bugün
- polise asit atan çapulcu28
- ekrem imamoğlu46
- sahurdayız uludağ sözlük18
- en son ne zaman ağladınız12
- lunaparkların neslinin tükenmesi8
- zengin olmak9
- türkiye nin geleceği11
- sokaklar devletindir10
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması22
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz27
- günün sözü10
- 128 milyar doların da hesabı sorulacak mı13
- cumhuriyet halk partisi10
- 23 mart 2025 macaristan türkiye maçı17
- türkiye nin geleceği için en büyük 5 tehlike11
- v a m p i r o v12
- domdom usa'nin türkiye de harcayacağı euro11
- anın görüntüsü13
- ekrem imamoğlu'nun silivriye götürülmesi11
- insan olmaya ceyrek kala9
- nasılım baba12
- filiz akın14
- mikifare şapkası takan matador8
- atatürkü sevme zorunluluğu11
- arkadaşlar merhaba11
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez22
- aşık olunan kızın onlyfansçı çıkması8
- akp bitmiştir15
- fotokopici bi erkek12
- 3 gizli tanık ifadesi ile tutuklamak15
- savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı32
- ekrem imamoğlu vs ümit özdağ9
- true'nin çaylak olması8
- tuvalete gittim10
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil15
- sudenaz0726
- cuhape'nin gençleri provoke etmesi20
- ekrem imamoğlu'nun hdp aşkı14
- 22 mart 2025 üniversitelilere operasyon12
- sözlük yazarlarının asla pişman olmayacağı şeyler18
- ebusuud efendi10
- güvenilmez yazarlar19
- darbe durduran yüzde 50 vs polise taş atan 5015
- kadir mısıroğlu18
- imamoğlu adliyeye sevk ediliyor18
- yay burcu erkeği10
- cüppeli ahmet'in kızı10
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi26
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- claudia s cloud13

entry'ler (38196)
Valla günümüz şartlarında en güzelidir. Bir de evin varsa hiç uğraşma dertsiz başına dert alma olayı. Bekarlıktan kim ölmüş. Hiç olmazsa kaliteli hayatın olur. Ömründeki bütün idealleri gerçekleştirisin.
Oldum olası haz etmediğim kız tipidir. Böyle mitinglere katılıp en önde saf aldılar. Davamız, çav bella ya da asenayız falandı filandı. Bizim üniversitede de vardı bu tipler. Hadi arkadaşlar çıkalım diyorlardı. Ne olacak sonunda ya cop yiyeceksiniz ya da biber gazı. Demokrasi ve hak sandıkta aranır. Uzak abicim.
Sıkar beni. Böyle bilimsel bilimsel konuşup daraltırlar karşı tarafı. Benim favorim halk adamı/kadını olacak abicim. Dağ başında duman varmış edasıyla davranmalı.*
Oldum olası korktuğum olay. Bir de bu tipler böyle kapüşonlu falan oluyor in midir cin midir belli değil. Genellikle almam efendim.
Onlar sizi, sizin onları görmediğiniz yerden görürler...
Artık sıkmaya başlamış dizidir. Hep aynı senaryo devam edip duruyor. Ülkemizde neden bölümler bini bulmak zorunda. Neden koreliler gibi 20 bölüm sürmüyor şu diziler tadında kalmıyor. Neyse.
Seni at yaparım yularıdan çekerim büyüsü olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi. Hocaya götürülmesi iyi olur.
Sahura Genellikle damar müzik söyleyerek uyandırırlar. Çayınız kaynarken istemsizce oynayabilirsiniz. Sanırım 2026 jenerasyonunda elektro davul göreceğiz artık.
Nereden tutarsanız tutun büyük saçmalıklardır. Bir uyuşturucu mafyası var polislerle işbirliği yapıyor. istihbaratçılar işi gücü bırakmış bir tane üniversiteli bir çocuk ve bir gazetecilik öğrencisi kızdan medet umarak devleti kurtarmalarını istiyorlar falandı filandı. He gardaş umudumuz iki öğrenci oldu.
Bir havalı tüfekle atılan Çelik bilye değildir. Çelik bilyenin acısı sızlatmakla kalmaz deler.
Gerek entryleriyle gerek sıcakkanlı duruşuyla sevdiğim, değer verdiğim bir yazardır. Kalemi kuvvetli bahtı açık olsun.
Ne diyor erkin baba;
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum, sordum, bulan yok...
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum, sordum, bulan yok...
Hayatımda 1 kere aşık olmuştum o da yazlık komşumuzdu. Onu görünce sanki böyle her şeyin şerbetimsi tadı vardı. Tarif edemiyorum ama böyle pamuk şeker havuzuna düşmüş gibiydim sanki. Sonra o evlendi ve görüntü gitti bende. Daha sonra öyle bir şey olmadı.
Kimisine göre kötü kimisine göre iyi huylardır. Benim şöyle bir huyum var bu konuyla alakalı. Birisi beni sevmediğini ya da istemediğini söylerse beni artık ömür boyu göremez. Öyle bir soyutlanırım ki hayatından istese de göremez. insanların gönlünde sevgi ile kalmak isterim her zaman.
Hayalimdir. Şöyle palmiye ağaçlarından tutunda havuzuna kadar yenileyip arsamı mini otele çevirmek istiyorum. Üstüne her ay biraz biraz ekleyerek yapacağım bunu. Nasip.
insanlara merhametle davranan ve asla yarı yolda bırakmayan sadakatli ve bir o kadar da kaliteli insanlar.
Nasipse ramazandan sonra yapacağım aktıvite. Yaz yaklaşıyor yoğun spora girmem gerek. Elimdeki zeytinyağlarını satıp alacağım 65 kg set.*
isteyen evlenebilir ama az kişi bu seçeneği istiyor. Misal bizimkilere kalsa hemen birini bulacaklar ama ben bekarlığı seçtim. Kaldı öteki tarafa artık.
Çağlayanlar gibi akar ruhum
Bir alaz misali parlar umudum
içime çekerim hasreti yudum yudum
Kah durulurum kah savrulurum.
Zamanın getirdiği kara günler
Yokluğun verdiği bedbah haller
Parça parça olur sanki hayaller
Kah katlanırım kah kalırım kan ter...
Kale.
Bir alaz misali parlar umudum
içime çekerim hasreti yudum yudum
Kah durulurum kah savrulurum.