bugün
- gokyuzunun silinen rengi16
- gocu42
- kürdü sevmek ruha iyi gelir6
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay4
- hayatımda aldığım en iyi karar4
- hamas12
- mazotun litresi 96 lira4
- burcunu açıklamayan insan14
- true denen ahlaksız3
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi18
- sabahları sevilen şeyler3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- bir bela geliyor21
- emret komutanim film muzigi2
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
- sözlük yazarları ne zıkkımlanıyor2
- liberteryan öğretmen olmak4
- dünya demokrasi günü2
- teklas kauçuk akplas2
- hulusi2
- hakan fidan'a türklere azınlık dedi iftirası3
- cedidacer6
- mahmut tuncer2
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- film önerileri10
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- çekmeköy de üst geçide çarpan hafriyat kamyonu2
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- günün sözü7
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği3
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- bugün can sıkan şeyler10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- filistin2
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- chp'nin temyizden feragat kararı2
- ismail kartal30
- karması eksi olan bayan yazar6
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
bunu teee aylar aylar önce söylediğimiz zaman "halk tv den mi izlediniz" diye soruyorlardı.
https://www.diken.com.tr/...nmak-icin-statu-bekliyor/
gene bir özür dilemez bu hanzolar ama.. devlet bahçeli halk tv yorumcusu falan değilse halk tv haberi de değil hani adam çıktı açık açık söyledi evet statü bekleniyor villasına geçecek dedi ? şamil tayyar da "bir süredir zaten bu imkandan faydalanıyor" dedi. ne olacak şimdi ???? 1 milyonuncu kez g.t oldular az sonra gene sağda solda şöyle haklı çıktık böyle tokatladık diye gezecekler.
https://www.diken.com.tr/...nmak-icin-statu-bekliyor/
gene bir özür dilemez bu hanzolar ama.. devlet bahçeli halk tv yorumcusu falan değilse halk tv haberi de değil hani adam çıktı açık açık söyledi evet statü bekleniyor villasına geçecek dedi ? şamil tayyar da "bir süredir zaten bu imkandan faydalanıyor" dedi. ne olacak şimdi ???? 1 milyonuncu kez g.t oldular az sonra gene sağda solda şöyle haklı çıktık böyle tokatladık diye gezecekler.
Şimdi konuştum. Hepinizin taa A..
şaka şaka hiçbirinize hiçbir şey söylemedi.
şaka şaka hiçbirinize hiçbir şey söylemedi.
kız tarafı ölümsüz olunca biraz tepeden bakıyor tabii.
usualsuspects ayakları aldı, şimdi de ellere talip çıktı. sözlükte insan anatomisi yavaş yavaş parselleniyor.
internette vahşi, cesur, lafını esirgemeyen ve havalı; gerçek hayatta çekingen, iki lafı bir araya getiremeyen, sakin kişiler için kullandığım mecazi ve alaycı bir ifade. kısaca internette atıp tutarsın ama gerçek hayatta yerleştirirler demek.
hırka giymeye ihtiyacım var.
kimsenin öyle bir inancı yok, gerek de yok zaten. ölü haliyle bile bazı dirilerin derdi olmaya devam ediyor. insan biraz da rahmetlinin karşısında ezilmekten utanır.
Siz alışmışsınız dont stop dövmeli kızlara dövdürmemişi görünce şaşırdınız tabi.
sallanır cüce külhanları... diye devam eden erebor yöresine ait anonim cüce türküsüdür.
bahçeli çıktı canlı canlı açıkladı bu hala yalan diyor lan * kutlamalara gelirsin imralıya kardeş ne de olsa 3 reisin ( rte bahçeli ve apo ) bir arada olacaklar açılışta.
insanda biraz utanma olur lan. akp dem ile ittifak yapıyor dedim öyle bir şey olursa akp ye bir daha oy vermem dedin sonra 180 derece döndün yok seçim ittifakı değilmiş de çok masum ittifakmış da.. apoya villa yapıyorlar dedim halk tv den mi izledin dedin doğru olduğu ortaya çıktı. yarın rte çıkıp dese sayın öcalana sürece verdiği hizmetlerden dolayı imralıya yaptığımız villada yaşama imkanı sunduk dese ne diyeceksin ? her zamanki gibi salağa yatıp sessizliğe bürüneceksin ama yeni parti tüzüğü diye diye gezeceksin. daha dur demirtaşı da çıkartacaklar o zaman çok pis makara olacak burada hazırla kendini sonra ağlama çok üzerime geliyorlar diye..
insanda biraz utanma olur lan. akp dem ile ittifak yapıyor dedim öyle bir şey olursa akp ye bir daha oy vermem dedin sonra 180 derece döndün yok seçim ittifakı değilmiş de çok masum ittifakmış da.. apoya villa yapıyorlar dedim halk tv den mi izledin dedin doğru olduğu ortaya çıktı. yarın rte çıkıp dese sayın öcalana sürece verdiği hizmetlerden dolayı imralıya yaptığımız villada yaşama imkanı sunduk dese ne diyeceksin ? her zamanki gibi salağa yatıp sessizliğe bürüneceksin ama yeni parti tüzüğü diye diye gezeceksin. daha dur demirtaşı da çıkartacaklar o zaman çok pis makara olacak burada hazırla kendini sonra ağlama çok üzerime geliyorlar diye..
öhöhöhöm
geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.
kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.
geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.
kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.
kalk lan müge anlı'ya büyüğün gelmiş. cinli, nefertitili, anastasialı, meryemli bi ablayı izledim. kadın senin bütün entryleri tek bölümde toplamış.
Ben dereotlu şekerli kornişon turşuyu çok sevdiğim için 1 kavanoz geldi.
Bu da benim kol kasım.
(img:#2511632)
(img:#2511632)
Seviyor musunuz, dövüyor musunuz belli değil be…
dört pati, biraz tüy, bolca trip. daha iyi yol arkadaşı bulamadım.
iki doz kedi patisi, tok karnına.
tolkien eski mektuplarında açıklıyor bunu, kartalların minimum sepet tutarı varmış. lore bilmeden başlık açmayalım lütfen.
daha dün o caddelerde sokaklarda hamas tarafından kaçırılan sivil israilli kadınları çocukları sokaklarda ganimet diye gezdiriyor, saldırıyor, taşlıyorlardı. o sokaklarda zafer çığlığı atıyorlardı ve biz burada "yapmayın, etmeyin, israille insanlıktan çıkma yarışına girmeyin" diyorduk.
dinletemedik, israil yanlısı dediler.
sonuç: dümdüz edilmiş gazze ve cesetlerini bile alamıyorlar.
dinletemedik, israil yanlısı dediler.
sonuç: dümdüz edilmiş gazze ve cesetlerini bile alamıyorlar.
Yazarlığımla gündeme gelmek istiyorum. Böyle magazinsel konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen.
insanın asabını durduk yere bozan durumdur. abi yine 6 yaşında altıma sıçışım geldi aklıma. hala çok utanıyorum ya.
Can sıkıcı bir durum. Genellikle erkekler kıZ taklidi yaparak beni tanımak istiyor. Demiyorum ki gay bunlar. Sadece ergenler. Kimi sana baba diyebilir miyim babam öldü benim diyor kimisi sen bi tanesin falan. Adımı soruyorlar meşhur fake isim var onu kullanırım. Ama sıkıldım bundan. Yazmamam bundan hep. Bıktım amk manyaklardan be.
görsel
Hadi kızlar. Gsggs
Hadi kızlar. Gsggs
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar