bugün

entry'ler (38196)

bekar ölmek

Valla günümüz şartlarında en güzelidir. Bir de evin varsa hiç uğraşma dertsiz başına dert alma olayı. Bekarlıktan kim ölmüş. Hiç olmazsa kaliteli hayatın olur. Ömründeki bütün idealleri gerçekleştirisin.

siyasette fanatik olan kız iticiliği

Oldum olası haz etmediğim kız tipidir. Böyle mitinglere katılıp en önde saf aldılar. Davamız, çav bella ya da asenayız falandı filandı. Bizim üniversitede de vardı bu tipler. Hadi arkadaşlar çıkalım diyorlardı. Ne olacak sonunda ya cop yiyeceksiniz ya da biber gazı. Demokrasi ve hak sandıkta aranır. Uzak abicim.

entel kasıntısı ile sürdürülen yaşam

Sıkar beni. Böyle bilimsel bilimsel konuşup daraltırlar karşı tarafı. Benim favorim halk adamı/kadını olacak abicim. Dağ başında duman varmış edasıyla davranmalı.*

gecenin bir yarısı otostop çeken insanlar

Oldum olası korktuğum olay. Bir de bu tipler böyle kapüşonlu falan oluyor in midir cin midir belli değil. Genellikle almam efendim.

cinlere inanan insan

Onlar sizi, sizin onları görmediğiniz yerden görürler...

ssilvermist

(bkz: çıkar göster)

Edit: ya da hayır ya tekrar böyle bir şey görmek istemiyoruz.*

gönül dağı

Artık sıkmaya başlamış dizidir. Hep aynı senaryo devam edip duruyor. Ülkemizde neden bölümler bini bulmak zorunda. Neden koreliler gibi 20 bölüm sürmüyor şu diziler tadında kalmıyor. Neyse.

evde muska bulmak

Seni at yaparım yularıdan çekerim büyüsü olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi. Hocaya götürülmesi iyi olur.

yeni nesil davulcular

Sahura Genellikle damar müzik söyleyerek uyandırırlar. Çayınız kaynarken istemsizce oynayabilirsiniz. Sanırım 2026 jenerasyonunda elektro davul göreceğiz artık.

bir zamanlar istanbul dizisindeki saçmalıklar

Nereden tutarsanız tutun büyük saçmalıklardır. Bir uyuşturucu mafyası var polislerle işbirliği yapıyor. istihbaratçılar işi gücü bırakmış bir tane üniversiteli bir çocuk ve bir gazetecilik öğrencisi kızdan medet umarak devleti kurtarmalarını istiyorlar falandı filandı. He gardaş umudumuz iki öğrenci oldu.

plastik mermi

Bir havalı tüfekle atılan Çelik bilye değildir. Çelik bilyenin acısı sızlatmakla kalmaz deler.

claudia s cloud

Gerek entryleriyle gerek sıcakkanlı duruşuyla sevdiğim, değer verdiğim bir yazardır. Kalemi kuvvetli bahtı açık olsun.

aşkını kaybetmek

Ne diyor erkin baba;

Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum, sordum, bulan yok...

insan kaç kez aşık olabilir sorunsalı

Hayatımda 1 kere aşık olmuştum o da yazlık komşumuzdu. Onu görünce sanki böyle her şeyin şerbetimsi tadı vardı. Tarif edemiyorum ama böyle pamuk şeker havuzuna düşmüş gibiydim sanki. Sonra o evlendi ve görüntü gitti bende. Daha sonra öyle bir şey olmadı.

sözlük yazarlarının kötü huyları

Kimisine göre kötü kimisine göre iyi huylardır. Benim şöyle bir huyum var bu konuyla alakalı. Birisi beni sevmediğini ya da istemediğini söylerse beni artık ömür boyu göremez. Öyle bir soyutlanırım ki hayatından istese de göremez. insanların gönlünde sevgi ile kalmak isterim her zaman.

bahçeli ev alıp her gün şekillendirmek

Hayalimdir. Şöyle palmiye ağaçlarından tutunda havuzuna kadar yenileyip arsamı mini otele çevirmek istiyorum. Üstüne her ay biraz biraz ekleyerek yapacağım bunu. Nasip.

az bulunan insan tipi

insanlara merhametle davranan ve asla yarı yolda bırakmayan sadakatli ve bir o kadar da kaliteli insanlar.

spora başlamak

Nasipse ramazandan sonra yapacağım aktıvite. Yaz yaklaşıyor yoğun spora girmem gerek. Elimdeki zeytinyağlarını satıp alacağım 65 kg set.*

görücü usulu evlenmek

isteyen evlenebilir ama az kişi bu seçeneği istiyor. Misal bizimkilere kalsa hemen birini bulacaklar ama ben bekarlığı seçtim. Kaldı öteki tarafa artık.

geceye bir şiir yaz

Çağlayanlar gibi akar ruhum
Bir alaz misali parlar umudum
içime çekerim hasreti yudum yudum
Kah durulurum kah savrulurum.

Zamanın getirdiği kara günler
Yokluğun verdiği bedbah haller
Parça parça olur sanki hayaller
Kah katlanırım kah kalırım kan ter...

Kale.