bugün
- sıradan bir insan olduğunu anlama eşiği7
- yazarların en sevdiği şeyler4
- iştah oburluk ve açgözlülük şeytandan gelir6
- libidosu yükselen erkek neden sarılmak ister7
- islamcılık cihat cariyelik ve seks köleliği5
- şair yalanları3
- youtuberların ideolojileri9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı11
- tora'ya göre musa rabbi eleştirebilir4
- hem maddi dünyaya tapmak hem de mesih'i istemek5
- güne bir dize bırak2
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- sigaralar ucuzlamalı2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik14
- hangi ünlüye benzetiliyorsun2
- ahmet kaya'nın attila ilhan şiirlerini bestelemesi2
- deccal'in tarikat şeyhi olma ihtimali3
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir4
- abdullah öcalan ın cinsel ihtiyaçları3
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- devlet bahçeli3
- sosyal medya toplumun baş belasıdır5
- behçet yalın özkara2
- flörtöz erkek iticiliği12
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması6
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- kravatlı yobaz3
- dini baskılar ve kadın düşmanları3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sabahları nefret edilen şeyler7
- 21 yy da osmanlı'yı övmek3
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- benekli mayo2
- bedellici erkekle evlenir misiniz3
- zikzak çizerek rampa çıkmak2
- şafak saymak3
- pazarcıların seçtirmemesi5
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- pazar sabahı3
- islamda namaz yoktur14
- birgün tv2
- boyumun 2 cm kısalması28
- anın görüntüsü21
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- arkadaş2
- ben üşümem6
- tadelle2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
çok acayip bi sözlük. kim güzel kim çirkin, kim genç kim yaşlı, iki parça kıyafet muhabbetinden bile milletin ailesine kadar indik. kim ne giyiyorsa giysin, kim kimi güzel buluyorsa bulsun. beğendin mi artını ver, beğenmedin mi eksini bas geç. şu sikimsonik sözlükte herkes birbirini beğenmek zorundaymış gibi bi hal var. değilsiniz amk beğenmeyin. insanları rahat bırakmak da bi seçenek.
üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum. geri kalan arkadaşlar da biraz sorumluluk alsın.
Ben oyumu anonim hesabın arkasına geçip insanlar hakkında ileri geri fikir beyanında bulunan, sanki fikirlerini soran olmuşcasına, zamanını ulu sözlükteki yazarların kişilik analizini yaparak harcayan hayatsızdan yana kullanıyorum.
yahu dün bi el paylaşıldı diye sözlükte uzuvlar havada uçuştu. bunlara yüz mü emanet edilir amk paylaşmayın.
iyiyim why. Çok teşekkür ediyorum.
Avm gezip alışveriş yapma enerjisini bile buldum bugün.
Avm gezip alışveriş yapma enerjisini bile buldum bugün.
Maşallah 007 ye,
Ama her fotoda farklı bir asansörde görüyoruz kendisini. Avukat olduğunu bilmesek farklı hizmet sektörleri gelecek aklımıza.
Ama her fotoda farklı bir asansörde görüyoruz kendisini. Avukat olduğunu bilmesek farklı hizmet sektörleri gelecek aklımıza.
Erkek bir arkadaşım arabayı ödünç almıştı. Anahtarı vermek için de kapıyı çalınca kapıyı bir erkek açmış. Arkadaş da gayet relax, " ben claudia ya bakmıştım da, claudia nerede" demiş. Adam cins cins bakınca yanlış daire olduğunu anlamış, bir üst kata çıkıp benim kapımı çalıp anahtarı verip gitmiş...
Bugün manitam da telefonum arabada kalmış diyerek yine araba anahtarı aldı ve o da bingoo bir kat aşağının kapısını çalmış. Kapıyı açan kadına " claudiaa?" Demiş. Sonra kapıya hanımefendinin eşi de gelmiş. Manita da pardon bir kat yukarı çıkacaktım yanlışlık oldu deyip yukarı geldi.
O değil de bunu yaşayan ben olsaydım claudia karısına bak daha kapı numarası okuyamayan kişilere araba anahtarı veriyor dingil deyip kurulurdum...
Bugün manitam da telefonum arabada kalmış diyerek yine araba anahtarı aldı ve o da bingoo bir kat aşağının kapısını çalmış. Kapıyı açan kadına " claudiaa?" Demiş. Sonra kapıya hanımefendinin eşi de gelmiş. Manita da pardon bir kat yukarı çıkacaktım yanlışlık oldu deyip yukarı geldi.
O değil de bunu yaşayan ben olsaydım claudia karısına bak daha kapı numarası okuyamayan kişilere araba anahtarı veriyor dingil deyip kurulurdum...
Kişisel tartışmalara niye ana, baba katılır anlamış değilim. Ailesi tarafından koşulsuz sevilmek elbette büyük bir şans, sevilmemiş olmak da kimsenin kabahati değil. Sonuçta ailelerimizi biz seçmedik. insanların çocukluk yaralarını veya ailevi bağlarını birbirinizin yüzüne vurmayı bırakıp yetişkin gibi kendi aramızda tartışmayı denesek keşke..
Benim de hambörgırıma laf ettiler.
Eve dönüş yolculuğu başladı, 14 saat beraberiz artık.
(img:#2511395)
(img:#2511395)
kız sana bir şey söylemedi ki ya sen kendi kendine saldırmak için yer arıyorsun
bir bayana kurduğun şu cümlelere bakar mısın? böyle birisinin ülke ülke gezmiş görmüş geçirmiş olduğuna nasıl inanalım ki istersen dünyayı dört dön böyle bir kafa yapısıyla kalite aynı kalitedir.
bir bayana kurduğun şu cümlelere bakar mısın? böyle birisinin ülke ülke gezmiş görmüş geçirmiş olduğuna nasıl inanalım ki istersen dünyayı dört dön böyle bir kafa yapısıyla kalite aynı kalitedir.
Uzaklardan dost gelmiş çıkmaz mıyız? Çıkarız tabiki. iyiki doğmuşuz o zaman.
Yeni yaşıma ve yeni yerimin Şerefine.
Hoş gelsinler sağlıkla ve huzurla.
görsel
Yeni yaşıma ve yeni yerimin Şerefine.
Hoş gelsinler sağlıkla ve huzurla.
görsel
Tüh ya ben de tam bugünkü kombinimi atacaktım. Neyse, kısmet değilmiş.
Gündemdeki Haberler