entry'ler (151)

nezle olurken yapılması gerekenler

Nezleyim ve hemşireyim, geçmesini bekliyorum sadece.

sezeryan müptelası kadınlar

izin verin de nasıl doğuracağına da insanlar kendisi karar versin.

1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek

Bi foto gelir mi?

karabük bartın zonguldak

Amasra'ya sahip olduğu için aralarında en güzeli Bartın.

en güzel yaş

17, 19 ve 21 olduğu kanaatindeyim.

çorap

görsel
Ben çorap kadınıyım ;)

sence sen kendine aşık olur musun

Asla olmazdım deli bir gacıyım ben.

babadan öğrenilen şeyler

Herkesin baba olamayacağı gerçeği...

depresyona giren erkek

Erkeklerin depresyona giriş yasağı var bir kere, adamların dünyası kararsa da bir derbi maçıyla her şeyi unuturlar.

ev kedisi vs sokak kedisi

Ev kedilerinin müthiş bir sokak kedisi aşkı var. Bazı kızların p*ç erkek sevdası gibi bir şey.

2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu

dgs eğitim sisteminin sıkıntılı konularından biri büyük haksızlık ama yapan için büyük bir avantaj tabi. Puanın yetmediği bir bölüm var çünkü alan sınavında çok kötüsün, Türkçe mat çözerek iki yıllık bir bölüm okuyorsun sonra tekrar Türkçe mat çözerek 4 yıllık bölüme geçiyorsun.

kurabiye yapmak

Hindistan Cevizli kurabiye en bir sevdiğim olduğu için hep onu yaparım ve nedense hep ruh halimin kötü olduğu zamana denk geliyormuş şimdi fark ettim.

iki erkek arasında kalmak

ikisini aynı anda seviyorum gibisinden bir durum mu?

yazarların en son aldığı iltifat

"senin gibi bir kızın nasıl olur da sevgilisi olmaz?"
minvalinda şaşırmayla karışık bir soru aldım bugün. Sanırım iltifat sayılır.

anksiyete bozukluğu

Nefes almayı zorlaştırmasa katlanılabilir belki de.

eski sevgili

seymlis ile yaklaşık 1 aydır aynı şeyleri hissediyormuşuz. Temel nedeni hayatta hiçbir şeyin yolunda gitmeyişi ve beynin sen azıcık mutlu ol diye eski anılardan bir kaset hazırlayıp kafanın içinde döndürmesi.

yalnızlık

En kötüsü bir arkadaş grubuyla otururken kendini yalnız hissetmektir meselâ. Birçok nedeni olabiliyor. Seninle olan samimiyetleri daha azmış hissi, en az sevilen senmişsin, yok olsan bunu farketmeyecekleri düşüncesi...

4 kasım 2024 mardin ve batman a kayyum atanması

Aday olmasına izin verip seçildikten sonra terörist deyip belediylere çöken sistemi eleştirmek yerine bunlara müstahak diyen, demokrasinin sözde savunucuları sizi. bunu destekleyen herkes bu sistemin parçasıdır ve asıl terörist onlardır.

keçe kurdan

Ez im, ez.

sözlük kızlarının bugünkü kombileri

görsel

Dedemin değil vintage...