bugün

--spoiler--
sırlar kalbin incisidir. ister satarsın, ister saklarsın. ama bir kere pazara düşmeyegörsün. o vakit; bütün malını versen de karşılığında, geri alamazsın.
--spoiler--
izlerken sızlatıyor, özletiyor, dolduruyor, ah çektiriyor
hatırlatıyor vesselam...
kostümler, mekan seçimleri başarılıdır.
müzikleri, oyuncuları, senaryoları, verdiği mesajlar vs. dizi hakikaten güzel bi diziydi devamının çekileceğini öğrenmemle zaten havalara uçuyorum.
önceden çekilen bir diziymiş. şimdi gördüğüm yeni versiyonu mu yoksa onun devamı mı bilmiyorum ama reklam metnini kim yazmışsa olmamış. hiçbir şeyi beğenmeyen ekşici piç gibi olmayayım ama hakkaten dandik olmuş.

"sıradan insanların büyülü hayatları..." falan. sanki sikmek için bahane arayan lüks restoranlarda mönüdeki yemeklerin altında yazan açıklamalara benzemiş. "bilmem ne sosuyla marine edilmiş, közlenmiş patlıcan eşliğinde sunulan, bi yandan da parmesan peynirini de bok varmış gibi karıştırdığımız az pişmiş biftek ve üzerinde gezdirilen organiz pekmez..." ıykkk lan. izleyin hak vermezseniz gelip beni bulun. ne gaz adamsınız amk ya.
feyizli, pilavlı dizi.
güzel dizi, severek izleniliyor. henüz bir rezalet yok *, muhteşem rezalet gibi.
lömbür löbür meme görmeden izlediğimiz dönem dizisi. insanın burnunun direğini sızlatıyor.
emri olur isimli dizi müziği ile etkiler.
osmanlıyı yaşatan,seks unsuru bulunmayan gerçek dizilerdendir. trt1 in kaliteli işlerinden birisidir.
2. sezonu vasat geçmiş dizidir. sanırım senaristleri değiştirmişler.
bir ramazan klasiğidir. doktorlar nasıl yazın habercisi ise yamak ahmet de ramazan'ın habercisidir.
ilk okuyuşta garip çağrışımlara sebep olan dizi.