bugün

beddua etme riskinizden dolayı ben dua istemiyorum gönlünüzden ne koparsa üç beş ateşleyin yeter.

zalbert Allah seni ruhen erkek yapsın (diğer türlü zor artık) gör neler çektiğimizi. bu şeytan yanlış anlar şimdi dert çekmek aşk acısı çekmek anlamında söyledim.
üç aylar, Recep ayının ilk cuma (Perşembeyi cumaya bağlayan gece) gecesi regaip gecesidir. duaların kabul olacağı bir gece. dua edin bol bol. herkese dua edin. kandiliniz mübarek olsun. evet..
Regaib değil mi la o?
Tüm sözlük ailesine iyi kandiller dilerimm..
Hayırlı kandiller. Dua edelim kendimize , sevdiklerimize , tüm islam alemine.
Hiç kutlamadım.
Kandiliniz mübarek ola gönülleriniz huzur dolla.
Kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarımızı hayırlıysa kabul etsin…
''sözlükte "kendisine rağbet edilen şey, bol ve değerli bağış" anlamına gelene regaip, hadis ve fıkıh literatüründe ise "bol sevap, mükafat, faziletli amel" anlamlarında kullanılıyor.
müslümanlara regaip Kandili'nde kur'an-ı kerim okuması, istiğfar, dua ve zikir yapmaları tavsiye ediliyor.''

islam aleminin esaretten kurtuluşuna ve kıyamına vesile olması duasıyla...
Aramızdaki müslümanları görmüş olduk afghj.
hayırlı kandiller. ben de geçen sene kütüphanede kandil simidi verilmişti diye kütüphaneye gittim ama henüz kandil simidi alamadım bu sene.
Hz Muhammed bu gece ana rahmine düşmüş de onu kutluyormuş sapkınlar. Sen çocuğunun ana rahmine düştüğü geceyi biliyor musun? Böyle bir şey olur mu mümin kardeşlerim? Azıcık aklınızı başınıza alsanız başınız mı ağrıyor? Sapkınlık değil mi bu gözünüzü seveyim?
Yilbasi kulturunuzde yok diyenlerin, islamda olmayan uydurma kandil gunleri kutlamasi *

araplar bile sizlerin yaninda modern ingiliz beyefendisi kalirlar

Araplardan bile cok arap olmaya calisan, ortadogu ozentisi comarlarsiniz

Islami karistirmayin bari uydurma gunlerinize
ne oldugunu bile bilmediğim gereksiz etkinliktir.
Bütün Müslüman kardeşlerimin regaip kandilini ve üç aylarını kutlar ramazana sağ sağlim kavuşmayı allahtan niyaz ederim. Hayırlı kandiller efendim.
diye bir şey yoktur.

tüm samimi dileklerimiz, iyi niyetlerimiz bu gerçeği değiştirmiyor. Kandil bid’attir. islam’da yeri yoktur. Aksini iddia eden çıkarsın göstersin delilini biz de kutlayalım. Öbür türlüsü boş temenni ve simit yemekten öteye geçmiyor.
katılım emeklilik de güzel bir paylaşımla kutlamıştır.

https://x.com/katilimemek/status/1874718442978476375