bugün

evet arkadaşlar, tahminlerinizi alalım. konu mansur yavaş'a ne zaman gelir? bence birkaç ay daha dokunmazlar ama belli olmaz tabi, reis kaldırdı geziyor ortalıkta.

bence konu yolsuzluk falan olur...
suç işlemezse açılmaz rahat olsun. ülkede hukuk var.
yavaş a dokunulmayacak. çünkü seçim zamanı yavaş ın aday olması sağlanacaktır.
mesele adalet hukuk değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı?
görsel
--spoiler--
--spoiler--

Hiç güleceğim yoktu.resmen kahkaha attım.
--spoiler--
--spoiler--

Biri vardı, " ben anayasa mahkemesinin kararlarını tanımıyorum!" diyen... Kimdi o?.. adı dilimin ucunda da çıkaramadım, şimdi.
kılıçdaroğlu mu?
var mısın iddiaya masklavi? sana apo konusunda da aynı şeyi söylemiştim, sen olmaz öyle şey ak parti biter demiştin. ben de sana bak şimdi böyle konuşuyorsun ama size bir masal anlatacaklar ve sen, aktrollerle birlikte ölümüne savunacaksınız demiştim. bilmem hatırlar mısın...

şimdi de diyorum ki, eğer seçimi kaybedeceğini anlarsa erduvan onu da bir yolunu bulup seçime sokmaz. bir bahane, yalan bulacak ve sen de yine o yapılacakları savunacaksın...
ortada suç varsa elbette soruşturulmasını savunurum kendi cenahınla mı karıştırdın bizi? siz halı altı yapmaya devam edin.
ulan be geyik yapmıştım be...

Mansur Yavaş'tan hakkında soruşturma başlatılacağı iddiasına yanıt:
"Hakkımda herhangi bir soruşturma yok. Hukuk herkese lazım, Hukuk dışına çıkanları şunu söyleyebilirim, Avrupa insan Hakları Mahkemesi'nin Arnavutluk Kararı var bu kararı dikkate alsınlar" dedi.

https://www.msn.com/tr-tr...81e48b826b8ab69d&ei=9
--spoiler--
ortada suç varsa elbette soruşturulmasını savunurum kendi cenahınla mı karıştırdın bizi?
--spoiler--

heh işte, sorun orada. suç var diyecekler yoksa da sen evet var diyeceksin. aynı apo'da kıvırdığın gibi kıvıracaksın...
apoda kıvıran kim, ben apo çıkmayacak diyorum, demeye de devam edeceğim. sen çıkmayınca özür dileyecek misin?

hayır çünkü sizde o gurur yok.
meclise gelip konuşursa yine akp'ye oy verecek misin sen onu söyle...
Bu akgötler de bildiğin, korkak " dil dansözü" çıktı be yaaa...
Sadece Mansur YAVAŞ YETMEZ. imamoğlu'na destek veren chp, iYi Parti, DEM Parti ve Zafer Partisi de kapatılmalı. Hatta toplumun en az %50sini oluşturan muhalifler de hapse tıkılmalı. Zaten yabancı sermaye gelmiyordu, bu olaylardan sonra artık Mehmet Şimşek'in dışarıdan finans ve sermaye bulması daha da zorlaştı. Batı basını da bu olayı siyasi rakibe bir komplo, hukukun çiğnenmesi olarak ele aldı.