bugün

caddebostan sahil alkolümüzdeki kan oranı zirvesi

organizatörlerin iyi niyetine ve tanıştığım bir kaç güzel insanın hatırına yarım saatten fazla kalmaya dayanmak için kendimi zorladığım zirve olmuştur. efendim deli dana gibi böğürenine mi şaşarsınız, ben elimdeki boş sigara paketini atacak çöp bulamayınca cebime koyarken yanımdaki insanın bira şişesini kenara çimlere fırlatmasına mı şaşarsınız, daha yeni tanışılmış olmasına rağmen birbirlerini kucaklayan yılışık insanlara mı çüşşş dersiniz bilemiyorum ama bir sözlük zirvesinden çok, bir metal grubun konseri havasındaydı ortam. he tabi bu tarz konserlerde halay çeken metalci gençlere rastlanıyor mu o kadarınıda bilemiyorum.

garipti vesselam.

yine de yanlış anlaşılsın istemem, dediğim gibi güzel insanlarla da tanıştım. bütün aksiliklerine rağmen iyi olmuş katılmam dememi sağlayacak güzel şeyler de oldu. ayrıca zirveyi düzenleyen arkadaşların da iyi niyetine olan güvenim tam. onların bu eleştirileri üzerlerine almamaları gerektiğini belirtmekte yarar var. sonuçta insanların tavırları, davranışlarını kontrol etmek onların da elinde değil. bir insanın içmeden önceki haliyle sonraki hali arasında dağlar kadar fark olabiliyor. ayrıca kimisi var ki malesef içerken ağzı yerine götünü kullanıyor.

he bu arada belirtmeden edemeyeceğim. gecenin en güzel anı kanka hadi yemek yiyelim'in bir taksiciye 7 kişi alır mısın diye sorduğunda taksicinin bi siktir git dediği andı. çok yaşa emi.*

özet olarak artıları ve eksileri olan bir organizasyondu. bana göre eksileri çok daha fazlaydı. büyük konuşmayı istememekle beraber muhtemelen tanıştığım güzel, cici arkadaşlarla zirve box'ta yer almamak kaydıyla düzenlenecek mini zirveler dışında katıldığım ilk ve son zirveydi.