bugün

entry'ler (33624)

galatasaray

görsel

samsunun gsye yatışı

türkiyede en çok ensest ilişkinin olduğu ilde şamşunun gaysaraya yatmasından doğal ne olabilir. karadeniz takımları boş beleştir giresun zonguldak samsun trabzon fener düşmanıdır ama gel gelelim bu plastik kafalılarda zeka olsa fenere yanaşır madii gücünden istifade ederlerdi. umarım en yakın zamanda gaysaray şamsunu satar o zaman ebelerinin şeyini görürler.

bana bakan atatürk ü görür

görsel

ümit özdağ

(bkz: bu sefer güldürmedi)

true nun aşk hayatı

elalemin derdinin milleti germesi.

az adam çıkaran illerimiz

ülkemizde il statüsünde olup az vasat adam denen kişileri çıkaran illerimizdir.

samnsun
gaziantep
adana
kastamonu
izmir
tekirdağ
çorlu
edirne
trabzon
giresun
diyarbakır
van
artvin
bursa

ilk etapta akla gelenlerdir.

kemalistim

(bkz: haa tamam o zaman)

imamoğlu çıktı mı

aynen denen sorunun cevabıdır. çıktısı alındı mahkemede bekliyor. evet..

ulunun en iyi 4 yazarı

görsel

ibb otobüs yangını

her gün bir tane yanan ibb otobüslerine yeni yanan otobüsün eklenmesi hadisesidir.

https://www.youtube.com/shorts/rHU53mDwgOU

fenerbahçe ye verilen penaltı

haa tamam o zaman..

ula hamsi tuttum seni

fener trabzon maçında az önce tribünleree söylenen şarkıdır. evet..

karınıza altın kemer alır mısınız

bu kız anlaşılan sözlük içinde zengin birini arıyor. ahhhhhhh cnm benim o senin dediğin asma kabağı oda burada yetişmiyor. buradaki zibidiler akbille işe gidip geliyor aç karnını doyursunlar altın kemer olmasa bile kol saati takarlar. evet..

cuma namazına gitmeyen kemalist

bugün onlar için fırsattır. hemen camiye gidin abdest alırken yanınızdaki adama bakın o nasıl abdest alıyorsa sizde onun gibi alın namazıda aynı şekilde kılın belki işiniz rast gider.

istanbulkart

ekosistemin vatandaşın bilgilerini kayıt ettiği söylenen karttır. heman iptal edin bunu sizide satarlar.

durduramazsınız kemal kılıçtaroğlu geliyor

bugün iayyuka çıkan dedenin cuhapenin başına geçmesi hadisesidir. delegelerle cuhapeye saldırı yapmış dedemiz. şimdi manisa tarzanı özgür düşünsün evet..

görsel

istanbul hırsızı

(bkz: sülün ekrem)

ak partililerin kendini kurtarmasi

hurafedir. ben kiradayım asgari ücretle çalışıyorum sinema tiyatro gezme gibi aktivitelerim yoktur tv yi cep telefonundan izlerim yokluk sırtımızdan vurdu.

hırsız için boykot yapmak

malum zihniyetin küflenmiş düşüncesini ortaya çıkaran hadisedir. evet.

giresunluların kültürsüz olması

yanlış söylemdir. mesale şebinkarahisar da çok okumuş devletin her kademesinde çalışan binlerce insanı vardır hatta ülkenin en çok okumuş ilçelerinde ilk beşe girer. ünlüleride vardır

mesela

Aziz Nesin
Kemal Tahir
Ara Güler
Rahşan Ecevit
idil Biret
hulki cevizoğlu