bugün
bugünün iyileri

bik bik

ioçk haklı.

bik bik

Kardeş sen de birine ciğer birine kahve.
Oh valla hayırlı işleeerrrr.

bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker

Bkon ex dostum, şeker çok eskiden beri dostumdur. Doğrucu insanlar oldukları kesin *

uludağ itiraf

Can sıkıcı şeyler söylemekten hiç hoşlanmıyorum ama bazen insanlar beni buna zorluyor. Yemin ederim zorluyorlar.

seninle şöyle olabilirdik

görsel

uludağ itiraf

sütlaç yiyip hayatımı sorguluyorum ve vardığım sonuca göre daha fazla sütlaç yemek gerekiyor.

claudian clouds

Valla donuzladığım biri entry girmiş. Görmek isteseydim herhalde donuzlamazdım, nickaltı girmesin lütfen.

göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın

Nası yani iki kadın karşılıklı mı?

günaydın sözlük

Herkese Günaydın bana iyi geceler Arkadaşlar. Gececi Neşet biraz sonra kaçar. iyi günler sizlere.

özbek pilavına kaşık saplamak

Eheehehejehehhehehe. Gülmekten mıçtıran başlık. Aman Allahım, espri...

gece vardiyası yazarlar

Evet gene geldik ve geceler yarim oldu dercesine görevimizdeyiz. O belediyenin de gözü çıkmasın aldırmadı bizi bir türlü bünyesine. Hala dağın başındayız. Neyse nöbetteyiz efenim.

kitap kapakları

görsel

bir viski doldurup kızların final maçını izlemek

True haklı.

fransızca öğrenmek

bu kış öğrenmeyi kafaya taktım. yanlış anlamayın lan konuşmak için değil, okuduğum kitaplarda fransızca bi ifade görünce telaffuz edeyim derken boğulacak gibi olmaktan bıktım artık.

özbek pilavına kaşık saplamak

--spoiler--
bu arada çok klas espri ben beğendim.
--spoiler--

Anket aç kanki, beğenenler beğenmeyenler diye *

özbek kadınlar

--spoiler--
özbek ile afgan, suriyeli bir mi? onlar bizim soydaşımız tabii ki gelecekler başımızın üstünde yerleri var. keşke hepsi gelse buraya yerleşse.
--spoiler--

Bazen ırkçılığınız mantıklı düşünmenizin önüne geçiyor korkarım. Türki cumhuriyetlerin sınırları da, Türkiye kadar vatan toprağıdır, herkes vatanında kalmak ve korumak zorunda. Birileri o toprakları bırakıp batıya gelirse oralar ne olacak?

sarapci koala

inat değil mi? Göstermeyeceğiz.

bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker

Bayram değil seyran değil yaw

görsel

uludağ sözlük

her saati ayrı bi vakaya denk gelen sözlük. cinciyi savuşturuyorsun, fetişçi beliriyor. onu geçiyorsun, peygamberliğini ilan eden geliyor. bizim gibi düz delilere sıra gelene kadar akıllanacağız amk.
© copyright 2005 - 2026