bugün
- lunaparkların neslinin tükenmesi9
- polise asit atan çapulcu28
- ekrem imamoğlu43
- sahurdayız uludağ sözlük17
- en son ne zaman ağladınız12
- zengin olmak9
- türkiye nin geleceği11
- sokaklar devletindir10
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması22
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- günün sözü10
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10
- 23 mart 2025 macaristan türkiye maçı17
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike11
- v a m p i r o v12
- domdom usa'nin türkiye de harcayacağı euro11
- anın görüntüsü13
- ekrem imamoğlu'nun silivriye götürülmesi11
- insan olmaya ceyrek kala9
- nasılım baba12
- filiz akın14
- mikifare şapkası takan matador8
- atatürkü sevme zorunluluğu11
- arkadaşlar merhaba11
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez22
- aşık olunan kızın onlyfansçı çıkması8
- akp bitmiştir15
- fotokopici bi erkek12
- 3 gizli tanık ifadesi ile tutuklamak15
- savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı32
- ekrem imamoğlu vs ümit özdağ9
- true'nin çaylak olması8
- tuvalete gittim10
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil15
- sudenaz0726
- cuhape'nin gençleri provoke etmesi20
- ekrem imamoğlu'nun hdp aşkı14
- 22 mart 2025 üniversitelilere operasyon12
- sözlük yazarlarının asla pişman olmayacağı şeyler18
- ebusuud efendi10
- güvenilmez yazarlar19
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5015
- kadir mısıroğlu18
- imamoğlu adliyeye sevk ediliyor18
- yay burcu erkeği10
- cüppeli ahmet'in kızı10
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi26
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- claudia s cloud13

entry'ler (16620)
Özal dan beri geriliyo, akp tam tüy dikti, ben 40' ımı geçtim, Türkiye ' nin bundan sonra düzeldiğini ben göremem, bugün 20' lerinde olanlar da yaşlı pinponlar olduklarında belki görebilirler...o da belki. Ama herşey düzgün gitmesi koşuluyla 50 yılda belki düzelir.
Cahillik büyük, fazla ideolojik havanda su dövme işi var. Bunları bırakıp kendini düzenlemeye başlarsa 70 yılda falan götünü düzeltir Türkiye.
Yoksa bu cehaletle yüksek medeniyetler seviyesine zaten ulaşamaz, zaten güdülmeyi seven bir sürü resmi veriyor, bundan kendini kurtaramazsa zaten bir kesim çok Zengin büyük bir kesim de köle olur. O yolda bayaa da büyük mesafe katetti...
Cahillik büyük, fazla ideolojik havanda su dövme işi var. Bunları bırakıp kendini düzenlemeye başlarsa 70 yılda falan götünü düzeltir Türkiye.
Yoksa bu cehaletle yüksek medeniyetler seviyesine zaten ulaşamaz, zaten güdülmeyi seven bir sürü resmi veriyor, bundan kendini kurtaramazsa zaten bir kesim çok Zengin büyük bir kesim de köle olur. O yolda bayaa da büyük mesafe katetti...
??... De Gaulle ' ü sevme zorunluluğu da yok, ama gel gör ki ona şükran duymayan Fransız ' ı dışlar fransızlar... insani bişey...o insani şey kişide yoksa, ülkesinin kurucusuna saygısı yoksa...
insani gelişimini tamamlayamamış demektir. Ben öyle görürüm.
insani gelişimini tamamlayamamış demektir. Ben öyle görürüm.
akp güdümlü hukuk guguktur. Çok basittir.
Soruşturma ve delil sonuçları açıklanmadan açılmış bir başlık.
Dolar 10 lirayı görsün, gelip yüzüme tükürün...
Ya da...
Sen maaşını dolarla mı alıyosun?!...
Ya da...
Sen maaşını dolarla mı alıyosun?!...
Bilge demeyelim de dönek ve aptal diyelim. Daha isabetli tespit yapmış oluruz.
" nas" var dedi, faizler düşük kalacak, dedi, çığ yuvarlanmaya başlayınca tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı, faizi eskisinden de yüksek hale, zike zike getirmek zorunda kaldı, ama çığ durmadı artık...
Ülkeyi batırdı, çığ da önüne ne çıkarsa ezip geçiyor...
Dünya tarihinde yapılmış en büyük ekonomik hatalardan biriydi o. Bi de " üst sıvama" olarak, " ben ekonomistim bunların kafası basmaz!" demeseydi hem kendisi hem de ülke için çok daha iyi olacaktı.
Sadece içine sıçmakla kalmadı, bi de üstünü sıvadı !!
Pahalılığın tek ve temel sebebi, direkt rte ' dir !!
Ülkeyi batırdı, çığ da önüne ne çıkarsa ezip geçiyor...
Dünya tarihinde yapılmış en büyük ekonomik hatalardan biriydi o. Bi de " üst sıvama" olarak, " ben ekonomistim bunların kafası basmaz!" demeseydi hem kendisi hem de ülke için çok daha iyi olacaktı.
Sadece içine sıçmakla kalmadı, bi de üstünü sıvadı !!
Pahalılığın tek ve temel sebebi, direkt rte ' dir !!
??? Belgesiz, bulgusuz konular. Hukuk öyle keyfi bişey diil aslında ama, türk emevistlerinin elinde oyuncak oldu. Emevistler dişi deve muhabbetini çok iyi becerirler. Genlerinde var.
Ya hocam siz salak mısınız, beyinsiz misiniz, neden sazan gibi her dedikoduya atlıyosunuz ki?...Daha sorgulama yapılmamış, ortaya bi delil konmamış, götten uydurma bi konu ortaya atılmış, neden sanki gerçekmiş gibi yorum yapıyosunuz...
Bu heriflerin en üstün kel bakanlarından herif, aylarca ibb de 417 pkk' lı işe alındı, dedi de bakanlıktan şutlanınca, ben onu siyaseten söyledim ( yalan söyledim) demedi mi?!...
Bu adamların bütün işi yalan söylemekken siz neden o yalanları gerçek kabul edip savunma yapıyosunuz ki?!...
Bu heriflerin en üstün kel bakanlarından herif, aylarca ibb de 417 pkk' lı işe alındı, dedi de bakanlıktan şutlanınca, ben onu siyaseten söyledim ( yalan söyledim) demedi mi?!...
Bu adamların bütün işi yalan söylemekken siz neden o yalanları gerçek kabul edip savunma yapıyosunuz ki?!...
" Le gruyere"....
https://video.uludagsozlu.../dear-mr-president-56338/
Bunu bugün, bu garip günler dolayısıyla paylaşmak durumundayım...
Dear Mr President, lütfen bi duysun, dinlesin...
Bunu bugün, bu garip günler dolayısıyla paylaşmak durumundayım...
Dear Mr President, lütfen bi duysun, dinlesin...
birinin öbürüyle bi ilintisi yok ki. Karını sevdiğin için çiçek toplamaya gitmiyo musun?!.. sen kendin için kaç kere çiçek topladın?!...
Ha yok olmaz o.
Her biranın fıçısı daima şişe ya da kutudan daha iyi olur.
Devlet tüzel kişiliktir, şu ve bu hizmeti vermek için oluşmuştur. Hiçbi tüzel kişiliğin dini olmaz!! Lufthansa tüzel kişiliktir, envayi din ve milliyetten insan çalışır. Emirates de pek çok kaptan Amerikalı ve kanadalıdır.
Alman demiryolları tüzel kişiliktir. Dini yoktur. Almanca bilen herkes çalışabilir. Senin dinin ney diye sormazlar...
Devlet, yahudi vatandaşa ambulans 10 dk' daha geç gidecek, diyemez, herkese eşit davranmak zorundadır.
Herhangi bir dinin mensubu olduğunu söylerse o devlet yıkılır, çünkü o dine inanmayanların başka bir uyruğa geçip, bulunduğu coğrafyada başka uyrukla devam etmesi gerekecektir. Vergi problemdir, kanunlar problemdir. Adam, en basitinden sen benim dinimi tanımadın ben de senin kanunlarını tanımıyorum, der. Ceza tazamazsın, yaptırım uygulayamazsın, çünkü eşitlik ilkesini önce sen ihlal ettin.
Aslına bakarsan din devleti, ucube gelişmemiş bir fikirden başka bişey diildir...
Alman demiryolları tüzel kişiliktir. Dini yoktur. Almanca bilen herkes çalışabilir. Senin dinin ney diye sormazlar...
Devlet, yahudi vatandaşa ambulans 10 dk' daha geç gidecek, diyemez, herkese eşit davranmak zorundadır.
Herhangi bir dinin mensubu olduğunu söylerse o devlet yıkılır, çünkü o dine inanmayanların başka bir uyruğa geçip, bulunduğu coğrafyada başka uyrukla devam etmesi gerekecektir. Vergi problemdir, kanunlar problemdir. Adam, en basitinden sen benim dinimi tanımadın ben de senin kanunlarını tanımıyorum, der. Ceza tazamazsın, yaptırım uygulayamazsın, çünkü eşitlik ilkesini önce sen ihlal ettin.
Aslına bakarsan din devleti, ucube gelişmemiş bir fikirden başka bişey diildir...
Yalan uyduran götler hunharca zikertiliyo biliyosun...bence biraz dikkat et sen;;))
??? Hdp ' in bütün izinlerini bizzat reyiz verdi;;))... Aptal ve beyinsiz bu lavuklar...;;)) valla bak;;))
imamoğlu trt şeş seyretse bile bi bok diyemezler...Onu da reyiz açtırdı...
işte...Beyin çük gibi bişey diil ki, olmayana sokasın !!
imamoğlu trt şeş seyretse bile bi bok diyemezler...Onu da reyiz açtırdı...
işte...Beyin çük gibi bişey diil ki, olmayana sokasın !!
Para birimi ekonomik gösterge diilmiş;;)) aazımı bırakıp götümle güldüm buna...
Siz şimdi...
Siz şimdi, " ben ekonomistim" diyen rte ' nin ekonomist olduğuna da inanıyosunuzdur...
iddiaya varım benim kedi sizin reyizden daha iyi anlıyodur ekonomiden;;))... Kediler çok iyi bilir, girer, çıkar ilintisini...
Siz şimdi...
Siz şimdi, " ben ekonomistim" diyen rte ' nin ekonomist olduğuna da inanıyosunuzdur...
iddiaya varım benim kedi sizin reyizden daha iyi anlıyodur ekonomiden;;))... Kediler çok iyi bilir, girer, çıkar ilintisini...