bugün
- 23 kasım 2024 kayserispor fenerbahçe maçı8
- utopyalarkralicesi23
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi19
- larisalisa20
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
entry'ler (1194)
Uzun zamandır yoktu demişler ki öldü söyleyin onlara kral geri döndü.
not: baba oldum mutluyum.
not: baba oldum mutluyum.
3 nisan.
burdayız. ve hep burda kalacağız.
bayan yazarları o ilk yutkunma anına götürmüştür. bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
pazar günü şampiyon olacak takımımız. martta siz olacaktınız demi şampiyon tabi canım tabi.
erkektir. saçlarımı uzatırken bi süre kullanmıştım fakat şu an için fazlasıyla uzun olduklarından pek kullanmıyorum. hatta gidip kestiriyorum şimdi.
üniversitelilerin yaşadığı yerler dahilinde ülkenin en boktan yeridir. her türlü pisliği bulmak mümkün dışardan çekici gelse de içine girince ne kadar pis olduğunu anlarsınız.
yüzü birbirine en uzak renklerden şekillerden birleşmiş olsa da dünyanın en çekici en sempatik hatunu olabilir. böyle bi şey olamaz. evlensem sıkılmayacağım 3 hatundan biri.
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
cehennemin ağaları olacaklardır muhtemelen.
fazlasıyla takıntı haline getirdim bu olayı napacağım konusunda da pek bi fikrim yok bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak iyidir ama şu durumda iyi midir bilemedim. napacağım be sözlük net bi geri dönüş alamasam da üzerine gitsem mi.
ahlaksızlıktır. bu tür firmalara hala prim vermeye devam edenlerin suçudur artık fast food devri bitmişken ülkedeki çakma solcuların uğrak yerleri olan bu yerlere giderek ellerini güçlendirdikleri için onların da tek derdi para olduğundan bu kadar rahat davranıyorlar her şey bu halkta bitiyo. bilinçlenin.
tarihin en büyük tenisçisidir. mj basketbol için neyse o da tenis için aynı değerdedir. majesteleridir.
eskilerin tabiriyle güzel sallamış depremdir. geçmiş olsun.
bursada olmuş depremdir.
koyduğumuz maçtır. oly ardından da kızıllar teker teker.
şeriatın ayak sesleridir. mustafa kemal dincileri asmasın da napsın.
haksız saldırıdır. evet din, inanç alay konusu olamaz fakat onlar bunu yaptı diye öldürmek ne derece doğru bilemiyorum o zaman herkes herkesi öldürsün böyle bi şey olmaz dava edersin yasaklatırsın ama öldürmezsin ayrıca konu kapanmış ve unutulmuşken böyle bi saldırı olması düşündürücü.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
yapılan ve biten savaştır. ülke geleceğinin bu tür şeylerle uğraşması çok üzücü şaka şaka koy götüne kartopunun içine taş koyup birini bayıltmasalar daha güzel olurdu. amfide de kardan penis yapan vizyonsuzlar olması düşündürücüydü.
real sociedad takımının genç kalecisidir. dün akşamki barcelona maçında iyi bir performans göstererek takımının galibiyetin katkı sağlamıştır.
oyuncudur. kendisini sevmem geziden solculuk kasan ekmek yiyen biri bana göre tivitini de yadırgamadım çünkü haberi tvde gördüğümde aynı tepkiyi ben de vermiştim mantıklı her insan aynı tepkiyi verir. bu şahsı linç edenlerle ibrahim korkmazı savunanların genelde aynı olması da ilginç bi tesadüf. belki barış da ironi yapmıştır olamaz mı.