bugün
bugünün iyileri

mel mel bakan gibson

kardeşim profilimin bir yerlerinde "çöpçatan" mı yazıyor benim bilmediğim.

başka bir kelime var da cuma vakti şimdi uygun olmaz *

bik bik in mutfağına konuk olmak

görsel

çekmeceli çikolata

Namı diğer napoliten çokolat. Kahvenin yanında bi karesi güzel gider. Gelin görün ki işyerinde Kahve söylemişsinizdir ama zulanız bitmiştir vee sade kahveyi zehir gibi içmek zorunda kalırsınız… çok büyük mağdurluklar bunlar.

sözlüğün en sevilen yazarı

Ben çoğunu tanımıyorum, en azından yeni nickleri ile. Nil anka mı diyim, yoksa Sen mi gerçek ismini açıklamak istersin ümmügülsüm?

en son ne zaman namaz kıldın

iki saat olmuştur.

meloş çay koyar mısın

ben aslında çok huylu bir adamım huysuz değilim ama buradaki ipneler yüzünden öyle gözüküyor bazen *

koala görünce eksiyi basmak

Kampanyamız sürmektedir.

sarapci koala

Velvet gerçekten işin özünü anlamamışsın gibi görünüyor.

Mesele insanların neye inandığı, ne düşündüğü veya kime oy verdiği meselesi asla değil. Bu sözlükte benden çok farklı ideolojilere veya etnik kimliklere sahip yazar okudum. O başlıkta yazılmış olanlar aklıma yatıyorsa kişinin görüşünü bir kenara bırakarak oylama yaparım ve bu çoğunlukla açık oy şeklinde olur.

Koala konusunda yazarların gösterdiği tepki biraz omurga ile ilgili. Sürekli savunduğu görüşe bir anda sırtını dönüp bambaşka bir şey iddia etmek.
Benim durumum ise farklı, eksi oy verenlere tepki gösterdiği için günler sonra meseleyi fark ettim. Komik geldiği için uğraşıyorum. Bu kadar.
Süper kahraman pelerinini çıkar öyle soru sor ayrıca. Doğru bildiğimi, haklı gördüğümü ben de savunurum, en iyi sen bilirsin. Ama önce okurum ne olup ne bittiğini...

sarapci koala

--spoiler--
Ben seninle konuşmuyorum.
--spoiler--

Üzdü...

beşamel soslu tavuk

Evde beşamel soslu tavuk yapabilirsiniz.

görsel

meloş çay koyar mısın

görsel

çaylaaaaarrrrrrrrr. kaç şekerrr ?

yaprak falanda vermeyin yemesin.

görsel

masklavi gelir şimdi sizin demokratlığınız şöyledir böyledir oradan girer yeni parti tüzüğünden çıkar *

mel mel bakan gibson

(bkz: mel mel bakan gibson/#48082530)

Çekirdeğimi aldım, merakla mel'in tokatlayıp vereceği yanıtı bekliyorum.

Bu kadar yana yakıla başlık açmasa gerçekten yapmam da resmen aranıyor.

(bkz: seri eksicilerin uyuması)

beyin yiyen amip

Bende ktç neden böyle diyordum fabrikalardan pislik akan ergene nehrine gire gire böyle olmuş adam yaw.
© copyright 2005 - 2026