bugün

Yoktur saygı duyarız.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
köken ararken Adem'e kadar gidenlerin, mesnetsiz ve boş laf salatasıdır. Bu aralar bir takım heyecanlar yaşayan gruplar bolca var ama avuçlarını yalayacaklar. O kazın ayağı öyle değil, Amerika'nın paralı köpeği olmuş soysuzlara duyurulur. Hainlik yapan ve vatanı bölmeye çalışan her kimse, misliyle karşılık alacaktır. Hep birlikte kardeşçe yaşamayı ya herkes öğrenecek ya da aksine cüret edenler vatan haini bir soysuz olarak yok olacaktır.

(bkz: yalandan tarih uydurmak)
https://x.com/kendocan/st...JrX7wulvYjyhXHHg&s=19
görsel
görsel
görsel
1 milyon yıllık bir tarihleri olduğu tarihçiler tarafından ispatlanmıştır...
görsel
git önce 50'de kaç sıfır var onu öğren.
görsel
Med imparatorluğu diye övünüp durdukları husus Babil ve onu kuran akad devletidir ki bunlar perstir. farstır. acemdir. yani irani kavimlerdir. kürdler ise Perslerin bir koludur. dilini incele anlarsın zor değil. kürd diye ayrı ve müstakil bir ırk yoktur. nasıl ki kazaklar yada kırgızlar Türklerin bir kolu. onlar da acem milleti olan iranın varyant farklı uzantısıdır hepsi bu. Türklerin Anadolu'ya ayak bastığı dönemde Anadolu'da var olmalarının esas nedeni de budur zaten. Pers kralı daryusu hatırlayın: büyük iskender daryusu Yenip persleri anadoludan sürene kadar Anadolu'da acem hakimiyeti vardı ve Roma ardından da bizans geldi. şimdi kalkıp iran tarihini mi sahipleniyor bunlar? buna kargalar bile güler be acemiler. kürdler olsa olsa Pers kalıntısıdır fazlası değil. zaten o yüzden israil iran'a ezeli düşmandır. zira Babil kralı buhtunnassar yahudi devletini ortadan kaldırmıştır. bunları şişiren de yahudidir. esas amaçlanan ise bunları kırdırarak tarihi intikamlarını almaktır. kafa basmıyor ki bunu bilip görsünler. evet..
(bkz: açken sen sen değilsin al bi eşek sik)
(bkz: hz adem kürttür)
görsel
Kürtleri sevmiyorum sevmeke zorunda da değilim. Benden uzak olsunlar allahla aralarını bilemem.
Zamanımda ki Kürt olan arkadaşlarım ile zamanla arama ara bıraka bıraka siliyorum. Neden peki Kürtlerin içini asıl niyetini bilmiyorum da ondan.
(bkz: gaz verme başlıkları)