bugün

entry'ler (772)

içmedeyiz uludağ sözlük

Bayan kardeşimiz de etli butluymuş. Kurban da hayatta kalması büyük bir başarı. *

anın görüntüsü

görsel

bekar erkek

görsel

28 yaşındayım mühendisim hiç sevgilim olmadı

Jelatini açılmamış erkektir. Mühendis olması da yontulmamış odun olduğunu gösterir. En iyi erkek yontulmamış ve jelatinli erkektir. Kapan yaşadı.

Sözlük ablaları elimden tutsun. Amin.

Merhaba,

28 yaşında bir mühendis arkadaşınızım. Evlenene kadar sevgili yapmayacağım dedim. Üniversite dönemim koronaya denk geldi ve üniversitede de evleneceğim kişiyi bulamadım.

Flört skillerim de çok iyi olmadığı için bu saatten sonra bulabileceğimi zannetmiyorum. Tüm sözlük ahalisine duyurulur.

Edit: sözlük ablaları bana görücü pls.

ylys

mülakatımda alanımla ilgili olmayan sorular sorarak beni eledikleri oluşum. O kadar düşük vermişler ki ALES ve GANO mu aşağıya çekmişler.

Bu ülkede namuslu yaşanmaz!

bilek kırığı

Röntgen de göremiyorlar tomo isteyin.

ankaranın en güzel kızları

Kesinlikle ama kesinlikle GATA’ dadır. Çalışan kızların hepsi manken gibi, bunları işe almadan önce güzellik elemesinden mi geçiriyorlar ortalama nasıl bu kadar yüksek olabilir?

ylys

Torpiliniz yoksa denemeyin…
görsel

polis

Kanun bilmez nizam bilmez. Yetkisinin arkasına saklanıp hukuksuzluk yapar halkı canından bezdirir.

4 mart 2026 martı tarafından tehdit edilmem

Yukarı çık ya entry.

Benim gibi çok sayıda mağdur var.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

Merhaba arkadaşlar,

Özet: şikayetvar a şikayet yazanların hesaplarını kapatıp sonrasında telefonla arıyor ve tehdit ediyorlar şikayeti silmeniz için.

Birkaç gündür cep harçlığımı çıkartmak için martı tag yapmaya başlamıştım. Sonrasında yeni bir araç alıp onunla tag yapmaya karar verdim. Araç onay sistemlerinin şeffaf olmamasından dolayı yani tercih kriterlerinin yayınlanmamasından dolayı mail gönderdim geri dönüş alamadım. Müşteri iletişim hattını aradığımda uygulama üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz sesli mesajını aldım. Uygulama içerisinden yazdığımda karşımda gerçek bir müşteri temsilcisi yoktu sadece chatbot vardı ve dediklerimi anlamıyordu.

Bende şikayetvar üzerinden bunun hakkında şikayet oluşturdum. Şikayeti oluşturduğum gün şikayetvar dan telefon numaramı almışlar ve hemen hesabımı süresiz olarak kapatmışlar. Beni de arayıp tehdit ederek ya şikayetini silersin yada hesabını bir daha açmayız dediler.

Ülkemizde firmalar bile mafya… sarı taksiden kurtuluş olarak gördüğümüz marka sarı taksiye rahmet okutur. Aylık 25.000 TL üyelik ücretini saymıyorum birde…

martı

Martı tag için müşteri hizmetleri bulunmayan, mail adreslerine cevap vermeyen ve şikayetvar üzerinden şikayet eden kullanıcılarını banlayan bir mobil app.

Şikayetvar üzerinden şikayet açtığım için, telefonla aranarak birçok kişi gibi bende tehdit edildim ve hesabımda süresiz kapatıldı.

Sayısız örneği var bunun…
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

martı

Martı tag için müşteri hizmetleri bulunmayan, mail adreslerine cevap vermeyen ve şikayetvar üzerinden şikayet eden kullanıcılarını banlayan bir mobil app.

Şikayetvar üzerinden şikayet açtığım için, telefonla aranarak birçok kişi gibi bende tehdit edildim ve hesabımda süresiz kapatıldı.

Sayısız örneği var bunun…
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

bu ülke hayallerime kastediyor

Gidelim bu ülkeden.

Bu ülke hayallerime kastediyor.

Çok sevdiğim bir sözdür, evet benimdir.

bölücü yavşak denince ilk akla gelen isim

m*savat dervişoğlu.

kızların piç erkekleri tercih etme sebebi

Efendi erkek ne olm, ezikliğin adı efendilik olmuş.

ales

Son sınavlarda ciddi şekilde zorlaştırdılar.
4 - 5 yıl önce ile aynı netleri yapınca. 80-90 bandı gibi sıkışık bir bantta bile 7 puan artıyor 7 puan…

Ortalama üstü bir başarı için hesaplarsak:
Matematik: 44 D 2Y
Türkçe: 26D 5 Y

2021/3: 82 Puan
2022/3: 86 Puan
2023/3: 88 Puan
2024/3: 89 Puan
2025/3: Henüz yapılmadı

2025/3 e son 7 hafta kaldı. Girecek arkadaşlar sağlam çalışsın, eski denemeleri çözüp iyiyim zaten demesin artık zor soruyorlar.
© copyright 2005 - 2026