bugün
- arkadaşlar bi bakar mısınız17
- mezhepsiz müslüman12
- ferdi tayfur40
- 202527
- gecenin şarkısı8
- devlet bahçeli9
- apo konusunda konuşmayan siyasal islamcılar17
- kendi sözlüğümüzü kuralım17
- 0 0 7 abiye sarılıp uyumak10
- cumhurbaşkanı mansur yavaş başbakan ekrem imamoğlu16
- sıfırdan bir sözlük inşa etmek19
- true'nin ifşa olması15
- anın görüntüsü8
- arkadaşlar ben geldim ama isterseniz gidebilirim9
- 2 online yazar13
- biz iyi davrananlara fazlasıyla vereceğiz10
- true yu yedirmeyiz17
- çekip gitse kimsenin sikinde olmayacak yazar11
- tek hamleyle chp dem düzeneğini dağıtmak13
- bu cumhuriyet bir etnik kökenin cumhuriyeti değil12
- sözlükte başbaşa kalmak istemeyeceğiniz yazarlar9
- fenerbahçe'nin 5 yıldızlı tişört satması16
- içimizdeki şeytan8
- gemi batarken önce fareler kaçar8
- sakal traşı sonrası ne kullanıyorsunuz19
- para bok amca giderse ben de giderim10
- aç aç aç starı aç8
- para bok huzur yok'un sempatik ve yalansız olması8
- necip fazıla ait olmayan sözler12
- seçilmiş yazarlar10
- ay'ın güneş ten daha güzel olması9
- aç ulan ağzını orospu karı17
- gassal22
- regaip kandili21
- uzun boylu kız iticiliği19
- amerika new orleans terör saldırısı28
- türk erkekleri boşanmayı neden kabullenemiyor25
- suudi arabistan8
- ellerim bos gonlum hos15
- kısa saçlı kadın10
- sözlük kapanınca nerede buluşuyoruz11
- onlyfans10
- yılbaşı eğlencesine giden sözlük kızı11
- karadeniz de keşfedilen doğalgaz10
- veda ederken 2024'e bir not bırak16
- dincilerin en iyi biz yaşıyoruz sanrısı10
- giresunlu abazanı tek yumrukta yere sermek9
- allah'a emanet diyene cevap vermemek9
- yazarlar bu gece nerede ne içiyor25
- kuresel ikinma'nın sağlık durumu15
Hepinizden üstün olduğumu düşünüyorum ve haklıyım. Siz kimsiniz yaa!
Bi çanta yapıp çıktım evden, yolda iki kişiyi aradım onlarla birlikte yola düştük 3 saat yol gittik başka bir şehirde kamp yapıyoruz.
Tertemiz delirdik bir cinnet herşeyi çözdü.
Tertemiz delirdik bir cinnet herşeyi çözdü.
Dayanamıyorum.
Bazen eski yazarları okuyorum.
Ve okurken acaba şu an neler yapıyorlar diye merak duyuyorum..
Ve okurken acaba şu an neler yapıyorlar diye merak duyuyorum..
bayramın 2. günü akraba ziyaretine gittim. her bayram olmazsa olmaz anneannemi ziyaret ettim. eniştemin bir yeğeni de gelmişti. kızdı. kendisi benden sadece 1 yaş küçük bir kızdı. ilk defa tanışmıştım. kendisini çok beğenmiştim. anlaşıyorduk. aramız baya iyiydi. nerdeyse benim aradığım kriterlere uyuyordu. lakin kendisine dün instagram üzerinden istek attım ve kabul etmedi. doğrusu üzdü. sonra özgüven neden yerlerde. daha fazla siktir yemek istemiyor insan.
Allahsız kitapsız cahil kadın şimdi nerede, ne yapıyor merak ettim bugün, sözlükte ondan eser kalmamış, nedenini merak ettim, uzaklara daldım falan, neyse *
Hayatımda yaşadığım en iğrenç, en hayalkırıklığı dolu, en rezil, en utandığım ,en üzüldüğüm yıl bu yııl oldu. Bir an önce bitsin 2024 belası.
kadınlar ilginç yaratıklar arkadaşlar. o kadar ilginçler ki yaratık sözcüğü az kalır.
önceki evliliğimden olan hataları asla yapmadım. (bilgisayarda yalnız başına oyun oynama, ilgi göstermeme vs vs)
bu zamanda aklı başında erkek bulmakta çok zor. hani bulduğunuz adam hem it kopuk olmayacak, hem evli olmayacak, hem sevgilisi olmayacak, hem karı kız düşkünü olmayacak, hem alkol uyuşturucu bağımlısı olmayacak...
üstelik kendine ait evin araban işin paran olacak, hesap vereceğin kimse olmayacak...
kaç tane var bunlardan bu ülkede? yok denecek kadar az.
iyi kaliteli güzel yaşam standartı sağlayan erkekler kapıldı kuzularım.
şimdiki adamlar ya evli, ya metresi var, ya parası evi barkı yok..istediğin hayatı sağlayamıyor..
be mübarek insan. ben sana her imkanı sağlamışım. amcığına soktuğumun hayvanı. sana sahip çıkmışım. seni karakol köşelerinden toplamışım. her daim yanındayım demişim. üstelik öküz bir insan da olmamışım. seni haftada 2 kere yemeklere çıkartmışım..
daha benden ne istiyorsun. neymişim, dağınıkmışım. neymiş efendim çekmeceleri neden kapatmıyormuşum. ben 35 senedir böyleyim dediğimde atar gider yapıyorsun. senin sürekli ters konuşmalarına rağmen aldırış etmemişim. ama insanında bir sabrı var.
dün patlama noktasına geldim. evin her yerini değiştirdin, bana gereksiz bir sürü masraf çıkarttın.hiç birisine ses etmedim. ne istiyorsun daha.
hatta kız arkadaşın bizde kaldığında yanlış anlaşılma olmasın diye suyu bile tuvaletten içtim. hala neden tersliyorsun beni. neymiş çekmeceleri neden çık bırakıyormuşum. ya benim evime neden bana mülteci gibi davranıyorsun.
fazla yüz verdik ayıya.
bu arada karı milletinin amı olmasın dönüp selam verirsem en adı orospu çocuğu olayım
önceki evliliğimden olan hataları asla yapmadım. (bilgisayarda yalnız başına oyun oynama, ilgi göstermeme vs vs)
bu zamanda aklı başında erkek bulmakta çok zor. hani bulduğunuz adam hem it kopuk olmayacak, hem evli olmayacak, hem sevgilisi olmayacak, hem karı kız düşkünü olmayacak, hem alkol uyuşturucu bağımlısı olmayacak...
üstelik kendine ait evin araban işin paran olacak, hesap vereceğin kimse olmayacak...
kaç tane var bunlardan bu ülkede? yok denecek kadar az.
iyi kaliteli güzel yaşam standartı sağlayan erkekler kapıldı kuzularım.
şimdiki adamlar ya evli, ya metresi var, ya parası evi barkı yok..istediğin hayatı sağlayamıyor..
be mübarek insan. ben sana her imkanı sağlamışım. amcığına soktuğumun hayvanı. sana sahip çıkmışım. seni karakol köşelerinden toplamışım. her daim yanındayım demişim. üstelik öküz bir insan da olmamışım. seni haftada 2 kere yemeklere çıkartmışım..
daha benden ne istiyorsun. neymişim, dağınıkmışım. neymiş efendim çekmeceleri neden kapatmıyormuşum. ben 35 senedir böyleyim dediğimde atar gider yapıyorsun. senin sürekli ters konuşmalarına rağmen aldırış etmemişim. ama insanında bir sabrı var.
dün patlama noktasına geldim. evin her yerini değiştirdin, bana gereksiz bir sürü masraf çıkarttın.hiç birisine ses etmedim. ne istiyorsun daha.
hatta kız arkadaşın bizde kaldığında yanlış anlaşılma olmasın diye suyu bile tuvaletten içtim. hala neden tersliyorsun beni. neymiş çekmeceleri neden çık bırakıyormuşum. ya benim evime neden bana mülteci gibi davranıyorsun.
fazla yüz verdik ayıya.
bu arada karı milletinin amı olmasın dönüp selam verirsem en adı orospu çocuğu olayım
Demek ki neymiş, amı olana selam vermiyeceksin.
çevremdekiler benden harekete geçmemi istiyor ama keyif alamayacağım işler ve heyecan duymayacağım 40' lı yaşlardaki kadınlar için harekete geçmek için parmağımı kıpırdatasım gelmiyor çünkü bana hem sıkıcı hem de anlamsız geliyor yaşayacaklarım.
sanırım daha çok susup daha az konuşmalı ve içime atmaya devam etmeliyim. eğer cesaret bulursam da bir ışık kovalar ya da ışığın sönüşünü izlerim. neticede her şey benim elimde değil, uzun süredir de olmadı.
bildik salak tavsiyeler ve saçmalıklar azalsa yeter şimdilik. birine patlamak istemiyorum.
sanırım daha çok susup daha az konuşmalı ve içime atmaya devam etmeliyim. eğer cesaret bulursam da bir ışık kovalar ya da ışığın sönüşünü izlerim. neticede her şey benim elimde değil, uzun süredir de olmadı.
bildik salak tavsiyeler ve saçmalıklar azalsa yeter şimdilik. birine patlamak istemiyorum.
Son 2 final sınavım kaldı. Mabadımı yaya yaya bu yılı da bitirmeyi ümit ediyorum. Çalışmayı son güne bıraktığım için mezun olduktan sonra bana gelecek olan danışanlara üzülüyorum.
Benden şu anlık bir bok olmaz. Bi sonraki dönem görüşmek üzere.
Benden şu anlık bir bok olmaz. Bi sonraki dönem görüşmek üzere.
troll mode: on
itiraf ediyorum kalpli don giyiyorum.
troll mode: off
itiraf ediyorum kalpli don giyiyorum.
troll mode: off
işi gücü bahane edip bayram tatilinden erken dönmek. taze ve güncel bir itiraftır bu.
Aslında kediyim. 9 canlıyım ve nankörüm. Patilerim. yaklaşmayın.
Sabahtan beri evde süpürge makinesiyle karınca avlıyorum.
Sanırım soylarını tükettim..
Sanırım soylarını tükettim..
Çok dağınık bir insanım. Zihnimle odamın görüntüsü çoğu zaman paralel ilerler. 5 dakika önce pırıl pırıl yaptığım yerler birden içinden tazmanya canavarı geçmiş gibi karışabiliyor.
Neyseki dağınık insanların aynı zamanda yaratıcı ve zeki oldukları ortaya çıkmışta annem ne zaman söylense bu bilgiyi ona satıp buga girmesini sağlayabiliyorum.
Neyseki dağınık insanların aynı zamanda yaratıcı ve zeki oldukları ortaya çıkmışta annem ne zaman söylense bu bilgiyi ona satıp buga girmesini sağlayabiliyorum.
Zamanında hakkımda söylenen şeyleri hiç ciddiye almayıp boş konuştuğunu düşündüğüm anlar olmuştu. Hani o kadar eminim öyle olmadığımdan. Bu hafta olanlardan sonra acaba öyle miyim diye sorgularken buldum kendimi. Bu durum beni kötü hissettirdi. Sanki çok basitmişim gibi.
savaştım ve kazandım.
163198.
Canım omzum.
Ent.
Canım omzum.
Ent.
Hayatımın bir evresinde kendimi aptal hissedeceğim aklıma gelmezdi. Ama ilk defa başımı öne eğdim ve ben aptalım sanırım dedim.
israil'i boykot ediyor. Ürünlerini mümkün mertebe almıyorum. Tüm hesaplarımdan da paylaşım yapıyorum. Peki akşam ne oldu? Bizim buradaki mekanlardan birinde yemek yedim. Puh bana!
Hayat bence sandığımızdan da boş.
kaç gündür kendimi sıkıntılı hissediyordum ama bugün daha iyi hissediyorum.
Mutsuzum.
Aykolik nickli yazarı görünce mutlu oldum. Eskileri hatırlattı diye.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar