bugün
bugünün iyileri

arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz

çok acayip bi sözlük. kim güzel kim çirkin, kim genç kim yaşlı, iki parça kıyafet muhabbetinden bile milletin ailesine kadar indik. kim ne giyiyorsa giysin, kim kimi güzel buluyorsa bulsun. beğendin mi artını ver, beğenmedin mi eksini bas geç. şu sikimsonik sözlükte herkes birbirini beğenmek zorundaymış gibi bi hal var. değilsiniz amk beğenmeyin. insanları rahat bırakmak da bi seçenek.

bik bik in mutfağına konuk olmak

görsel

Pazar pankeki.

seninle şöyle olabilirdik

görsel

görsel

Gappalı hambörgır.

anın görüntüsü

mordor'a yol alırken annem eli boş gitme ayıp olur dedi.

görsel

sözlükte çok boş yapan yazar olması

üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum. geri kalan arkadaşlar da biraz sorumluluk alsın.

uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor

Ben oyumu anonim hesabın arkasına geçip insanlar hakkında ileri geri fikir beyanında bulunan, sanki fikirlerini soran olmuşcasına, zamanını ulu sözlükteki yazarların kişilik analizini yaparak harcayan hayatsızdan yana kullanıyorum.

--spoiler--
güzel müzel değil gayet vasatıın altı kız bu, her turuncuya irlandalı muamelesi yapmayın.
--spoiler--

Fikrini soran olmadı ama Babam yaşında birinin güzellik standartlarına uymadığıma sevindim, saçlarına aklar düşmüş allah korusun bana alıcı gözle bakmasındansa vasat bulması yeğdir.

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

görsel

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel

sözlüğe fotoğrafımı atacağım

yahu dün bi el paylaşıldı diye sözlükte uzuvlar havada uçuştu. bunlara yüz mü emanet edilir amk paylaşmayın.

enayimiknatisii

iyiyim why. Çok teşekkür ediyorum.
Avm gezip alışveriş yapma enerjisini bile buldum bugün.

sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel

görsel

görsel

Maşallah 007 ye,
Ama her fotoda farklı bir asansörde görüyoruz kendisini. Avukat olduğunu bilmesek farklı hizmet sektörleri gelecek aklımıza.

sözlük yazarlarının itirafları

Erkek bir arkadaşım arabayı ödünç almıştı. Anahtarı vermek için de kapıyı çalınca kapıyı bir erkek açmış. Arkadaş da gayet relax, " ben claudia ya bakmıştım da, claudia nerede" demiş. Adam cins cins bakınca yanlış daire olduğunu anlamış, bir üst kata çıkıp benim kapımı çalıp anahtarı verip gitmiş...

Bugün manitam da telefonum arabada kalmış diyerek yine araba anahtarı aldı ve o da bingoo bir kat aşağının kapısını çalmış. Kapıyı açan kadına " claudiaa?" Demiş. Sonra kapıya hanımefendinin eşi de gelmiş. Manita da pardon bir kat yukarı çıkacaktım yanlışlık oldu deyip yukarı geldi.

O değil de bunu yaşayan ben olsaydım claudia karısına bak daha kapı numarası okuyamayan kişilere araba anahtarı veriyor dingil deyip kurulurdum...

Kişisel tartışmalara niye ana, baba katılır anlamış değilim. Ailesi tarafından koşulsuz sevilmek elbette büyük bir şans, sevilmemiş olmak da kimsenin kabahati değil. Sonuçta ailelerimizi biz seçmedik. insanların çocukluk yaralarını veya ailevi bağlarını birbirinizin yüzüne vurmayı bırakıp yetişkin gibi kendi aramızda tartışmayı denesek keşke..

Benim de hambörgırıma laf ettiler.

anın fotoğrafı

Eve dönüş yolculuğu başladı, 14 saat beraberiz artık.
(img:#2511395)

0 0 7

görsel
artık kafamda James Bond olarak değil de yalan dünya Selahattin olarak canlanan yazar.

kız sana bir şey söylemedi ki ya sen kendi kendine saldırmak için yer arıyorsun

bir bayana kurduğun şu cümlelere bakar mısın? böyle birisinin ülke ülke gezmiş görmüş geçirmiş olduğuna nasıl inanalım ki istersen dünyayı dört dön böyle bir kafa yapısıyla kalite aynı kalitedir.

içmedeyiz uludağ sözlük

Uzaklardan dost gelmiş çıkmaz mıyız? Çıkarız tabiki. iyiki doğmuşuz o zaman.
Yeni yaşıma ve yeni yerimin Şerefine.
Hoş gelsinler sağlıkla ve huzurla.

görsel

anın kedisi

Şereflendik ya gece gece...

görsel

Tüh ya ben de tam bugünkü kombinimi atacaktım. Neyse, kısmet değilmiş.
© copyright 2005 - 2026