bugün
- paranızı faize yatırır mısınız22
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez17
- 560 milyar lira nerede11
- devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz11
- yüksek enflasyon11
- osman sınav17
- akp'nin itibarı tüm dünyada sıfırlanmıştır16
- yürürken sallanan meme8
- akp muhaliflerin özgürlüğünü kısıtlarsa nolur11
- vücutta en takdir edilen yer20
- et yedim yaşasın9
- 19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması44
- sahurdayız uludağ sözlük19
- 19 mart 2025 sokaklarda polislerin dolaşması11
- kabuksuz kaplumbaga10
- saçımı kesiyim mi14
- mansur yavaş hakkında soruşturma açılması15
- beni dövecek yok mu8
- görücü usulu evlenmek10
- yazarların çocuklarına koyacakları isimler15
- almanya da yaşamın çok zor olduğu gerçeği9
- uludağ'ın gülü olan yazar14
- recep tayyip erdoğan18
- kabuksuz kaplumbaga saraca değildir10
- bik bik'e misafir olalım mı arkadaşlar8
- ödünç kitap vermek9
- para kulelerinden rahatsızlık duymayan çapulcu40
- 20 mart 2025 türkiye macaristan maçı11
- ekrem imamoğlunun yurt dışına firar eden adamı11
- arkadaşlar bi bakar mısınız28
- kuresel ikinma vs bik bik13
- sözlüğe her hafta bir delinin gelmesi13
- kabuksuz kaplunbaga erkek mi13
- ümit özdağ19
- muhalif beyin gücü ve sermaye tr den giderse8
- rtük'ün muhalif kanallara ceza vermesi12
- binali yıldırım'ın 26 milyar dolarlık serveti8
- geceye bir söz bırak12
- gecenin şarkısı9
- bir gecede ülkenin milyarlarca dolar kaybetmesi15
- yazarların ilişki tavsiyesi14
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı9
- akp herkesin diplomasını iptal etmeye başlarsa9
- yalan söyleyeceklere tavsiyeler12
- mabel matiz günümüzün barış manço sudur9
- modun evlenme vaadiyle bayan yazarı kandırması12
- şaka maka 3 siyasi parti liderinin içeride olması12
- osuruk krizine tutulmak32
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz17
- 28 şubatta susanlar şimdi de sussun14
Uludağ sözlük yazarları için bir anket.
Vicdanınızın sesini dinleyin ve yazın.
Şunlar da çaldı diye kıyas yapanı format dahilinde hoplatırım.
Vicdanınızın sesini dinleyin ve yazın.
Şunlar da çaldı diye kıyas yapanı format dahilinde hoplatırım.
demiyoruz.
olaysız dağılalım madem.
olaysız dağılalım madem.
o kişi derken ben aykolik'ten bahsediyordum, sen kim anladın masklavi...
çalmışsa da çalıştığı için malum güruh nezdinde aklanmış olması gereklidir zira mantık budur bu arkadaşlarda.
Aykolik çaldı.
Ama kalbimizi çaldı…
Ama kalbimizi çaldı…
estağfurullah sizin kadar iyi çalışamıyoruz, yolsuzlukların haksızlıkların üstünü örtemiyoruz biz iyi değiliz o konuda kusura bakma.
iyi değil misin ? master yapmışsın sen oğlum daha bir gün akp nin bir şeyini konuştuğunu görmedik ne zaman konusu açılsa direkt mala bağlıyorsun ama cehape diyorsun..
ben de sorayım.
çaldıysa diploma iptaline niye gerek duydunuz? atarsın içeri bitti gitti.
çaldıysa diploma iptaline niye gerek duydunuz? atarsın içeri bitti gitti.
mala bağlayan kim acaba, ben ama cehape de deyip iki tarafın ipliğini pazara çıkarıyorum, sen ve yandaşların da kedinin bokunu örttüğü gibi örtme hızında yarışıyorsunuz söz konusu kendi cenahınız olunca.
"diyebilmek" ne demek?!... Sayıştay rakamlarıyla oynayan, savcı bharara ' nın internete koyduğu belgelere " erişim engeli" getiren kim ve neden yapmış onu?!...
Önce bunu açıklarız. ilk adım o. Açıklayamıyorsak, o şahıs veya şahıslar, direkt " çalmış" demektir. çalmadıysa, nedir gizlemeye çalıştığı?!...
Devleti " kahve falı" bakmak sanan cahiller, tahmini, afaki, diyebilir miyim, şeklinde yorumluyolarsa, o yorumdan bi halt çıkmaz.
Önce bunu açıklarız. ilk adım o. Açıklayamıyorsak, o şahıs veya şahıslar, direkt " çalmış" demektir. çalmadıysa, nedir gizlemeye çalıştığı?!...
Devleti " kahve falı" bakmak sanan cahiller, tahmini, afaki, diyebilir miyim, şeklinde yorumluyolarsa, o yorumdan bi halt çıkmaz.
Bu adam yılların siyasi figürüne karşı başarmış ve kazanmış.
Birilerinin inadı olmasa zaten cumhurbaşkanı adayıydı.
Tüm gözler üzerindeyken, rakibini alt edeceğini biliyorken kafasız mı da çalsın. Hiç aklınıza yatıyor mu bu?
Bu ülkede bakan kendi bakanlığını dolandırdı gitti de bişey yapmadılar. Madem çok hassaslar bu konularda şöyle 20 yılı tarasınlar bakalım bi.
Birilerinin inadı olmasa zaten cumhurbaşkanı adayıydı.
Tüm gözler üzerindeyken, rakibini alt edeceğini biliyorken kafasız mı da çalsın. Hiç aklınıza yatıyor mu bu?
Bu ülkede bakan kendi bakanlığını dolandırdı gitti de bişey yapmadılar. Madem çok hassaslar bu konularda şöyle 20 yılı tarasınlar bakalım bi.
--spoiler--
mala bağlayan kim acaba, ben ama cehape de deyip iki tarafın ipliğini pazara çıkarıyorum, sen ve yandaşların da kedinin bokunu örttüğü gibi örtme hızında yarışıyorsunuz söz konusu kendi cenahınız olunca.
--spoiler--
tamam akp tarafının ipliğini pazara çıkardığın 1 tane entryni paylaşsana ? senden 20.defadır istiyorum bunu hala tek bir entry koyamadın..
babam çalsa onu bile babalıktan reddederim cehape kim o kim bu kim ? kimseye kefil olmam kimse çalmaz yapmaz demem sen neden bahsediyorsun ? haktan yana olmak bu kadar mı zor doğruya doğru eğriye eğri demek bu kadar mı zor senin için ? kim çalarsa çalsın karşısındayım ben yazdığım her şey duruyor. senin yazdıklarında duruyor maşallah yarım kilo tuz yalamış ve su arayan keçi gibi dilin dışarda geziyorsun sürekli. daha bir kere akp şunu yaptı bu yanlışı yaptı yazdığını gören duyan yok..
--spoiler--
tamam akp tarafının ipliğini pazara çıkardığın 1 tane entryni paylaşsana ? senden 20.defadır istiyorum bunu hala tek bir entry koyamadın..
babam çalsa onu bile babalıktan reddederim cehape kim o kim bu kim ? kimseye kefil olmam kimse çalmaz yapmaz demem sen neden bahsediyorsun ? haktan yana olmak bu kadar mı zor doğruya doğru eğriye eğri demek bu kadar mı zor senin için ? kim çalarsa çalsın karşısındayım ben yazdığım her şey duruyor. senin yazdıklarında duruyor maşallah yarım kilo tuz yalamış ve su arayan keçi gibi dilin dışarda geziyorsun sürekli. daha bir kere akp şunu yaptı bu yanlışı yaptı yazdığını gören duyan yok..
Şimdi bakın ben gözümle görmedim.
O Yüzden Bi şey Bi şey diyemuhahahah.
Yav niye gülme tuttu amk?
Neyse şaka bir yana ben bilmiyorum beni aşar bu konu sayın Savcılarımız ilgileniyor zaten bu konuyla.
O Yüzden Bi şey Bi şey diyemuhahahah.
Yav niye gülme tuttu amk?
Neyse şaka bir yana ben bilmiyorum beni aşar bu konu sayın Savcılarımız ilgileniyor zaten bu konuyla.
Çalmışsa da ananla yemiştir diyorum.
güncel Önemli Başlıklar