bugün

entry'ler (37902)

her sayfaya geçince reklam çıkması

Olacak o kadar programındaki reklam konusuna dönen durum. Her bir yere bastığımda saçma sapan reklamlar çıkıyor. Kardeşim ne yapayım ben kadın saç boyasını. Bazen de müstehcen şeyler çıkıyor. Zall kaybet şunları.

şarkı sözlerinde geçen vurucu cümleler

Yan kalbim yan külden adam olur san
Yan kalbim yan kaçamazsın sevdadan...

yüz yıkama jeli kullanan erkek

Valla ben kardeşimden otlanıyorum. O Olmazsa sıvı el sabununa kadar düşerim. Iyi ki var. insan olduğumu hatırlıyorum.*

eve badanacı getirmeyen erkek

Adam gibi adamdır. Badanacı da neymiş dedim evi baştan aşağı boyadım. 25 bin cebimde kaldı. Erkek adam evini de badanalar tavanı da net.

aşırı vergiden oto satışları durmuş

Bırak arabayı Millet doğru dürüst dışarıda yemek yiyemiyor. Çıkın dışarıda bir kahvaltı yapın 2 binlik olursunuz. Belki de daha fazla. Maaşımı alıyorum güvenemiyorum parama o derece. Umudumuz togg daydı bmw den daha pahalı oldu.

iyi geceler sözlük

iyi geceler arabasına pembiş ve tiftikli kürküyle binip bir de utanmadan sıkılmadan foto çekenler size de iyi geceler neden kimse benimle ilgilenmiyor deyip sözlüğü hoyratça kullananlar ve size de iyi geceler misafir gelecek diye tatlı yapıp heyecandan yakarak telaş içine düşenler. iyi geceler...

rusya ukrayna savaşı

Biden füzeleri verdi Ukrayna ya trump ı kitledi. Bakalım nasıl çıkacak bu işten abd.

ruh halini anlatan şarkı sözleri

Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime.
Titrerim mücrim gibi, baktıkça istikbalime...

kale3112 entry ni beğendi favladı

(#47268833)

O giydiğin kürk aramızdaki bütün bağları koparttı kanka kusura bakma.*

kadın erkek arkadaşlığı

Friendzone iki kişide de varsa sorun yok ama öteki türlü çok can sıkıcı olur. Bir de aynı evde kalmayı da desteklemiyorum.

sözlükten evlenmek

+Oğlumuz ne iş yapıyor efenim
-Uludağda yazardır
+Hee iyi iyi senarist demek
-Yok kardeşim trollüyor milleti
+Aa ahh ne demek o efendi
-Üff zall anlat şunu
ismail:tabi true
+Zall da ne demek true kim hanım neler oluyor tarikat misiniz lan siz defolun gidin evimden.

Gene olmadı.*

ilişkilerin yürümeme sebebi

insanların aşırı başkalarına özenmesi de olabilir. Bir de tahammülsüzlük çok fazla olmaya başladı bireylerde.

sözlük yazarlarının çayları

Ulan hayatımda şöyle bir nezih ortamda çay içmişliğim yok be abi. Olsa da akrabalar peşimi bırakmıyor onlara da ısmarlamak zorunda kalıyorum. Bir huzurlu fotoğraf.

sizce sözlükten kiminle sevgili olsam yakışırız

insan ilk önce kendini tanımalı daha sonra böyle saçmalıklardan uzak durmalı. Al bir optimus gen 2 onurunla yaşa.*

mitral kapak yetmezliği

Bende de olan hafif düzeydeki sorun. Arada sancı yapıyor maalesef. Sıcaktan soğuğa aniden çıkınca oluyor.

kapişonu kafana kapatınca tinerci gibi hissetmek

Sadece bende mi öyle hissettiriyor bilmiyorum ama sanki böyle kapatınca tinerci balici gibi hissedip insanlar yanlış anlamasın diye kullanmıyorum.

demi moore

Estetik kurbanı olup kendini mahvetmiş bir bu aktris. Bir de famke janssen.

öküz gibi adamın süper güzel hanımı

Bir aralar bimde çalışıyordum. Kasaya 2 metre göbekli kıllı bir adam geldi bakıyorum tam bir hanzo. Artık karısı mı sevgilisi mi bilmiyorum manken gibi bir kadın geldi hayatım ben çıkıyorum dedi o da hee tamam diyerek malzemeleri poşete koydu. 10 pakette afedersiniz prezervatif aldı. Dedim yuh ya. Ne anlıyor bu kadınlar böyle öküzlerden anlam vermiş değilim.

teşekkürler true

Yaylalarda eksik olmaz sürü
hiç aklımızdan çıkmıyorsun true.

Sözlüğün müzmin neşesi.*

19 yaşında olmak

Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19 demek istediğim kişi. 19 yaşımda üniversite sınavlarına hazırlanıyordum. Hiç güzel geçiremedim o günlerimi. 19 yaşında olanlar daima gülsünler.