bugün

entry'ler (16278)

esnaf enflasyon bahanesiyle vurgun yapıyor

O kadar diildir, herif kira veriyo, elektrik veriyo, işçi çalıştırıyor...bu parayı bi yerden kazanması lazım. Bu bir.

ikincisi, bişeyi piyasanın üstünde satarsa alıcısı olmaz!!

Bu başlık konusu yanlıştır...

Esnaf da dahil toptan bir çöküş sözkonusudur.

almanyaya buradan giden domates burada daha pahalı

e sen devlet diil misin, sattırma!!...almanya haliyle rüşvetsiz, kemiksiz bütün kağıtları inceliyodur, türk sahtrekarların götü " hile yapmayı yemiyodur (bı dahaki sefere, sen sahrekarsın, der almaz senden çünkü)(milyon euro zarar edersin!!)...

Senin devlet yetkilin, ya biz halkı kazıklıycaz, al bu parayı, sesini çıkarma, konusuna tav oluyosa, o zaman bu başlıktaki konunun sorumlusu direkt sensin, aslanım, kaplanım benim;;))

aşırı vergiden oto satışları durmuş

Durur, normaldir...ama reyizimiz ekonomist, o düzeltir. Zaten düzeltcek de ne var?!...

Ne var ne yok?!... N'abersin?!..

Araba satılmıyo diye reyiz mi suçlu yani?!...

19 kasım 2024 karadağ türkiye maçı

Maçı seyretmedim, yorumları seyrettim. Herkes sahaya çemkirmiş. Saha kötüyse karşı takıma da kötüydü. Sadece sana diil, öyle fazla ağlaklık yapmıycaksın. Sahaya çıktın idman yaptın, orda görmen lazım saha nasıldır.

Sen Görememişsin, herif sana sallamış 3 tane. Hata senin hatan. Her şarta önlemin yoksa, "bazı" şartlara önlemin yok, demektir. O şart, senin yumuşak karnın olur, ve bundan sonraki karşı takımlar, türkler kaysın düşsün diye artık çimleri feci bir şekilde sulayacaklardır...

Orada yenilince, çimler çok ıslaktı, kaydık düştük, dersin... çimler daha kuru olsaydı, yenerdik, dersin ;;))

Mazeret, bunlar hep...

rusya safında savaşan g kore askerleri

K kore o, G kore olsa duramazsın.

almanyadaki büyük küçükbaş hayvan sayısı bizden az

Rakamlarla oynanmıştır, tuik yanar döner bir kurumdur. Herşeyi olduğundan farklı gösterirler. Türkiye de açıklanan rakamlara fazla güvenmemek lazım.

Öyle değildir o.

rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu

Sallayamaz, götü yemez...bana yoksa sana da yok, demektir o, sallarsa kırsalın en dibindekiler hariç, herkes ölür, çünkü karşısında bir diil bir kaç tane atom gücü var, Fransa, ingiltere' yi geç, amerika esas atom gücü.

Kendi de biliyo, bi tane sallarsam benim anamı zikerler, durumu olduğunu...

Haaa, tamam lan o zaman hepimiz ölelim, der mi?!...derse hakkaten bikaçımız hariç hepimiz ölürüz...

O zaman einstein ' ın " 3.yü bilmiyorum ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla yapılır!!" kehaneti tamamen gerçek olur !!..

türkiye de cia ajanı var mı

Uzun, 2002' den önce 6 aylığına abd 'ye gitti, n'aptığı hala bilinmiyo. Sorarlarsa, cheeseburger ' e hangi peynir en iyisidir onu öğrenmeye gitti, dersiniz, falan diyolar.

Eskiden bi ingiliz dışişleri bakanı varmış, alan eden, efsanevi bi dışişleri bakanıymış bu adam, bayaa 20 yıl mı 22 yıl mı dışişleri bakanıymış.

Herif öldükten sonra (yaşarken diil, öldükten sonra) kgb ajanı olduğu, Sovyetler tarafından ingiliz siyasetine monte edildiği ve hayatı boyunca da kgb hesabına çalıştığı anlaşılmış.

Kimsenin ruhu duymamış.

E ingiltere gibi her yerde parmağı olan bi ülkenin dışişleri bakanını devşirdin mi, dünyanın her yerinden haberin olur, çünkü o bakanlığa belgeler akar.

Bu gerçektir, çok bildiğimiz tv ' lerde izlediğimiz pek çok kimsenin gizli servislere bilgi sızdırıyor olması mümkündür.

almanya nın türkiye den 2 saat geride olması

Öyle oldu, benim Türkiye 'deki üni ve yurt arkadaşlarımla WhatsApp gruplarım var, adamlar odaya iyi geceler diliyolar, ben daha akşam Alışverişini yeni bitirmiş oluyorum.

2 saat çok da az bi saat farkı değilmiş demek ki.

oç anneye küfür değildir

orospu çocuğu, son of a bitch, küfrü yahudilerin lafıdır, tamamen dini bir küfürdür, kastedilen Hz isa ' dır, orospu da Hz meryem ' dir, çünkü evlilik dışı hamile kalmıştır. Yahudiler hz.isa ' dan nefret ederler çünkü isa yahudidir ve Yahudiliğe baş kaldırmıştır. Yeni bir din ortaya atmıştır.

Gariptir ki, bu küfür her dilde mevcuttur.

Kuran bile o küfürle kastedilenin Hz meryem ve isa olduğuna üstü kapalı bir biçimde değinir.

Dini bütün Hristiyanlar asla bu küfrü etmezler. Ben dini bütün bir hristiyan diilim, ama bunu anladığım, öğrendiğimden beri bu küfrü etmiyorum.

filistin meselesi bizim milli meselemizdir

Devlet adamlığı, ülkenin kendi başkenti penceresinden bakmayı gerektirir ve devlet adamlığı fedaiciliği, hemşericiliği, dinciliği kaldırmaz. Yapacaan şey çok basittir, ankara ' dan pencereden bakınca ne görünüyorsa onu yapacaksın. Almanların güzel bir sözü gibi, uzaktaki dalgalar bizim gemiyi batırmaz, "buradakiler" batırır.

Bu açıdan bakınca bu lafı söyleyen şahıs devlet adamı falan diildir. Kahve'de falan konuşsun, öyle yüksek yerlerde bu bayağı ağızla konuşmaktan vazgeçsin.

sözlükteki kanka lobisi

Ya bu tiplemelerin her tarafları lobi olsa ne yazar, allasen?!... Duyan da cdu içindeki audi lobisinden bahsediyosunuz sanır!...

Eskidendi o bu sözlük ağırlığı olan bi yerdi, yazılanlar gündemi etkilerdi. Şimdi magazinsel chat sayfası oldu, ağırlığını kaybetti sözlük.

O yüzden isteyen istediği lobiyi şeyetsin, bu saatten sonra bu chat sayfasından bi halt olmaz.

ticarette en güvenilir ırk

kesinlikle almanlardır... Adam daha geçen yıl 270bin mercedes arabayı geri çağırdı, bi parça hatalıymış, o parça ya daimler werk'de ya da, daimler 'in ehliyet verdiği oto tamircilerinde " free of charge" ( bedavaya!!) değiştirildi, 270bin araca 1,5 milyar euro masraf edildi. Gazeteler yazdı...

Ben Amerikalılar hariç böyle bişey yapan başka bir ülke hiç duymadım.

oje çıkaran sevgilinin aseton kokusu

arkadaşlar "tinerci" olma yolunda emin adımlarla devam ediyolar. Ama haklılar, bugünkü Türkiye ayık kafayla çekilecek bir ülke değil.

Bi süre sonra sevgiliyi aradan çıkarıp, direkt aseton da koklar, bunlar. Di mi, bu başlıktaki ana özne, sevgili değil zaten, aseton...

topuklu ayakkabı ile araba kullanan kadın

kadın milletinin %85 90 yapar bunu, ve gayet de güzel kullanırlar...benim boşanma avukatım çok seksi giyinmeyi seven bir alman hatundu, arabadan inerken büyük bir zevkle frikik verenler cinsinden, ahanda 15 20 santim topuklu giyerdi. Ben de hep sorardım, bu şeyle nasıl araba kullanıyosunuz, diye. Hiç kaza yapmamış ama. 30 yıllık da şoför. E bi kadın 30 yıl her gün araba kullanıp hiç kaza yapmamışsa, öyle kadını ancak takdir edersin. Demek ki, topukla araba kullanılabiliyomuş, dersin. Ne diycen, sen 30 yıl şansına kaza yapmamışsın, aslında sen bir trafik teröristisin, diyecek halin yok ya...

uzun uzun entry giren yazarlar

Ya, hocam o hatayı biz de yaptık. Türkler ne okumuş da ne öğrenmiş;!)) hiçbir gereği Yok. Başka dil yazabiliyosan , ben yazabiliyorum, o dilde istediğin uzunlukta yaz, okurlar , tartışırlar vb...

Ama Türkçe?!!! Bisürü yazdık... Başkaları da yazdılar...

Ne değişti?!

Türk'te onu okuyup anlayacak kafa var mı?!.

E yok !!

Eeeeee?

Ne kasıyosun?!!!!...

Zaten Türkler herbokologtur, sen yazmadan her haltı bilir.

Türkçe dilinde uzun bişe yazmamak lazım...da bu da çok uzun oldu!!;;))

7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı

Kaçırmışım maçı, fener de yenilmiş, hollanda takımıymış rakip. Yeri konumu neresi olursa olsun, alman, hollanda takımlarına karşı türk takımlarının çok dikkatli oynaması gerekir, çünkü sistem takımıdır hepsi.

Di mi freiburg mesela bundesliga da "vasat" bi takımdır, bayern' den beş yemişliği vardır, ama bu seni yanıltmasındır, sen Türkiye şampiyonu da olsan, freiburg, sen dikkat etmezsen gene de yener seni.

Aynı şey bu adı sanı duyulmamış hollanda takımı içinde geçerli (ymiş) görüldüğü üzre.

Neyse. Geçmiş olsun.

40 yılda sik kadar toprak alamayan terör grubu

Kuzey irak' ta oldukça büyük bir toprağın askeri kanadı oldular. işlevleri ve görevleri değişti. iddiası doğru olmayan bir başlık bu.

alman çikolatası vs dubai çikolatası

Süt. Ve gene süt...ve yapım tekniği. Bu alman çikolatası demek. Dubai çikolatası aslen çikolata diil. Bi karışım o.

Ben de alman çikolatası diyorum.

29 ekim cumhuriyet bayramı

köktendinci olmayan bütün Türklerin kutlamayı hakettiği demokrat bütün Türklerin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.