bugün
bugünün iyileri

külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız

külodu niye kokluyorsun lan iz bulmaya çalışan k9 musun olm kız çıplak gidip ona yumulsana. bu gençler niye böyleler ya..

sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları

rekabetin yoğun olduğu başlık. yine de kendime güveniyorum.

insan olmaya ceyrek kala

çok hanımefendi bi beyefendiye benziyor.

yalnızlıkla sevişmek

bildiğimiz osbir hiç bu kadar şairane bir şekilde tasvir edilmemişti.

sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları

ilk üçüm belliydi bir tanesi hesabını sildi gitti şu anda iki tanesinin yerleri garanti. arkadan yetişmeye çalışanlar var ama bu 2 si at yarışındaki gibi diğerlerine 100 metre fark atmışlar önde kapışıyorlar..

game of thrones taki kerhaneci

görsel

(bkz: alaman finosu)

dolar isterse 100 olsun

entyleri göremiyorum ama sanki fino havlama sesleri var buralarda.

dolar isterse 100 olsun

lan olum bak. anlayamıyorsun bari belli etme. basitçe ve hissedildiği şekilde anlatıyorum kendini zorla ve anlamaya çalış.

ekonomideki dalgalanma, orta ve alt gelir grubunu vurur. senin gibi çakallık yaparak örneklemeyi 300k gibi en üst gelir sevisinden verirsen tabi ki fark yok gibi görünür senin gibilerin gözünde. doğru örneklemeyi aşağıda veriyorum. abd ve tr yi baz alalım en alt gelir seviyesinden.

abd: 1.500 asgari ücret dolar ortalama (federal olarak bu 1.300 ama senin için 1.500 e yuvarladım)
tr: 28.000 asgari ücret ortalama.

şimdi 1 dolar=50 tl de.

1.500 birim; 1 dolarlık üründen 1.500 adet alır.

28.000 birim kazanan 1 dolarlık üründen kendi parası ile 560 adet alır.

işte senin anlamadığın şey o aradaki 440 birimin gariban halka girdiği gerçeği.

bak en basit örnekten anlattım, bunu da anlamazsan şayze falan artık senin için.

yani sırf iktidar yalacağım diye bu kadar komik durumlara düşme, yarın bir gün iş bizim dediğimize gelir senin de taptıkların o gün "bunlar mal zaten bizden değil biz kabul etmiyoruz" der anında satarlar kalırsın ortada. sana abi tavsiyesi.

hadi selametle.

gavur sıcakları geri döndü

%99u müslüman olan bir ülkedeee!! ne demek lan gavur sıcakları?

görsel

dolar isterse 100 olsun

--spoiler--

Dolar 50ye geldi, ekonomi dimdik ayakta.

Ha doların kendi enflasyonu var, evet. Hesaptan onu çıkarın,

--spoiler--

aynen. dimdik ve millete girmiş durumda. 1000 km öteden mabaddan sallamak kolay haliyle.

ulan dolar endeksini tl karşılığını hesaplarken dolar enflasyonunu dikkate almayın demiş eleman hahahahaha.

attila ilhan

" Dünyada hiç bir millet yoktur ki, Hain kontenjanı Türk milleti kadar çok olsun "

game of thrones taki kerhaneci

hem mexaplıyım diyor, hem apoya laf ediyor. örgüt içi hesaplaşmaya kurban gidecek garibim.

dolar isterse 100 olsun

Biz senin sermayen değiliz, burası da umumhane değil;
koduğumun kerhanacısı!
Ülkede bile değilsin, atıp tutarsın;
soktuğumun beyinsiz yalaması!

gocu

bugün yok. sözlüğü kendi imkanlarımızla döndürmeye çalışıyoruz.

ölmedeyiz uludağ sözlük

görsel
© copyright 2005 - 2026