bugün
dünün iyileri

sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri

görsel

holaaaaaa

ben sizin anonim meh meh meh

aaaa true çaylak ama yazamaz ki şimdi hüüü jdjdnbdjdne

enayimiknatisii

iock kahveyi zift gibi koyu demliyorum. Türk kahvesi de sade ve koyu. Şekere tahammülüm yok. Maden suyu da tabii ki sek ve sade. Bu aralar sarıkız alıyorum ama ismine takılma.
Senin tarafında olmam mümkün değil. Meyveli soda insanı değilim.

Ruj ve gloss linki gelir mi?

insan olmaya ceyrek kala

Derin ve kürklü.

insan olmaya ceyrek kala

Sözlükte en çok dikkat edilmesi gereken yazar. O kadar diyeyim, daha fazla konuşursam hesabımı bile sildirebilir. Öyle etkin ve yetkin biri.
Korktum mu? Tabii ki hayır. Sadece dikkat edilmesi konusunda uyarıyorum. Gaipten gelen bir güç gibi düşünün siz.

silvermist

(bkz: yazık engelli)

silvermist

--spoiler--
bir de arada şehveti fena kabarıyor .
--spoiler--

Böyle iğrenç şeyleri nicki 4 harfli bir yazar yazabiliyor zaten, korkarım kadınlarla iletişim konusunda yanlış kişilere özeniyorsunuz, yapmayın. Doğru düzgün konuşun.

çikolatalı kek

Şimdi canım bundan çekti.

Ah o gelen yar olaydı
Elinde kek olaydı
iki elim tabakta
Sosu da bol olaydı *

sude sendromu

Bugün kabul günüymüş. Kinoalı kısırımı kaptım geldim.

Sevdiğim, değerli bir yazardır. Neden saldırı altında kendisi? Olay nedir?

silvermist

--spoiler--
o kadar basit ve ucuz , şahin k özentisi cinseli başlıkların adeta sözlükte furya haline geldiği bir zamanda benim bu yazdığım devede sinektir.
--spoiler--

Buna katılmıyorum. Burası yazdıklarımızla var olduğumuz bir platform. Herkes kendi yazdığından sorumludur. Evet, çok çirkin üslupla yazılmış abuk subuk şeyler görüyoruz. Ancak hiçbir şekilde karakterine aykırı şeyler yazmayanları da görüyoruz.
Elbette ki eleştiri haktır. Herkes eleştirilebilir. Ancak eleştirirken kullandığımız üslup öncelikle kendimizle ilgilidir.

trakyalı yazarlar

Koala nickaltı yazarak trakyalı yazarları tek tek hatırlatınca aklıma geldi. Koala'yı da katarak düşününce trakyalılar hem düşünsel hem de mizah anlamında sözlüğe yön veriyorlar.
Tabii ki espri yapıyorum ancak şöyle bir aklımdan geçirince ortaya çok renkli bir toplam çıktığı kesin. Biz olmasak sözlük bitik beya.

özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak

Noldu güzel abim bi daha paylaş ben kaçırmışım.

sözlük açsanız ismi ne olurdu

(bkz: fingir)

Swh.

Edit: dm özelliği olmayan bir sözlük olurdu. Benim espri anlayışım malum *

Malum şahıs çaylak olunca benim surattaki haz;

görsel

sözlükte en çok kıskandığınız yazar

Ben gocu kankimi çok kıskanıyorum. Hiç kimseyi iplemiyor adam ya.

masklavi ile yeni parti mitingine gitmek

eğlenceli anlar yaşamanıza sebep olur.

vexillarius the slayer

Çok küfür ediyor. Rahatsız edici.

Küfür etmekte özgür tabii ama bunun rahatsız edici olduğunu yazmakta da ben özgürüm.

sarapci koala

Koala hoş geldin ama ortalık şu an toz duman. Ne olmuş anlamaya çalışıyorum ben de.

ay diyen erkek

Tövbe est.. dedirtir.

masklavi ile yeni parti mitingine gitmek

Önce gerekli özrü dilemesi gerekir. Sonra düşünürüz. O özrü dileyip hatasını kabul etmeden hiçbir yere götürmem onu, otursun dursun bütün gün evde.

insan olmaya ceyrek kala

Siz öyle pembe kürk giydiğine filan bakmayın yarısı yerin altında...

ahmet davutoğlu na soruşturma açılması

şimdi nicklerini verip rencide etmek istemediğim bazı arkadaşlar zamanında ( akp dönemi ) bunu övmelere doyamayıp seçim sabahı koşa koşa oy vermişlerdi. bugün ? bugün de soruşturma açıldı diye seviniyorlar. kim bilir kimler..

herkes beni kıskanıyor

Akıllara rahmetli larissayı getirmiş başlıktır. Hep böyle bağırırdı bize.

maşa ile koca ayı online

görsel
bu inside joke'u sadece tek bir kişi anlayabilir

usual a bırak bu ayakları demek

Abes kaçar. Adamın ilgi alanı ayaklar.

insan olmaya ceyrek kala

Ay ne alakası var be.
Meyveli soda içiyorum ben..

ben sizin anonim

Valla Nervo kusura bakma ya.
Hangi kadın yazar ne zaman şuraya foto atsa mutlaka bir laf sokuyorsun.
Üzgünüm ama gerçekler. Gsggs

masklavi

Günaydın ballı çöreğim. Görüyorum ki uyanmışsın.
Bugün özrü dilemeyi unutma. Ben hatırlatacağım yoksa sana sık sık.

masklavi sıyrılamazsın olm boşuna çabalama * bir tarafta senin kocan anca gavat olur sözü diğer tarafta başlığa ithafen kudurduk lafı. az daha bekle başka birisi seninkine yakın bir şey yazarsa onun üstünden aklamaya çalışırsın kendini bu tutmaz..

habire12

Çok konuşuyor.
Hakkında yapılmış sevdiğim bir tespit:
"Arapsın Türkler adına ah kam kesiyorsun milleti Türk olmamakla suçluyorsun sonra kürde küfür içerikli yazılar yazıyorsun.
Sonradan Türk olan bir Arapla Türk Kürt kavgası veremem ama sen niyet olarak kötüsün."
-Ciguli kral
© copyright 2005 - 2026