bugün

rus kızlarının dünyanın en güzel kızlarından olduğu ve çirkin rus kızlarının güzel rus güzel kızlara oranla çok çok az olması durumuna mukabil sorulabilecek sorudur.

bilim adamlarının ( ki burda ciddiyim) yaptığı araştırmaya göre akşam yemek yememeleri veya hafif şeylerle geçiştirmeleri onların güzelliğinin sırrı imiş.

bide bizim türk kızlarına bakınız, basenler sevgilisinin kucaklayamayacağı kadar geniş, kısa boylu, bakımsız.. ne anladım ben bu işten aq. keşke rusya da doğsaydım dedirtesidir durumdur yani.

ayrıca (bkz: türk kızları)
ayrıca türk kadınları evlendikden sonra basenleri inanılmaz biçimde genişler.
tanrı vergisi, tüm dünya bunu der, "tanrı slav ırkını bir başka yaratmıştır".
biraz garip gelecek ama fazlasıyla sperm tuttuklarından dolayı. tabi ki tek etmen bu değil. coğrafi koşullar, ırkın karakteristik özellikleri, maddi gelirleri sonucu bakımlı olmaları vs. vs. ama cilt kremlerinde sperm kullanıldığı ve bazı bilim adamlarının ciddi olarak bunun bilimsel bir gerçek olduğunu söylemeleri düşündürüyor.
komşunun tavuğu hesabı.
değildir.
nasıl bakarsan öyle görürsün, fazla bakma arkadaşım..
(bkz: havasından suyundan)
yirmili yaşlarında dünyanın en güzel 35 yaşından sonra dünyanın en çirkin kadınları oldukları içindir, bir yerken kazanırken bir yerden kaybederler.
güzel değildir, vericidir.
görsel

görsel

görsel

görsel
Öyle mi? Güzelleri de var elbette, amma çabuk pörtler böyleleri. Siz kendi kızlarınızdan şaşmayın derim.
soğukta belirginleşen elmacık kemikleri ve beyaz tenleri yüzündendir. ayrıca;

(bkz: kesit)

(bkz: anasına bak kızını al)
Dert yok tasa yok,bakire degilsin diye orospu sifatina,boyle poz verince yollu kasar sifatina,o kadar makyaj yapinca makya guzeli kezban sifatina sokulma dusuncesi yok!!!Ver 200 euro once duj sonra duduş, o kolay parayla guzel tanrica olurken hala sabahin korunden aksamin bi vaktine kadar calisan eve gelince evi icin didinen Turk kadinin namusunu kezbanligini konusan herifler de var!!!Bi siktirin gidin de Rusya da yasayin zaten acliktan bedavaya verenler bile var!!
tohumla alakalı durumdur.