bugün

entry'ler (38066)

cemil tugay

Tunç soyer i aratır. Tunç ise aziz kocaoğlunu aratıyordu. Silsile gider.

gazzeli esirleri almak için kızılhaçın gitmesi

Kendini Müslüman olarak addeden ortadoğu ülkelerinin malak gibi bakmalarıyla sonuçlanmıştır. Altın havuzların içinde gününü gün eden bedevilerin gözleri önünde yaşanmıştır.

devletin emeklilere subliminal maaşı

Herkes 15000 beklerken 14469 tl verildi. Bilin bakalım 15 bine kaç sayı var. Resmen Sansasyonel.

türkiyenin uzaya gitmesi ama buğdayı ithal etmesi

Trajikomik bir durum. Bir yandan ayda üs kurma planları yapılırken tarımda bu yükselme yapılmıyor. Ekmek olmazsa uzay mekiği yapacak adam nasıl olacak efendiler.

eowyn ile eğlenip arwen ile evlenmek

Ulan lotr da bile günah işliyorlar. Eowyn in duyguları ne olacak. Yazık değil mi kıza. Siz neden bu kadar vicdansız oldunuz bre insanlar. Eowyn yalnız değildir. Evet.

günaydın sözlük

Tatlı komşu Ayşe teyze
Emekli Salih öğretmen
Yeni bir gün doğdu merhaba
Dostlar merhaba...

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.

balık burcu yalnızlığı

Balık burcuyum yalnız kaldığımda daha mutlu oluyorum ama bazende sosyalleşmek şart. 20 gün yalnız 10 gün kalabalık bana yeter ayı tamamlamak için.

büyükşehirlerde yaşamanın insanı zombiye çevirmesi

Gerek yol çilesi gerekse iş hayatı stresinin ömrü bitirmesi ile insanı zombivari bir yaratığa dönüşmesini sağlıyor. Yakında kıtlık da kopar millet birbirini yer.

atiye deniz

Salla yı dinlerdim. Hindistan da iyi başka dinlemedim. Bir şarkıcı en deri giyineninden.

kanal 7 dizileri

Iq nun içine eden dizilerdir. Bir de allah ın cezaları hafta içi hafta sonu hep çıkıyorlar fire yok. Ananem müptelası olmuş bırakmıyor bizi başka kanallara bakmaya.

fakirler bu saatte hangi tatlıyı yiyor sorunsalı

Ben genellikle ekmeği dop dop edip üstüne toz şeker serpiyordum toz şeker bulamayınca kesme şekeri ezip ezip döküyordum. Sonra televizyondaki programlara bakıp o tatlıymış gibi yiyordum. Sefillik resmen.

32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı

Boyum uzayacak diye daha da kilo alıp tombalak yecuc mecuc gibi bir şey olursun derhal vazgeç bu süt sevdasından kanka. Bir nasihat.

evlenmek istemeyen erkek

görsel
Mutluyum.

trump ın ülkesine karşı vefasız olması

Ülke yangınla boğuşurken itfaiyeciler canıyla cebelleşirken onlara beceriksiz, aptal herifler diye ithamda bulunuyor. Resmen vizyonsuzluk. Halk bu herifi nasıl destekliyor yorumsuz.

abd ye ulaşmak zor ama işgal etmek kolay

Abd yi bitirmek istiyorsanız ekonomisini bitirmeniz gerekir. Bu da dünya üzerinde dolarla alışverişi bitirmekle sağlanır.

evet güldük eylendik herkes yatsın

görsel
Bende ufaktan uykuya geçeceğim galiba. Hadi Allah rahatlık versin.

sözlük yazarlarının sesleri

kaybolan pena sen misin.*

en uyuz olunan yeni nesil isimleri

Duyunca irite eden isimlerdir. Misal;

Evaneva
Venüs
Su
Lüna
Lâl

Gibi gibi.

uludağ sözlükte erkek olmak

Tüysüz bir el fotosu gördüğünde o yazarın başlığını aça aça sözlüğü çökertme özellikleri vardır.

ben bunu çok kolay dolandırırım dediğiniz yazarlar

Bende true diyecektim yazar kardeş hislerime tercüman oldu. Olum yapmayın öyle şeyler çocuğa. Zaten evlenme büyüsü mü yapılmış adama nedir topun ağzında.*