bugün

entry'ler (16620)

türkiye nin geleceği yok

Özal dan beri geriliyo, akp tam tüy dikti, ben 40' ımı geçtim, Türkiye ' nin bundan sonra düzeldiğini ben göremem, bugün 20' lerinde olanlar da yaşlı pinponlar olduklarında belki görebilirler...o da belki. Ama herşey düzgün gitmesi koşuluyla 50 yılda belki düzelir.

Cahillik büyük, fazla ideolojik havanda su dövme işi var. Bunları bırakıp kendini düzenlemeye başlarsa 70 yılda falan götünü düzeltir Türkiye.

Yoksa bu cehaletle yüksek medeniyetler seviyesine zaten ulaşamaz, zaten güdülmeyi seven bir sürü resmi veriyor, bundan kendini kurtaramazsa zaten bir kesim çok Zengin büyük bir kesim de köle olur. O yolda bayaa da büyük mesafe katetti...

atatürkü sevme zorunluluğu

??... De Gaulle ' ü sevme zorunluluğu da yok, ama gel gör ki ona şükran duymayan Fransız ' ı dışlar fransızlar... insani bişey...o insani şey kişide yoksa, ülkesinin kurucusuna saygısı yoksa...

insani gelişimini tamamlayamamış demektir. Ben öyle görürüm.

savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı

akp güdümlü hukuk guguktur. Çok basittir.

türk polis teşkilatı

(bkz: tek adamın mafya fedaileri)

rtük istedi diye tüm canlı yayınların durdurulması

(bkz: tek adam ne isterse)

ekrem başkan haketmişti

Soruşturma ve delil sonuçları açıklanmadan açılmış bir başlık.

128 milyar doların da hesabı sorulacak mı

Dolar 10 lirayı görsün, gelip yüzüme tükürün...

Ya da...

Sen maaşını dolarla mı alıyosun?!...

bilge lider devlet bahçeli

Bilge demeyelim de dönek ve aptal diyelim. Daha isabetli tespit yapmış oluruz.

ülkede neden pahalılık var

" nas" var dedi, faizler düşük kalacak, dedi, çığ yuvarlanmaya başlayınca tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı, faizi eskisinden de yüksek hale, zike zike getirmek zorunda kaldı, ama çığ durmadı artık...

Ülkeyi batırdı, çığ da önüne ne çıkarsa ezip geçiyor...

Dünya tarihinde yapılmış en büyük ekonomik hatalardan biriydi o. Bi de " üst sıvama" olarak, " ben ekonomistim bunların kafası basmaz!" demeseydi hem kendisi hem de ülke için çok daha iyi olacaktı.

Sadece içine sıçmakla kalmadı, bi de üstünü sıvadı !!

Pahalılığın tek ve temel sebebi, direkt rte ' dir !!

imamoğlu adliyeye sevk ediliyor

??? Belgesiz, bulgusuz konular. Hukuk öyle keyfi bişey diil aslında ama, türk emevistlerinin elinde oyuncak oldu. Emevistler dişi deve muhabbetini çok iyi becerirler. Genlerinde var.

imamoğlu zaten zengin niye çalsın ki

Ya hocam siz salak mısınız, beyinsiz misiniz, neden sazan gibi her dedikoduya atlıyosunuz ki?...Daha sorgulama yapılmamış, ortaya bi delil konmamış, götten uydurma bi konu ortaya atılmış, neden sanki gerçekmiş gibi yorum yapıyosunuz...

Bu heriflerin en üstün kel bakanlarından herif, aylarca ibb de 417 pkk' lı işe alındı, dedi de bakanlıktan şutlanınca, ben onu siyaseten söyledim ( yalan söyledim) demedi mi?!...

Bu adamların bütün işi yalan söylemekken siz neden o yalanları gerçek kabul edip savunma yapıyosunuz ki?!...

heidi nin yediği peynir

" Le gruyere"....

dear mr president

https://video.uludagsozlu.../dear-mr-president-56338/

Bunu bugün, bu garip günler dolayısıyla paylaşmak durumundayım...

Dear Mr President, lütfen bi duysun, dinlesin...

karısına iftar yemeği hazırlayan ateist

birinin öbürüyle bi ilintisi yok ki. Karını sevdiğin için çiçek toplamaya gitmiyo musun?!.. sen kendin için kaç kere çiçek topladın?!...

chp nin kapatılması

Ha yok olmaz o.

fıçı bira

Her biranın fıçısı daima şişe ya da kutudan daha iyi olur.

devletin dini olmaz

Devlet tüzel kişiliktir, şu ve bu hizmeti vermek için oluşmuştur. Hiçbi tüzel kişiliğin dini olmaz!! Lufthansa tüzel kişiliktir, envayi din ve milliyetten insan çalışır. Emirates de pek çok kaptan Amerikalı ve kanadalıdır.

Alman demiryolları tüzel kişiliktir. Dini yoktur. Almanca bilen herkes çalışabilir. Senin dinin ney diye sormazlar...

Devlet, yahudi vatandaşa ambulans 10 dk' daha geç gidecek, diyemez, herkese eşit davranmak zorundadır.

Herhangi bir dinin mensubu olduğunu söylerse o devlet yıkılır, çünkü o dine inanmayanların başka bir uyruğa geçip, bulunduğu coğrafyada başka uyrukla devam etmesi gerekecektir. Vergi problemdir, kanunlar problemdir. Adam, en basitinden sen benim dinimi tanımadın ben de senin kanunlarını tanımıyorum, der. Ceza tazamazsın, yaptırım uygulayamazsın, çünkü eşitlik ilkesini önce sen ihlal ettin.

Aslına bakarsan din devleti, ucube gelişmemiş bir fikirden başka bişey diildir...

ibb para çaldı deyince ama akp de çaldı diyen laik

Yalan uyduran götler hunharca zikertiliyo biliyosun...bence biraz dikkat et sen;;))

ekrem imamoğlu nun hdp aşkı

??? Hdp ' in bütün izinlerini bizzat reyiz verdi;;))... Aptal ve beyinsiz bu lavuklar...;;)) valla bak;;))

imamoğlu trt şeş seyretse bile bi bok diyemezler...Onu da reyiz açtırdı...

işte...Beyin çük gibi bişey diil ki, olmayana sokasın !!

1 panama balboasının 38tl olması

Para birimi ekonomik gösterge diilmiş;;)) aazımı bırakıp götümle güldüm buna...

Siz şimdi...

Siz şimdi, " ben ekonomistim" diyen rte ' nin ekonomist olduğuna da inanıyosunuzdur...

iddiaya varım benim kedi sizin reyizden daha iyi anlıyodur ekonomiden;;))... Kediler çok iyi bilir, girer, çıkar ilintisini...