bugün

iktidara gelirlerse herkese bir ev bir de araba anahtarı vereceklermiş.
yıllarca siyaset yaptığı partide mustafa destici'yi yenemeyen,- bak mustafa destici diyorum- birinin partisidir. sinan oğan gibi ikinci turda tayyip erdoğan'ı desteklemek için kurulmuştur. anahtar değil, maymuncuktur.
ismi güzel değil bence. Parti mezarlığına bir yenisi daha eklendi.
Barajı geçeceğini düşünmediğim Parti.
Değil MHP ya da iyi parti; zafer partisi ile büyük birlik partisi kadar dahi oy alırlar ise başarı sayılır diye düşünüyorum.

Ki ayrıca bbp'de destici'yi geçememiş, iyi Parti'nin en kötü günlerinde bile partide kurtarıcı görülmemiş iken hangi taban kendisini kurtarıcı görüp destekler orası da meçhul.
Tinto brass usta doğal üyesiymiş.

görsel
Siyasal islamcı yeni akp partisi.
2024 model milli selamet partisi.
ercan oğlum anektar ampülün altında beni ara.
iktidara yaranmaktan bsşks bir b.ka yaramayacak zararlı bir cemiyet olmaktan öteye gitmeyecek parti.
Türevleri gibi boş beleş islamcı ağırlıklı türk islam sentezi partisi. iyi partinin ismine dandik derken daha dandiğini de görmüş bulunduk.
Tam da ha böyle bir şey;
görsel
Müslüman olmayan Türk'e Türk demeyen, müslüman olmayan Kürte insan demeyen, PKK müslüman olursa görüşebiliriz diyen adamın siyasal islamcı partisi. Açıkçası müslüman olmayan bir Türk olarak bu partiye ben de Türk ve insan demiyorum. Bu zihniyete de hassiktir oradan diyorum.
yakında kapı kolu partisi de çıkar.
Anahtar unutma fobimden ötürü ev anahtarımı boynumda taşıyorum, anahtar partili sanılmam umarım.
"Cumhuriyetçi ve milliyetçi kanadın belirgin bir lideri yok, ki bahsettiğimiz sebepler'den dolayı olmaması daha iyi aslında. Bu bir kadro hareketi olacak, öyle görünüyor ve zaten buna ihtiyaç var." (Ekşi'den;)
matriks filmindeki anahtarcının kurduğu partidir. Bizi olası en iyi seçeneğin olduğu kapıdan geçirecek ve bambaşka bir yarına uyanacağız.

(bkz: yok öyle bir parti)
(bkz: yok öyle bir anahtar)
Yıllar önce bir un fabrikasında çalışan arkadaş anlatmış idi: -Behemehal- fabrikaya sendika sokmaya kalkışmışlar, patron duymuş ve elebaşıları odasın da ictima etmiş-toplamış? Tabi ki sin-kaflı küfür-kıyamet faslından sonra, "(sendika-mendika yok, canınız isterse) işte kapı, işte sapı?" Deyivermiş. Bende Mukabelen "- Siz ne yaptınız?" Deyu sorduğum da ise, (utana-sıkıla) ne yapalım -mecburen- "-Sapını tuttuk, ağbi?" Demiş idi..

Ha bunlar da boyle, "(anaktarı ıskalayıp) Sapını tutanların partisi?"
görsel
görsel
“Anahtarın paspasın altında hala. “Fatih Kısaparmak-Hüzzam Sevda.

Hep bu şarkı aklıma geliyor.

Dediğim gibi iktidar için kaymaklı ekmek kadayıfı.