bugün

bazı asık kadınların halet-i ruhiyesi.

yeditepe istanbul da onlem vardır. onlem tv tamircisi sevgilisini yaptıgı yemeklerle tavlar.
bazen diyorum acaba icimde ozgu namal-duru- ya da zuhal olcay yasatıyorum sanarken onlem i mi tasıyorum arkadaslar? ihih.

ben bir erkegi cok sevince ona yemek yapmak istiyorum. gercekten.
sofralar donatim. mezeler yapıp birer kadeh rakıyla icelim. sosis tavalar hazırlıyım, birer birayla hupletelim. peynir tabakları hazırlayayım, sarap icelim.
sadece bu da degil. mesela hayatıma giren erkegin hep en sevdigi yemekleri ogrenirim. sonra baslarım: en sevdigi yemek patlıcan mı? ben hemen patlatırım karnıyarık. en sevdigi yemek pizza mı? ev yapımı pizza acarım. en sevdigi yemek tatlılar mı? yapıstırırım ordan ıslak kekler, yalancı tavukgogusleri, elmalı tartlar. gibi.

aşık olunca yemek yapma sevki geliyor bana:)
onun bir neseyle eline saglık demesi, yerken mutlu olması acayip mutlu ediyor beni. kalp.
var bir anaclık sanırım bunyede. -melekli gulucuk-
Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Yine de özene bezene tutup yemek yapıp bekliyordum. Yemek yaparken aşk şarkıları filan açıyordum. Kalp şeklinde doğradığım patatesi fark etmediğinde anlamalıydım bu öküzden bir şey olmayacağını.
bir kadına yemek yapmaktan farkı yok. şu kadın kadar romantik, erkeğe karşı özverili biri olsaydı içimde; muhtemelen onu da bir erkek öldürürdü.
yemek yapacağım da beğenecek de beğendi diye mutlu olacağım. öyle kolay değil bazı şeyler. yapamam.
Beni çok sevdiğini söyleyen bir kadın vardı ; bir kere salata yapmıştı. Allah affetsin yediğim en kötü salata idi * ilk entrye göre zaten hiç sevmemiş demek ki.
Bir kere yaptım bunu. Yemek de denmez aslında
En sevdiğim ve en iyi yaptığım şeyleri yapmıştım. Bir de bana yemek olmasa da olur salata meze yetiyor işte her neyse
Humus, pancar salatası ve kendi reçetem olan bir tatlı..
damak zevkinin standart erkeklere göre daha gelişmiş olduğunu bildiğim için biraz gerilmiştim sevecek mi diye.
O zamanlar bir iş için şehir dışına gitme ihtimalim vardı.
Neyse buluştuk verdim yemekleri onun iş çıkışıydı. Hastaydım lan bir de pü bana niye yaptıysam sinirlendim bakajdjsksk.
Neyse gittim verdim dağıldık.
işlerimi hallettim eve gidiyorum. Telefona bildirim yağıyor. Nervio nervio nervio
Lan dedim kesin dalga geçecek beğenmedi bu.

Neyse o şehir dışına gitmiyorsun sana kafe açıyoruz çok iyi bilmem ne aa dedim aa bu beğendi. Hoşuma gitti valla beğenmesi yalan değil. Diyorum ya saman yer gibi tat almadan yemediğini biliyorum eleştiriye hazırdımsjdjd.
Tatlıya ayrıca öldü bitti ki o tatlıyı kim yese ölüp bitiyordu zaten. O tatlıyı da son yapışım oldu ulan ondan da soğudum. En sevdiğim tatlıydı..

Neyse işte bizim son görüşmemizdi o .
Şey dermişim zehirlendi öldüsjcmdjdjd.

Yok işte karışık sonraki günler geç onları şimdi anlatmayayım.

Neyse geçen gün de birisi yaptığım bir kurabiyeyi instaya atınca bende istiyorum gibi bir şey dedi. Normalde olsa yaparım ama yapmayacağım. Çünkü travma oldu bende bu olay.
Bir de kendi şahsına değer veriyorum tribine girsin istemiyorum açıkçası. Girebilir çünkü bana karşı arkadaşça bir tavırda değil biliyorum.
Neyse nerden nerelere geldik be.
Arka fonda da mevsim bahar..
bir sigara uzatır mısınız..
Zıkkım yesinler, beğenmezlerse kendileri yapsınlar.
Gereksiz bir hede höde.
Bir acı menemen yapanımız bile olmadı. iki yımırta kırıp kırıp yiyorum. Ah be.
Benim bir kız arkadaşım var çok şükür bin şükür eli de çok lezzetli yapmayı da hiç öyle kendine mesele edinmez. Zaten kadınlar için erkeklerine yemek pişirmek onur ve şeref meselesidir Düşünsene senin kocan başkalarının pişirdiği yemeği yiyor e oldu olacak gitsin başkasının yatağında da yatsın
Bi kadın size yemek yaptıysa sizi seviyordur.
yemek yapmayali aylar oldu, tek kalirsam buyuk ihtimalle doritos ve peynir yemeye baslayabilirim ogun olarak.
Değen birine döktürürüm. Yoksa yanimda olamaz zaten. Sbsjsjsk.

Evet
seks sonrası erkeğin gömleğini giymeye benzer bir eylem. Öküzlük gibi olmasın, o da duygusal bir şey aslında.
Yıllarca abime yemek yaptım, yemin ediyorum hep bi yerinde bir kulp buldu şimdi evlendi karısına tek söz söyleyemiyor… o sebzeden tiksinen adam karnabahar falan yiyiyor. Pislik kdjd. işte erkeklerin özeti benim abimdir.

Hak etmezler.
Bir erkek ne lan siz de kendinizi nimetten sayıyorsunuz, ben bazı günler 13 erkek 1 kadına yemek yapıyorum.

En son biri kardeş ortaya bi çoban salata olsa iyiydi be dedi, he amk sen de burayı dostlar sofrası belledin dedim o gün bugündür ne koysam onu yiyorlar!
Kadınların, çekiciliğin en önemli unsurlarından birini böyle rahatça çöpe atmaları ne garip. Feminizm’in kadınlara ettiğini kimse etmedi.
Bi zahmet o bana yapsın.
Şöyle enginarlar zeytinyağlılar, kabak çiçeği dolmaları falan ege mutfağına bayılıyorum evet.