Arkadaşlar daha duş jeline alışamadınız biliyorum ama bu duruma ne diyorsunuz?

Abartmış olabilir miyim..
camsil neyimize yetmedi.
Yoo normal ben kullanıyorum.
Hangisini kullanıyorsunuz?
Söyleyin de ondan almayalım.
Almaya gücün yetmez pis fakir. Senle aynı kalitede ürünü kullanacak kadar düşmedik.
Hahaha * ulan güldürdün beni tangalı.
Shiseido Extra Rich Cleansing Milk kullanıyorum. Harikadır ve herkese tavsiye ederim.
yüz yıkama jeli kullanan erkek kendine bakıyordur, bakımlıdır, eyvallah. Ben yapar mıyım? Asla. Su vur, sabunla geç, dünya güzeli gibi gez. Minimalizm bazen en büyük lükstür.
Şey mi garnier 3ü 1 arada mısbdjsmsnzn.
Ben duş jeli olarak sıvı sabun kullanıyorum.
derisi pembiş pembiş olan erkektir.

erkek adamın derisi sağlam olur temizliğini öyle şeylerle yapmaz..

görsel
Şey var bi de kullanırsanız, domestos diye yazılıyor.
Adam gibi adamdır, hadi şimdi gidip yüz yıkama jelinizle yüzünüzü yıkayın.
Valla ben kardeşimden otlanıyorum. O Olmazsa sıvı el sabununa kadar düşerim. Iyi ki var. insan olduğumu hatırlıyorum.*
Nivea garnier falan kullanıyordur, arap sabunundan hallice.
Sabunla yıkayan var mı ki.
Sakal ve bıyık serumundan önce kullanıyordur.
erkek demeye bin şahit ister.
Vuruyordur.
ben kullaniyorum ama eskisi kadar fazla degil. bir ara gunde 3 posta serumlarla beraber suruyordum. almanci ile o zamanlar tanismistik ve 1 yil once filandi. onda ne varsa bende de olmali diyordum. o kiz yuzunden iphone ve ipad aldim tekrar apple dondum. simdilerde ona ne kadar pisman oldugumu anlatinca apple almaktan dolayi bana diyor ki but you were like burning with passion of apple. aslinda anlamiyor ben ona kendimi uyarlama cabasindan bir ortak yonumuz olsun diye istiyordum apple urunleri kullanmak o zamanlar. tipki sirf o cilt bakim urunlerinin fotograflarini atti diye cilt bakim sacmaligina baslamam gibi. sorun su ki bir daha hicbir zaman oyle asik olamayacagim ona. simdilerde arkadasiz ve gunde 10-15 mesaj filan max atiyoruz birbirimize biraz penpal olduk gibi. simdilerde her sey o kadar karmasik ve riskli ki, ocak 15'i tek parca gorebilecek miyim supheliyim sozluk. ben ne zaman bu kadar kuralsiz ne zaman bu kadar asiri birisi haline geldim hala cozemedim ve birisi bir dugmeye filan bassa da acsam gozlerimi himalayalarin karli tepelerinde bir magarada.
dünyada neler varmış, yeni haberim oldu.