bugün
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez17
- 560 milyar lira nerede11
- devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz11
- yüksek enflasyon11
- osman sınav17
- akp'nin itibarı tüm dünyada sıfırlanmıştır16
- yürürken sallanan meme8
- akp muhaliflerin özgürlüğünü kısıtlarsa nolur11
- vücutta en takdir edilen yer20
- et yedim yaşasın9
- 19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması44
- sahurdayız uludağ sözlük20
- 19 mart 2025 sokaklarda polislerin dolaşması11
- kabuksuz kaplumbaga11
- saçımı kesiyim mi14
- mansur yavaş hakkında soruşturma açılması15
- beni dövecek yok mu8
- görücü usulu evlenmek10
- yazarların çocuklarına koyacakları isimler15
- almanya da yaşamın çok zor olduğu gerçeği9
- uludağ'ın gülü olan yazar14
- recep tayyip erdoğan18
- kabuksuz kaplumbaga saraca değildir10
- bik bik'e misafir olalım mı arkadaşlar8
- ödünç kitap vermek9
- para kulelerinden rahatsızlık duymayan çapulcu40
- 20 mart 2025 türkiye macaristan maçı11
- ekrem imamoğlunun yurt dışına firar eden adamı11
- arkadaşlar bi bakar mısınız28
- kuresel ikinma vs bik bik13
- sözlüğe her hafta bir delinin gelmesi13
- kabuksuz kaplunbaga erkek mi13
- ümit özdağ19
- muhalif beyin gücü ve sermaye tr den giderse8
- rtük'ün muhalif kanallara ceza vermesi12
- binali yıldırım'ın 26 milyar dolarlık serveti8
- geceye bir söz bırak12
- gecenin şarkısı9
- bir gecede ülkenin milyarlarca dolar kaybetmesi15
- yazarların ilişki tavsiyesi14
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı9
- akp herkesin diplomasını iptal etmeye başlarsa9
- yalan söyleyeceklere tavsiyeler12
- mabel matiz günümüzün barış manço sudur9
- modun evlenme vaadiyle bayan yazarı kandırması12
- şaka maka 3 siyasi parti liderinin içeride olması12
- osuruk krizine tutulmak32
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz17
- 28 şubatta susanlar şimdi de sussun14
- imamoğlu'nun inşaat şirketine el koyuldu23
Vatandaşa rahatsızlık veren kulelerdir.
Ama çapulcular bunlardan rahatsız değil.
Hayır çarpık kentleşmeye yol açıyor, o yüzden dedim.
Ama çapulcular bunlardan rahatsız değil.
Hayır çarpık kentleşmeye yol açıyor, o yüzden dedim.
Ne kadar duyarlısınız ya siz öyle.
Melih gökçek’ten rahatsız olmadınız , oğlundan olmadınız.
4 bakanın yolsuzluğu bile kanıtlandı rahatsız olmadınız.
Yahu daha yeni bakanın biri kendi şirketi üzerinden devleti ilaç satarak kazıkladı tek kelime etmediniz.
Süleyman soylu ülkeyi çetelere , mafyalara ülkeyi esir etti rahatsız olmadınız.
Dünyanın en yüksek enflasyonundan rahatsız değilsiniz.
Doların 40 tl olmasından , borsa oyunlarından , tarımda çöküşümüzden, sığırı bile dışardan getirmemizden rahatsız değilsiniz.
Ne kadar da seviyorsunuz ülkenizi…
Melih gökçek’ten rahatsız olmadınız , oğlundan olmadınız.
4 bakanın yolsuzluğu bile kanıtlandı rahatsız olmadınız.
Yahu daha yeni bakanın biri kendi şirketi üzerinden devleti ilaç satarak kazıkladı tek kelime etmediniz.
Süleyman soylu ülkeyi çetelere , mafyalara ülkeyi esir etti rahatsız olmadınız.
Dünyanın en yüksek enflasyonundan rahatsız değilsiniz.
Doların 40 tl olmasından , borsa oyunlarından , tarımda çöküşümüzden, sığırı bile dışardan getirmemizden rahatsız değilsiniz.
Ne kadar da seviyorsunuz ülkenizi…
biz melih gökçekten rahatsız olduk ve görevden aldık, siz ne yaptınız?
el cevap: destek mitingi.
el cevap: destek mitingi.
Mansur Yavaş: Melih Gökçek hakkında 100'e yakın suç duyurusunda bulundu. Savcılık ise Gökçek'i ne ifadeye çağırdı ne de bir dava açtı.
artı "siz" kim oluyorsunuz? kimi kastediyorsun? fahri trol ekibi mi?
artı "siz" kim oluyorsunuz? kimi kastediyorsun? fahri trol ekibi mi?
lafa bak rahatsız olup görevden almış. adamı suçsuz yere görevden alıp hak yemişler bir de. adam suçlu olsa bağımsız yargımız gereken soruşturmaları açar, ceza verirdi. bunların işi gücü yalan dolan, suçsuza suçlu diyorlar fışkıyeyi de kesin bunlar kırdı...
adamı böyle gökçekçi yaparlar işte manyak efendi.
allah kimseyi omurgasızlıkla sınamasın.
allah kimseyi omurgasızlıkla sınamasın.
"para kuleymiş". hepsi yüzlükler halinde elden versen, benim aylık emekli maaşım bile 8.5 dolu deste oluyor. üstüste koy, şu karşımdaki laptoptan daha yüksek olur. o kuleler nerden çıktı, ekonominin ağzına sıçana sor, "siz"den olur kendisi.
https://www.uludagsozluk.com/e/47399183/
Bu yazdıkların suç bence.
Yani fetö suçlaması bayağı cahil cesareti.
Seni severim o kısmı Editlemeni tavsiye ederim.
Bu yazdıkların suç bence.
Yani fetö suçlaması bayağı cahil cesareti.
Seni severim o kısmı Editlemeni tavsiye ederim.
editlemiyorum kardeş git nereye yazıyorsan yaz.
muhalefetteki herkese pkk cı diyorsunuz biz muhaliflerin hepsine pkk sevici diyorsunuz vatan haini diyorsunuz bunlar suç değil ama ben yaşanmış şeyleri yazıyorum diye suç mu işlemiş oluyorum ? bu tehdit dili ne kardeş hayırdır sen kimsin beni "entryi editle yoksa." diyerek korkutacaksın ? asıl cahil cesareti budur işte benim yazdığım değil. yazdıklarımı kanıtlamam istenirse girerim youtube ye kim ne söylemiş kim kime özel yetkili mahkemeler kurmuş kim ülkenin genel kurmay başkanını feto terör örgütü istiyor diye hapse attırmış kim bugün terörist diye aranan savcıları zamanında kozmik odaya sokmuş hepsi var zaten. siz o zamanlar hala mağarada mı yaşıyordunuz bunları görmedi mi o elf gözleriniz işitmedi mi o elf kulaklarınız ?
yahu sizin reis kendisi çıkıp demedi mi "aldatıldık kandırıldık allahım affetsin" diye. aldatan kimdi ben değildim benim ne haddime reisi aldatmak ?
muhalefetteki herkese pkk cı diyorsunuz biz muhaliflerin hepsine pkk sevici diyorsunuz vatan haini diyorsunuz bunlar suç değil ama ben yaşanmış şeyleri yazıyorum diye suç mu işlemiş oluyorum ? bu tehdit dili ne kardeş hayırdır sen kimsin beni "entryi editle yoksa." diyerek korkutacaksın ? asıl cahil cesareti budur işte benim yazdığım değil. yazdıklarımı kanıtlamam istenirse girerim youtube ye kim ne söylemiş kim kime özel yetkili mahkemeler kurmuş kim ülkenin genel kurmay başkanını feto terör örgütü istiyor diye hapse attırmış kim bugün terörist diye aranan savcıları zamanında kozmik odaya sokmuş hepsi var zaten. siz o zamanlar hala mağarada mı yaşıyordunuz bunları görmedi mi o elf gözleriniz işitmedi mi o elf kulaklarınız ?
yahu sizin reis kendisi çıkıp demedi mi "aldatıldık kandırıldık allahım affetsin" diye. aldatan kimdi ben değildim benim ne haddime reisi aldatmak ?
sonuçta bi ayakkabı kutusu bile olamamış kuledir. ülkedeki şu anki en büyük kule, tüm cahilleri, parazitleri, hırsızları ve gericileri üst üste koyduğumuzda marsa kadar uzanan kuledir. Bu kuleden de herkes rahatsız zaten ve az kaldı, bu cehalet kuleleri kalmayacak.
Siyasal islamcılığı genç nüfus içinde çökmüş olabilir, içi boş islamcı söylemleri 18 40 yaş arası nüfus içinde ciddiye alınmıyor olabilir, ekonomik buhranı çözmek için Londra ve New York'a giden Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz finans ve seramye bulamamış olabilir, Şara da ABD ile anlaşıp kazık atmış olabilir, trolleri ve yandaş medyası sokakta ciddiye alınmıyor olabilir. Ama bu kadar kudurmasına gerek yok ki
--spoiler--
https://www.uludagsozluk.com/e/47399213/
--spoiler--
Estağfurullah o ne demek tehdit falan?
Ben kimseyi tehdit falan etmem. Haddim değil. Sadece bir bilgi verebilirim, bir not düştüm sadece. Hani bu yazdıklarını okuyan bir devlet görevlisi olabilir. Sonuçta yazdıklarımız topluma kapalı değil herkes okuyor.
istersen fetö konusunu daha detaylı açıklayayım pampa.
17-25 Aralık'tan sonra fetö terör örgütü olduğu ilan edildi. O tarihten sonra o örgüte bağış yapan, destek veren, övenler de terörist.
Fetö ile bağlantılı yani fetöcü dediğin bir şahısın bağlantısı 17-25 ten önce mi sonra mı?
Bu önemli o yüzden dedim.
https://www.uludagsozluk.com/e/47399213/
--spoiler--
Estağfurullah o ne demek tehdit falan?
Ben kimseyi tehdit falan etmem. Haddim değil. Sadece bir bilgi verebilirim, bir not düştüm sadece. Hani bu yazdıklarını okuyan bir devlet görevlisi olabilir. Sonuçta yazdıklarımız topluma kapalı değil herkes okuyor.
istersen fetö konusunu daha detaylı açıklayayım pampa.
17-25 Aralık'tan sonra fetö terör örgütü olduğu ilan edildi. O tarihten sonra o örgüte bağış yapan, destek veren, övenler de terörist.
Fetö ile bağlantılı yani fetöcü dediğin bir şahısın bağlantısı 17-25 ten önce mi sonra mı?
Bu önemli o yüzden dedim.
--spoiler--
muhalefetteki herkese pkk cı diyorsunuz biz muhaliflerin hepsine pkk sevici diyorsunuz vatan haini diyorsunuz bunlar suç değil ama
--spoiler--
Bu yeni gördüm pampa.
Muhalefetteki herkese pkklı hiçbir zaman demedim demem de.
Sadece kent uzlaşısı yapanlar direkt olarak pkklı olmasalar da seçim kazanmak için onlarla işbirliği yapıyorlar dedim.
Şimdi ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı.
Milletin parasını Pkkya göndermek çok ciddi bir iddia. Yargı devam ediyor masumiyet karinesi var tabi.
muhalefetteki herkese pkk cı diyorsunuz biz muhaliflerin hepsine pkk sevici diyorsunuz vatan haini diyorsunuz bunlar suç değil ama
--spoiler--
Bu yeni gördüm pampa.
Muhalefetteki herkese pkklı hiçbir zaman demedim demem de.
Sadece kent uzlaşısı yapanlar direkt olarak pkklı olmasalar da seçim kazanmak için onlarla işbirliği yapıyorlar dedim.
Şimdi ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı.
Milletin parasını Pkkya göndermek çok ciddi bir iddia. Yargı devam ediyor masumiyet karinesi var tabi.
şu son sorduğuma bir cevap versene başka bir soru soracağım vereceğin cevaba göre.
yok sayıyorsak o zaman misal en basitinden yarbay ali tatarı tekrar hayata döndürsenize ? 17-25 öncesi hiç yaşanmadı yok hükmünde ya o zaman en basitinden fetonun hapse attırıp ölümüne sebep olduğu onlarca insan vardı hepsini hayata geri döndürün... dağdan indirilip gizli tanık yapılan pkk lılar yüzünden hayatı mahvedilen hapiste ölen intihar eden onlarca insan var onları geri getirin.
sizin akıl kıtlığınızın kolayca kandırılmanızın cezasını neden yüzlerce binlerce insan çekti ? sen şimdi diyorsun ki 17-25 aralık öncesi yok peki mesleğinden olan binlerce polis asker öğretmen doktor ne oldu ? öss sorularını çalarak hayallerinden edilen binlerce genç ne oldu ? onların yerine fetocu çocuklar sokuldu o üniversitelere bunları yok mu sayacağız artık ? yüzlerce şerefli subay ordudan ihraç edildi geri alındılar mı ? yok. madem bu bir kandırılma meselesi onlara neden itibarları geri teslim edilmedi neden işlerine geri döndürülmediler ? türkiye cumhuriyetinin genelkurmay başkanı neden sırf feto düşmanıydı diye pkk cı diyerek hapse atıldı ? ona yazık değil miydi.
diyorsun ya 17-25 aralık öncesi yok hükmünde peki 17-25 aralık öncesi emekli maaşını bank asyaya taşımış adamlar neden hala hapisteler ???? adamın tek suçu emekli maaşını sırf evine daha yakın diye "açılışını rte nin yaptığı" bankaya yatırmak mıydı ? sen şimdi bunların hiçbirisini görme duyma konuşma mı diyorsun ? hani sen hümanisttin hani sokak köpekleri mevzusunda salya sümük ağlıyordun insanlar ısırılıyor ölüyor diye ? bu 2002-2013 arası ölen sakat kalan hayatı mahvedilen onbinlerce insanı neden yok sayıyorsun şimdi ?
sizin akıl kıtlığınızın kolayca kandırılmanızın cezasını neden yüzlerce binlerce insan çekti ? sen şimdi diyorsun ki 17-25 aralık öncesi yok peki mesleğinden olan binlerce polis asker öğretmen doktor ne oldu ? öss sorularını çalarak hayallerinden edilen binlerce genç ne oldu ? onların yerine fetocu çocuklar sokuldu o üniversitelere bunları yok mu sayacağız artık ? yüzlerce şerefli subay ordudan ihraç edildi geri alındılar mı ? yok. madem bu bir kandırılma meselesi onlara neden itibarları geri teslim edilmedi neden işlerine geri döndürülmediler ? türkiye cumhuriyetinin genelkurmay başkanı neden sırf feto düşmanıydı diye pkk cı diyerek hapse atıldı ? ona yazık değil miydi.
diyorsun ya 17-25 aralık öncesi yok hükmünde peki 17-25 aralık öncesi emekli maaşını bank asyaya taşımış adamlar neden hala hapisteler ???? adamın tek suçu emekli maaşını sırf evine daha yakın diye "açılışını rte nin yaptığı" bankaya yatırmak mıydı ? sen şimdi bunların hiçbirisini görme duyma konuşma mı diyorsun ? hani sen hümanisttin hani sokak köpekleri mevzusunda salya sümük ağlıyordun insanlar ısırılıyor ölüyor diye ? bu 2002-2013 arası ölen sakat kalan hayatı mahvedilen onbinlerce insanı neden yok sayıyorsun şimdi ?
chp, bir ilçe binası satın almak istiyor. bedelini de nakit ödüyor. en yüksek tl banknot artık (maalesef) 5 dolara tekabül ettiği için karşılığı çantalarla para oluyor.
bundan ne gibi rahatsızlık duymalıyım?
rahatsızlık duyma ihtiyacın varsa en büyük banknotunun 5 dolara denk gelmesinden duyabilirsin.
görsel
bundan ne gibi rahatsızlık duymalıyım?
rahatsızlık duyma ihtiyacın varsa en büyük banknotunun 5 dolara denk gelmesinden duyabilirsin.
görsel
sizin hırsızlardan olanlara ne yapacağız?
17-25 aralıktan sonra fetö mücadelemizde destek verdiniz mi?
Hayır bilakis fetö gazete ve tv kanalını kapatmaya giden görevlileri engelleyip önlerine siper oldunuz.
Kent uzlaşısı sonu ihanete gider dediğimizde bizi umursamadınız. Bugün Gelinen nokta halkın parasının terör örgütüne gönderilmesi iddiası. Adli süreç devam ediyor sadece iddia ama bu bile korkunç değil mi?
Hayır bilakis fetö gazete ve tv kanalını kapatmaya giden görevlileri engelleyip önlerine siper oldunuz.
Kent uzlaşısı sonu ihanete gider dediğimizde bizi umursamadınız. Bugün Gelinen nokta halkın parasının terör örgütüne gönderilmesi iddiası. Adli süreç devam ediyor sadece iddia ama bu bile korkunç değil mi?
sorduğum hiçbir soruya cevap veremiyorsun hayırdır ? yahu yüzlerce insan ölmüş binlerce insan meslekten ihraç edilmiş aileleri dağılmış iş bulamamışlar intihar etmişler onbinlerce çocuk üniversite hayalinden edilmiş. tüm bunlardan sonra mücadele ettin de ne oldu hangisine hakkını teslim ettin ?
lan meclis kürsüsünden defalarca kez uyarıldınız muharrem ince tarafından o vefat eden eski milletvekili tarafından. hiçbirisini dinlediniz mi ? bir de adamlara çemkirdi bakanlarınız "muhterem hocaefendi hakkında böyle konuşamazsın o hizmet adamı" demediler mi ?????? sonra aynı adamlara 17-25 aralıktan çok sonra tekrar bakanlıklar verilmedi mi ? biz sizi buralardan binlerce defa uyarmadık mı "bu fethullah iblisin teki bununla iş tutmayın" demedik mi ? biz bunları diyoruz diye küfürler ettiniz zerre sklemediniz ne muhalefeti ne bizi.
şimdi kalkmışsın "ama bize destek vermediniz" diyorsun. zaten zamanında bizi dinleseydiniz mücadele edilmesi gereken bi feto olmayacaktı bunun nesini anlamıyorsun oğlum ?
lan meclis kürsüsünden defalarca kez uyarıldınız muharrem ince tarafından o vefat eden eski milletvekili tarafından. hiçbirisini dinlediniz mi ? bir de adamlara çemkirdi bakanlarınız "muhterem hocaefendi hakkında böyle konuşamazsın o hizmet adamı" demediler mi ?????? sonra aynı adamlara 17-25 aralıktan çok sonra tekrar bakanlıklar verilmedi mi ? biz sizi buralardan binlerce defa uyarmadık mı "bu fethullah iblisin teki bununla iş tutmayın" demedik mi ? biz bunları diyoruz diye küfürler ettiniz zerre sklemediniz ne muhalefeti ne bizi.
şimdi kalkmışsın "ama bize destek vermediniz" diyorsun. zaten zamanında bizi dinleseydiniz mücadele edilmesi gereken bi feto olmayacaktı bunun nesini anlamıyorsun oğlum ?
40 bin kisinin katilini salivermeyi teklif edip (umut hakki), meclise davet eden eko muydu? Chp miydi?
Evett kardeşim sayın cumhurbaşkanımız şanlı fetö mücadelesinde muhalefet tarafından yalnız bırakıldı hatta engellemeye çalışıldı. Daha dün gibi hatırlıyorum kanalında konuşuyordu kılınçdar.
Çok yanlış yaptınız ama neyse reis tek başına halletti. Fetöyü bitirdi.
Teşekkür eder misiniz rica etsem?
Çok yanlış yaptınız ama neyse reis tek başına halletti. Fetöyü bitirdi.
Teşekkür eder misiniz rica etsem?
güncel Önemli Başlıklar