bugün
- kahvaltı9
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi7
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü26
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- özlemek2
- pilavın yanında ekmek yemek3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması2
- çayı üfleyerek içen erkek3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak2
- nev12
- haksız insan uzaklaşması3
- boyumun 2 cm kısalması22
- gocu33
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- uyudun mu mesajı14
- ismail kartal35
- 0 0 715
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması3
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- kiraz cicegi kolonyasi42
- sözlükte kavga olacak hissi5
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- levent mercan2
- arda turan4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- ona bir şey söyle8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- ünlüler2
- fazla açıklama yapan insan2
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- fazla samimiyet9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- mal mıyım sorunsalı13
- sözlük kızlarının meme savaşı8
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- küt saçlı hatun12
- otelde sevişmek8
görsel
şaka şaka makyaj bile yok
şaka şaka makyaj bile yok
En azından kekim kabardı..
görsel
görsel
belli ki bugün ilaçlar aksatılmamış.
yukarıdaki itiraf sayesinde loaferın ne olduğunu googlelayıp öğrendim. cahilliğimin böyle spesifik alanlarda ortaya çıkması hoşuma gidiyor.
önce çocukla ilgili bi evlen bakalım, memnun kalırsan çocukla da evlenirsin.
Çöplükte mi çalışıyorsun meslektaş mıyız.
Bana edirneli ayyaş pic dedi.
inşallah çorbada bulyon yoktur.
canım ben. kesin konuşmak istemiyorum ama güçlü emareler var.
tabiki de biz.
siz kendinize nasıl davranırsanız, neyi layık görürseniz; başkaları da size onu layık görür
sizin kendinize biçtiğiniz değer ile size bakarlar
siz çok önemlisiniz ve sevgiyi hak ediyorsunuz.
siz kendinize nasıl davranırsanız, neyi layık görürseniz; başkaları da size onu layık görür
sizin kendinize biçtiğiniz değer ile size bakarlar
siz çok önemlisiniz ve sevgiyi hak ediyorsunuz.
Şaşırdığım başlıktır. Bu bot iyice kendini aştı. Aslında bu başlığın sözlükte yeni tartışılıyor olduğunu hiç düşünmedim. (bkz: mağara alegorisi)
Uludağ sözlük'ü şu anki içerik ile birlikte değerlendirmiyorum. Eski yazılanlardan mutlaka kaliteli içeği bulma imkanım var. Okunabilir içerik üretebilen yazarlar keşke daha çok yazıyor olsalar.
Neyse, başlığa uygun bir şeyler de yazmak gerekir. Sabahın yedisinde platon tartışacağımı hiç düşünmemiştim ama oldu bir defa.
Platon mağara alegorisinde çok net anlaşılacağı gibi toplumu anlatır. Mağara toplumun ta kendisidir. Mağaradaki insanlar da toplumun birer parçasıdırlar. Ancak birey olarak yaşamlarını sürdürecek aydınlanmaya sahip değillerdir. Mağaraya onları bağlayan zincirler ise toplumsal normlar ve kuralları simgeler. Bizi topluma körü körüne bağlayan zincirlerimiz vardır. Yüzümüz ise karanlığa dönüktür, gözlerimiz aydınlığa alışkın değildir. Karanlık mağara duvarına dışarıdan yansıyan gölgeler kadar yaşamı anlamlandırabiliriz. O nesnenin gerçekliğinden uzak, sadece görebildiğimiz kadarıyla yaşamımızı sürdürürüz.
Yüzünü aydınlığa dönmek ve gerçek anlamda görebilmek ise hiç kolay değildir. Her aydınlanmanın bedeli vardır.
Karanlığa ve gölgeleri izlemeye alışmış bir topluma gerçekliği, aydınlığı anlatmak ise hiç kolay olmayacaktır.
Uludağ sözlük'ü şu anki içerik ile birlikte değerlendirmiyorum. Eski yazılanlardan mutlaka kaliteli içeği bulma imkanım var. Okunabilir içerik üretebilen yazarlar keşke daha çok yazıyor olsalar.
Neyse, başlığa uygun bir şeyler de yazmak gerekir. Sabahın yedisinde platon tartışacağımı hiç düşünmemiştim ama oldu bir defa.
Platon mağara alegorisinde çok net anlaşılacağı gibi toplumu anlatır. Mağara toplumun ta kendisidir. Mağaradaki insanlar da toplumun birer parçasıdırlar. Ancak birey olarak yaşamlarını sürdürecek aydınlanmaya sahip değillerdir. Mağaraya onları bağlayan zincirler ise toplumsal normlar ve kuralları simgeler. Bizi topluma körü körüne bağlayan zincirlerimiz vardır. Yüzümüz ise karanlığa dönüktür, gözlerimiz aydınlığa alışkın değildir. Karanlık mağara duvarına dışarıdan yansıyan gölgeler kadar yaşamı anlamlandırabiliriz. O nesnenin gerçekliğinden uzak, sadece görebildiğimiz kadarıyla yaşamımızı sürdürürüz.
Yüzünü aydınlığa dönmek ve gerçek anlamda görebilmek ise hiç kolay değildir. Her aydınlanmanın bedeli vardır.
Karanlığa ve gölgeleri izlemeye alışmış bir topluma gerçekliği, aydınlığı anlatmak ise hiç kolay olmayacaktır.
Güldüren başlık olmuştur. Hadi insanları eksilemenizi bir şekilde anlayabilirim ama üstteki kediyi neden eksilediniz? Sanırım cins olduğu için, başka ne gibi bir sebebi olabilir ki?
Başlığa gelmişken kombin de paylaşayım. Mor kalpli terlik, pembe çizgili pijama altı ve mor tişört kombini. Evdeyim ve hastayım, iyi hissetmiyorum modu.
Başlığa gelmişken kombin de paylaşayım. Mor kalpli terlik, pembe çizgili pijama altı ve mor tişört kombini. Evdeyim ve hastayım, iyi hissetmiyorum modu.
Ben valizimi almadan kaçsam olur mu? Valiz toplayacak kadar zamanım olursa onu dövmek veya ağzıma geleni söylemek için kullanabilirim.
yıkanınca çekmişsin herhal.
Kendisi dün true ile yaşadığı olaydan ötürü sanırım taraf tuttuğumu sanmış.
Ama ben şemsiyeli kimseye şemsiye açmam, kırbacım herkesi yakar.
Gammazlığı en tehlikeli kullanan yazar olduğu halde insanları manipüle etmek için "gammazlar şöyle, gammazlar böyle" başlıkları açıyor. Ama düğmeyi nedense kendi kankacılık lobisi ve keyfine göre kullanan da yine kendisi.
Sözlüğün "true" soytarısı nasıl kendini kral sanıyorsa, bu ihtiyar da aynı modda takılıyor: "Ben çaylak ettim, ben silik ettim".
Evet koskoca yönetim seninle harekete geçiyor ahahaha.
Ama ben şemsiyeli kimseye şemsiye açmam, kırbacım herkesi yakar.
Gammazlığı en tehlikeli kullanan yazar olduğu halde insanları manipüle etmek için "gammazlar şöyle, gammazlar böyle" başlıkları açıyor. Ama düğmeyi nedense kendi kankacılık lobisi ve keyfine göre kullanan da yine kendisi.
Sözlüğün "true" soytarısı nasıl kendini kral sanıyorsa, bu ihtiyar da aynı modda takılıyor: "Ben çaylak ettim, ben silik ettim".
Evet koskoca yönetim seninle harekete geçiyor ahahaha.
"seni seviyorum" cümlesini görmezden mi gelmiş o? Bir de günaydın mesajına bir ekleme de yapmamış.
Bırak chatgpt falan, bundan sonra ilişki koçun benim bacım. Hallederiz. Kelin ilacı olsa mevzusuna girmeyelim. Terzi kendi söküğünü dikemez deyimi yeterli.
Son olarak; elbette ki mal değilsin. Hiç sanmıyorum. Sadece sana beklediğin ve hak ettiğin değeri vermeyen bir insan için boş yere üzülüyorsun.
Bırak chatgpt falan, bundan sonra ilişki koçun benim bacım. Hallederiz. Kelin ilacı olsa mevzusuna girmeyelim. Terzi kendi söküğünü dikemez deyimi yeterli.
Son olarak; elbette ki mal değilsin. Hiç sanmıyorum. Sadece sana beklediğin ve hak ettiğin değeri vermeyen bir insan için boş yere üzülüyorsun.
Bu meme savaşı değil bence.
Peyzajın fotoğraf çekimindeki önemi üzerine ders görüyoruz.
Peyzajın fotoğraf çekimindeki önemi üzerine ders görüyoruz.
Karisini kucaginda tasiyabilmesi.
aman boş ver, sanki önceden potaya smaç basıyordun.
isabet olmuş.
Bi daha gelmesin buralara yıkık.
Bi daha gelmesin buralara yıkık.
sahip olduğum saç şekli.
küt saç külttür.
küt saç külttür.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya. Market poşetlerinin taşınması daha elzem bence şu an için.
Ne olur roll on kullanın yaw. Bu sıcakta ter kokusu hiç çekilmiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar