bugün
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona24
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz44
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek28
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
sevdiği entry'ler
Anaxi paragoy separagalo oy oy oy….
Uyanan prensese yönelik karşılama sözü.
Kendisi Yunanistan macırı...
Kendisi Yunanistan macırı...
coğrafya kader değildir eylemi yaparken yakalanan insan olmaya çeyrek kala.
yapacağınız işi sikeyim der gibi baktığına bakmayın içinden gülüyor göt
görsel
yapacağınız işi sikeyim der gibi baktığına bakmayın içinden gülüyor göt
görsel
naber lan sözlük? Neredeyse bir sene geçmiş güncelleyeli.
zor bi seneydi. iş hayatında yılın uno reverse kartını yedim. Kovsunlar diye beklerken terfi verdiler. insanın chill bi bok olarak mutlu mutlu yaşamasına izin vermezler..
bu yaz çok fena bi alerji yaşadım. Tövbeler tövbesi azraille az daha kucak kucağaydık ama neyse ki atlattık.
Bi millenial olarak internette yaptıklarımı belgelemezsem ölecekmişim. O yüzden yeni blogumda baya bişeyler yapıyorum abi kendim gibi insanı sayıyla veren bu hayat için ne yapabilirim yani ancak böyle oluyor. Size söylemem tabi niye söyleyeyim.
Resim yapmaktan sıkıldım biraz. Bu sene gitar çalmayı öğrendim. Aslanım be. Bi insan her konuda mı yetenekli olur? Buraya da anı olsun diye bi kare bırakıyorum.
Oje sürmeyi saçlarımı boyamayı bıraktım. Yüz yaşına kadar yaşayacağım amına koyayım zehir bunlar deyip bıraktım. Bir de ne yalan söyleyeyim bir tane beyazım vardı yedi sekiz tane olmuş. Saçlarımı uzattım görünsün o beyazlar istiyorum. Parıl parıllar. Bu sene de gebermedim. Saçlarım bembeyaz olana kadar gebermeyeceğim.
Ha bir de sigarayı bıraktım. 2013 sakarya hendek. sanırım o kasım ayında attığım çığlıklar hala o şehirde yankılanıyordur. ilk sigaramın dumanı hala karın üstünde o sessizlikte asılıdır. kısmet hayatımdan sigaranın çıkışı da bi kasıma denk geldi. Hayatta 19 yaşında başımıza gelenlerden çok daha büyük biri olabileceğimizi tahmin eder miydiniz? Ben buraya kadar yaşayacağımı bile hiç düşünmemiştim.
Kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim hayatta. O yüzden buraya kadar geldiysem devamını da getireyim diyorum. Yüz yaşına kadar yaşayıp hepinizi gömerim artık.
Bi daha yolum ne zaman düşer neler yumurtlarım bilmiyorum ama olm galiba anne olmak istiyorum. Gerçekten sevince evlilik on numara bişeymiş ne bileyim bence o zaman çocuk da kötü bişey değil insanlar mal. Evet.
Anywho, selametle.
görsel
zor bi seneydi. iş hayatında yılın uno reverse kartını yedim. Kovsunlar diye beklerken terfi verdiler. insanın chill bi bok olarak mutlu mutlu yaşamasına izin vermezler..
bu yaz çok fena bi alerji yaşadım. Tövbeler tövbesi azraille az daha kucak kucağaydık ama neyse ki atlattık.
Bi millenial olarak internette yaptıklarımı belgelemezsem ölecekmişim. O yüzden yeni blogumda baya bişeyler yapıyorum abi kendim gibi insanı sayıyla veren bu hayat için ne yapabilirim yani ancak böyle oluyor. Size söylemem tabi niye söyleyeyim.
Resim yapmaktan sıkıldım biraz. Bu sene gitar çalmayı öğrendim. Aslanım be. Bi insan her konuda mı yetenekli olur? Buraya da anı olsun diye bi kare bırakıyorum.
Oje sürmeyi saçlarımı boyamayı bıraktım. Yüz yaşına kadar yaşayacağım amına koyayım zehir bunlar deyip bıraktım. Bir de ne yalan söyleyeyim bir tane beyazım vardı yedi sekiz tane olmuş. Saçlarımı uzattım görünsün o beyazlar istiyorum. Parıl parıllar. Bu sene de gebermedim. Saçlarım bembeyaz olana kadar gebermeyeceğim.
Ha bir de sigarayı bıraktım. 2013 sakarya hendek. sanırım o kasım ayında attığım çığlıklar hala o şehirde yankılanıyordur. ilk sigaramın dumanı hala karın üstünde o sessizlikte asılıdır. kısmet hayatımdan sigaranın çıkışı da bi kasıma denk geldi. Hayatta 19 yaşında başımıza gelenlerden çok daha büyük biri olabileceğimizi tahmin eder miydiniz? Ben buraya kadar yaşayacağımı bile hiç düşünmemiştim.
Kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim hayatta. O yüzden buraya kadar geldiysem devamını da getireyim diyorum. Yüz yaşına kadar yaşayıp hepinizi gömerim artık.
Bi daha yolum ne zaman düşer neler yumurtlarım bilmiyorum ama olm galiba anne olmak istiyorum. Gerçekten sevince evlilik on numara bişeymiş ne bileyim bence o zaman çocuk da kötü bişey değil insanlar mal. Evet.
Anywho, selametle.
görsel
Küresel hatun kısmını tutturdu.
Çirkindir, asdfghj
Mantık ve kadın ahshxs.
iyi bakın mantıdır o.
iyi bakın mantıdır o.
20. Yy da ölümün acısı 1 sene sürüyordu
21.yüzyıldayız
Pek takılma.
21.yüzyıldayız
Pek takılma.
Zeki ve mantıklı kadınlar her zaman çirkin olmuştur. istisnalar kaideyi bozmaz.
Selam kuresel hanım...
ideal kadın ya rabbim size nasip etmesin beyler zekanız ywtmez.
Bir sual.
Benim için sevdiğim insanlar asla ölmez. Anmam. Hala hayatımda olduğun için ruhunla sohbete devam ederim.
Allah gecinden versin. Kimse ölmesin.
Canımsın küresel. ❤
Beni görmemiştir heralde.