bugün
bugünün iyileri

bik bik in mutfağına konuk olmak

görsel

true denen ahlaksız

Sapık yazarlar birliği başkanı.

sözlük yazarlarının normal kombinleri

görsel
sıradan kendi halinde

puuuuu antiyeliiiii.

anın görüntüsü

görsel

belki tekrar okursam lennie bu sefer tavşanlara bakar.

bir bela geliyor

alkışlıyorum şemsiyeli yabancıyı. demek ki online listesini didikliyorsun beni görmek için ben girip bakmıyorum bile o listeye.
sonuçta fifty shades of gray filmindeki christian gray gibi her güzel kadını istiyorsun. ama onun şirketi vardı ve kadınları sözleşme ile çağırıyordu. sen entry görünce kendin geliyorsun zaten. ben kimsenin hatunu değilim.
internette istediğini yazabilirsin, gerçekte yerleştiririm. insan ister istemez merak ediyor.
sen yazar mısın yoksa sözlüğe müfettiş olarak mı atandın? zaten maaşım yattı yemeğe çıkardık demiştin. aynı şehirde olsak koşa koşa gelicektin. pilotluk hayatında başarılar dilerim.
umarım uçarken viski içmiyorsundur. hadi iyi geceler.

hediye olarak bir kavanoz turşu

Ben dereotlu şekerli kornişon turşuyu çok sevdiğim için 1 kavanoz geldi.

bir bela geliyor

özelde kavgalar edilmiş, sonra, konu başlıklara sıçramış gocu. bu yollardan geçerek olgunlaşıyor insan. sen de ben de yaptık zamanında. ellemeyin.

seninle böyle olabilirdik

görsel

g i l d e d l i l y

görsel
Kişisel degil tru, şerefsiz insan sevmiyorum.

enayimiknatisina turşu kargolamak

öhöhöhöm

geçen sene tam tamına 4 bidon turşu yaptım (salatalık + mor lahana + havuç + biber) ve dördü de gayet başarılıydı.

kendisi de uygun görürse bu sene kışlık turşusu bendennnn... her lahmacun, çiğköfte ve döner yanında yerken beni hatırlasın askitropellam.

kedi

görsel
Akşam bu çocuğu sevdim çok güzeldi. Düzenli aralıklarla seviyorum.

gammazların hepsinin yetkisi alınmalı

Ya sen ne şizofren bir salaksın ya. Kendi ahlaksızlıkların yüzünden entrylerinin silindiğini düşünmüyorsun da biz seni kıskanıyoruz da sildiriyoruz sanıyorsun.
insan olan Bilmiyorum insan mısın da insan olan dönüp bi kendine bakar. Ben nasıl bir insanım ahlak seviyem ne terbiyem ne.
Miiletin donunun rengine baktığın gibi dön kendine bi bak. Ahlaksız terbiyesiz.

Evet seni bireysel olarak her ahlaksızlığında gammazlıyorum.

yüzüğü neden kartallarla götürmediler

tolkien eski mektuplarında açıklıyor bunu, kartalların minimum sepet tutarı varmış. lore bilmeden başlık açmayalım lütfen.

true denen ahlaksız

(bkz: bu herifi de hiç sevmem)

çok mutsuzum

iki doz kedi patisi, tok karnına.

mal gelecek dükkanın önüne park etme

yüzde 50 haklı yüzde 50 haksız taleptir.

yüzde 50 haklı kısmı ; bazı ibneler arabayı bırakır günlerce çekmez hakikatten mal geldiği zaman veya senin aracını oraya yükleme vs için çekmen gerektiği zaman ara ki adamı bulasın..

yüzde 50 haksız kısmı ; sokaklar herkesin ortak alanı yer tutma gibi şeye hakkın yok.

artık dükkana mal inecek seviyesini de geçtik normal dükkan olmayan yerleri bile tutuyorlar. birkaç hafta önce cumartesi zar zor yer buldum arabayı yanaştırırken eleman geldi dedi eşya yükleyeceğiz abi park etmesen olur mu dedi. nazikçe söyledi diye tamam dedim park etmedim gittim 10-15 dakika boş yer aradım 5-6 sokak uzakta başka yer buldum. dönerken yolumun üstü bir baktım kendi binek arabalarını çekiyorlar oraya bu eşya gelecek diyen gebeş gel gel yapıyor. gidip "eşya gelecek dedin yardıma geldim" diye göt edecektim ama arabayı kadın kullanıyordu yanında da 2-3 tane çocuk vardı dedim ya sabır boş ver git evine..

sözlükte herkesin birine yavşıyor olması

Ne oldu olm. Rakipler mi zor geldi, rekabete mi üşendin.

film önerileri

the girl with the needle. hafızadan silinse de baştan izlesem.
görsel

cemali

90'lar türkçe müziğinin en güzel tesadüflerinden. ne zaman denk gelsem birkaç şarkı fazla dinletir.

https://youtu.be/8EuanQLLxpM?si=jcl1BPmSxxr1NLc9
© copyright 2005 - 2026