bugün

merhaba yazarlar. daha önce 2019'da sözlükteydim sethv filandı nickim ama şifreyi bilmiyorum e posta da kayıp büyük ihtimal. her neyse 4 yıl aradan sonra yine bir geleyim bir şeyler karalayayım dedim.
güzel yazıyor. hoş gelmiş.
hoş buldumm.
Sözlükte yeni gördüğüm kalemi güçlü yazar.
umarım kızdır ve sohbeti güzeldir.. ha bide liboşssa tadından yenmez sjsj..
1-) yazdıklarını güzel bulup beğeniyorum ( olumlu görüşüm )
2-) çok fazla forum chat tarzı entry giriyor ( olumsuz görüşüm )
ama kendisini sevdim ve burada olmasına seviniyorum. saygılarımı sunarım.
iyi niyetli bir yazarımız. kendisini rahatsız edenleri donuza ekleyip görmezden gelmesini tavsiye eder, iyi günler dilerim.
pick me girl değilse baya kaba bir insan.
erkeğim de ne kabalığımı gördün acaba? istenmeyen biri isimli trash'e laf dedim diye mi?
son derece üslup sahibi, değerli bir yazardır. kendisini severim.
Narin çiçek bir yazarımızın türk erkekleri hakkındaki serzenişini kişisel algılayıp bodoslama girmiş olan yazar.
sadece türk erkekleri değil girdiği son 100 entryi okursan nasıl sorunlu birisi olduğunu anlarsın ve senin narin çiçek anlayışın o fare zekalı kurbağa yavrusuysa diyecek bir şey yok zaten.
Narin çiçek mi sjsj.. istenmeyen biri adlı yazar sürekli erkek düşmanlığı yapan nefret kusan birisi.. türk erkeklerini yollayalım alman erkeklerini getirelim demenin neyi şahsi önceki erkek düşmanlığını bilmesem hiclerv0 haksız derdim şüphesiz.. kankam diye eleştirmeyecek halim yok objektif bir insanım ben kankacılık en nefret ettiğim şey sırf kankacılık var diye normal sözlüğü bıraktım..

sevdiğim bir yazardır..
tepkilerinde haklı bir yazardır.
Garip biri.
an itibariyle metal müzik dinleyerek entry girmeye devam eden yazar. bugünde sözlükte akşam ettim. bir gün de sözlükte sabahlamak istiyorum ama uykum çok ağır bastırıyor. sanırım aldığım 2mg risperdal beni uyutuyor. sabahlamalıyım.
Zevkle okunan bir yazardır.
bugün hiç de modunda olmayan depresif şizofren yazar.
Kibar bir yazar.
bugün günaydın mesajı atmış beni mutlu etmiş bilgili ve sohbeti güzel adamın karekökü yazarıdır şüphesiz.. kendisinden üç beş tane daha sözlüğe lazım..
Bacım hayvan avukati misin?

Niye araya giriyorsun?

Sanane ya!
Sanane!
Kaç yaşındaki acaba.
ben arkadaşlarımı korurum her zaman. yeri gelir avukatı gibi davranırım. özellikle de haksız yere linç etmeye çalışırsa birileri onları. bacım derken erkeğim ben.
Ne haksızi ulan?

Her gün lakap takiyo bana!

Oc.
Orda da yazıyorum süper manyak.
Her sözlükte farklı tanım mı yapacaz Allah'ın idiyotu!