bugün

görsel
anaları hayattaysa da sikeyim ölüyse de sikeyim. döl israfı orospu çocukları.
bunlara yol verenler baş orospu çocuğu bunca senedir 19 hastahanede teşkilatlanıp artık milleti ölümle tehdit eder hale gelmişler ve kimsenin haber olmamış yani öyle mi.
madem idam yok parasi neyse verelim içeride oldürsünler bunları. o bebeklerden biri yakinınız olabilirdi. elime bir bıçak verseler bunlarla beni ayni odaya koydsunlar hepsini kıyma yapar etlerini yam yamlara satarım.
Yenidoğan Çetesi operasyonun ardından 28 Eylül'de ruhsatı iptal edilen Özel Şafak Hastanesi'nin sahibi Seçim Öztürk; 16 bin yanlış göz ameliyatının raporlanmasına ilişkin ise , "Evet göz alanında bir sıkıntımız var" dedi.

https://www.ntv.com.tr/tu...is,jUPuu3dTxUG2A2VmpUftNA
sıkıntı dediği de insanların kör olması.
Bebeklere neler yapmışlar..
Anne babalara neler yaşatmışlar öyle ya..
devlet hastanelerine güvenmiyorum çünkü baştan savma ve ilgisizler.
özel hastanelere güvenmiyorum çünkü soyguncu ve vurguncular.

ülkeyi mahvetti akp iktidarı.
yeni doğmamış bir rezilliktir. Ayrıca bu yaşananlar, konunun sadece tespit edilebilen ve üzerinde durulan kısmıdır. Bence daha pek çok departmanda da, ülke içerisinde benzer yapılar olmuştur ve olmaya da devam ediyordur. Darısı diğer rezilliklerin başına, umarım onlar da temizlenir.

O değil de, nedense konunun acil çağrı merkezinin bunlarla ortak iş yaptığı iddia edilen ayağına mahkemede henüz hiç girilmemiş.
açıkçası, hak ettikleri cezayı almayacaklarına inandığım, ancak böyle bir şeye inanmak istemediğim bir bebek katili örgüt. Maalesef ülkemizdeki adalet sistemindeki aksaklıklar, bu tür canilerin bir şekilde yeniden hayat bulmasına yol açıyor.

Her ne kadar adaletin er ya da geç tecelli edeceğine dair bir umudumuz olsa da, sistemin zayıf noktaları bu tür suçluların bazen cezalarını tam olarak çekmeden serbest kalmasına neden oluyor. Bu durum, yalnızca mağdurları ve yakınlarını değil, aynı zamanda toplumun geneline de derin bir güvensizlik aşılıyor.

Bu tür olaylar, sadece hukuk sistemini değil, toplumsal vicdanı da yaralıyor. Gerçek adaletin sağlanmadığı her durumda, toplum olarak daha büyük bir sorumlulukla mücadele etmek zorundayız.

Sayın savcımıza selam olsun. ayağına taş değmesin.