bugün
bugünün iyileri

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

Arkadaşlar selaaaam yaaa.
Var mı dedikodu kahve eşliğinde iyi gider.

enayimiknatisii

"Biri bana kötü davrandığında kendimi savunabilirim ama övgü ve iltifatlar karşısında savunmasızım."

Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.

anın görüntüsü

görsel

sözlük yazarlarından tavsiyeler

Arkadaşlar bu başlık altında neden herkes gergin? Tavsiye denmiş ortalık kurtlar vadisi raconlarından geçilmiyor. Ben hayatımı değiştirecek tavsiyeler almaya gelmiştim buraya halbüsü.

Gevşeyin. Erken yaşlanırsınız.

sözlük yazarlarının itirafları

Son zamanlarda bazılarımızın rüyalarında onu, bunu, şunu gördüğünü sanıyorum. Bence adamakıllı vedalaşamadığımız insanlar rüyalarımıza dadanıyor, evet.

cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi

Cin 1 - True 0..

kendine bir not bırak

başkalarının salaklığı yüzünden modunu düşürme huyunu terbiye etmen lazım gerizekalı herif.

sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak

Gocu sen garfieldsın ioçk Midilli.

hafta sonu erken kalkmayın. az önce denedim, hiç gerek yokmuş amk.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Evde günlerdir çay yoktu. Markete gittiğimde de çay almayı unuttum. Bugün eve dönerken çay almayı başardım. Gelir gelmez çay demledim. Aslında canım çay içmek istemiyordu, bu saate çay içmem. Sırf satın almış olduğum için çay demledim. Bekliyorum olmasını.

sözlük erkeklerinin kombinleri

nasıl deniyordu?

selam yaaa.

görsel

büdüt: nervio uyarısıyla "gözünüz götüme"

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Hayatta özsevi veya özsevgi denilen şeyi gerçekten zor edindim. Ve zaman zaman birileri bunu darmadağın etme noktasına getiriyor.

Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.

5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi

Ama yeni parti tüzüğü...

sarapci koala

Cemevi yaptıracaktı bi ara. Noldu abim o iş ya. Aklıma geldi bak.

ölümden korkmamak

ulan eksilediler diye günlerdir ağlıyorsun, ölümden korkmuyorsun? bu ne perhiz!

Bimde brownieli bir dondurma var, denemediyseniz deneyin, tadı yaşama sevinci ya *

herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet

Yazıyorum not al bro. Enayimiknatisi. Tek i ile.

hayvanlarla muhabbet etmek

Sıklıkla yaptığımdır.
Evdeki kedy kızım çok konuşkan. Çoğunlukla o bana laf atıyor zaten. Bir de sitenin bahçesinde ortak beslediğimiz bir köpek var. Onunla hanimiş benim tatlişim modunda konuşuyorum, çok hoşuna gidiyor. Köpekler kuyruklarıyla veya çıkardıkları tiz sesle sohbete dahil oluyorlar. O kısma da bayılıyorum. Sokaktaki köpekleri sevip onlarla konuşurken çevreye rahatsızlık verdiğimin farkındayım. Henüz cesaret edip söyleyebilen olmadı.

kravatlı yobaz

Sözlükte en sevmediğim üye yaw. Ktç bile kıyaslanamaz bununla.

sözlük erkeklerinin kombinleri

Selam yaaaa mı?
Gey herhalde.

Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026