bugün
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan8
- anın görüntüsü27
- jose mourinho33
- aklı sikinde olan yazar14
- hayatı sorgulamak10
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak14
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri16
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı14
- fenerbahçe14
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser18
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
- ahmet türk barış güvercini bilge kişidir14
- ateistlere bir not bırak11
- seninle şöyle10
- şimdiki kadınların aşırı tembel olması8
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı70
- 9 aylık bebeğe tecavüz eden kişinin ölü bulunması15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir24
- kakam geliyor sözlük10
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste8
entry nin orjinali akpye oy atan kör insanlar bir kaç yıl sonra afrikadaki gibi iktidara yasaklara sisteme sansüre direnirken akan kandan siz sorumlu olacaksınız. tabi bunları hiç düşünmüyorsunuz. zaten hiç düşünmüyorsunuz siz.
olacakları zaman gösterecektir. elbette ki pişman olan birçok insan olacaktır ama ne fayda.
pişman olacak zamanları olmayacak kimsenin. benzin bile her gün yükseliyor kimsenin gıkı çıkmıyor o kadar alıştırdılar ki koymaya milletimiz hemen kabul ediyor.
kesinlikle birgün çok ama çok pişman olacaklardır.
ama iş işten geçtikten sonra ne fayda.
aslında ülkesi satılırken,çocuklarının geleceği ile oynanırken,hakaretleri yerken,özgürlükleri kısıtlanırken,iş verilmeyip dilenci muamelesiyle ellerine bulgur un bırakılırken,tatile gitmek eğlenmek gibi insanca yaşamayı bilmezken sesi çıkmayanların birgün pişman olma olasılığıda biraz zor ama ne bileyim belki dedim hani.
ama iş işten geçtikten sonra ne fayda.
aslında ülkesi satılırken,çocuklarının geleceği ile oynanırken,hakaretleri yerken,özgürlükleri kısıtlanırken,iş verilmeyip dilenci muamelesiyle ellerine bulgur un bırakılırken,tatile gitmek eğlenmek gibi insanca yaşamayı bilmezken sesi çıkmayanların birgün pişman olma olasılığıda biraz zor ama ne bileyim belki dedim hani.
2002 secim sonuclarinda da aynisini dillendirip duranlarin nakarati.
aglama melis.
aglama melis.
(bkz: kendi düşen ağlamaz)
o halde milleti korkutmak gereksiz. o koyun ve bidon kafalı dedikleriniz bunu zaten düşündü.
o halde milleti korkutmak gereksiz. o koyun ve bidon kafalı dedikleriniz bunu zaten düşündü.
1955'ten beri aynı zırvalar. halk menderes'ten sonra pişman mı oldu? özal'an sonra pişman mı oldu? geç geç geç. iran'a benzeyecektik ağalar ne oldu da afrika'ya döndük. ayrıca bilmeyenler var olabilir güney afrika; birok dünya devletinden(batı ülkeleri dahil) çok daha demokratik bir anayasaya sahiptir ve örnek alınmaktadır. öyle işkembeden sallamak yok.
demokrasi, insan hakları, özgürlükler falan fistan derken birden bire tehditler havada uçuşmaya başladı. ne oldu? demokrasi pek hoşunuza gitmedi heral? akacak kandan sorumlu sizsinizmiş... hele sikik beyinliye bak hele! ne yapacaksınız lan? bok herifler? akp'ye oy verenler için cadı avımı başlatacaksınız? amına kodumun dümbükleri.
ulan %50'yi geçmiş bir parti seçmeni hala sağ duyuyla, milleti tahrik etmeden sevincini yaşamaya çalışırken, siz, %25'i zar zor geçen parti destekçileri, hala kandan, şiddetten bahsediyorsunuz be. harbi, harbi iktidar olsanız ne yapacaksınız millete? muhalefetken bile bu kadar pervasız tehdit edebiliyorsanız milleti, iktidara gelince neler yapmazsınız lan!! hala anlamıyor musunuz işte tam da bu yüzden destek bulamıyorsunuz halktan. nato kafa nato mermer amına koyim.
elinizden geleni ardınıza koymayın. sonra gelin böyle pisliklerle milletten oy isteyin. nihayetinde gelin babayı alın oy yerine.
ulan %50'yi geçmiş bir parti seçmeni hala sağ duyuyla, milleti tahrik etmeden sevincini yaşamaya çalışırken, siz, %25'i zar zor geçen parti destekçileri, hala kandan, şiddetten bahsediyorsunuz be. harbi, harbi iktidar olsanız ne yapacaksınız millete? muhalefetken bile bu kadar pervasız tehdit edebiliyorsanız milleti, iktidara gelince neler yapmazsınız lan!! hala anlamıyor musunuz işte tam da bu yüzden destek bulamıyorsunuz halktan. nato kafa nato mermer amına koyim.
elinizden geleni ardınıza koymayın. sonra gelin böyle pisliklerle milletten oy isteyin. nihayetinde gelin babayı alın oy yerine.
siz o yüzde 50 oyu verenlerin akılları başında mı sanıyosunuz. onların büyük çoğunluğu doğu illerinden gelen oylar. oradaki insanlarda cahiller büyük resmi göremiyorlar. bir kömüre makarnaya pirince oylarını satıyorlar. bu mu demokrasi? oyları satın almak mı?
tamamen yanlış olan bir önermedir. kurunun yanında yaş da yanıyor malesef.
merak etmeyin. artık devlet hastanelerinde imkanlar bol. çok güzel psikiyatri bölümleri var
4 yıl sonra söyledikleri çıkmayacak, sokak muhabbetine inanan yurdum cahil-cühelasının zırvasıdır. bunlar kendini akıllı zanneder, sorsan günde 1 gazete bile okumaz, okusa spor sayfalarına bakar, kitap okumaz, sonra kültürlüyüm, aydınım, çağdaşım diye ortalıkta gezer. utanmadan milleti tehdit eder, aşağılar.
bu ülkede chp, dsp, mhp vs ne yaptı çok iyi hatırlıyoruz biz.
bu ülkede chp, dsp, mhp vs ne yaptı çok iyi hatırlıyoruz biz.
doğru bir sözdür. yapılan duble yolların, yapılacak olan şehir hastanelerinin, dev projelerin, eğer gerçekleşirse yapılacak olan sivil anayasanın sorumlusuz ak partiye oy verenler olacaktır. ne güzel sorumluluk. memlekette dikili taşları olmayanlar neyin sorumlusu olacaklar acaba diye düşündürür insanı.
chp'ye oy atıp da olacakların sorumluluğunu üstlenemeyecek olanların yaptığı doğru seçim.
akp yeni iktidar olan bir parti degildir.bundan önce oy verenler iki kez gördü ki pişman olmadı bundan sonrada olmayacagını bildiği için gitti o sandıkları soktu bazılarının gözüne gödüne.
pişman olmayanlar gözlerini kapamışlar olanları(kürt sorunu, özerklik, sansür, şiddet vs.)gör*miyorlar görmek istemiyorlar.
bu vatanın kötü gidişatında katkısı olan, bu vebali hep omuzlarında taşıyacak olanlara uyarıdır.
neden işsiz kalıyoruz ?
neden ekonomi böyle ?
neden fakiriz ?
benzin ne kadardı çok fırladı osman ya, niye ?
ben de böyle oluk oluk para harcamak istiyorum.
ya kpss de ygs de neden böyle oldu ? o kadar çalıştık boşa gitti. ama tayyip masumdur hehe...
gibi soru ve cümleleri hep kendine sorup cevap alamayacak kişilerdir.
müstahak size. gram üzülmüyorum artık halk için. kendi bokunuzda boğulun.
neden ekonomi böyle ?
neden fakiriz ?
benzin ne kadardı çok fırladı osman ya, niye ?
ben de böyle oluk oluk para harcamak istiyorum.
ya kpss de ygs de neden böyle oldu ? o kadar çalıştık boşa gitti. ama tayyip masumdur hehe...
gibi soru ve cümleleri hep kendine sorup cevap alamayacak kişilerdir.
müstahak size. gram üzülmüyorum artık halk için. kendi bokunuzda boğulun.
aysun kayacı dağdaki çobanla benim oyum bir mi olmalı dediğinde çok kızmıştım saçmalık demiştim ama bu durumda gerçekten inanıyorum.
"Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!"
F. Nietzsche
F. Nietzsche
hep aynı kayıt hep aynı terrane! bi siz akıllısınız mina koyim bi sizde zike surulecek akil var baska kimsede yok. kilicdaroglunun demirel vari 70'li yıllardan kalma vaatlerini bi siz anladıniz baska kimse anlamadi. ssk'ya 3 bilgisayar alamayip 2 trilyon fazla odeme yapan adamin kıymetini bir siz biliyorsunuz! arkadas yemiyorsa girme secime! Dun iran olacaktık bugun afrika olacagiz mahelle baskısıydı falandı fıstıktı. Kimse eceviti yada shp'yi secmedigi halde ulkeyi yonetemeyip batırmaları kadar pisman olmaz en fazla o kadar beceriksiz olunabilir cunku.
iktidara gelmek isteyen partilerin, iktidara gelebilmeleri için o kişilerin oyuna ihtiyacı olduğu gerçeği orada dururken iradelerine saygı duyup o oyları nasıl alabilirim diye düşüneceğine, hakeret eden ve seçim zamanı geldiğinde ise o hakaretleri unutup utanmadan oy isteyen seçimde oy alamayınca çılgına dönen partilinin kullandığı söz öbeğidir.
90 yıllık sefilliğin sebebi de sensin.
akpnin hala 50 sene öncesinin pisliğiyle uğraştığı gerçeğinden yola cıkılarak gelecek güzel günlerin sorumluluğunu almanın keyfi hakikaten çok güzel.
bir torba kömüre bir torba pirince mahcup olacaksınız! hey sizi gidi geri kafalılar!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar