bugün
dünün iyileri

silvermist

görsel
hello motherfucker

kılık kıyafetle uğraşan zihniyet

E olm en başta kur an da yazmakta kadının falan nasıl giyinmesi gerektiği ! Şimdi kimden başlayacağız eleştirmeye bu nasıl zihniyet diye ?

sözlükte tanıdığınız en iyi kişi

Biri de bizim nicki vermemiş. Ben nerde yanlış yaptım. Eskiden beri burada yoldaş olmuş yazarlar elbette var benimde.

(bkz: Claudian clouds)
(bkz: giden gider)
(bkz: sari civciv)
(bkz: mel mel bakan gibson)
(bkz: uykusuz kedi)
(bkz: nervio)

Bazılarıdır.

izmir bombası

Şeker koması tatlısı.

Swh...

sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi

Geçtiğimiz hafta ne kadar sikko varsa tek tek gammazlayarak hepsini adam etme durumudur. Selam size kraliçeler.

gocu nun çaylaklık durumu kaldırılsın

Gocunun çaylağı kalksın sen çaylak ol ne güzel olur euehehe.

bana onu sormayin tatlışlığı

Olayın iç yüzünü biliyorum sana kimse bişey yapmadı kimse de seni yalancı çıkarmadı sen kendi kendine tribe girip kızla özel mesajlarını ifşaladın bir de utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Neymiş o hatalıymış hadi hatalı olsun diyelim bu sana özel mesajları ifşalama hakkı mı veriyor? Burada moderasyon olsa seni çaylak yapması lazımdı ama olmadın.

Şimdi de gelmiş beni suçluyorsun neymiş benim üç hesabım varmış seni eksiliyormuşum. iyi bari mesajını editlemişsin az önce kızın nickini yazmıştın ne yüzsüzlüktür bu yarabbi.

kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler

Komple kendim amk.

benim açık oylarım görünüyor mu

görsel
sen oylayınca böyle gözüküyor.

yarragi olan adam

True çok sevmişti bu yuzırı.

izmir bombası

nutellayı kaşıklamak daha kaliteli bundan dediğim tatlı.

game of thrones taki kerhaneci

bu kaçak fare havlamayı ne zaman bırakır tam olarak. kaçıp gitmişsin, kaçtığın saklandığın yerde sessizce otur bari amk delisi. hala oralardan buraya laf atıyor kuyruğu dik tutmaya göstermeye çalışıyor.

sefil fare ya.

kartoncuya zeytin dalı uzatmak

Kartoncu kardeşimin gönlüne ahanda böyle girmek istiyom. Bu küslük bitsin artık. Akpliler yüzünden kavga etmeyelim.

görsel

sarapci koala hatayi

Şarlatanlık senin göbek adın oğlum nerede bir şer nerede bir nifak altından sen çıkıyorsun yalan mı? Şimdi de koalayı almış yanına geçende ass maça ile geziyordun.

nervio nun erkek olması

Yaprağını dm'den bana da attı.

Yasal veya değil, başlık konumuz zihniyet.

ciddi ciddi yulaf yiyen insan

Beni de kapsar. Kahvaltıda süt, chia tohumu, tarçın ve ceviz ile karıştırıp yiyorum.

benim büyük bir yaram var

Yara nerde kanki götünde mi geçmiş olsun kim şişledi.

asrın soygunu

Dincilik bunu gerektirir. Garibana allah paraya yallah.

duşta ağlarken sözlük kavgası düşünmek

insanlığın en yüksek trajedisini, en katıksız varoluşsal bunalımını yaşamak için duşa giriyorum, ağlamaya başlıyorum ama aklımın bir köşesinde hep sözlük kavgaları oluyo... gözlerim yaşla ve şampuan köpüğüyle doluyken kafamda bazı sözlük yazarlarını kapıştırıyorum, önce siyasi olaylardan kavga çıkıyo, sonra futbol, en son ortada hiçbir neden yokken vs atıyor yazarlar...

ağlamamın şiddeti arttıkça küfür kıyamet de artıyo... beklediğim kaosu duşta ağlarken yaşıyorum...

sevgilisine zaman ayırmayan kız

vurduruyordur.

sözlükte sevmediğiniz yazar

Çok afedersiniz Silv*rmist.

fatma betül sayan kaya

hala tutuklanmamış vurguncu eski bakan ve "akp genel başkan" yardımcısıdır.

bu ve bunun gibiler yani melih gökçekler binali yıldırımlar tevfik göksular diğer zehra bilmem ne isimli akp li vurguncu miletvekili gibiler eski yolsuz bakanlar vs vs "tutuklu yargılama" yapılmadan dışarıda dolaştıkları her günün vebali bizzat akp ve malum şahsa oy veren insanların üzerinedir.

bir tarafta ne idüğü belirsiz "gizli tanık" beyanı ile 1.5 senedir "hani bir delil yok ama ya varsa ve karartırlarsa" şüphesi/bahanesi ile hapiste tutulan belediye başkanları diğer tarafta vurgun yaptıklarını bizzat hükümetin tespit ettiği herhangi bir delile bile gerek kalmamış ama dışarıda günlerini gün eden akp liler. sonra vay efendim allah vay efendim kitap vay efendim peygamber vay efendim hz. ömerin adaleti.. işte bu yüzden size dinci diyoruz dindar değil.

sözlük yazarlarının itirafları

pandemide zoom toplantısında mikrofonumu açık unutup bi yönetici hakkında yine ne anlatıyor bu ya diye söylenmiştim . rezil oldum ama toparladım bi şekilde şaka ile , buradan o adama sesleniyorum senin ben aw .

eskiden kemalit derdi bunlar. göt korkusu öyle bir şey ki azizim yurtdışına kaçmış adama bile kemalit yerine kemalik yazdırır.

kıyamam. aferin, böyle altınıza sıçmaya devam edin.

(bkz: 4 ekim 2026 konohafest saldırısı)

şunu yapan bedevi şebekleridir.

sabahları nefret edilen şeyler

neşeyle "günaydıığğnn" diyen insanlar.

fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar

Falcı miyiz lan biz şeytan işi bunlar.

uykusuz kedi

ya damardan rakı alıyor merak etmeyin, ilgi çekmek için serummuş gibi yapıyor yine.

devleti yüceltme aracı olarak kurtlar vadisi

Devlet aklı bilmemne diyenlerin bununla koşullandırıldığını düşünüyorum.
© copyright 2005 - 2026