bugün
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması14
- anın görüntüsü18
- aşk meşk işlerinin sonlanması23
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı9
- arapları seviniz diyen peygamber24
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı12
- ormanda kaybolan kadın15
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası9
- uludağ sözlük 2025 hataları10
- reelbokkafa9
- türksüz türkiye hayali16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- pandela11
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- sahurdayız uludağ sözlük27
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav16
- arapları sevme nedenleri9
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- erkeklerin depresyona girmemesi15
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek11
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın10
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği8
- prezervatif önerileri11
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- iş arkadaşları11
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- teörörist demirtaşın karısıyla sikiş izni32
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17

entry'ler (1896)
bu başlıgı açtıktan sonra söylediklerimi yutup,dönmüştüm fakat bu sefer kesin olarak gidiyorum.
skinizde olmayacak ama olsundu. kendinize iyi bakınız <3
skinizde olmayacak ama olsundu. kendinize iyi bakınız <3
başka bir başlıkta daha değindiğim,sanırım ufak ufak almayı düşündüğüm karardır.
-yaşım 33. bu yaşıma kadar bir çok akrabamdan,arkadaşımdan '' gel seni evlendirelim şu ülkeye gel. gel seni şunla tanıştıralım şu ülkeye taşın.'' gibi teklifler geldi.her seferinde teklifleri şu gerekçelerle reddettim;
-yok ben sevmediğim bir kadınla aynı yatakta uyuyamam
-yok ben iç güveysi olamam
-yok aga o ülke bana gelmez
-yok o ülke depresif havası beni bozar
-geçenlerde ise kuzenim şöyle dedi '' porsuk benim eşimin avusturya'da bir arkadaşı var. kadının 2 tane kızı var.22 yaşında,işi gücü iyi,altında araba. gel seni onla evlendirelim avusturya'ya git.mayıs gibi tatile gelecekler izmir'e tanışırsınız.
-yıllarca karakterli durdum,hep istemedim. bu sefer ise cevabım '' olur abi geldiklerinde tanışalım '' oldu.
-yaşım 33. bu yaşıma kadar bir çok akrabamdan,arkadaşımdan '' gel seni evlendirelim şu ülkeye gel. gel seni şunla tanıştıralım şu ülkeye taşın.'' gibi teklifler geldi.her seferinde teklifleri şu gerekçelerle reddettim;
-yok ben sevmediğim bir kadınla aynı yatakta uyuyamam
-yok ben iç güveysi olamam
-yok aga o ülke bana gelmez
-yok o ülke depresif havası beni bozar
-geçenlerde ise kuzenim şöyle dedi '' porsuk benim eşimin avusturya'da bir arkadaşı var. kadının 2 tane kızı var.22 yaşında,işi gücü iyi,altında araba. gel seni onla evlendirelim avusturya'ya git.mayıs gibi tatile gelecekler izmir'e tanışırsınız.
-yıllarca karakterli durdum,hep istemedim. bu sefer ise cevabım '' olur abi geldiklerinde tanışalım '' oldu.
küçüklüğümden beri tomb raider,resident evil,uncharted serilerinin hastası olmuşumdur.klasik bir çata pata oyunundan ziyade bir şeyleri çözmek keyif veriyor.
zararlı diyolar.
1-1 beraberlik veya 2-1 fenerbahçe alacak hissiyatı aldıgım maçtır.yatırım tavsiyesi değildir.
doğru düzgün türkçe konuşamayan adam akp myk üyesi oldu.
vallahi çok komik. mecliste,siyasette konuşulan 10 kelimenin 9'unu anlamadıgına yemin edebilirim. işte ülkenin geldiği son durum.
vallahi çok komik. mecliste,siyasette konuşulan 10 kelimenin 9'unu anlamadıgına yemin edebilirim. işte ülkenin geldiği son durum.
overrated yani oldugundan çok daha abartılan bir topçu.
büyük bir şişirme kampanyası var.bugün şöyle bir haber okudum;
'' sezon başı chealse'nin 60 milyon euroluk teklifini reddeden juventus,80 milyon euro civarı bir bedelle kenan'ı bırakabilir. chealse bu transfer konusunda çok ısrarcı,80 milyon euro ödenir ise zidane'in bonservisini geçecek''
içimden dedim ki '' alla alla. seria a'yı pek izlemiyorum ama çocuk tozunu attırıyor herhalde'' sonra girdim istatistiklerine bakmaya.
-26 maç 4 gol 2 asist. şaka mı lan bu ?
büyük bir şişirme kampanyası var.bugün şöyle bir haber okudum;
'' sezon başı chealse'nin 60 milyon euroluk teklifini reddeden juventus,80 milyon euro civarı bir bedelle kenan'ı bırakabilir. chealse bu transfer konusunda çok ısrarcı,80 milyon euro ödenir ise zidane'in bonservisini geçecek''
içimden dedim ki '' alla alla. seria a'yı pek izlemiyorum ama çocuk tozunu attırıyor herhalde'' sonra girdim istatistiklerine bakmaya.
-26 maç 4 gol 2 asist. şaka mı lan bu ?
başlıktaki videoyu izledim.sebebi;
-ai istemiş oldugunuz şeyi tüm internet aleminde tarıyor.internetteki şarap ile alakalı görseller ''bardağın yarısı dolu'' şeklinde oldugu için ai bu kalıbın dışına çıkamıyor. eğer ki 3-5 görselde tam dolu kadehler olsaydı onu tasvir edebilirdi.
-ai istemiş oldugunuz şeyi tüm internet aleminde tarıyor.internetteki şarap ile alakalı görseller ''bardağın yarısı dolu'' şeklinde oldugu için ai bu kalıbın dışına çıkamıyor. eğer ki 3-5 görselde tam dolu kadehler olsaydı onu tasvir edebilirdi.
hassiktirin gidin lan.bırakın mağduru oynamayı yeter.
ulan kansız gsliler (bazılarını tenzih ediyorum) bizler başka maçlarda ülke puanı için gs,bjk'yi desteklerken sizin işiniz gücünüz fenerbahçe idi. fenerbahçeye salıyordunuz.
-lille maçında '' hoşgeldiniz '' pankartları açan,instada paylaşımlar yapan,şanlı rakibimiz lille'e başarılar demediniz mi ?
hep mağdursunuz amk. aziz yıldırım'ın da dediği gibi;
-galatasaray'dan dost olmaz.
ulan kansız gsliler (bazılarını tenzih ediyorum) bizler başka maçlarda ülke puanı için gs,bjk'yi desteklerken sizin işiniz gücünüz fenerbahçe idi. fenerbahçeye salıyordunuz.
-lille maçında '' hoşgeldiniz '' pankartları açan,instada paylaşımlar yapan,şanlı rakibimiz lille'e başarılar demediniz mi ?
hep mağdursunuz amk. aziz yıldırım'ın da dediği gibi;
-galatasaray'dan dost olmaz.
ali koç az almaar'ın başkanını arayıp '' şunları bir basın'' dedi rivayetleri geziyor.
--şanlı anderlecht'in zayıf rakibine acımayacağı maç.--
heee hamısına kodum heee.
heee hamısına kodum heee.
son zamanlarda pederin izmir/kemeraltı tarafında işi oluyor. o tarafta işi oldugu için kent lokantasına gideyim demiş.
50 tl'ye gayet güzel,lezzetli yemekler yemiş baya memnun kalmış. söylediğine göre her gittiğinde de full çekiyormuş.
fakat ilginç olan şu ki kent lokantasının amacı;
-Kent Lokantası, düşük gelirli kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak için izmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restoranlardır.
fakat pederin söylediğine göre içeride yemek yiyenlerin neredeyse tamamı düzgün giyinimli,esnaf,geliri normal olan insanlar.
50 tl'ye gayet güzel,lezzetli yemekler yemiş baya memnun kalmış. söylediğine göre her gittiğinde de full çekiyormuş.
fakat ilginç olan şu ki kent lokantasının amacı;
-Kent Lokantası, düşük gelirli kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak için izmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restoranlardır.
fakat pederin söylediğine göre içeride yemek yiyenlerin neredeyse tamamı düzgün giyinimli,esnaf,geliri normal olan insanlar.
çok özel,yorum yapılacak,farklı bir bere değil.
şair bence beresinin ''nordbron'' oldugunu vurgulamak istemiş. takriben 300-800 tl arası değişir bu marka.
türkiye'de üretim yapan bir marka olmasına rağmen bir dönem o kadar iyi pazarladılar ki sanki norveç,isveç malı gibi algılandı. fazla overrated.
neyse başlığa gelir isek '' arkadaşlar berem nasıl''
-tipi çok aman aman değil,farklı-özgün bir bere değil normal bere işte.
bir ekşi yazarın dediği ise şu şekildedir;
bu markanın ürünleri (marka bile denmez bence) çok kalitesiz.burada çalışan bir arkadaşım şunları söylemişti;
''yalandan bir yabancı isim bulup marka olma çabası içinde olan vasat altı ürünler. pazardan alın daha iyi.''
şair bence beresinin ''nordbron'' oldugunu vurgulamak istemiş. takriben 300-800 tl arası değişir bu marka.
türkiye'de üretim yapan bir marka olmasına rağmen bir dönem o kadar iyi pazarladılar ki sanki norveç,isveç malı gibi algılandı. fazla overrated.
neyse başlığa gelir isek '' arkadaşlar berem nasıl''
-tipi çok aman aman değil,farklı-özgün bir bere değil normal bere işte.
bir ekşi yazarın dediği ise şu şekildedir;
bu markanın ürünleri (marka bile denmez bence) çok kalitesiz.burada çalışan bir arkadaşım şunları söylemişti;
''yalandan bir yabancı isim bulup marka olma çabası içinde olan vasat altı ürünler. pazardan alın daha iyi.''
genel olarak türkiye'de bir üslup sorunu var.millet düzgün konuşmayı unuttu.ekonomi kötü,odur budur derken herkes sinirli,gergin. doğal olarak her hareketimize,konuştugumuza yansıyor.
örnek eleştiri;
-yazdıgın söylediğin şeyler çok boş,hiç bir anlam ifade etmiyor. gereksiz konuşmak için konuşuyorsun.benimle muhatap olma,bana yazma.boş bir insansın.
örnek hakaret;
-yarak kürek şeyler yazıyorsun.söylediklerinden bir sik anlamıyoruz.ebenin amına kadar yolun var.yrak gibi adamsın.
ikinci senaryoyu yaparsan yersin davayı tabi. herkes bu ikinci örnekteki gibi.kimsenin kimseye tahammülü yok. üslup abi üslup.
örnek eleştiri;
-yazdıgın söylediğin şeyler çok boş,hiç bir anlam ifade etmiyor. gereksiz konuşmak için konuşuyorsun.benimle muhatap olma,bana yazma.boş bir insansın.
örnek hakaret;
-yarak kürek şeyler yazıyorsun.söylediklerinden bir sik anlamıyoruz.ebenin amına kadar yolun var.yrak gibi adamsın.
ikinci senaryoyu yaparsan yersin davayı tabi. herkes bu ikinci örnekteki gibi.kimsenin kimseye tahammülü yok. üslup abi üslup.
suç teşkil ediyorsa isteyen herkes şikayette bulunup,dava açabilir.burada anormal bir şey yok.
tek sıkıntı şu;
-normalde suç teşkil etmeyecek,ceza almaması gereken bir durum varken,sırf davacı erdogan oldugu için ceza veriliyorsa o olmaz.
kendisini hiç sevmem ama sevmiyorum diye sosyal mecralarda hakaret vb yorumda da bulunmam.
velhasıl açabilir sorun yok.
tek sıkıntı şu;
-normalde suç teşkil etmeyecek,ceza almaması gereken bir durum varken,sırf davacı erdogan oldugu için ceza veriliyorsa o olmaz.
kendisini hiç sevmem ama sevmiyorum diye sosyal mecralarda hakaret vb yorumda da bulunmam.
velhasıl açabilir sorun yok.
kültürlü,okumuş,entelektüel seviyesi yüksek,herbokologtur.
aslında hayata bakışı,modern yapısı hoşuma gidiyor severim kendisini.
-kendisyle alakalı yapılan en büyük eleştiri '' drama üstadı'' olmasıdır. nerede bir drama,kavga,tartışma hemen jahrein orada biter. yorumda bulunur,eleştirir,konuşur.
en büyük örneği barış bra ve eşi habibe(meğer eşi değilmiş)
+özet;
barış bra diye bir youtuber var. kendisi pubg videoları ile bilinir,2 milyon küsür abonesi var. 5 yıldır habibe diye bir kadınla birlikteydi. 2 cocukları var ve biz bunları evli biliyorduk meğer değillermiş.önce barış bra bir video çekti bir şeyler anlattı.sonra habibe çıktı kendi açıklamarını yaptı. sonra mı ?
jahrein habibe ile görüştü,habibe'yi canlı yayınına aldı,1 saatlik bir yayın yaptılar.
drama izlemeyi severim ama hakkatten adam her dramada var.
aslında hayata bakışı,modern yapısı hoşuma gidiyor severim kendisini.
-kendisyle alakalı yapılan en büyük eleştiri '' drama üstadı'' olmasıdır. nerede bir drama,kavga,tartışma hemen jahrein orada biter. yorumda bulunur,eleştirir,konuşur.
en büyük örneği barış bra ve eşi habibe(meğer eşi değilmiş)
+özet;
barış bra diye bir youtuber var. kendisi pubg videoları ile bilinir,2 milyon küsür abonesi var. 5 yıldır habibe diye bir kadınla birlikteydi. 2 cocukları var ve biz bunları evli biliyorduk meğer değillermiş.önce barış bra bir video çekti bir şeyler anlattı.sonra habibe çıktı kendi açıklamarını yaptı. sonra mı ?
jahrein habibe ile görüştü,habibe'yi canlı yayınına aldı,1 saatlik bir yayın yaptılar.
drama izlemeyi severim ama hakkatten adam her dramada var.
adamın ekşi'de girdiği entryden dolayı adamla dalga geçileceğine,goygoy yapılacagına keşke adamın dedikleri tınlansa.
çok eski zamanlarında yoktum bu sözlüğün lakin son durumu ortadadır.
çok eski zamanlarında yoktum bu sözlüğün lakin son durumu ortadadır.
-zamanında gitmiş olan yazarların görüşleri
-gitmeyi planlayan yazarların düşünceleri merak edilen başlıktır.
başlık altında veya özelden tavsiyeler beklenmekte.
-gitmeyi planlayan yazarların düşünceleri merak edilen başlıktır.
başlık altında veya özelden tavsiyeler beklenmekte.
-eskiden beri herhangi bir konuda ne zaman bilgi almak istesem '' ekşi sözlük''okurdum,hala da okuyorum.
-insanların başına gelen şeyleri anlatması,fikir paylaşımı,bir ürün vb şeyler için kullanıcı yorumlarını okurken zaman güzel geçiyordu.
-malum yazarlık için başvurduk,bilmem kaç sene oldu ne ses var ne seda.sonra bir konu hakkında araştırma yaparken aynı başlığın uludag sözlükte açıldıgını gördüm.ekşi kadar olmasa da fena değildi.
-dedim hadi buraya üye olayım. tak 2 gün sonra üyelik onaylandı.güzel güzel yazmaya başladım fakat zaman geçtikçe gördüm ki burası sözlük falan değil.
5-10 tane yazarın arasında sohbet ettiği bir whatsapp,discord grubu gibi bir yer.güzel başlıklardan ziyade troll kaynayan,troll başlıklar açılan bir yermiş.
lafı uzattım. hiç sevmiyorum burayı. zaten eskisi kadar zaman da geçirmiyorum burada. yazar olma nedeni can sıkıntısı diyelim.
-insanların başına gelen şeyleri anlatması,fikir paylaşımı,bir ürün vb şeyler için kullanıcı yorumlarını okurken zaman güzel geçiyordu.
-malum yazarlık için başvurduk,bilmem kaç sene oldu ne ses var ne seda.sonra bir konu hakkında araştırma yaparken aynı başlığın uludag sözlükte açıldıgını gördüm.ekşi kadar olmasa da fena değildi.
-dedim hadi buraya üye olayım. tak 2 gün sonra üyelik onaylandı.güzel güzel yazmaya başladım fakat zaman geçtikçe gördüm ki burası sözlük falan değil.
5-10 tane yazarın arasında sohbet ettiği bir whatsapp,discord grubu gibi bir yer.güzel başlıklardan ziyade troll kaynayan,troll başlıklar açılan bir yermiş.
lafı uzattım. hiç sevmiyorum burayı. zaten eskisi kadar zaman da geçirmiyorum burada. yazar olma nedeni can sıkıntısı diyelim.
görsel
edit: 2 arkadaş '' sağda yukarıda 2/20 yazıyor. milletin fotolarını çalıyorsun '' demiş.
toplam 4 kişiyiz malum biz erkekler foto vs çekmeyi sevmeyiz. instaya post olarak atan arkadaşımdan fotoyu istedim '' yiaaaa dur atamam şimdi alaçatıdaki fotolarımı düzenliyoruuuuum'' dediği için atmadı,sinirlendirdi. ben de instasından screen shot aldım <3
edit: 2 arkadaş '' sağda yukarıda 2/20 yazıyor. milletin fotolarını çalıyorsun '' demiş.
toplam 4 kişiyiz malum biz erkekler foto vs çekmeyi sevmeyiz. instaya post olarak atan arkadaşımdan fotoyu istedim '' yiaaaa dur atamam şimdi alaçatıdaki fotolarımı düzenliyoruuuuum'' dediği için atmadı,sinirlendirdi. ben de instasından screen shot aldım <3