bugün

Şu an bunu okuyorum.

görsel
görsel
Bir de bunu.

görsel
ARYON-TANRIYLA BiRLiKTE-AKAŞA YAYINLARI.
Mossad gizli tarihi.
sevdirmek ve fikri aşılamak adına hediye edilmesi veya ödünç verilmesi kendi başına bir tavırdır.
Yunan mezalimi. Kadir mısıroğlu.
Defalarca okudum okuyunca göz yaşlarımı tutamam hep.
görsel
Hurdacı diyor ki abi çok kuran kitabı geliyor hurdaya atmıyorum sen al. Bedava verirsen alırım dedim. Olmaz abi dedi. Baktım islam ansiklopedisi eski matbu birkaç kuran i kerim. Hadisler. Falanca hazretleri. Önceden denedim alan olmadı hiç. Hem de ilgili kesimden bir sürü insan geldi baktı ama almadi. Sanırım hepsini biliyorlar okumaya gerek yok yeniden diye.

Alamadım.
90 larda harıl harıl islami kitap okudurduk. Siyer, tefsir, meal, fikir kitapları, Ali şeriati, seyid kutup, begoviç, mevdudi, Ali bulaç, m. islamoğlu, mehmed alagaş, a. Dilipak, şimdi rölantiye düştük.
Bir arkadaşım martin eden ı iki ayda okuyamadı, çok takıldım kendisine. Sonra istedim kitabı kendisinden. Ben de yarısını okudum ve diğer yarısını iki aydır bir türlü zaman ayırıp okuyamadım.
Geçen yıl için günde 175-200 sayfa ortalama tutturmuştum ama bu sene maalesef bunu tutturamıyorum. Yıl için 52 hedefin halihazırda 3ünü gerçekleştirdim.

Şu an okuduğum ise Liddell Hart’ın “strateji dolaylı tutum “ kitabı.
kürk mantolu madonna'yı bitirmeme 20 sayfa kaldı.
amak ı hayal.