bugün

facebook ta her yaptığını duyurma merakı

sanırım facebook status sosyolojik açıdan incelenebilecek bir araştırma konusu olmaya aday namzet bir durum oldu. insanlarımız ne tematik bir varlıkmış.. ben bunu o meşhur status sayesinde öğrendim. aklıma gelen örnekleri hemen sıralayım..

is naptığını bilmioo (bu profil'de ki şahış gerçekten ne yaptığını bilmez)
is naptığını bilioo (bu profil'de ki arkadaş ne yaptığını biliyor sanır)
is kenya (nereye gittiğinin illa bilinmesi isteyen model. bu tipler küçükken izcilik yapmış olabilir)
is kolestrol çetesi lider kadro: kızılrmak mandakaymağı lokumu. çatalçam yayık tereyağı bergama tulum yumurta edremit çizik (yataklık) çamlıköy karakovan.
(ne yediğinin bilinmesini isteyen gurme modeli. aynı zamanda nereye gittiğini de çaktırmadan metin içerisinde ifade ederler ki bu tipler sofistike bir düzeyde tatmin yaşayabilsinler.)
is finally sick of antagonism, non-analythic normative thinking (ingilizce yazmadan yapamam modeli)
is (ben sevdiklerim ve tüm gezegen için barış almak istiyorum 2009 da; şayet herşey alınıp satın alınabiliyorsa..) (bu model en sevdiklerimdendir işte. tematik mesaj vermeden duramayan model)
is amaaaan be (nihilist bakış açısını benimseyen model)

ve
is

statusu boş olan modeller, ki bunun içinde ben de varım. aslında ara-sıra elim o statuse can havliyle dur yahu ben de bi şey yazayım demiyor değilim. döktüreyim dediğim oluyor ama sanırım utanıyorum o yüzden yazamıyorum. hayır utangaç bit tip değilim ama şu statuse kılım sanırım. önyargı her zaman kötüdür, değil mi..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar