bugün

şüphecilere karşı bu metafizik kavramı bir metafor olarak kullanıyorum, eğer sahiden levhi mahfuz mevcutsa bir yerlerde, bilgi burada hangi lisanla saklanıyor olabilir sizce?

ben, her şeyin bilgisinin yalın matematikle saklandığını, bu kitapta neyi arayacağınızı bildiğiniz sürece her şeye erişebileceğinizi, hatta dinlediğiniz tüm ezgi, şarkı, notaların, seyrettiğiniz her haber, film ve dizinin, tanık olduğunuz her kötülük ve iyiliğin, beyninize kazınan her bir anının burada bir ihtimal olarak mevcut olduğunu savunuyorum.

bana inanmıyor musunuz?

iddiamı aptalca ve saçma mı buluyorsunuz yoksa?
hayır doğrusu ben size sadece duymak istemediğiniz, böylesine dehşet verici bir hakikate ne kadar yakın olduğunuzu ispatlamak için burdayım.

buyrun, ölen anne ve babanıza, kaybettiğiniz arkadaşlarınıza, yahut henüz hayatta olan sevdiklerinize, şahsınıza dair herhangi bir fotoğrafı şuraya yükleyin.
https://babelia.libraryofbabel.info/imagesearch.html

ve bir adım ileri, sonra bir adım geri gitmeyi deneyin. yahut sadece bir rakamı değiştirin! her şey kaybolucak!

sizce böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?
tüm dillerdeki tercümesi ve farklı söyleniş biçimleriyle bu sorunun kendisi de dahil:

görsel
https://libraryofbabel.info/search.cgi
mümkün olsa da olmasa da başa gelen çekilir.
Levhi mahfuzun en dış katmanında insanların yakın gelecekleri yazılıdır çekirdeğinde ise allahın özünün neyden meydana geldiği vardır. bazı cin kabileleri levhi mahfuzdan bilgi çalabilir bazı falcılar bu kabilelerle temas haline geçerek gelecekten bilgiler verebilir.
değildir.

Allahın vahyettikleri, resulleri, kitapları yoluyla bildirilenler müstesna.

Mahfuz zaten korunmuş demek. Levh de yüzey, yani üzerine yazılmaya uygun, satıh anlamında. ilahi ilmi içerir. Beşer için gaybî bir kaynaktır.
ona şeyhler, gurular, ideologlar, deliler, imam gazaliler, ibn teymiyyeler değil, yalnızca allahın matematiksel alemi (maddi ve ruhani alem hariç, üçüncü alem )keşfedebilecek üstün melekelerle donattığı ve her matematik kuramıyla varlığı yeniden ispatlanan aşkın aleme uzanabilen üstün zihinler erişebilir. stephen wolfram gibi,
ömer hayyam gibi,
el harezmi gibi,
newton gibi,
einstein gibi,
cantor gibi,
max tegmark gibi... bugünkü teknolojiyi bile bu isimlere borçluyuz!

bu üstün zihinlerle mukayese edilemeyecek kadar bayağı hayat süren dindar yahut dinsiz insanların ne dediğinin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.

onlar bu hayata tıpkı diğer hayvanlar gibi, robotik fonksiyonlarını yerine getirmek için gelmiştir.
güneş sistemine dair tüm denklemler dahi, yukarıda linkini paylaştığım sonsuz matematik örüntüsünde mevcut:
https://youtu.be/1AAU_btBN7s?t=52
mezhep önderi imamlar da bin sene önce aksini iddia eden rejimlere tüm güçleriyle sarılmıştı, ve yozlaşan o iktidarlarla beraber kitapları ve düşünceleri de helaka uğradı, yozlaşma ve çürüme süreçleri halen devam ediyor.

ruhani ve maddi olanın ötesinde üçüncü bir alem daha mevcut.

ve oraya sadece doğuştan şanslı,
kaderinde bu işte başarılı olacağı en başından belli zihinler erişebiliyor!

keşfe çıkıp formüllerini bizimle paylaşıyorlar!

ve hemen hemen birçok şeyi açıklayan o denklemler ezelden beri orada mevcuttu!