayıp seni ben tek lokmada yerimle bitirdim. Çocuk uyudu lan tekrarsnzjsxnsnwjsksk.
Annem şokta.
Dedim anne bu gece uzun belli uykusu dağınık. Getirdim benim odaya. Bakalım sabahı nasıl sabah edicez..
Anne de anne diye ağlıyor. Neyse ağlamaktan bana cevap da vermiyor derken bir boşluk buldum korktun mu sen dedim evet dedi
Niye dedim
Rüyamda aslan gördüm dedi.
Bekle sen dedim.
Aradım aslanı. Verdim veriştirdim. Sen kimsinle başlayıp seni ben tek lokmada yerimle bitirdim. Çocuk uyudu lan tekrarsnzjsxnsnwjsksk.
Annem şokta.
Dedim anne bu gece uzun belli uykusu dağınık. Getirdim benim odaya. Bakalım sabahı nasıl sabah edicez..
ben ups boobsum zaten.
775 gün bakanlık yapmış.60 özel kalem müdürü değiştirmiş. Ortalama 12.9 günde bir kişi. Bu kişiler acaba istisnasi kadrodan kadrolu pozisyonlara atandılar mı…
Her türlü kötülüğü yapabilecek, hiçbir ahlaki değeri olmayan, uzakta tutulması gereken insanımsı türü.
adamı dinden imandan etme.
Yalancılık, adam kayırma, hak yeme, cep doldurma, fitne fesat işler.
Bir de sürekli göz kaçırınca aşık olduk sanıyolar ipneler.
Doları tl ye çevirip liste yapmış çakallar. Yemezler.
3. sırada Fransa'yı görünce osuruk bir liste olduğunu anladım .
Bu nah çekmeler de yeni moda oldu. Yapmayın. Eli güzel olan atsın. iki dk bakıp geçelim.
Bu Kadın muhalefet partisinden olsaydı hapse girerdi.
Siyasal islamcıların ne kadar iki yüzlü olduğunun kanıtı.
Siyasal islamcıların ne kadar iki yüzlü olduğunun kanıtı.
Üff listeye bak.
Bence Danimarka Hollanda Almanya gibi ülkelerde yaşayan Türkler hemen dönsünler.
Niye kendilerini siktiriyorlar oralarda, çok anlamsız. Hoşlarına mı gidiyor nedir.
Bence Danimarka Hollanda Almanya gibi ülkelerde yaşayan Türkler hemen dönsünler.
Niye kendilerini siktiriyorlar oralarda, çok anlamsız. Hoşlarına mı gidiyor nedir.
Brent petrol düşerken bizde zam yapılıyor. Ayrıca gabarda petrol bulunduğunda yine zam yapıyorlar.
Adalet bakanlığı yaptığı dönem fetö ile AKP arasındaki bağlar henüz kopmamışken, fetö onların nezdinde "hizmet hareketi" iken mecliste fetö iti için bu ülkenin yetiştirmiş olduğu değerli bir kıymet, bilge bir insan, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmet eden biri olduğunu haykıran isimdi kesinlikle şüphesiz. Ama sorarsanız ezelden beri fetö itiyle mücadele etmektedirler sjsj.
yine birileri prno izleyip gelmiş sözlüğe.
Bir süre içlerine bakıp, hmm test kitapları deyip burun kıvırıp bıraktım. sonra biri alsana satarsın kilo ile dedi. utandım almaya. sonra karar verdim ve karşıma boyumca kitaplar çıktı bırakılmış. aldım bagaja yükledim. bir hafta kadar gezdirdim, bu defa satmaya utandım. sonra ihtiyaç duydum götürüp 'binadan biri verdi' dedim. hurdacı 'bunları alırken seni gördüm' deyince yüzüm kızardı. iş işten geçmişti. sonra alışıyor insan. hemen gidip gaz aldım parasıyla. basit bir hayat.
göçüklerin ve solmuş renginin ona bir karakter kattığını savunuyorum
yıpranmış görüntüsü yaşanmışlığın
bir sembolüdür
mükemmel şekilde aşındığını ima ediyorum
çökmüş olsa da mükemmeldir
bildikleri basit, köşeli ve gösterişsiz tasarımı çok daha samimi ve yeterlidir
kısacası bu ruhunu yansıtan ve evinde hissettiren bir güzelliktir
öyle bahsediyorum hep
bu ne nostalji manyaklığı
yeni sezon da hoşuma gitmiyor
ne tuhaf bir biriyim
yıpranmış görüntüsü yaşanmışlığın
bir sembolüdür
mükemmel şekilde aşındığını ima ediyorum
çökmüş olsa da mükemmeldir
bildikleri basit, köşeli ve gösterişsiz tasarımı çok daha samimi ve yeterlidir
kısacası bu ruhunu yansıtan ve evinde hissettiren bir güzelliktir
öyle bahsediyorum hep
bu ne nostalji manyaklığı
yeni sezon da hoşuma gitmiyor
ne tuhaf bir biriyim
Her seçim dönemi oy verecek alternatif mi var diye saçma sapan bir argümana sığınan, CHP başa gelsin de apo içerden mi çıksın teröristlerle masaya mı oturulsun diyen ancak Bahçeli'nin apo için söylediklerine kulak tıkayan, ülkede birçok iyi şeyin müsebbibinin Erdoğan olduğunu söylerken nerede kötü bir şey var suçu cehapeye dış güçlere kemalistlere ona şuna atan, sütte bile leke vardır ama Erdoğan'da yoktur o hatasız kuldur reisin vardır bir bildiği kafasında olan, Erdoğan'ın iki farklı zamanda birbiriyle çelişen ifadelerini onaylayıp alkışlayan seçmen kitlesidir kesinlikle şüphesiz.
Sözlük kızsız kalır sjksdkkd
Azerbaycan medyasında türkiyeye dedi yazıyor.
Firebird fanusta mı yaşıyorsun dostum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar