bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri16
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- sibel can diyeti3
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- togg'a lpg taktırmak8
- sydney sweeney'in memeleri7
- aziz yıldırım14
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak8
- 21 gün diyetteyim2
- aziz başkan efsanesinin geri dönmesi2
- schopenhauer'un kadın nefreti2
- soğuk suyla duş alan insan3
- ölüm4
- kaşlarını alan erkek3
- günün yorgunluğunu atmanın yolları2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- saç dökülmesini önlemek için tavsiyeler2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- kizlarsoruyor com2
- saç ektirmek2
- evlilik2
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah2
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- gammazlama yapmamak12
- günaydın şarkısı3
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- albin kurti2
- haysenin1212
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz9
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- kürt fıkraları2
- gina carano11
- satranç haram yasaklansın7
- bu köyden olsam ne olacak8
- d'i s c o film2
entry'ler (772)
Bayan kardeşimiz de etli butluymuş. Kurban da hayatta kalması büyük bir başarı. *
Jelatini açılmamış erkektir. Mühendis olması da yontulmamış odun olduğunu gösterir. En iyi erkek yontulmamış ve jelatinli erkektir. Kapan yaşadı.
Sözlük ablaları elimden tutsun. Amin.
Merhaba,
28 yaşında bir mühendis arkadaşınızım. Evlenene kadar sevgili yapmayacağım dedim. Üniversite dönemim koronaya denk geldi ve üniversitede de evleneceğim kişiyi bulamadım.
Flört skillerim de çok iyi olmadığı için bu saatten sonra bulabileceğimi zannetmiyorum. Tüm sözlük ahalisine duyurulur.
Edit: sözlük ablaları bana görücü pls.
28 yaşında bir mühendis arkadaşınızım. Evlenene kadar sevgili yapmayacağım dedim. Üniversite dönemim koronaya denk geldi ve üniversitede de evleneceğim kişiyi bulamadım.
Flört skillerim de çok iyi olmadığı için bu saatten sonra bulabileceğimi zannetmiyorum. Tüm sözlük ahalisine duyurulur.
Edit: sözlük ablaları bana görücü pls.
mülakatımda alanımla ilgili olmayan sorular sorarak beni eledikleri oluşum. O kadar düşük vermişler ki ALES ve GANO mu aşağıya çekmişler.
Bu ülkede namuslu yaşanmaz!
Bu ülkede namuslu yaşanmaz!
Röntgen de göremiyorlar tomo isteyin.
Kesinlikle ama kesinlikle GATA’ dadır. Çalışan kızların hepsi manken gibi, bunları işe almadan önce güzellik elemesinden mi geçiriyorlar ortalama nasıl bu kadar yüksek olabilir?
Kanun bilmez nizam bilmez. Yetkisinin arkasına saklanıp hukuksuzluk yapar halkı canından bezdirir.
Yukarı çık ya entry.
Merhaba arkadaşlar,
Özet: şikayetvar a şikayet yazanların hesaplarını kapatıp sonrasında telefonla arıyor ve tehdit ediyorlar şikayeti silmeniz için.
Birkaç gündür cep harçlığımı çıkartmak için martı tag yapmaya başlamıştım. Sonrasında yeni bir araç alıp onunla tag yapmaya karar verdim. Araç onay sistemlerinin şeffaf olmamasından dolayı yani tercih kriterlerinin yayınlanmamasından dolayı mail gönderdim geri dönüş alamadım. Müşteri iletişim hattını aradığımda uygulama üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz sesli mesajını aldım. Uygulama içerisinden yazdığımda karşımda gerçek bir müşteri temsilcisi yoktu sadece chatbot vardı ve dediklerimi anlamıyordu.
Bende şikayetvar üzerinden bunun hakkında şikayet oluşturdum. Şikayeti oluşturduğum gün şikayetvar dan telefon numaramı almışlar ve hemen hesabımı süresiz olarak kapatmışlar. Beni de arayıp tehdit ederek ya şikayetini silersin yada hesabını bir daha açmayız dediler.
Ülkemizde firmalar bile mafya… sarı taksiden kurtuluş olarak gördüğümüz marka sarı taksiye rahmet okutur. Aylık 25.000 TL üyelik ücretini saymıyorum birde…
Özet: şikayetvar a şikayet yazanların hesaplarını kapatıp sonrasında telefonla arıyor ve tehdit ediyorlar şikayeti silmeniz için.
Birkaç gündür cep harçlığımı çıkartmak için martı tag yapmaya başlamıştım. Sonrasında yeni bir araç alıp onunla tag yapmaya karar verdim. Araç onay sistemlerinin şeffaf olmamasından dolayı yani tercih kriterlerinin yayınlanmamasından dolayı mail gönderdim geri dönüş alamadım. Müşteri iletişim hattını aradığımda uygulama üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz sesli mesajını aldım. Uygulama içerisinden yazdığımda karşımda gerçek bir müşteri temsilcisi yoktu sadece chatbot vardı ve dediklerimi anlamıyordu.
Bende şikayetvar üzerinden bunun hakkında şikayet oluşturdum. Şikayeti oluşturduğum gün şikayetvar dan telefon numaramı almışlar ve hemen hesabımı süresiz olarak kapatmışlar. Beni de arayıp tehdit ederek ya şikayetini silersin yada hesabını bir daha açmayız dediler.
Ülkemizde firmalar bile mafya… sarı taksiden kurtuluş olarak gördüğümüz marka sarı taksiye rahmet okutur. Aylık 25.000 TL üyelik ücretini saymıyorum birde…
Martı tag için müşteri hizmetleri bulunmayan, mail adreslerine cevap vermeyen ve şikayetvar üzerinden şikayet eden kullanıcılarını banlayan bir mobil app.
Şikayetvar üzerinden şikayet açtığım için, telefonla aranarak birçok kişi gibi bende tehdit edildim ve hesabımda süresiz kapatıldı.
Sayısız örneği var bunun…
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Şikayetvar üzerinden şikayet açtığım için, telefonla aranarak birçok kişi gibi bende tehdit edildim ve hesabımda süresiz kapatıldı.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Martı tag için müşteri hizmetleri bulunmayan, mail adreslerine cevap vermeyen ve şikayetvar üzerinden şikayet eden kullanıcılarını banlayan bir mobil app.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Gidelim bu ülkeden.
Bu ülke hayallerime kastediyor.
Çok sevdiğim bir sözdür, evet benimdir.
Bu ülke hayallerime kastediyor.
Çok sevdiğim bir sözdür, evet benimdir.
m*savat dervişoğlu.
Efendi erkek ne olm, ezikliğin adı efendilik olmuş.
Son sınavlarda ciddi şekilde zorlaştırdılar.
4 - 5 yıl önce ile aynı netleri yapınca. 80-90 bandı gibi sıkışık bir bantta bile 7 puan artıyor 7 puan…
Ortalama üstü bir başarı için hesaplarsak:
Matematik: 44 D 2Y
Türkçe: 26D 5 Y
2021/3: 82 Puan
2022/3: 86 Puan
2023/3: 88 Puan
2024/3: 89 Puan
2025/3: Henüz yapılmadı
2025/3 e son 7 hafta kaldı. Girecek arkadaşlar sağlam çalışsın, eski denemeleri çözüp iyiyim zaten demesin artık zor soruyorlar.
4 - 5 yıl önce ile aynı netleri yapınca. 80-90 bandı gibi sıkışık bir bantta bile 7 puan artıyor 7 puan…
Ortalama üstü bir başarı için hesaplarsak:
Matematik: 44 D 2Y
Türkçe: 26D 5 Y
2021/3: 82 Puan
2022/3: 86 Puan
2023/3: 88 Puan
2024/3: 89 Puan
2025/3: Henüz yapılmadı
2025/3 e son 7 hafta kaldı. Girecek arkadaşlar sağlam çalışsın, eski denemeleri çözüp iyiyim zaten demesin artık zor soruyorlar.