bugün

görsel

%9 hacmen deniyor, 3,75 deniyor. yenidir. akıllara zarardır.
bira şişkinliğini azaltarak çakır keyif yapacak içki.

görsel
An itibariyle denediğim buram buram alkol kokan bira.

http://galeri.uludagsozluk.com/r/674351/
güzeldir. shot olmuş tam olmuştur.
keyifle içiniz.

bira hammallıktır yeaaa gibi sikko sikko mottoların göte geldiğini göstermiştir.
'içilir ki bu' birasıdır.
tuvalet derdini bir nebze olsun azaltmıştır.

kordon'da içip bakkalda tuvalet kuyruğu beklemeye son.
kalitesiz ve gereksiz bira. ne tadı var, ne kalite. bira dediğin shot içilmez. çok meraklıysanız sarhoş olmaya gidin 20 liralık şaraplardan için.
dün denedimde hayalim böyle değildi amk ama bunun sebebi benim çok abartmış büyük beklentiler içine girmis olmam olabilir.
2 tuborg + 4 efes extra shot gecenin öğrenci kokteyli.
Albenili.
5 minik kutuyla resmen uçurabilme potansiyeline sahip, biracık...

% 9.
extra olması sebebiyle benim açımdan kaybeden biradır.
Efes'in yeni icadı. Henüz içmedim ama Fikir çok güzel çok hoşuma gitti, ilk fırsatta denemek lazım.
son iki haftadır her aksam en az iki en fazla 5 tane içtiğim mucizevi bira. ama içtikten sonra agızda igrenc bir koku bırakıyor. normal bira kokusu değil baska bi koku.
methini fazlasıyla duyduğum efesin yeni birasidir. en kisa zamanda deneyeceğim.
bir türlü bitmeyendir. evet şişeden daha geç bitiriyorum.
bulursam ilk fırsatta deneyeceğim ilgi çekici seksi şeydir.
Tek bir tanesiyle vücudunuza 21.33 ml alkol aldığınız bira. Normal bir Efes extradan 35 ml, fıçı biradan ise 25 ml alkol alıyorsunuz. Evet ben bu Hesabı markette %9 alkol oranının büyüsüne aldanmayıp yapmış olsaydım eğer iki tane değil dört tane alırdım bu shottan. gecenin bu saatinde iki tane bile fıçı bira içemeyecek olmanın siniri içindeyim. Çok sinir oldum şu an.
az önce 4 tane aldım, bakalım neler olacak.
extra'ya alışkın bünye için çok farkettirmemiş olan bira. 3'lük 5'lik meyve suları yerine tercih edilebilir yine de.
umduğunu buldurtmayan bira.
cilalık bira. 237 ml, %9 alkol oranı var ki bu oran normal extradan fazla. 3-3,5 lira gibi fiyatı var. 5-6 tane bira içeceğinize 8-9 tane bundan için, cila yapmayacaksanız.
az önce bakkala girmemle sanki petshop'a girmiş ve yavru kedi görmüş gibi "anaaaam tatlılığa bak" dedim ve 3 tane aldım.

şimdi evde içmeyip yanında yatıyorum. olm çok şirin ya, içmeye kıyamıom.
Tadı mükemmel olan güzel bira.
küçük ama etkili, içi dolu turşucuk.swh
%9 alkol oranına sahip tadı garip acı olan sevemediğim bira.