bugün
dünün iyileri

ak partililerin apoya villa yaptırması

bunu teee aylar aylar önce söylediğimiz zaman "halk tv den mi izlediniz" diye soruyorlardı.

https://www.diken.com.tr/...nmak-icin-statu-bekliyor/

gene bir özür dilemez bu hanzolar ama.. devlet bahçeli halk tv yorumcusu falan değilse halk tv haberi de değil hani adam çıktı açık açık söyledi evet statü bekleniyor villasına geçecek dedi ? şamil tayyar da "bir süredir zaten bu imkandan faydalanıyor" dedi. ne olacak şimdi ???? 1 milyonuncu kez g.t oldular az sonra gene sağda solda şöyle haklı çıktık böyle tokatladık diye gezecekler.

bik bik in mutfağına konuk olmak

görsel

iremga

Şimdi konuştum. Hepinizin taa A..
şaka şaka hiçbirinize hiçbir şey söylemedi.

elfler kadir kıymet bilmiyor anne

kız tarafı ölümsüz olunca biraz tepeden bakıyor tabii.

sözlük erkeklerinin elleri

usualsuspects ayakları aldı, şimdi de ellere talip çıktı. sözlükte insan anatomisi yavaş yavaş parselleniyor.

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

seninle şöyle olabilirdik

benim olası ilişki.

görsel

internette kaplan reelde kedi olmak

internette vahşi, cesur, lafını esirgemeyen ve havalı; gerçek hayatta çekingen, iki lafı bir araya getiremeyen, sakin kişiler için kullandığım mecazi ve alaycı bir ifade. kısaca internette atıp tutarsın ama gerçek hayatta yerleştirirler demek.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

hırka giymeye ihtiyacım var.

atatürkün dirileceğine inanan insan

kimsenin öyle bir inancı yok, gerek de yok zaten. ölü haliyle bile bazı dirilerin derdi olmaya devam ediyor. insan biraz da rahmetlinin karşısında ezilmekten utanır.

dövmesiz bir kızı gelin getirmek

Siz alışmışsınız dont stop dövmeli kızlara dövdürmemişi görünce şaşırdınız tabi.

erebor un hamamları

sallanır cüce külhanları... diye devam eden erebor yöresine ait anonim cüce türküsüdür.

anın görüntüsü

görsel

belki tekrar okursam lennie bu sefer tavşanlara bakar.

ak partililerin apoya villa yaptırması

bahçeli çıktı canlı canlı açıkladı bu hala yalan diyor lan * kutlamalara gelirsin imralıya kardeş ne de olsa 3 reisin ( rte bahçeli ve apo ) bir arada olacaklar açılışta.

insanda biraz utanma olur lan. akp dem ile ittifak yapıyor dedim öyle bir şey olursa akp ye bir daha oy vermem dedin sonra 180 derece döndün yok seçim ittifakı değilmiş de çok masum ittifakmış da.. apoya villa yapıyorlar dedim halk tv den mi izledin dedin doğru olduğu ortaya çıktı. yarın rte çıkıp dese sayın öcalana sürece verdiği hizmetlerden dolayı imralıya yaptığımız villada yaşama imkanı sunduk dese ne diyeceksin ? her zamanki gibi salağa yatıp sessizliğe bürüneceksin ama yeni parti tüzüğü diye diye gezeceksin. daha dur demirtaşı da çıkartacaklar o zaman çok pis makara olacak burada hazırla kendini sonra ağlama çok üzerime geliyorlar diye..

enayimiknatisina turşu kargolamak

öhöhöhöm

geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.

kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.

nick vermeden bir yazara seslen

kalk lan müge anlı'ya büyüğün gelmiş. cinli, nefertitili, anastasialı, meryemli bi ablayı izledim. kadın senin bütün entryleri tek bölümde toplamış.

hediye olarak bir kavanoz turşu

Ben dereotlu şekerli kornişon turşuyu çok sevdiğim için 1 kavanoz geldi.

anın fotoğrafı

görsel

sözlük erkeklerinin kol kasları

Bu da benim kol kasım.

(img:#2511632)

gocu ya lakap buluyoruz kampanyası

Seviyor musunuz, dövüyor musunuz belli değil be…

yol arkadaşım

dört pati, biraz tüy, bolca trip. daha iyi yol arkadaşı bulamadım.

aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf

(bkz: sen içme legolas okunu çıkarıyorsun)

çok mutsuzum

iki doz kedi patisi, tok karnına.

yüzüğü neden kartallarla götürmediler

tolkien eski mektuplarında açıklıyor bunu, kartalların minimum sepet tutarı varmış. lore bilmeden başlık açmayalım lütfen.

gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması

daha dün o caddelerde sokaklarda hamas tarafından kaçırılan sivil israilli kadınları çocukları sokaklarda ganimet diye gezdiriyor, saldırıyor, taşlıyorlardı. o sokaklarda zafer çığlığı atıyorlardı ve biz burada "yapmayın, etmeyin, israille insanlıktan çıkma yarışına girmeyin" diyorduk.
dinletemedik, israil yanlısı dediler.
sonuç: dümdüz edilmiş gazze ve cesetlerini bile alamıyorlar.

gocunun elleri

Yazarlığımla gündeme gelmek istiyorum. Böyle magazinsel konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen.

durduk yere geçmişten bir rezilliğin akla gelmesi

insanın asabını durduk yere bozan durumdur. abi yine 6 yaşında altıma sıçışım geldi aklıma. hala çok utanıyorum ya.

benimle çok uğraşılması

Can sıkıcı bir durum. Genellikle erkekler kıZ taklidi yaparak beni tanımak istiyor. Demiyorum ki gay bunlar. Sadece ergenler. Kimi sana baba diyebilir miyim babam öldü benim diyor kimisi sen bi tanesin falan. Adımı soruyorlar meşhur fake isim var onu kullanırım. Ama sıkıldım bundan. Yazmamam bundan hep. Bıktım amk manyaklardan be.

sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem

görsel

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Hadi kızlar. Gsggs
© copyright 2005 - 2026