bugün

(bkz: şark kurnazı)

Nefret edilen ne kadar şey varsa bunlarda mevvuttur.
Karton toplayıp pis kokanlar.
Akpliler ve yapi diyen fenerliler.
Kimseyle anlaşmaya gönlüm yok.
Empati yapamayan, bencil ve kitap okumayan insanla hiç anlaşamam.
Tartışma adabından yoksun insanlar.

Siz konuşurken sizi dinliyormuş gibi davranıp, haklı çıkabilmek adına o anda aslında içten içe bir sonraki cevabına hazırlık yapan, sizi gram dinlemeyen tipler.

Düşman götüne aq.
Narsist dişi tipi.
Tam tokatlık…
cehape kafalılar ve yapı diyen fenevliler.
AŞIRI HAYVAN SEVER iNSANLAR, AGRESiF SiNiRLi iNSANLAR, AK PARTiLi, KIBRISLI RUMLARI DESTEKLEYEN iNSANLAR.
(bkz: anan)
Haksız olduğunu bile bile ego yapıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan. Narsist ibneler.
Narsistler ya çok net. Ömür törpüleri resmen. Huysuz, memnuniyetsiz, aksi ve naletler… kendilerindeki yetersizlikleri birileri görecek diye ödleri kopar o yüzden en büyük gayesi karşı tarafı yaralamaya çalışmaktır. Sizi yetersiz ve değersiz hissettirirler. Özgüvenin hastasıyım bu sebeple karıştırıp çok narsiste denk geldim. Şıp diye anlıyorum artık.

Arkadaşı, eşi, sevgiliyi seçersin de narsist ebeveyn ya da akrabası olanlara geçmiş olsun.
Sürekli ben , ben diyen insanlarla anlaşamam.
net olmayan insan.

beni çok yoruyor.
cehapeli hedepeli tipler. hoş ayrı ayrı yazmaya da gerek yok ikisi de aynı şey.
samimiyetsiz tiplerdir. kendinden olmayan bir b.k yediğinde ölümüne eleştirirler ama kendilerinden olan aynı b.ku aynı kişilerle yiyince sesleri çıkmaz sansar gibi kumun içinden izlerler olayları.
Uyumsuz, kavgacı, alıngan insanla anlaşamam.

Bu tip sürekli kendisine laf sokulduğunu düşünür. Bu yüzden hiç haberiniz olmadan size bilenir, sizi düşmanı beller, kendi kendine sizinle kavga eder. Genellikle insanlar arkasından yaka silker, en yakın arkadaşları bile arkasından konuşur.

Bu tipten muhakkak sizin de etrafınızda vardır.
-akp’li
-laz
-zırcahil
-yobaz
-içten pazarlıklı tip.
Burçlarla çok fazla ilgim yok ama anlaşamadığım tek burç terazi olmuştur.
Bencil, ufak hesaplar yapan ve medeniyet yoksunu tiplerle anlaşamadığım doğrudur.
huysuz, geçimsiz, sinirli insanlar.
görsel
anladınız değil mi?
akp ve mhpli tercihen karadenizli.
Dediğim dedik insan tipi. Bu tiplerle bir noktadan sonra illa ki kavga ediyorum. Sonuçta askerde değiliZ, sen de bizim komutanımız değilsin. Her dediğin, her istediğin sorgusuz sualsiz kabul edilecek, yapılacak değil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar