bugün
dünün iyileri

öpmek istediğiniz sözlük yazarları

Kimseyi öpemem günah.

meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği

Sözlükte 'hatunum' muhabbeti vardı silvercığım. Bu yine daha masum kalıyor. Acaba şemsiyelinin burcu ne? Onu sormak lazım.
Gerçi esas hesabı ile şemsiyeli arasında ciddi karakter farklılıkları var. ikizler herhalde.

mossad ajanı dinciler

Babaları tom barracktır.

arkadaşlar çok acil bakar mısınız

Vay be, bu defa da nah çıkmadı.. sözlük çok bozmuş.

morkstar yazdı bunu

Boş bkz buldum şunun içini bi doldurayım

Lan şarlatan hırt anama sövdüler anama sövdüler diye ağlıyorsun.

Lan adam olsan göçebe gibi apart apart dolaşmazsın it gibi

Anan bile eve almıyor demekki seni veya ananın evi yok adamım diye dolaşıyorsun apart apart.

girdilerimin silinmesi

sözlük yönetiminin metinleri değil, kendi huzurunu düzenleme biçimidir.

yazıyorum, siliniyor. tekrar yazıyorum, yine siliniyor. insan bir yerden sonra kendi entry'sini değil, karşı tarafın tahammül sınırını test ettiğini düşünüyor.

demek ki bazı cümleler yanlış olduğu için değil, fazla isabetli olduğu için çöpe gidiyor. neyse. çöp kutusunun da bir arşivi vardır elbet.

tşkrler.

usualsuspect i tedavi ettirmek

Siz o paraları bana yollayın, ben icabına bakarım çok bilmişler.

selam sev olaq mı diyen erkek

ortaokula gidiyor olabilir.

görsel

mesajla küfreden yazarlar

Efendi takılan orospu çocuğu oldukları için kendi sikik etiketleri ifşa olmasın diye gizli geylik yapan piç kuruları nasıl böyle iyi mi lan böcekler.

yan hesap

ana hesapta taşıyamadığı karakterini, yeni bir kullanıcı adı altında saklamaya çalışan sözlük yazarlarından bir ya da birkaçının sığınağıdır.

ki gocu'nun da içinde bulunduğu, habire12 ve true gibi isimlerin silik yahut çaylak olmasına vesile olduğu söylenen meselede avukatlık yapacak değilim. anlatılan o ki özelden aileye uzanan küfürler eksik olmamış, karşılığında da aynı seviyede bir reaksiyon gelmiş. al birini, vur ötekine. birbirini ısıran iki köpeğin hangisinin daha asil olduğunu tartışacak değiliz.

asıl manzara bundan sonra başlıyor. ana hesap taklaya gelince yan hesap, o da cezayı görünce bir başkası. açılan başlıklar siliniyor, yeniden giriliyor, başka kullanıcı adıyla tekrar hortlatılıyor. insan hesabını değiştire değiştire karakter değiştirdiğini sanınca ortaya trajedi değil, ucuz bir yeniden yayın kuşağı çıkıyor.

bana geldiğin kısım ise daha temiz. ortada sana yöneltilmiş tek bir hakaret yokken küfürle geldin. dişimi sıktıkça sürdürdün. tehdit kısmına vardığında numaramı verdim. ne aradın ne de kendi numaranı bıraktın. mevzu dışarı taşınca da hikayenin başrolü bir anda değişti ve "o küfür etti" anlatısı çıktı. kendi ağzından çıkan sözü karşı tarafa yüklemek de bir tür dublaj sanırım.

o yüzden benim açımdan şaşılacak bir şey yok. insanın başına gelen, çoğu zaman kurduğu düzenin faturasıdır. sen de hesabını hangi kullanıcı adıyla açtıysan aç, borcun yine aynı kalıyor.

mesela (bkz: karakter).

tşkrler.

morkstar

itiraf başlığına yazdığı yazıları özellikle seviyorum, uzun ama anlamlı.

arkadaşlar ben saçımı hangi renge boyayacağım ya

Kuf yesili.

karton toplayan cocuk

Boş yapma la.

görsel

sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum

görsel

morkstar

sözlükteki olaylarını bilmiyorum ama yazdığı yazılara denk gelmeyi sevdiğim birisi. kalabalık bi sessizlik, durgun bi gürültü sanki. yaptığı tespitler ve sorduğu sorularla olayları farklı bir bakış açısından görmemizi sağlayabiliyor. fikirleriyle düşündürüyor. umarım ruhundan katarak yazmaya devam eder kendisi.

günün sözü

“Belki de endişelendiğin gelecekte sen yoksundur.”

sarılmak istediğiniz sözlük yazarları

Niye kolların mı kısa?

fatma betül sayan kaya

Kainatı yaratan rabbim fatmaya 1 milyar vermiş çok mu amk.
Kıskanıyorsunuz.

arkadaşlar çok acil bakar mısınız

Ankaralı yasemin - motor geliyor olabilir.

yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması

Bol bol vaktimiz olur diye gidilen yüzüklerin efendisi kralın dönüşü nde falan insan filme dalıp unutuyor neden orada olduğunu ya.

sarılmak istediğiniz sözlük yazarları

Onlar kendilerini biliyor.

sözlüğün en güzel kadını

Yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz der atalarımız.

morkstar yazdı bunu

--spoiler--
anan bile eve almıyor demekki seni veya ananın evi yok adamım diye dolaşıyorsun apart apart.
--spoiler--
Yanlışlıkla okumuş bulundum abi bunlar nasıl sözler, dil ne söylerse baş onu çeker diye bir laf var bilir misiniz? Yapmayın.

gocu

Bi kaç kankasıyla beraber hoşlanmadığı yazarların üstüne gider, algı oluştururdu.
Çok kindar ve takıntılı biridir.

Uludağ sözlük'ten gitmesi çok iyi olur.

sırrı süreyya önder türkmen dir

Türk olması terörist destekçisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

bana onu sormayin nickli feyk zengini

Utanmaz ifşacıya bak sen. insanda biraz utanma olur sen arkadaşlarının özel mesajlarını ifşalayan adamsın benim adımı ağzına almadan önce bismillah çek.

kartoncuya zeytin dalı uzatmak

Tai seninle ayrı sevişeceğim beyaz popon tokatla koalanın pembe çorapları gibi olacak.

ermeni rum soykırımını inkar etmek

Hrant dink bu soykırımı kürt çeteleri yaptı diyordu. Hatta bazı aşiret ağalarının evlerinde halen daha ermeni haçı var.

fusya semsiyeli yabanci

bizden olmaz bela... ve her şey için çok geç artık hatunum. sen bizi hak etmiyorsun.

hikayeyi duyunca siz de hak vereceksiniz dostlar çünkü bu hanım yazar; 2 hafta sözlükte çaylak olduğum ve 1 ay yazmadığım için benim yokluğumu kabullenip yerime sarı şekerlek gibi bir adamı koymaya çalışması alışagelmişin dışında bir vizyonsuzluk.

hele bak hele.
bizden olmaz bela sen bizi hak etmiyorsun. yahu ne yaşamışız da böyle yazabiliyorsun. bu cümleler yaşanmış bir şeylerin değil senin kafanda kurduğun yeşilçam filmi senaryolarının yansımaları. sonuçta çeşit çeşit yeşilçam filmi var. zihnini okuyamıyorum. burada okurdan beklediğin hikayeyi anlamaları değil zaten. senin kendine kafanda verdiğin başrolü alkışlamalarını istiyorsun okurlardan.
üstelik bir ay yazmadım yerime birini koydu yazman benim seninle ilgilenmem olayı değil. senin o bana takıntılı demen zaten birinin sana takıntı yapmasını düşünerek bundan aldığın haz.
bu hazla neler düşünüp yaptığını bilemem. çünkü kırbaç metaforun, daima üstünlük taslaman, christian graycilik oynamaya çalışman bunu gerektirir. kendine fifty shades of gray filmindeki kadını arıyorsun. belki de kadınları.
üstelik sözde umrunda olmayan bir insanın çevrimiçi hareketlerini izlemek, üstüne bir de hatunum deyip yarı romantik karakter analizi yazmak da oldukça ironik kalıyor.
1.95 kaslı, pilotum demiştin de afrika yaban eşeğine benzeyen bir erkek çıkmazsın umarım bu işin sonunda. o sözde kırbaçlamaya kalktığın kişiler sana semeri vurur mazallah.

instagram tedavisi olmayan hastalıktır

Doğru bir tespittir. Sırf oraya foto atmak için tatile giden, ortamlara giren çok sayıda insan var. Bunların psikolojisini arastirmislar, altından eziklik psikolojisi cıkmış.
© copyright 2005 - 2026