bugün
bugünün iyileri

sözlüğü bırakmak

Başlığın gözükmesi için Dümenden saat 0’ı geçmesini beklemek.

Yürrrrrrüüü anca gidersin.

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

Arkadaşlar selaaam yaaaa.
Valla ofisi özlemişim.
Hava da mük.

migros a sorulacak tek soru

görsel
Benim Bu kadar otistiğin içinde ne işim var hakikaten. Tüö gün ilk defa elime telefonu aldım bi bakayım dedim gündem:
Enayimıknatısı ile kavga etmek
Nervioyu gammazlamak
Muslettin amca
Koalanın ulusalcı nefreti
Sözlüğün boktanlaşması
Osuruktan şiirler
Anonim olarak var oldugunuz yerde saçma sapan nicklerinize karakter yükleyip bi de onları her gün kavga ettirmek icin mesai harcadığınız yetmiyormuş gibi konuşulması gereken şeyler yazıldıgında tüm pasif agresifliğinizle pirana gibi saldırmaya geliyorsunuz. Bir kavunun 800 liraya satılması ilgini cekmiyorsa yazma mesela. bak eskortsuz kadınla kondomsuz ilişkiye girmek baslıgını ne güzel atlamışsın eleştirisiz. Aynı performansı kendi baslıklarıma da bekliyorum lütfen görmezden gel defol git. benim sizlere yaptıgım gibi.
Ne zaman surada istikrarlı yazsam kendimi pesimist mutsuz gergin hissediyorum kustuğunuz tüm negatifliği sünger gibi cektiğim icin. Bir iki sevdiğim yazarın hatırı icin burdayım, Onları da istikrarlı sekilde sözlüğe küstürüp kaçırıyorsunuz zaten. Tüm bunları yazma sebebim de o ya, yoksa bokunuzda bogulun umurumda mı sanki.

anın görüntüsü

Size ufak bi tüyo vereyim; kavunun altında böyle ufak çatlaklar çizgiler varsa o kavun tatlıdır, ne kadar çatlak o kadar tat, unutmayın
görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Öğrenmem gereken çok şey var.
Mesela bu hayatta tek olduğumu öğrenmem gerek.
Kendimden başka dostum olmadığını öğrenmem gerek.
insanlara savunmasız anlarımda verdiğim şeyleri öfke anında bıçaklarını nakavt etmek için sırtıma saplarken nasılda aslında kimseye güvenmemem gerektiğini öğrenmem gerek.
Hayatımdan asla çıkarmam dediğim insanların nasılda bu kadar acımasız olabileceklerini öğrenmem gerek.
Çok öğrenmem gereken şey var.
Bu hayatta yalnız olduğumu öğrenmem gerek.
Kendime iyi gelecek tek insanın aslında sadece ben olduğumu öğrenmem gerek.
Öğrenmem gerek.
Daha öğrenecek çok şeyim var.

hewal ebo

mal troll hesap.

velvet

Velvetim yine gündem olmuş.
Geçmiş olsun canım benim.

Nasıl yani, Bu Gilded nickli yazar Migros’tan feci bir kazık yiyip sözlükteki yazarlara mı hakaret ediyor, hıncını sözlükten mi çıkarıyor? Yani iki defa okudum evet öyle ya.
Yalnız o nasıl bir kazık yemektir(!)
Öyle böyle değil. Resmen dolandırılmışsın sen ama bunda sözlüğün bir kabahati yok arkadaşım.

içmedeyiz uludağ sözlük

Madagaskar Vanilyalı amarula + double espresso.
Mis.
görsel

Ahh üzümlü kekim ya..

abdullah öcalan

Akplilerin ve mhplilerin biricik aşkıdır.

müsavat dervişoğlu

Eşekistan hayalleri kuran lubunyalara dert olmuş kişidir.

Başlığa bak bir sürü internet megabaytım boşa gitti.

--spoiler--

Bir kavunun 800 liraya satılması ilgini cekmiyorsa yazma mesela.

--spoiler--

sen zenginsin ya gildedçiğim 800 lira falan nedir onu pis fakirler düşünsün.

Benim adım geçmiş.

enayimiknatisi ile kavga etmek

görsel
kesinlikle çok verimli geçecektir.

Market çalışanları açıklarını kapatmak için başka ürün adı girerler ama fiyatı da fazla girmeleri niyetin iyi olmadığını gösteriyor.

abdullah öcalan

ermeni asıllı kürt liderdir evet. Selahattin başko da zaza. Mesud hıyarı da yahudi. yani 3 de devşirme , hahahha

g i l d e d l i l y

migrostan yediği kazıkla meşhur yuvzır.

tostumu yaptım

Bir durum belirtme hedesidir. Ayrıca koşerdir.

görsel

tostumu yaptım

Yaşıyorsun bu hayatı muslettin amca.

--spoiler--

bir de aranızda zengin oldugum için 800 liranın lafını etmeme değmeyeceğini düşünenler olmuş. Günde binlerce insanın alışveriş yaptığı bi market bu yanlışı yalnızca bana değil sistematik biçimde tüm müşterilerine yapıyorsa konu 800 lira değildir, bu paranın kaç kişiden bu yolla alındığıdır. Ve bu bana kalırsa gayet büyük bi sahtekarlık meselesi.

--spoiler--

evvelden "siz fakirsiniz bilmezsiniz" temalı entrylerin olmasa bu "sen zenginsin 800 lira nedir" entrysini yazmazdım şahsım adına. evvelden yazdıkların ukte kalmış içimde demek ki *

yoksa konu tabi ki önemli bir konu sözlüğe değil "ilgili makamlara" bildirmek lazım. belki de dediğin gibi barkod hatası vardır aslında 80 liradır. insanlar hesaplaya hesaplaya alışveriş yapıyorlar aldıkları şeyler 2000 lira tutacak iken 2800 lira falan tutunca mutlaka ki bir yanlışlık olduğunu fark ediyorlardır.

g i l d e d l i l y

Mağrur olma padişahım senden büyük allah varr.

yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip

sanatçı ruhu olan niş zevklere sahip bir bireydir. klavye arkasından "burası Türkiye, ölsün Kürtler" diye bol keseden yiğitlik yerine ulu orta Ahmet Kaya şarkıları Yılmaz Güney replikleri mırıldanır ve faşist hoplatır.
© copyright 2005 - 2026