bugün
dünün iyileri

yarın kpssye girecek yazarlar

Sanırım en heyecansız bir şekilde sınava giren ben olacağım. Pek hakkaniyetle bir yerlere girme olayına itimatım kalmadı da.

anın görüntüsü

görsel

bir viski doldurup kızların final maçını izlemek

Ben kahve demledim, umarım kabul olur.

sözlükte psikolojik delilerin olması

olması değil, birbirimizi normal sanmamız daha ürkütücü.

anın görüntüsü

Hadi başlayalımmm
görsel

bik bik

Kardeş sen de birine ciğer birine kahve.
Oh valla hayırlı işleeerrrr.

bik bik

ioçk haklı.

göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın

Nası yani iki kadın karşılıklı mı?

yarın kpssye girecek yazarlar

Başarılar dostlar. Stres, heyecan sınav için iyi bir şey değil zaten, yani o sene bu sene halledersiniz inşallah hadi bakalım.

dayatılmış güzellik algısı

Çünkü kapitalist sistem.
O kadar ürün nasıl satılacak? Cam cilt, cam cilt etkisi. Waow çok havalı görünüyor değil mi? Alakası yok. Herkesin cilt yapısı aynı olamaz, iyileştirmeler mutlaka yapabilir ancak hiçbir ürün mucizevi bir etkiye sahip değil.
ikinci olarak da estetik cerrahinin korkunç bir şekilde yaygınlaşması. Aynı donuk ifade, mimiksiz yüz ve arı sokmuş görünümlü dudaklar. Estetik yaptırma yaşı ergenliğe kadar düşmüş durumda. Kesinlikle hastalıklı bir noktaya doğru gidiyor bu mesele.
Yaz kış düzenli olarak kullandığım, ihmal etmediğim tek bir ürün var. Güneş kremi.
Fondöten, cc bb krem vs asla bunları kullanıp cildimi havasız bırakamam. Cilt kusurlarımı dert eden varsa da bir zahmet başını çeviriversin.

uludağ itiraf

sütlaç yiyip hayatımı sorguluyorum ve vardığım sonuca göre daha fazla sütlaç yemek gerekiyor.

ekşi sözlük

gereksiz sosyaller ya. ulan çaylağım, yazdıklarım zaten sol frame'e gelmiyor, başlıkta özellikle çaylakların yazdıkları diye bakmazsan, yazdıklarımı görme şansları da yok, ne zaman bir şey yazsam hemen birileri dm'ye düşüyor. bir de dm'ye gelen tipler de haliyle sıkıcı tipler oluyor. cool insanlar her entry'den sonra dm atmaz zaten. neyse işte, böyle manasız bir sıkıntısı var. bir yazar olayım, içlerinden geçeceğim, içlerinden! sonra da dm'yi kaparım ki, ulaşamayıp kanser olsunlar. meh meh meh

anın görüntüsü

görsel

gizli oylayan yazarın amacı

platonik aşıktır, söylemeye utanıyordur. o kız/çocuk bana bakmaz da diyor olabilir.

claudian clouds

Valla donuzladığım biri entry girmiş. Görmek isteseydim herhalde donuzlamazdım, nickaltı girmesin lütfen.

namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok

--spoiler--
sizi ele geçiren o karanlık ruhla kirin çıkması, bu yolla gerçekleşecek.
--spoiler--

karanlık ruhu bilmem de bu kadar şartı görünce aydınlık ruh da kaçar.

bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker

Bayram değil seyran değil yaw

görsel

en sevmediğiniz burçlar

12 burcu en sevmediğimden en sevdiğime doğru sıralarsam;

1) başak burcu: bir öyle bir böyle dengesiz, tutarsız, alıngan mikrop, lanet bir burç. ikizlerin, terazinin adı çıkmış.

2) balık burcu: başak burcunun duygusal mikrop hali. Bir de uyanık geçinmeleri yok mu gel de sev bunları...

3) koç burcu: kendini çok uyanık, çok zeki, çok becerikli sanıp, öne çıkmaya kalkınca rezil kepaze olan kişilerin burcu. Farkında bile değil ireziller.

4) yay burcu: başınıza bir iş gelirse bunların ikiyüzlülüğünden gelmiştir. Bunlar filmlerdeki gerçek kötülerdir. Siz esas kötüyü başkası bilirsiniz ama bu pislikler aslında size kötülük geleceğini bilmiş, aman bana dokunmayan yılanı alır başımın üstünde gezdiririm demiş ikiyüzlü mikroplardır.

5) yengeç burcu: aşkitom, çikinitom diye gezinip duran bu mikroplar aslında sinsirelladır. Kendilerini iyi gösterip milleti avuttuklarını zannederler. Ama biz senin adam çarpmaya çalıştığının çok farkındayız cinali.

6) aslan burcu: bu tipe ne kadar iyilik yaparsanız sizi o kadar çabuk harcar. Yüzüne gülüp kakara kikiri yapın ama yardım etmeyin. Sizden değerlisi olmaz. Ha bir de bencillik insan kılığına girse aslan burcu olurdu öyle de non fedakar tipler bunlar.

7) boğa burcu: sürekli ikili oynarlar ve hep en güçlü kimse onun tarafını tutarlar. Cesur değillerdir, ilk saldırıyı başkasının yapmasını beklerler. insanları sadece geçici çıkar olarak görürler.

8) akrep burcu: sevdiklerini çok severler ama bir kalemde silerler. Sağları solları hiç belli olmaz. insaf denen şey bunlara asla uğramamıştır. Bunlardan hep uzak dururum...

Oğlak, kova, terazi ve ikizler insanı ise bu sırayı takip eder ama onları özünde kötü olmayan zaman zaman anlaşması zor olan tipler olarak tanımlıyorum. Severim de bu sıpaları...

bir viski doldurup kızların final maçını izlemek

True haklı.

uludağ sözlük

her saati ayrı bi vakaya denk gelen sözlük. cinciyi savuşturuyorsun, fetişçi beliriyor. onu geçiyorsun, peygamberliğini ilan eden geliyor. bizim gibi düz delilere sıra gelene kadar akıllanacağız amk.

fransızca öğrenmek

bu kış öğrenmeyi kafaya taktım. yanlış anlamayın lan konuşmak için değil, okuduğum kitaplarda fransızca bi ifade görünce telaffuz edeyim derken boğulacak gibi olmaktan bıktım artık.

dünyaya orman denir

ursula k. le guin'in eseri.
Kısa bir kitap, tüm gün okuma yapacağım derseniz bir günlük. Ancak taşıdığı anlamlar çok özel ve derin.
Amerika-Vietnam savaşına göndermeler var. Sömürgeci ve işgalci amerika eleştirisi de diyebiliriz bu kitap için. Ancak bunu bilimkurgu ile yapmış. Çok beğendiğim bir kitap oldu.
Toprakları işgal edilmiş barışçıl bir topluluğun, baskı ve şiddet altında özlerini terk edip işgalcilere karşı savaşa girişmesinin öyküsü. Çogzel, okuyun.

sarapci koala

inat değil mi? Göstermeyeceğiz.

friedrich hegel la bi cay icek

--spoiler--
(bkz: fake)
--spoiler--

sherlock bikaç kere yazdığımız şeyi sonunda kendi çözebilmiş. sapıklığa ayırdığı nöronların çeyreğini okumaya ayırsa daha erken çözerdi ama olsun. gelişim var, destekleyelim. (#48053799) - (#48063696)

kin tutmayı beceremeyen insan

Kin tutup kimseyi kendime yük edemem. Hayat kin tutacak kadar uzun da değil. O an sinirlendiysem ne hissettiğimi, ne düşündüğümü söylerim ve biter.
Bu hafızasız olduğum anlamına gelmiyor. Ayrıntı insanıyım ben. Ancak kin gütmem. Ne yapıyorsam anlık hislerimle yaparım.

sözlükte psikolojik delilerin olması

herkese deli diyen kişiler de kime göre akıllı kabul edilmiş ya da edilir durumu da ilginçtir.

Fritz' in çay arkadaşıdır *

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Sellam yaa.

Arkadaşlar gey gibi hissediyorum ama şekerim düştü napim.

en sevmediğiniz burçlar

koç. yakından tanıyorum, içeriden bilgi veriyorum. bizzat kullanıyorum, memnun değilim. tavsiye etmem.

--spoiler--
Fritz' in çay arkadaşıdır
--spoiler--

fritz demeyelim yalnız, kendisiyle henüz o samimiyete ulaşamadık. iki çay içtik alt tarafı. *
© copyright 2005 - 2026