bugün

Son zamanlarda biraz akıllanma var sanki.
Siz kimsenin psikoloğu değilsiniz.
:D:D:D:D
Hazır adam olanlar varken niye böyle bir yolu tercih ediyorsunuz ki siz psikolog musunuz? Saçma sapan bir düşünce tarzına sahip kızdır.
Genellikle daha kendini adam edememiş eziklerin mottusudur. Buna evlilikten önce inanıp, ardından avcunu yalayıp, boşanan çok fazla kişi tanıdım maalesef.

Arkadaş, karşınızdakini olduğu gibi kabul edip, sahip olduğu tüm özelliklere samimiyetle saygı duyabildikten sonra birliktelik yaşayın veya evlenin. Eğer partnerinizin beğenmediğiniz yanları varsa ve sizi rahatsız ediyorsa, hiç zorlamayın lütfen. Aksi halde bu: "ben onu adam ederim.", "ben onu yontarım", "ben onu değiştiririm", "dediğimi yaptırırım" vb. düşünceler elinizde patlar. Ayrıca bu anlamsız hayaller; hem kendinize hem de karşı tarafa aşırı saygısızca bir beklentidir. Bunu çok fazla yapan var, bence yapmayın.

(bkz: marangoza ihtiyacı olan marangozlar)
bunun sevimli hale getirilmiş versiyonu her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır lafı.
nah vardır.
görsel
2 sene sonra bıyıkları çıkmaya başlayınca kendi kendini adam ettiğini öğrenir.
adamlık başkasının kişiye yükleyebileceği bir misyon değildir.
öncelikle kendisini olgun bir yapıya getirmesini tavsiye ettiğim kız.

adam olmayanla ne işi varmış? sorusu daha da bir vurucu olur sanki. geçiniz efendim bunları.
Edersin güzel kardeşim, aynen.
Bu düzeltme sevdası çok tehlikeli ya %99 kimse düzelmez bence.
Yüzüne kezzap yeme ya da cinayete kurban gitme olasılığı yüksek, iti kopuğu adam etme misyonu adına kendini tehlikeye atan kızdır hiç şüphesiz..
çok temel bir varsayıma göre:

erkekler, kadınların değişmeyeceğini umarak evlilik masasına oturur.

kadınlar ise erkekleri değiştirebileceklerini düşünerek oturur aynı masaya.

bu yüzden sonuç genellikle hüsran olur. burda aslında mesele ne kadının ve nede erkeğin değişir yada değişmez olduğu değildir. değişimin müspet olup olmadığı ve müspet değişime açık olup olmadığıdır. eğer değişime ve gelişime ayak uyduramazlarsa o zaman bu varsayım gerçek olur işte. yoksa değişim hayatın özüdür. ama bu azim yürek sabır mücadele ve aşk ister. bu da her insanda kâfi miktarda olmaz. yani doğada taş çok, ama değerli taşlar az. bu potansiyel herkeste var ama kullanan kim? terzi yoksa kumaş elbise olmaz. her kumaştan da takım elbise olmaz. elması işlersin pırlanta olur. bakırı işlersin en fazla malakhit olur. daha fazla bir şey olmaz. yontulmamış ham elmas olmaktansa işlemiş bakır cevheri olmak evladır. en azından iş görür. cevherin kıymetini ise ehli sarraf bilir..
beni adam etmeye calisirken kendisi adam olabilir. trans olma ihtimali var yani benle ugrasirken kizliktan sapip.