bugün
dünün iyileri

silvermist in mutfağına konuk olmak

görsel

sözlüğün en kültürlü yazarı

Koala.
Her hafta farklı bir oluşum içinde. Bu bir kültürel birikim sağlamıştır zaman içinde.

kadın bacağı paylaşan mehdi

Mehdiyle ortak alametleri olduğunu düşünen birileri yıllarca tvde 1 70+, estetikli ve dekolteli hanımlarla boy gösterdi. Sözlük mehdisi ayakkabıdan bahsederken 1 metre beyaz kadın bacağı kullanmış, çok mu? *

sözlük yazarlarının kuşları

Hah, görseli açmadan önce gelen o tedirginlik…

görsel

kadın bacağı paylaşan mehdi

Ay okurken ben utandım. Böyle mi topluma örnek olacaksın Deccalin götünü keseceksin?

görsel

anın görüntüsü

görsel

taze fasulye yiyen erkek

Yemeyeni pıçaklarım..

görsel

ben olabilirim. birkaç başlıkta tarkovski'yi googlelayıp övmüşlüğüm var.

hayattan beklentiler

bir tabak sarma. şu an bütün dertlerimin şifası onda gibi.

içmedeyiz uludağ sözlük

Rose şarap içiyorum, yorgunluğun üzerine iyi geldi. Entel dantel demeyesiniz diye fotoğraf eklemiyorum.

sözlüğün sarması

damarsız tüysüz manisa yaprağı ile yapılır, afiyetle yenir. manisa yaprağı en iyisi diyorlar.

mütevazi hanımefendiler kendilerini yazmamışlar. mutfak kültürü için bik bik var kahve kültürü için nervio hanım var. sırtlan kültürü içinde bir iki yazar arkadaş var ama nicklerini yazmayayım şimdi ağlıyorlar sonra *

seksenlerde nasıl görünürdüm trend i

görsel
Ben de orjinal bir fotom ile katılmak isterim bu akıma..

sonra konuşuruz diyen sevgili

aşkım ninemin cadılıkla yargılandığı davanın dördüncü duruşması için prag'a gitmem gerekiyor. seni sonra arasam olur mu?

insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir

Arthur schopenhauerda bu tezi şöyle destekler:

"Çalışmak" kaçılması gereken bir işkencedir.
insanın doğası çalışmaya uyumlu değidir.

anın görüntüsü

görsel

Seninle böyle olabilirdik aptal.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Şimdi bugün ay veya güneş, sistemdeki 8 gezegenden biri veya birileriyle hatırlayamadığım ilişkiler içerisinde olacakmış. Bu yüzden astrologlar ağzınızdan çıkan her şeye dikkat edin demişler.

Edelim. Beyaz porsche' mun anahtarı nerede acaba? Bir de yiyip yiyip kilo almıyorum *

insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir

schopenhauer karamsardı da bu kadar tembel değildi.

(bkz: istencin hakkını yemeyelim)

kiraz cicegi kolonyasi

Çaylak olarak anasının tenasül uzvuna geri girmiştir.

ben bu yazıyı öylesine yazdım

Pardon can sıkıcı olmamalıydık dmi, sorry babies bye.

spora başladım

Allah tamamına erdirsin.

iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip

her şey para mı amk. biraz da kurum kültürü için çalışın.

(bkz: biz bir aileyiz)

arkadaşlar çok sormuşsunuz

görsel
Çok sordunuz çok merak ettiniz. Buyrun arkadaşlar damarsız tüysüz Manisa yaprağının markası dileğin elinden..

kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver

bir gün hegel, dante, huysuz virjin ve ben meriç nehri'nin kenarında ucuz şarap içip mantar yiyorduk. o gün bugündür hiçbir ilahi varlık beni ciddiye almıyor.

ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar

görsel

sözlüğün sarması

görsel
Kız tam da damarsız tüysüz Manisa yaprağından sarrrrmaa yerken…

otobüste açamadığı camı kıran erkek

Vurdum tekmeyi girdim otobüsün camına..

kiraz cicegi kolonyasi

bakmayın burda böyle yarı ağdalı türkçesiyle din diyanet sattığına. dedikoduya geçince lafzının tirrekleşmesi de esas tıynetine bürünmesi de 3 saniye sürüyor. tanımadığınız insanların gerçek isimlerini, zaaflarını vs ağzına doluyor zavallıca ve sapıkça. aman diyeyim kendisiyle isminizi cisminizi paylaşmayın.

Edit: olacak olan oldu ve ayetlerdi, ilimdi, irfandı, alimliklikti, cübbeliydi derken bunların ortasından küfürbazlığı vuku buldu.

sibel can ın kıyafetinin azizliğine uğraması

görsel
Şakacı şey seni.

arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum

Saçmalama sen ayısın ve bunu kabullenmen gerekiyor. Titre ve kendine gel. Bu senin en değerli şeysin. Evet. Günaydınlar bu arada herkese.
© copyright 2005 - 2026