bugün

görsel
kısa vadede gereksiz gibi gelebilir ama gelecek sezon adına en önemli transferimiz. osimhen kiralık, icardi ne şekilde dönecek belli değil, batshuayi böyle devam ederse sezon sonu gönderilebilir bile.

benim şaşırdığım şey adam sezonun ilk yarısında milan'da 25 maçta 1671 dakika süre aldığı halde hazır oyuncuyu bize gönderdiler. ya performansından memnun değillerdi ya da yenisini aldılar. ocak ayında fit oyuncu almamız iyi oldu. osimhen'in bitiricilik eksiğini kapatacaktır.
batshuayi kendisini hazır tutsaydi kutucu transferi yeterli olabilirdi rotasyon için.

Fakat hedefler doğrultusunda yetersiz perfomansi morata Nin yolunu bize düşürdü.

Umarım Florya Nin suyu dedikleri etkisini gösterir ve en kısa sürede gereğini yapar.
adamı gelir gelmez alıp antebe götürmüşler muhtemelen bugün süre de alacak. zaten hızı alamamış altyapı da dahil tüm takımı instagramda takibe almış.
Bugün Gaziantep FK deplasmanında sonradan oyuna girip ilk topla buluşmasında kafayla fileleri bularak muazzam bir giriş yapmasını beklediğim yeni transferimiz. Drogba'nın Akhisar deplasmanında yaptığı giriş canlanır gözlerimde :')
forvetlerden kurulu bir takmın 5. pardon 6. forveti. ben menajerlik oyununda bu kadar forvet almıyorum. oshimen kalıcı olmayacak demek ki yeni penaltıcı lazım olmuş. ahmet kutucu kenarda oynar belki de batshuayi ne düşünüyordur acaba icardi'nin üzerine önce oshimen sonra morata'yı aldı adamlar.
Osim de dahil çok gol kaçırıyoz, inşallah ilaç olur .
icardi sezonu kapattı. osimhen ve bathuayi var kadroda. en az 3 golcü gerekiyor. ahmed kutucu golcü değil. kanat forvet. barış'a, yunus'a ve belki mertens'e alternatif olabilir. morata tam isabet. tutarsa kuşlara bir kez daha geçmiş olsun.