bugün

entry'ler (44894)

yenidoğan çetesi istifa ettirdi mi ki bu ettirsin

Bize hakaret bu aslında. O kadar pasifize olmuşuz ki el kadar bebelere yapılan işkenceli ölümleri bile sosyal medya tepkileri ile geçistirdik.

tehlikenin farkında mısınız

Sevgililer günü reklamları ile kafamızı zükecekler 15 gün boyunca.

cinlerin olduğu aleme geçmek

Zihinde yaşamaktır. Elin hıristiyanında niye yok? Çünkü bu cin fikirli ahlaksız hocaların insanları sömürmek için uydurduğu bir yalan. Yok öyle bir şey.

artık kimsenin cinsel ilişkiye girmek istememesi

Yangınlar, yıkımlar, ölümler, ekonomik kriz, hukuksuzluk gibi ciddi sorunlar yaşanan ülkede cinsel eylem de nasibini alır bu kadar krizden.

müslüman ai yim soruları alıyım

Ne diyor bu?

omroncomron

Bugün sözlüğü osuruğa boğan yuzır.

uludağ sözlük 35 yaş üstü yazarlar kulübü

Alkol yoksa ben gelmem.

uludağ sözlük 35 yaş üstü yazarlar kulübü

Alkol yoksa ben gelmem.

kadınların gece sokağa rahatça çıkamaması

24 yıllık aqp iktidarında gelinen acınası nokta. Kadının rahat olmadığı bir ülkede huzur yoktur. Huzur turnusoludur mutlu kadınlar. Aynı şey aile için de geçerlidir.

yaşlandıkca osuruğun daha zor tutulması

Gezi parkı olaylarına dönüyor osuruk mahalli. *

evlenmeden çocuk yapılır mı

Fizyolojik olarak evet. Kadının ve bebeğin akıbeti açısından olsa bile nikah yapılması doğru olur.

tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı

Ben onun öleceğinden umudumu kestim.

ayşe barım

Kimin tavuğuna kışt dedi acaba?

Ya da bir zamanlar bir oyuncunun canını yakmıştır. Sonra o oyuncu güçlü yerlerden sevgili yaptıktan sonra da böyle bir şey olmuş olabilir.

78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak

Ohoo o da bir şey mi? Otelin yapımında çalışan işçilerin de tutuklanması lazım. Otel sahibi de neymiş. Ustası mühendisi hepsini toplamak gerek yeter ki asıl suçlulara yönelmesin milletin dikkati.

alparslan kuytul un gözaltına alınması

Bütün tuşlara basılıyor, Pişmaniye iktidara geldiğinden beri. Hadi hayırlısı.

tamer karadağlı

Ba ba ba ba glisemik endeksi yüksek taş fırın erkeğinin gezideki varlığı görmezden geliniyor.

Harbi delikanlıysan çık ortaya ben de oradaydım arkadaşlarımla birlikte dersin. Ama demez, neden? her şeyi de ben söylemeyeyim.

dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak

Aq partiye laf söyleyemeyenler Tanju başkana şarlıyor.

sokak itleri özgürdür kısıtlanamaz

Kısıtlamıyorlâr zaten 70-80 sabıkası olanlar sokakta dolaşıyor.

arkadaşlar bi bakar mısınız

Tbixtırda şöyle bir şeye rastladım. Pskolojim bozuldu, buzlanma olan yerdeki eylemi göremedim.

https://x.com/YET0AHlR/st...DGIGfyHl5dojfRSg&s=19

ak partili olup istifa eden kimse olmaması

Omurga kıtlığında doğmuş garipler naapsın.