bugün
- herkes uzman olduğu konuda yazsın28
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri9
- yakışıklı entellektuel mi eğlenceli mi romantik mi8
- gece 12 de elektrik süpürgesi çalıştıran komşu12
- kur an'ın yarattığı devrimler9
- sözlük genelinin olgun erkeklerden hoşlanması11
- ulu yazarlarının yayınladığı ai modelleri9
- anın görüntüsü10
- sözlük yazarlarının gelirleri ve borçları17
- sözlükteki fakirler17
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri8
- sözlük yazarlarının dinlediği türküler10
- ayda 5000 dolar moskovada yeter mi21
- morata'nın galatasaray'a transferi31
- günün sözü10
- true'nun çıkaracağı kitaba isim önerisi15
- beyler bir sorum olacak8
- kabe resmiyle ai görselleri yaratmak9
- hristiyan ülkesinde yaşayan şeriatçı15
- saraca silsüpüroğlu9
- rte nin markete sığınması8
- istanbul nüfusu nasıl azaltılabilir14
- yargıda alevi tahakkümü11
- pardonadinizasizmi19
- şarkı sözüyle mesaj vermek8
- 5 teğmenin silahlı kuvvetlerden ihraç edilmesi39
- deepseek vs chatgpt9
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu9
- cumhurbaşkanı imamoğlu adalet bakanı mansur yavaş15
- en sevilen burç9
- yeşil pasaportu olan sözlük yazarları26
- çağrı isimli erkeklerin genel özellikleri9
- yaşlılık hayalleri8
- kadıköy otobüs peronları9
- 0 0 717
- kız yeğen sahibi olmak8
- ankara da kafe de gördüğüm hanımefendi garson kız8
- arkadaşlar bir bakar mısınız8
- hoşlanılan kızla tanışmak için ilk cümleler10
- galatasaray9
- insan olmaya ceyrek kala15
- usualsuspects vs mel mel bakan gibson8
- özlem zengin14
- ajax'ın gassaraya döşediği uzun menzilli boru15
- evlenmek istemeyince kapının önüne konulmak9
- kadın ve erkek arkadaş olabilir13
- sözlükte ilk mesajlaştığınız yazar18
- 30 ocak 2025 midtjylland fenerbahçe maçı18
- michy batshuayi8
- sözlük erkeklerinin kız arkadaşının fotoğrafı14
entry'ler (1194)
Uzun zamandır yoktu demişler ki öldü söyleyin onlara kral geri döndü.
not: baba oldum mutluyum.
not: baba oldum mutluyum.
3 nisan.
burdayız. ve hep burda kalacağız.
bayan yazarları o ilk yutkunma anına götürmüştür. bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
pazar günü şampiyon olacak takımımız. martta siz olacaktınız demi şampiyon tabi canım tabi.
erkektir. saçlarımı uzatırken bi süre kullanmıştım fakat şu an için fazlasıyla uzun olduklarından pek kullanmıyorum. hatta gidip kestiriyorum şimdi.
üniversitelilerin yaşadığı yerler dahilinde ülkenin en boktan yeridir. her türlü pisliği bulmak mümkün dışardan çekici gelse de içine girince ne kadar pis olduğunu anlarsınız.
yüzü birbirine en uzak renklerden şekillerden birleşmiş olsa da dünyanın en çekici en sempatik hatunu olabilir. böyle bi şey olamaz. evlensem sıkılmayacağım 3 hatundan biri.
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
cehennemin ağaları olacaklardır muhtemelen.
fazlasıyla takıntı haline getirdim bu olayı napacağım konusunda da pek bi fikrim yok bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak iyidir ama şu durumda iyi midir bilemedim. napacağım be sözlük net bi geri dönüş alamasam da üzerine gitsem mi.
ahlaksızlıktır. bu tür firmalara hala prim vermeye devam edenlerin suçudur artık fast food devri bitmişken ülkedeki çakma solcuların uğrak yerleri olan bu yerlere giderek ellerini güçlendirdikleri için onların da tek derdi para olduğundan bu kadar rahat davranıyorlar her şey bu halkta bitiyo. bilinçlenin.
tarihin en büyük tenisçisidir. mj basketbol için neyse o da tenis için aynı değerdedir. majesteleridir.
eskilerin tabiriyle güzel sallamış depremdir. geçmiş olsun.
bursada olmuş depremdir.
koyduğumuz maçtır. oly ardından da kızıllar teker teker.
şeriatın ayak sesleridir. mustafa kemal dincileri asmasın da napsın.
haksız saldırıdır. evet din, inanç alay konusu olamaz fakat onlar bunu yaptı diye öldürmek ne derece doğru bilemiyorum o zaman herkes herkesi öldürsün böyle bi şey olmaz dava edersin yasaklatırsın ama öldürmezsin ayrıca konu kapanmış ve unutulmuşken böyle bi saldırı olması düşündürücü.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
yapılan ve biten savaştır. ülke geleceğinin bu tür şeylerle uğraşması çok üzücü şaka şaka koy götüne kartopunun içine taş koyup birini bayıltmasalar daha güzel olurdu. amfide de kardan penis yapan vizyonsuzlar olması düşündürücüydü.
real sociedad takımının genç kalecisidir. dün akşamki barcelona maçında iyi bir performans göstererek takımının galibiyetin katkı sağlamıştır.
oyuncudur. kendisini sevmem geziden solculuk kasan ekmek yiyen biri bana göre tivitini de yadırgamadım çünkü haberi tvde gördüğümde aynı tepkiyi ben de vermiştim mantıklı her insan aynı tepkiyi verir. bu şahsı linç edenlerle ibrahim korkmazı savunanların genelde aynı olması da ilginç bi tesadüf. belki barış da ironi yapmıştır olamaz mı.