bugün

sevdiği entry'ler

kureseli mu kalimera pos ise

Anaxi paragoy separagalo oy oy oy….

kureseli mu kalimera pos ise

Uyanan prensese yönelik karşılama sözü.

Kendisi Yunanistan macırı...

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

bu da ben. daha önüme bakarken yürüdüğümü gören olmadı.

görsel

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

coğrafya kader değildir eylemi yaparken yakalanan insan olmaya çeyrek kala.

yapacağınız işi sikeyim der gibi baktığına bakmayın içinden gülüyor göt

görsel

corbadaksinekkanadi

naber lan sözlük? Neredeyse bir sene geçmiş güncelleyeli.

zor bi seneydi. iş hayatında yılın uno reverse kartını yedim. Kovsunlar diye beklerken terfi verdiler. insanın chill bi bok olarak mutlu mutlu yaşamasına izin vermezler..

bu yaz çok fena bi alerji yaşadım. Tövbeler tövbesi azraille az daha kucak kucağaydık ama neyse ki atlattık.

Bi millenial olarak internette yaptıklarımı belgelemezsem ölecekmişim. O yüzden yeni blogumda baya bişeyler yapıyorum abi kendim gibi insanı sayıyla veren bu hayat için ne yapabilirim yani ancak böyle oluyor. Size söylemem tabi niye söyleyeyim.

Resim yapmaktan sıkıldım biraz. Bu sene gitar çalmayı öğrendim. Aslanım be. Bi insan her konuda mı yetenekli olur? Buraya da anı olsun diye bi kare bırakıyorum.

Oje sürmeyi saçlarımı boyamayı bıraktım. Yüz yaşına kadar yaşayacağım amına koyayım zehir bunlar deyip bıraktım. Bir de ne yalan söyleyeyim bir tane beyazım vardı yedi sekiz tane olmuş. Saçlarımı uzattım görünsün o beyazlar istiyorum. Parıl parıllar. Bu sene de gebermedim. Saçlarım bembeyaz olana kadar gebermeyeceğim.

Ha bir de sigarayı bıraktım. 2013 sakarya hendek. sanırım o kasım ayında attığım çığlıklar hala o şehirde yankılanıyordur. ilk sigaramın dumanı hala karın üstünde o sessizlikte asılıdır. kısmet hayatımdan sigaranın çıkışı da bi kasıma denk geldi. Hayatta 19 yaşında başımıza gelenlerden çok daha büyük biri olabileceğimizi tahmin eder miydiniz? Ben buraya kadar yaşayacağımı bile hiç düşünmemiştim.

Kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim hayatta. O yüzden buraya kadar geldiysem devamını da getireyim diyorum. Yüz yaşına kadar yaşayıp hepinizi gömerim artık.

Bi daha yolum ne zaman düşer neler yumurtlarım bilmiyorum ama olm galiba anne olmak istiyorum. Gerçekten sevince evlilik on numara bişeymiş ne bileyim bence o zaman çocuk da kötü bişey değil insanlar mal. Evet.

Anywho, selametle.
görsel

zeki güzel ve mantıklı hatun

Küresel hatun kısmını tutturdu.

(bkz: olmaz öyle şey)

Çirkindir, asdfghj

Mantık ve kadın ahshxs.
iyi bakın mantıdır o.

ölsem beni anar mısın sözlük

20. Yy da ölümün acısı 1 sene sürüyordu
21.yüzyıldayız
Pek takılma.

Zeki ve mantıklı kadınlar her zaman çirkin olmuştur. istisnalar kaideyi bozmaz.

Selam kuresel hanım...

ideal kadın ya rabbim size nasip etmesin beyler zekanız ywtmez.

ölürsem arkamdan fatiha okur musunuz

Bir sual.

Benim için sevdiğim insanlar asla ölmez. Anmam. Hala hayatımda olduğun için ruhunla sohbete devam ederim.

Allah gecinden versin. Kimse ölmesin.

yaşlansam bana bakar mısın sözlük

Canımsın küresel. ❤

sözlüğe gözünü atan hatunun amacı

Size bir amaç uyduramadım. Her eylem ya da fiil amaçlı da yapılmaz zaten *
Bu arada ne kadar güzel gözleriniz var kızlar, qalp *

türk erkekleri için çok tipsizler yaaa diyen hatun

Beni görmemiştir heralde.