bugün

ar damarı çatlamıştır, yüzsüzdürler. iş yerini internet cafeye çevirmişlerdir. allah ıslah etsin bunları.

(bkz: kazandığı parayı hak etmeyen insanlar)
yöneticidir. görevi başkalarının çalıştığından emin olmaktır. bu iki işi aynı anda yapabiliyordur. kendimden biliyorum.
çalışan adamın işsizliği.

mod; ben
(bkz: Gizli işsizlik)
(bkz: Aleyküm selam)

Sigara molasina da mi cikmayak?!
"mesai" fakir terminolojisine ait bir kelime, bu tür açmazlarınız yatından entry giren zengin alfa erkeklerini ilgilendirmemekte.
hee malak gibi oturuyorum. götümü yaydım koltuğa. sigaramı yaktım. oraletimi içiyorum.

ulan kıskançlıktan öleceksiniz amk. merak etmeyin devletin işi asla kalmaz. önce işimizi yapıyoruz sonra takılıyoruz.
03:45te uyaniyorum her gun siz osura osura uyurken dunyanin obur ucundaki firmalar icin mail yanitliyorum. Kime gore neye gore malak?

Hadi onu gectim esnek is saatim var size ne? Ya da telefondan giriyorum size ne?

Ornekleri cogaltabilirim ama anlamazsiniz.
genellemelere kurban giden yazarlardır. madem öyle yakıştırmalar yaptınız alın size ; adamın ham maddesinden yapılmış yazarlardır aslandırlar kaplandırlar kesseler acımaz..

ulen işini biliyorsan, aksatmıyorsan, pratik bir çalışan isen neden sözlüğe giremeyesin ? işlerini tam ve düzgün yapıyorsan ister sözlüğe girersin ister çırılçıplak koşarsın dükkanın ortasında. tamam bu olmadı ama diğeri öyle yani * benim patron bazen sesleniyor aşağıdan "bırak şimdi çat çut sözlüğe yazmayı gel aşağı keranacı" diye. günde 10 saat boyunca sürekli iş iş iş olur mu lan çinli falan mıyız biz fabrika sistemi çalışalım kafa bu.
birisi de benim. havadan sudan çalışıyorum ama mola zamani istediğimi yapabiliyorum.
Böyle bir iste calisamayanlari üzer.
Üzülmeyin çok iyi bir şey olsa sözlükte takilmazdik.
Gerçi müzik film de izleyebilirsin.
şu an yaptığım eylem, zaman geçirmelik.
bir de ezelden ebede işsiz güçsüzler var ki onlara da boy boy antenler de var.

la adam kendin kendine çalışırkana ara da iki makara, bir kukara yabıyorsa kime ney.
Işte o benim. Ne yapayım fotokopi makinasına kafa mı atayım cinnet getirip. *
Sürekli çay içip vakit geçirmek yerine artık sözlükte takılmayı tercih ederim.
içlerinde memur varsa vergi veren kesimin hakkına giriyordur , ben haram ediyorum .
en azından oyun oynamaktan evladır.
görsel
Utanmaz arlanmaz insanlardır.

Kazandıkları parayı hakediyorlar mıdır bilinmez.

Kul hakkı kuul. Ayrıca yol yabtı.
kıyak insanlardır.
Aslında olmaması gereken ama zamanı geçirmek için de kös kös bekleyenler için güzel bir platform. Bak yol yabdı dedin benim bağımı yakaladın şu anda en can alıcı yerimden vurdun. Tamam bırakıyorum.
devlette çalışanlardır zaar.
Kamuda çalışanları cimere bildirdim ben yakında ifade için çağırırlar bu bankamatik memurlarını.
Ya kamuda çalışırlar ya da 60 tane işçisi olan fabrikatördürler.

Hiç şaşmaz.