bugün
- türkiye de yargı bağımsızdır15
- türkiye ekonomisi akp oldukça düzelmez18
- ismail saymaz8
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil10
- ekrem imamoğlu39
- paranızı faize yatırır mısınız21
- devletimin yanındayım9
- 560 milyar lira nerede12
- sudenaz079
- devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz11
- yüksek enflasyon17
- v a m p i r o v20
- osman sınav17
- akp'nin itibarı tüm dünyada sıfırlanmıştır17
- yürürken sallanan meme9
- akp muhaliflerin özgürlüğünü kısıtlarsa nolur11
- vücutta en takdir edilen yer20
- et yedim yaşasın9
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak14
- 19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması44
- aykolik'i üzen karşısında beni bulur12
- sahurdayız uludağ sözlük21
- 19 mart 2025 sokaklarda polislerin dolaşması12
- kabuksuz kaplumbaga11
- geceye bir şarkı bırak10
- insan kaç kez aşık olabilir sorunsalı11
- saçımı kesiyim mi14
- mansur yavaş hakkında soruşturma açılması15
- beni dövecek yok mu8
- görücü usulu evlenmek10
- devletimizin yanındayız12
- yazarların çocuklarına koyacakları isimler15
- almanya da yaşamın çok zor olduğu gerçeği9
- uludağ'ın gülü olan yazar14
- anın görüntüsü14
- recep tayyip erdoğan18
- kabuksuz kaplumbaga saraca değildir10
- bik bik'e misafir olalım mı arkadaşlar8
- ödünç kitap vermek9
- para kulelerinden rahatsızlık duymayan çapulcu40
- 20 mart 2025 türkiye macaristan maçı11
- ekrem imamoğlunun yurt dışına firar eden adamı11
- arkadaşlar bi bakar mısınız28
- kuresel ikinma vs bik bik13
- sözlüğe her hafta bir delinin gelmesi13
- kabuksuz kaplunbaga erkek mi13
- ümit özdağ24
- muhalif beyin gücü ve sermaye tr den giderse8
- rtük'ün muhalif kanallara ceza vermesi12
- mega proje olarak para kuleleri17
operasyondan yaklaşık 15 veya 20 gün önce 40 milyonla abd ye kaçan ekonun gizli kasası emrah bağdatlı denen tiptir. bir tanede kadın firar etmiş. iflahınızı kesecekler 16 milyon milyon için çalışıyruz deyip kendilerine çalışan utanmazlar.
https://www.youtube.com/watch?v=lgyMR0lnZ0M
https://www.youtube.com/watch?v=lgyMR0lnZ0M
ama akape de len aq. bizim cenahsa kaçabilir sesimi çıkarmam len aq.
gizli kasa deyince aklıma istemsizce kuddusi okkır geldi. hani fetö'yle beraber "ergenekon'un gizli kasası" diye lakap takıp hapse tıktırdığınız, orda kanserden öldürdüğünüz, karısının cenazesini borç harç kaldırdığı adam. geberince inşallah senin çok kafanı taktığın “Men Rabbüke Men Nebiyyüke" sorgunu yapmak, hayatının muhasebesini yapmak bizzat ona düşer.
Kaçmış hırsız amk.
4o milynla kaçmış evinde yapılan aramada 2 katı yani 80 milyon ele geçmiş. okudunuz mu ekrem yalayıcıları.
allllllllllah allllllllllah! ee başka neler yapmış? evinde misafir odalarına gizli kamera da döşemiş mi? tuvaletinde idrar toplayan düzenek de çıkmış mı? (bkz: cem uzan) fatih camii'ni bombalama planları da yapmış mı? 2014'de piyasaya çıkan fontla 2008'de darbe belgeleri de hazırlamış mı? arınç'a suikast yapacakken suç üstü yakalanıp adres kağıdını da yemiş mi? (bkz: ergenekon).
şu an tayyibin düzinelerce tv kanalı, gazetesi, onbinlerce trolu götünden en inandırıcı suçu uydurmaya çalışıyor. imamoğlu'nun aslında niye hapiste olduğunu hepimiz biliyoruz.
şu an tayyibin düzinelerce tv kanalı, gazetesi, onbinlerce trolu götünden en inandırıcı suçu uydurmaya çalışıyor. imamoğlu'nun aslında niye hapiste olduğunu hepimiz biliyoruz.
ne yapmış mesela evinde ayakkabı kutuları mı çıkmış telefonda bu paraları ne yapacağım mı demiş ?
birde o paraları oraya delil olsun diye koyma ihtimalide var tabi ki çünkü mağlum delil lazım değil mi.
birde o paraları oraya delil olsun diye koyma ihtimalide var tabi ki çünkü mağlum delil lazım değil mi.
uydurun uydurun.
sanki bilmiyoruz bu güruhu . bu ilk sanki. iftiralar master sanatıdır onların.
noldu bir ergenekon örgüt vardı. kanserden ölmek üzere olan kadını polis baskınıyla
örgüt üyeliğinden alındığı. sonra nldu? alayı uydurma alayı kumpasmış.
sanki bilmiyoruz bu güruhu . bu ilk sanki. iftiralar master sanatıdır onların.
noldu bir ergenekon örgüt vardı. kanserden ölmek üzere olan kadını polis baskınıyla
örgüt üyeliğinden alındığı. sonra nldu? alayı uydurma alayı kumpasmış.
'diplomasi yok' dediler kendi tuvalet terlikleri in diplomasi olmadığı ortaya çıktı, ' kaçacak ' dediler kendi adamları kaçtı, ' artık kaybetti, bitti' dediler neredeyse 25 senedir kucaktan indirmedi. ' hırsız ' dediler hırsızlık, yolsuzluk üzerlerine yapıştı.
Artık nasıl lanetlenmisler ise ne dediler, nasi iftira ettilerse hepsi kendilerinde çıktı fakat hala kuyruğu dik tutma cabasindalar.
Eğer ki böyle bir durum akp li isimler üzerinden gerçekleşse idi şimdi buralarda fırtınalar kopardı ama söz konusu kendileri olunca ' iftira, kumpas, yalan ayol' diyerek suçluları aklamaya çalışıyor-
'akepe yi hiç elestirmiyorsunuz, hep cuhape, hep cuhape diyerek akıllarınca hedef sasirtiyorlar eşcinseller. Lan söz konusu hep cuhape , hep cuhape al işte iki günde olan biteni herkes gördü, duydu.
Ne yapsalardi, ' nolmus ayol, adam sahte diploma almışsa ne olmuş, boş verin siktir edin. Ah akepe ahh' mi deselerdi?
Artık nasıl lanetlenmisler ise ne dediler, nasi iftira ettilerse hepsi kendilerinde çıktı fakat hala kuyruğu dik tutma cabasindalar.
Eğer ki böyle bir durum akp li isimler üzerinden gerçekleşse idi şimdi buralarda fırtınalar kopardı ama söz konusu kendileri olunca ' iftira, kumpas, yalan ayol' diyerek suçluları aklamaya çalışıyor-
'akepe yi hiç elestirmiyorsunuz, hep cuhape, hep cuhape diyerek akıllarınca hedef sasirtiyorlar eşcinseller. Lan söz konusu hep cuhape , hep cuhape al işte iki günde olan biteni herkes gördü, duydu.
Ne yapsalardi, ' nolmus ayol, adam sahte diploma almışsa ne olmuş, boş verin siktir edin. Ah akepe ahh' mi deselerdi?
25 senedir kucaktan indirmedi de ne oldu. kucağa kendi oturacağını anladığı an recebov tayyibbaşı'na bağladı. rezilleşti, çirkefleşti. bütün o 25 yıllık "halk iradesi", "cübbeni çıkar siyasete gir" bıdı bıdıları cisim haline gelsin, trollerine girsin.
ayrıca bunun esad'la zoru neymiş. onun yönetim şeklini birebir aynen türkiye'de kurmaya çalışıyor? ben niye böyle olamadım diye onu da kıskanıyordu herhalde.
ayrıca bunun esad'la zoru neymiş. onun yönetim şeklini birebir aynen türkiye'de kurmaya çalışıyor? ben niye böyle olamadım diye onu da kıskanıyordu herhalde.
Bugün CHP, iYi Parti, DEM Parti ve Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş'ı birleştiren konu kurumsal devlet anlayışının zayıflaması, hukukun bağımsızlığının zedelenmesi ve muhalefetin dışlanmasıdır. iktidar bunu görmeden ne ekonomik buhranı çözebilir ne de siyasi istikrarı yakalayabilir. Şimdi muhalfeti bölemedikçe, ekonomik buhranın derinleşmesini engellyemedikçe daha fazla kuduracaklar
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar