bugün

Pkk lağvedilince utanacaksınız.
Hatta kibarlığa gerek yok. Bu başlıkları bu entryleri yedireceğim size.
(yani bu yazdıklarınızdan dolayı sizi utandıracağım)

Edit : başlığı açan kaçmış. Pek kaçacak bir adam da değildi halbuki. Neyse o gün elimi öptüreceğim size.
Bu filmi daha evvel izlemimişiz gibi oynat pampa! Utanmak diye bir şey olsa; senin pırasa bıyıklı kösele surat utanırdı.
CEHAPELi kardeşlerimin yıllardır yaptığı ameliye. en son heykel falan dikeceklerdi noldu o iş bilmiyorum. selahattin demirtaş da bunların genel başkanına teşekkür etti daha 3 gün önce.
ya siz de hiç mi utanma yok? gerçekten soruyorum...

Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli ve Başkan'a Erdoğan teşekkür: Sürece destek olacağım.

https://www.ahaber.com.tr...ahattin-demirtasa-ziyaret
--spoiler--
Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli ve Başkan'a Erdoğan teşekkür: Sürece destek olacağım.
--spoiler--

paylaşımında özel'e teşekkür ediyor. ben olsam ben de ederdim tabi haklı adam.
--spoiler--
paylaşımında özel'e teşekkür ediyor. ben olsam ben de ederdim tabi haklı adam.
--spoiler--

ben anlamadım şimdi, erdoğan ve bahçeli'ye teşekkür ediyor mu etmiyor mu...
ediyor. özeli en sona saklıyor teşekkürün hası assoliste gidiyor.
hmm, o zaman tamam...
özgür özele teşekkür ediyorsa erdoğan ve bahçeli otomatikman aklanıyor kanka. siz de anlayamadınız bir türlü yahu.. şimdi misal erdoğan ve bahçeli apoyu serbest bıraktı diyelim. apo iti çıktı erdoğana bahçeliye teşekkür etti sonrada özgür özele de teşekkür etti. akp lilerin zihninde direkt özgür özel serbest bıraktı olarak kalacak anladın ? nasıl ilk çözüm sürecinden sonra ihaleyi sırtlarından attılar, feto meselesinde her b.ku kendileri yiyip sonra herkese fetocu dediler bunda da aynısı olacak apoyu çıkaracaklar sonra işler boka sarınca ihale gene muhalefete kalacak.
Bu akplilerin beyninde otomatik haber kırpma mekanizması var galiba. Algıda seçicilik üzerine incelenmesi gereken insanlar gerçekten.