bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı23
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri14
- mazotun 100 lira olacağı tarih11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz26
- kürtaj dede5
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi7
- sözlükte 15488 gammaz olması6
- ılık su içen erkek8
- mekke anlaşması5
- viski kola10
- istanbul taksicileri2
- saraca093
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- g i l d e d l i l y12
- pipet kullanan erkek8
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi2
- acı kıyaslamak2
- bugün ne oldu3
- her akşam kocasına kuruyemiş hazırlayan kadın3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- mazotun litresi 96 lira13
- eski bölümleri izlenilebilen spor programı5
- ekonomi çok iyi7
- evde balık pişirmek2
- hamas18
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf7
- gokyuzunun silinen rengi16
- spor yapmayan erkek7
- hava soğudu ulan2
- burcunu açıklamayan insan18
- duman avcıları4
- dram filmi seven erkek5
- bu saatte hamburger yenir mi10
- internette tanışılan kızın gerçekte maymun çıkması6
- 13 aralık 2026 fenerbahçe trabzonspor maçı2
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek4
- düğünde kılıç kemeri isteyen kadın6
- seninle böyle olabilirdik7
- çocukken yapılan ahlaksızlıklar4
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı27
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları2
- fenerbahçe yi kurtarma planı6
- ölmeden önce kimlerle beraberseniz3
- naruto dayi4
- ferrariye lpg taktıran barzo3
- banka faizi5
- true ve süperego3
- tora'ya göre rab yeryüzüne indi konuştu3
- türkiye'nin en kuzeybatısının edirne olması2
Sapık yazarlar birliği başkanı.
alkışlıyorum şemsiyeli yabancıyı. demek ki online listesini didikliyorsun beni görmek için ben girip bakmıyorum bile o listeye.
sonuçta fifty shades of gray filmindeki christian gray gibi her güzel kadını istiyorsun. ama onun şirketi vardı ve kadınları sözleşme ile çağırıyordu. sen entry görünce kendin geliyorsun zaten. ben kimsenin hatunu değilim.
internette istediğini yazabilirsin, gerçekte yerleştiririm. insan ister istemez merak ediyor.
sen yazar mısın yoksa sözlüğe müfettiş olarak mı atandın? zaten maaşım yattı yemeğe çıkardık demiştin. aynı şehirde olsak koşa koşa gelicektin. pilotluk hayatında başarılar dilerim.
umarım uçarken viski içmiyorsundur. hadi iyi geceler.
sonuçta fifty shades of gray filmindeki christian gray gibi her güzel kadını istiyorsun. ama onun şirketi vardı ve kadınları sözleşme ile çağırıyordu. sen entry görünce kendin geliyorsun zaten. ben kimsenin hatunu değilim.
internette istediğini yazabilirsin, gerçekte yerleştiririm. insan ister istemez merak ediyor.
sen yazar mısın yoksa sözlüğe müfettiş olarak mı atandın? zaten maaşım yattı yemeğe çıkardık demiştin. aynı şehirde olsak koşa koşa gelicektin. pilotluk hayatında başarılar dilerim.
umarım uçarken viski içmiyorsundur. hadi iyi geceler.
Ben dereotlu şekerli kornişon turşuyu çok sevdiğim için 1 kavanoz geldi.
özelde kavgalar edilmiş, sonra, konu başlıklara sıçramış gocu. bu yollardan geçerek olgunlaşıyor insan. sen de ben de yaptık zamanında. ellemeyin.
görsel
Kişisel degil tru, şerefsiz insan sevmiyorum.
Kişisel degil tru, şerefsiz insan sevmiyorum.
öhöhöhöm
geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.
kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.
geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.
kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.
Ya sen ne şizofren bir salaksın ya. Kendi ahlaksızlıkların yüzünden entrylerinin silindiğini düşünmüyorsun da biz seni kıskanıyoruz da sildiriyoruz sanıyorsun.
insan olan Bilmiyorum insan mısın da insan olan dönüp bi kendine bakar. Ben nasıl bir insanım ahlak seviyem ne terbiyem ne.
Miiletin donunun rengine baktığın gibi dön kendine bi bak. Ahlaksız terbiyesiz.
Evet seni bireysel olarak her ahlaksızlığında gammazlıyorum.
insan olan Bilmiyorum insan mısın da insan olan dönüp bi kendine bakar. Ben nasıl bir insanım ahlak seviyem ne terbiyem ne.
Miiletin donunun rengine baktığın gibi dön kendine bi bak. Ahlaksız terbiyesiz.
Evet seni bireysel olarak her ahlaksızlığında gammazlıyorum.
tolkien eski mektuplarında açıklıyor bunu, kartalların minimum sepet tutarı varmış. lore bilmeden başlık açmayalım lütfen.
iki doz kedi patisi, tok karnına.
yüzde 50 haklı yüzde 50 haksız taleptir.
yüzde 50 haklı kısmı ; bazı ibneler arabayı bırakır günlerce çekmez hakikatten mal geldiği zaman veya senin aracını oraya yükleme vs için çekmen gerektiği zaman ara ki adamı bulasın..
yüzde 50 haksız kısmı ; sokaklar herkesin ortak alanı yer tutma gibi şeye hakkın yok.
artık dükkana mal inecek seviyesini de geçtik normal dükkan olmayan yerleri bile tutuyorlar. birkaç hafta önce cumartesi zar zor yer buldum arabayı yanaştırırken eleman geldi dedi eşya yükleyeceğiz abi park etmesen olur mu dedi. nazikçe söyledi diye tamam dedim park etmedim gittim 10-15 dakika boş yer aradım 5-6 sokak uzakta başka yer buldum. dönerken yolumun üstü bir baktım kendi binek arabalarını çekiyorlar oraya bu eşya gelecek diyen gebeş gel gel yapıyor. gidip "eşya gelecek dedin yardıma geldim" diye göt edecektim ama arabayı kadın kullanıyordu yanında da 2-3 tane çocuk vardı dedim ya sabır boş ver git evine..
yüzde 50 haklı kısmı ; bazı ibneler arabayı bırakır günlerce çekmez hakikatten mal geldiği zaman veya senin aracını oraya yükleme vs için çekmen gerektiği zaman ara ki adamı bulasın..
yüzde 50 haksız kısmı ; sokaklar herkesin ortak alanı yer tutma gibi şeye hakkın yok.
artık dükkana mal inecek seviyesini de geçtik normal dükkan olmayan yerleri bile tutuyorlar. birkaç hafta önce cumartesi zar zor yer buldum arabayı yanaştırırken eleman geldi dedi eşya yükleyeceğiz abi park etmesen olur mu dedi. nazikçe söyledi diye tamam dedim park etmedim gittim 10-15 dakika boş yer aradım 5-6 sokak uzakta başka yer buldum. dönerken yolumun üstü bir baktım kendi binek arabalarını çekiyorlar oraya bu eşya gelecek diyen gebeş gel gel yapıyor. gidip "eşya gelecek dedin yardıma geldim" diye göt edecektim ama arabayı kadın kullanıyordu yanında da 2-3 tane çocuk vardı dedim ya sabır boş ver git evine..
Ne oldu olm. Rakipler mi zor geldi, rekabete mi üşendin.
90'lar türkçe müziğinin en güzel tesadüflerinden. ne zaman denk gelsem birkaç şarkı fazla dinletir.
https://youtu.be/8EuanQLLxpM?si=jcl1BPmSxxr1NLc9
https://youtu.be/8EuanQLLxpM?si=jcl1BPmSxxr1NLc9
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar