bugün

entry'ler (3531)

güne psikolojik bir tespit bırak

görsel

ayşe barım

"ayşe tatile çıkabilir"'den
"ayşe gezi'de" ye giden bir yol var türkiyemde.

karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz

alt tarafta incir yaprağı varsa neden olmasın, benim memeler güneşleniyor onunkiler mahrum mu kalsın?

tek şart bu sözlükten kimseler olmayacak, sizi gidi fırsatçılar sizi.

hepimiz oradaydık gezideydim

tabii ki oradaydım, termosla çay götürüyordum üstelik, yine olsun yine giderim. kim tutacak beni şaşarım.

true nun evleneceği kadında aradığı özellikler

görsel
sevgi ve saygıyla yollarını gözleyen güzel kalpli bir insan evladı. öyle değil mi true?

sözlük yazarlarının bacak fotoğrafları

görsel
bu nasıl?

arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim

görsel
bu olur mu? uygulamalı olarak deneyebilirsiniz.

başsavcı akın gürlek in açtığı soruşturmalar

"o" şahsın parmakla gösterdiği kişilere açtığı soruşturmalarla el pençe duran şahıs olarak bilinir kendileri.

hobileriniz

görsel
domates yetiştiriyorum bugünlerde.

yazarların hayal ettiği yaşam tarzı

görsel
kuşlar gibi yuva sahibi, arılar gibi balı üretebilen, çiçeklerim, meyvelerimi yetiştirebileceğim bir hayat... fazlası değil..

hepinize de aynısı diliyorum kardeşler.

isveçli birine açıklayamayacağınız olaylar

isveçliyi bırak kendinize açıklayabiliyor musunuz son yaşananları, hatta son 20 yılda yaşadıklarımızı?

lan limonun kilosu 40 tl, domates 80, salatalık 80, dolmalık biber 120, zeytin, peynir daha sayamadıklarımızı kendinize açıklayabiliyor musunuz?

her şeyi en güzel şekilde yarattık

yaaa, bak sen! eeee daha daha anlat heyecanlı oluyor...

recep tayyip erdoğan

istifa denilen onurlu davranışı hiç bir zaman yapamayacak kadar onuru kalmamış bir şey..

otel denetleme yetkisi kimde 10 güne açıklanır

sırf bu açıklama yüzünden tüm devlet kurumları kapatılmalı ve memurlar işçi sınıfına sokulmalı.

lan bu işin sorumlusu yok mu? ulan siz ne iş yapıyorsunuz yemekten başka çapsız, tipsiz, şerefsizler.

türkiyedeki en gereksiz kurumlar

tüm devlet kurumları ve bünyesinde bulundurduğu memurcuklar.

100 yılda muasır medeniyet seviyesine uluşamamamız

o hikaye 25 yıl önce güzeldi, şimdi alkışladığınız kim ki ne olamasını bekliyorsunuz?

marmara depremi sonrası yapılacak açıklamalar

"sorumlular mutlaka cezasını bulacaktır, hepsini tek tek yakalayıp en ağır şekilde cezalarını vereceğim, bu işin savcısı benim. sabretmesini bilmelisiniz. alın size çay ve makarna. bu garip çilekeş bu zor günlerde bile sizi düşünüyor ey ümmetim".

biri o sırada hafifçe eğilerek "deprem bu" diye fısıldar, ama onun umurunda mı paketleri ümmetin kafasına kafasına atar...

2028 seçimleri

seçime gerek kalmayacak bu gidişle. kendini dünyanın bulunmaz nimeti sanan şahsiyet kimden kıl kapsa içeri tıkıyor. onu bunu şunu demeden bir gün bakacağız hepimiz tutuklanmışız. dışarıda sadece kendi ümmeti kalacağı için seçimi unutun gitsin

hoş bu halde bile silip süpürür gibi görünüyor ne yazık ki!

true yi evlendiriyoruz

ya arkadaş bu kaçıncı? bir dikiş tutturamadı gitti doğru kardeş. bu gidişle öbür taraftaki hurilere kalacak ne yazık ki!

ak partili zekası

adalet ve kalkınma partisi ve zeka! ? ? ? ?

ilginç, ikisi aynı satırda gülmeme neden olabiliyor ancak..