bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (917)
(bkz: #14463004)
bu kadar güzel gülebilen bi kız yoktur sanırım. çok sevimli bir hanım kız.
çirkef, sinir bozucu, itici ses tonuna sahip, akla mantığa uymayan söylemler içinde olan ve en üzücüsü de millet vekili olan şahıs. güzel ülkemi böyleleri temsi ediyor ya ne diyelim.
çok hoş bir haraketli şarkıdır.
normal karşılanması gerekir. okula çıplak gelse bu kadar konuşmayacak insanlar var.
burnundan rahat nefes alamayabilir.
taciz edildiğini iddia eden kızdır. toplumun önüne birini tacizci diye attığı için hakkında yasal işlem başlatılmalıdır.
saçma sapan bir olaydır. zaten vefat haberini cenazenin nereden kalkıp nerede defnedileceği haberini vermek dışında da facebookta paylaşmak saçma sapan bir olaydır.
an itibariyle yeniden hacklendi.
içimde hep ukte olan sözlük. bir türlü yazar olmayı başaramadım. başarınca buralarda da durmam heralde.
yoktur. dış görünüş kadın için ayrıt edici birşeydir. sakallı kadın olmaz.
komik bir fıkra ile anlaşılacak hadisedir.
bir gün papazın biri deniz yolculuğuna çıkar. ve beklendiği gibi gemi batar. herkes filikalara binip gemiyi terkederken papaz " tanrı beni kurtaracaktır. filikalara binmeyeceğim " der. sonrasında gemi batar. ve papaz denizde çırpınırken bir kurtarma gemisi gelir. papaz yine aynı şeyi tekrarlayıp tanrının kendisini kurtaracağını söyler. daha sonra bir kurtarma helekopteri gelir ve papaz yine binmez. papaz sonunda boğularak can verir. ve tanrının huzuruna çıkar. papaz tanrıya neden beni kurtarmadın ben senin sadık bir kulundum dediğinde şu cevabı alır. " sana filika gönderdim binmedin, gemi gönderdim binmedin. helekopter gönderdim yine binmedin. " anlaşılacağı üzere allahın herşeye gücü yeter ama bazı insanlar bunu başka türlü yorumlamak isterler. doğa üstü güçler beklerler. ki inanmak istemeyen bir mucize görse dahi inanmaz. hızır aleyhiselam bir gün bir adamla karşılaşır. adamın bu dünyada en çok görmek istediği hızır aleyhiselamı görmektir. adam hızır aleyhiselam a derki bana dua et de şu dünyadan gitmeden önce hızır aleyhiselamı göreyim. hızır aleyhiselam dua eder ve der bak eğer hızır aleyhiselamı görürsen o bu yerdeki taşı böyle un ufak ederse gerçekten o dur. der ve taşı un ufak eder. adam da tamam der ve yoluna devam eder.
ez cümle : mucize bekleyip durmayın. mucize burnunuzun dibinde zaten ama siz farketmiyorsunuz.
bir gün papazın biri deniz yolculuğuna çıkar. ve beklendiği gibi gemi batar. herkes filikalara binip gemiyi terkederken papaz " tanrı beni kurtaracaktır. filikalara binmeyeceğim " der. sonrasında gemi batar. ve papaz denizde çırpınırken bir kurtarma gemisi gelir. papaz yine aynı şeyi tekrarlayıp tanrının kendisini kurtaracağını söyler. daha sonra bir kurtarma helekopteri gelir ve papaz yine binmez. papaz sonunda boğularak can verir. ve tanrının huzuruna çıkar. papaz tanrıya neden beni kurtarmadın ben senin sadık bir kulundum dediğinde şu cevabı alır. " sana filika gönderdim binmedin, gemi gönderdim binmedin. helekopter gönderdim yine binmedin. " anlaşılacağı üzere allahın herşeye gücü yeter ama bazı insanlar bunu başka türlü yorumlamak isterler. doğa üstü güçler beklerler. ki inanmak istemeyen bir mucize görse dahi inanmaz. hızır aleyhiselam bir gün bir adamla karşılaşır. adamın bu dünyada en çok görmek istediği hızır aleyhiselamı görmektir. adam hızır aleyhiselam a derki bana dua et de şu dünyadan gitmeden önce hızır aleyhiselamı göreyim. hızır aleyhiselam dua eder ve der bak eğer hızır aleyhiselamı görürsen o bu yerdeki taşı böyle un ufak ederse gerçekten o dur. der ve taşı un ufak eder. adam da tamam der ve yoluna devam eder.
ez cümle : mucize bekleyip durmayın. mucize burnunuzun dibinde zaten ama siz farketmiyorsunuz.
içki içen chp li kadar kemikleşmemiştir.
korku dizisi ? ilk kez duyduğum bir dizi türü. bir de türkler çevirecek ...
sigara kullanan, evde kalan bir öğrenci için hesap :
sigara = 225
ev kirası = 125 ( 4 kişilik ev ortalama )
ev giderleri = 175 ( şehire göre değişir ortalama diyelim )
yol = 100 ( şehire göre değişir minimum alınan değer )
öğlen yemeği = 100 ( evde öğlen yemeği pek pişmez )
sosyal aktivide = 100 ( ara sıra çay may işte )
total = 825 üç aşağı beş yukarı bu değerlerdir. hadi biz minimum 700 diyelim.
sigara = 225
ev kirası = 125 ( 4 kişilik ev ortalama )
ev giderleri = 175 ( şehire göre değişir ortalama diyelim )
yol = 100 ( şehire göre değişir minimum alınan değer )
öğlen yemeği = 100 ( evde öğlen yemeği pek pişmez )
sosyal aktivide = 100 ( ara sıra çay may işte )
total = 825 üç aşağı beş yukarı bu değerlerdir. hadi biz minimum 700 diyelim.
liseden arkadaşlarımın mezuniyet fotoğraflarını gördükçe çıldırıyorum be kardeşim. bu da mı mezun oldu lan ben hala okuyorum diyorum.
o günün iple çekildiği ile paralel bir gerçektir. üç aşşağı olur ama beş yukarı pek tahammül edilecek bir durum değil. psikolojisi bozuluyor insanın. depresyona felan giriyor.
ankara kedisi ve van kedisidir. ikisi arasında kararsız kaldım.