bugün

profesyonel

müslüm gürses' in yorumlarında sadece kelimeleri kullandığı, kelimelerin cümle kurumlarını jüri üyeleri ve ebru akel' e bıraktığı program. gerçekten çok zayıf kalıyor bu konuda. farklı formatta olsa bile, jüri popstar alaturka ile karşılaştırıldığı zaman, orhan gencebay' ın didaktikliğinin yanından bile geçemiyor.

pelin akat, her zamanki pelin akat kanımca *. jüri üyeleri içinde imaj ve star profili yakalayabilen tek kişi. dedikleri genelde diğer jüri üyeleri tarafından sorgulanıyor. her an birine zıplayacakmış gibi duruyor, sürekli huzursuz. netice itibariyle kötünün iyisi olarak göze çarpmakta.

osman yağmurdereli, suya sabuna dokunmayan bir jüri üyesi pozisyonunda, sürekli çekimser ve sürekli kendiyle çelişen ifadeler kullanıyor, buda karşısında yorum bekleyen yarışmacıyı paranoyak ediyor.

ajda pekkan, jüri olamayacak derecede etli sütlüye karışmayan bir insan, şarkı söylemesi tercih sebebidir denilebilir. yorumları sürekli yapıcı yönde, iki programdır bir yarışmacının teknik hatasını yakalayabilmiş değil.

ebru akel, gelin kaynana programlarının etkisinde kalmış bir şekilde yarışmayı sunmakta, sürekli yarışmacılar ile jüriyi kafa kafaya vurmanın peşinde. özellikle her şey güllük gülistanlık giderken, ela saygın isimli yarışmacıyı, pelin akat' ın üzerine gazlaması pek yakışık almadı. sahneye ve seyircilere hakimiyeti yok denecek kadar az, sürekli kaos ister bir halde.

yarışmacılar içinde gerçekten çok iyi sesler var. seçil akmirza, burcu tatlıses ve engin atalay isimlerini ileride bolca duyacağız gibi. katılan sesler iyi, cumartesi gecelerini iyi sesler dinleyerek geçirmek isteyenler için tavsiye edilebilir. jüri yorumlarında zapping kaydıyla tabi. * *