bugün
- togg'a lpg taktırmak7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz13
- beyazsemsiyeliyabanci47
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır6
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi6
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- günaydın şarkısı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- sydney sweeney'in memeleri4
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- yorgun mermi26
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- aziz yıldırım13
- anne hathaway2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- d'i s c o film2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- gammazlama yapmamak13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- aşık olmak9
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- heyt bea3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- yapay zeka moderatörü15
- anın görüntüsü22
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- taylor sands3
- sözlükteki deliler3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- katatespizartmasi15
- diamond bosphoruss denen yazar7
- 8 haziran 20262
- uysaljakoben31
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
entry'ler (40062)
Evet kira yok elektrik su faturası yok işe de bisikletle varılan ortamda 28 bin TL nin yetebilme durumu. Sizce yeter mi arkadaşlar.
Aym oy çokluğu ile iptal etmiş. Şükür bu dertten de kurtuldu millet. Önceden bitmesi lazımdı. Adam bir gün bile evli kalsa maaşının yarısını ömür boyu ödüyordu. Tam bir saçmalıktı.
Acayip hoşuma giden kolaylık. Artık bir şey ekmek için uğraşmak zorunda kalmayacağız. Bas tohumu dronun deposuna ata ata dolansın bütün tarlayı. Sevdim bu işi. Bir de şu otonom traktör çıksa mis.
Boş ver kardeşim. Cenabet sayıdan kurtulmuşsun daha ne. Biz ne çekiyoruz biliyor musun. 30 diye diye geziyoruz ortalıkta. Sırf dalga geçilmesin yüzünüze vurulmasın diye. Göğsünü gere gere 32 de millete.
Ne cesaretle ne akılla girmeye çalışıyorlar. içine düşse ayıyı bile sürükleyecek debide akıyor su. Bu cahiller serinleyecem diye giriyor. Sonrası ya ölüm ya yaralama olayı. Yazık.
görsel
Jess abimizin izindeyiz.
Jess abimizin izindeyiz.
Buddy dude dir. Bir Bakıyoruz kolları masai mara savanı gibi kıllı bir bakıyoruz tek bir kıl yok elleri şişko dolma gibi. Anlam veremedik bir türlü ne bu tezat sanatı hemşerim. Açıkla da bir anlasın millet. Evet.
Rahmetli enkırmen. Bakıyorsunuz adamda göbek seyir terası gibi e tip desen ortalama altı ama adam harika avcı, nilüfer, gülşenle nasıl takıldı anlam veremiyorum. Anladım artık marifet tipte değil çenede arkadaşlar.
Geçenlerde aldığım ve bu sefer şaşırt be dediğim ama heyhat önceki serilerde ne varsa bunda da aynısını gördüğüm sıkıcı oyun. Abicim biz kaç sefer artık bölgeyi kırmızı flamadan mavi flamaya döndereceğiz he kaç sefer. Artık değiştirin şu hikayeyi yeter.
Far cry oyunu gibi tekrarlatır her şeyi. Var bunlardan bir iki tane. Sonuç gene far cry ı oynamaya devam ediyorum. Allah kahretmesin.
Erkek erkektir odun babandır akımını diriltir. Evlerden ırak bir durum.
Çok sıkıntılı süreçlerde bu sahneyi açınca terapi olan söz. Eğer sizinde bir bunalımınız ve içinden çıkılamaz bir sorununuz varsa izlemeniz gerekir. Vay arkadaş ne dertler var dersiniz. Vazgeçersiniz bunalımınızdan.
Bu kadında bir gözleri karadeniz yaptı. Gözü de siyah mıdır nedir hadi dedik Karadeniz de belki orman yangını çıkmıştır rengi odur kanıksadık. Dizi erken finale gitti şimdi izmirli mi olacak. O zaman saçları ege desinler diziye belki tutar.
Efe gardaş sen satanist mi oldun. Ee biz sana iftara gelecektik tarlanda dualar eşliğinde traktörünün tarlaya mahsül atılış törenini yapacaktık. iş mi şimdi bu yaptığın. Şok oldum.
Kızlar kızlarla arkadaşlık yapıyor lezbiyen diyorlar, erkeklerle arkadaşlık yapıyor sevişgencisi diyorlar, kız yalnız takılıyor kesin var bir naneleri diyorlar. Napacak bu kadınlar kardeşim. Rahat bırakın insanları. iyiki kadın değilim lan. Bu ülkede çekilmez kadın olmak.
O parayı millet yesin şişsin diye pasta böreğe mi vermeli yoksa sıfırdan hallice hyundai Tuscon mu almalı. Tabi ki ikincisi.
Şu anda olan gençler ne halde ki bizden sonra gelenler refah içinde yaşasın. Asgari ücretle cebelleşmektense hiç doğmayıp bu hayatı görmesinler daha iyi.
görsel
Tabi ki de hayalet sürücüdeki iblistir. Git burdan pis iblis.
Tabi ki de hayalet sürücüdeki iblistir. Git burdan pis iblis.
Bir bu kaldı zall Üstad. Bunu da yapsan var ya kralsın. Lokum dağıtırız arkadaşlara.*
Araba markası gibi oldu bu nickte. Fiat 60 s, fiat 70 SX gibi. Çok garip.*