2013. Derhal üniversite tercihimi değiştirirdim.
yıldır.
la bana böyle imkan tanıyan kurum/kuruluş canından bezer valla.
mesela 1988 derim. 3 gün sonra sıkılır. 1890 derim sonra 2000 derim. ondanda sıkılır 300 derim. valla makina folloş olur.
la bana böyle imkan tanıyan kurum/kuruluş canından bezer valla.
mesela 1988 derim. 3 gün sonra sıkılır. 1890 derim sonra 2000 derim. ondanda sıkılır 300 derim. valla makina folloş olur.
1993 senesinin başları. Babacım yabma etme be.
doğduğum yıla dönmek isterdim.
Direkt yaşamadığım yıllara gelse dünya.
Dönersem yine arkadan dayar...
iki bin on.
2010’ların başı güzeldi. 2005-2010 arası da iyiydi. Bu yıllara gidilse tekrar mutlu olunur.
https://www.youtube.com/shorts/tynD5s8PmXA
bizi insan yapan tüm o kötülüklerin ruhumuzu ele geçirmediği dönemlere...
bizi insan yapan tüm o kötülüklerin ruhumuzu ele geçirmediği dönemlere...
1996 yılına dönmek isterdim.
Plase olarak ise 2004 olabilir.
Plase olarak ise 2004 olabilir.
var olmadığım zamanlara doğru geri gitse zaman ve bunun bilincinde olsam, var olacağım ihtimalleri ortadan kaldırmak için canımı dişime takardım.
dönmek istediğim yıl da, dayımla eşeğe binmek için kavga ettiğimiz yıldır şuan… evet dayımla aramızda dört yaş var.
dönmek istediğim yıl da, dayımla eşeğe binmek için kavga ettiğimiz yıldır şuan… evet dayımla aramızda dört yaş var.
Eskiden kafamda bir yere tutturduğum bir iki tarih vardı. Başlığı görünce düşüneyim dedim ama bir şey hatırlayamadım. Herhalde tatildeyim ya hani (ağzı küçük duy da bı rahatsızlık verme Allah için * üzerimde onun rehaveti vardır.
Yazarsak dönebiliyor muyuz?
2022 öncesi.
O zamanda aşamayacağımı düşündüğüm çok sorunum vardı. Ama babam vardı ve ne yaşasam bana bu kadar ağır gelmiyordu. Şimdi o kadar hassasım ki rüzgar esse tenime değse canım yanıyor.
Hiçbir şeye karşı umutlu olamıyorum, mutlu değilim.
Gülüp eğlenmeye çalışıyorum ama yapamıyorum..
O zamanda aşamayacağımı düşündüğüm çok sorunum vardı. Ama babam vardı ve ne yaşasam bana bu kadar ağır gelmiyordu. Şimdi o kadar hassasım ki rüzgar esse tenime değse canım yanıyor.
Hiçbir şeye karşı umutlu olamıyorum, mutlu değilim.
Gülüp eğlenmeye çalışıyorum ama yapamıyorum..
2022 Eylül.
Her yılım ayrı bir şey kattı bana. Dönsem şu pandemi döneminde yatırım yapmayı isterdim. O imkan kaçtı. Yoksa acısıyla tatlısıyla her an bana birşey kattı götürdü. Ünlü düşünür ilkkan'ın dediği gibi
https://youtu.be/49eVad831tM?si=v7vSSZuzYf9Eq5rq
https://youtu.be/49eVad831tM?si=v7vSSZuzYf9Eq5rq
2012 iyi giderdi.
en başa dönsem çocukluğuma kadar insem iyi olurdu. ama o zaman da şimdiki aklım olmazdı. giden gelmez. neticede insan hatalarıyla büyür. tecrübeleriyle olgunlaşır. önemli olan filmi başa sarmak yada keşkelere sığınmak değil bundan sonrası için elinden gelenin en iyisini yapmak. bunu ilk idrak ettiği an hemde, hiç beklemeden. tekrar aynı hataları yapmadan. o zaman herşey çok daha güzel olur. işte o zaman ümit hep vardır. ben hayattan bunu öğrendim. bilmiyorum başkası daha farklı düşünebilir. saygı duyarım..
2008 ama döndüğümün bilinciyle...
2005 iyi olurdu.
2007-2008 güzel olurdu. 16-17 yaşlarına geri dönmüş olsam yurtdışına gitmek için herşeyi yapardım.
Şöyle güzellemeleri doğru bulmuyorum. Şu yıla döneceğim desen ne demesen ne? Tercihlerin seni bu insan yapmış işte, Yaşıyoruz, şu an güzel.
Pandemi belasına rağmen 2020 ortası ama şu anki bilincimle.
1994 Haziran.
2003 candır gençler bilmez hani daha memleketi gondiklememişlerdi. gençlik festivalleri, konserler vardı. içki ucuzdu. toplum kutuplaşmamıştı. cahil cehaletini bilir, hoşuna gitmese de susardı. okuyan, bilen insanlara kıymet verilirdi. ilkokul çocukları çarpım tablosunu bilirdi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar