bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- şikeci amedspor5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sözlüğün bitmiş olması3
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sıpsıkıcı olmanız3
- askerde sözlüğe girmek4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- anın görüntüsü16
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi2
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- askerlik anıları6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki linç kültürü12
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- zorunlu eğitim17
- sözlükteki linç tayfa6
- elinin içine hapşıran insan5
Mhplileri ve akpartilileri kızdıracak sözdür. Yeni parti tüzüğüne ve kent uzlaşısına bağlayabilirler bunu.
yıkamadığını nasıl tespit edeceksin g.tünü koklayarak mı sorusunu akla düşürür.
içim kalktı lan..
içim kalktı lan..
iyi ki mesajlaşmamışız yav dün gitti özel mesaj ifşası yaptı.
DÜNDEN BERi NE OLAY OLDU BENiM DÜNYADA GÖRÜLEBiLECEK EN NORMAL KOMBiNiM YA FNDKMGFKDJSFNEKFSN
Kendi özgüvensizliğini , yobazlığınızı ve leş magandalığınızı "erkeklik" sanıp etek boyu üzerinden cinayet fantezisi kuran ezik bir zihniyetten başka bir şey değilsiniz. Özgür bir genç kızı taşıyacak kaliteniz ve özsaygınız olmadığı için kendi ezikliğinizi "gavatlık" edebiyatıyla aklamaya çalışmanız da acınası ahahah. Siz o leş kafalarınızla bir kadının yanına bile yaklaşamaz, ancak internet köşelerinde birbirinizin komplekslerini pışpışlarsınız. Ben o kombini giyip hayatımı yaşamaya, siz de ekran başında kudurmaya devam edin.
Kendi özgüvensizliğini , yobazlığınızı ve leş magandalığınızı "erkeklik" sanıp etek boyu üzerinden cinayet fantezisi kuran ezik bir zihniyetten başka bir şey değilsiniz. Özgür bir genç kızı taşıyacak kaliteniz ve özsaygınız olmadığı için kendi ezikliğinizi "gavatlık" edebiyatıyla aklamaya çalışmanız da acınası ahahah. Siz o leş kafalarınızla bir kadının yanına bile yaklaşamaz, ancak internet köşelerinde birbirinizin komplekslerini pışpışlarsınız. Ben o kombini giyip hayatımı yaşamaya, siz de ekran başında kudurmaya devam edin.
Cevabımı buradan vermeyi tercih ediyorum.
Size hakaret etmedim, bunu hiç yapmadım. Kaldı ki size hakaret edenlerden özür bekliyormuşsunuz, bunun da muhatabı ben değilim.
Silver meselesinde önce "gavat" ifadesini kullanan sizsiniz. Anlamına bakalım;
"Hakaret yollu pezevenk veya fuhuşa aracılık eden kimse, muhabbet tellalı demektir."
Yine de silver'a bir şey dememiş mi oluyorsunuz? Bağlantıyı kurun bakalım.
Ayrıca uza falan, iddialı sözler. Canım istediğinde uzayacağımı, meseleyi ise uzatacağımı şimdiye kadar fark etmemiş olmanız çok minnoş.
Size hakaret etmedim, bunu hiç yapmadım. Kaldı ki size hakaret edenlerden özür bekliyormuşsunuz, bunun da muhatabı ben değilim.
Silver meselesinde önce "gavat" ifadesini kullanan sizsiniz. Anlamına bakalım;
"Hakaret yollu pezevenk veya fuhuşa aracılık eden kimse, muhabbet tellalı demektir."
Yine de silver'a bir şey dememiş mi oluyorsunuz? Bağlantıyı kurun bakalım.
Ayrıca uza falan, iddialı sözler. Canım istediğinde uzayacağımı, meseleyi ise uzatacağımı şimdiye kadar fark etmemiş olmanız çok minnoş.
Aşk olsun ya, sözlükte havalı olabilecek en son insan benim. Tekrar etmeye çok üşeniyorum, kopyaladım.
"Aslına bakarsanız zor olandır.
Genelde tartışmaya girmekten kaçınır ve görmezden gelirim. Yazdığın entrydeki "deli" ifadesini görmezden geldiğim gibi.
Özetle; boş anıma denk gelmesi lazım."
"Aslına bakarsanız zor olandır.
Genelde tartışmaya girmekten kaçınır ve görmezden gelirim. Yazdığın entrydeki "deli" ifadesini görmezden geldiğim gibi.
Özetle; boş anıma denk gelmesi lazım."
bir gerçek evet.
mıknatısçığım elemanın şirazesi tamamen kaymış hiçbir şeyi algılayamıyor mağdure bacı rolünü benimsemiş iyice millete hakaret edip sonra gelip mağdur edildim diye ağlıyor. yapacak bir şey yok yani ümitsiz vaka.. yani kıza senin kocan anca gavat olur diyip sonra ben kıza bir şey demedim ki demek nasıl bir ruh hastalığının ürünüdür kararı kamuoyu versin.
adama 10 senedir 1 defa bile küfür etmedim günlerdir her fırsatta diyor ki bana küfür ediyorsun sürekli. o entryleri koy diyorum koyamıyor bir daha o başlığa da uğramıyor. çamur at izi kalsın politikası yani yalan ağzına yuva yapmış artık..
adama 10 senedir 1 defa bile küfür etmedim günlerdir her fırsatta diyor ki bana küfür ediyorsun sürekli. o entryleri koy diyorum koyamıyor bir daha o başlığa da uğramıyor. çamur at izi kalsın politikası yani yalan ağzına yuva yapmış artık..
Bak ya, iock başlığı hortlatınca ilk yazdıklarını tekrar okudum.
Neyse, zaten yazmışım. Kendimi tekrar etmeye gerek yok. Merak eden okur.
Neyse, zaten yazmışım. Kendimi tekrar etmeye gerek yok. Merak eden okur.
Mel e çok imreniyorum. Senelerdir vazgeçmedi masklaviye laf anlatmaktan.
Halbuki ben bir Türkiye milli maçı sonrası notunu verip salmıştım masklaviyi.
Halbuki ben bir Türkiye milli maçı sonrası notunu verip salmıştım masklaviyi.
Kim olacak allahın izniyle.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar