bugün

Evet aktroller, sizi sahneye davet ediyoruz...

AK Partili Menemen Belediyesi'nin tek bir konsere 85 milyon lira harcadığı ortaya çıktı.

https://x.com/yirmiucdere...CAaX85giF5vx7BOg&s=19
derhal soruşturulması gereken konserdir. bu tutarda bir harcama kabul edilemez.
görsel
Konser veren de Sinan akçıl (akp yalakalığı sebebi belli oldu) ve hülya koçyiğit (ne alaka? Şarkıcı bile değil)
(bkz: laylon fatura)
Şaşırtmayan Bir Durum

Yöneticilerin, halkın tepkisini kontrol edebilmek için bu tarz adımlar atması şaşırtıcı değil. Özellikle ülkemizde, böyle hareketler siyasi açıdan ciddi puan kazandırabiliyor. Fakat bu pervasızca harcamalar ve boşa giden paralar sadece AKP’nin değil, kan kardeşi CHP’nin de yaptığı bir şey.
200 bin nüfuslu ilçede, toplamda yaklaşık 500 MiLYON lira harcayarak 32 ünlü sanatçıyı sahneye çıkarmış

https://x.com/turhanbozku.../1858374323246932435?s=46
Bu konuyla ilgili de soruşturma açılıp açılmayacağı merakla beklenmektedir. Ayrıca bu sadece bir örnektir, önceki yıllarda yapılan; tüm konserler, havai fişek gösterileri, festivaller, vs. araştırılsa çıkacak israf listesini çok merak ediyorum. Bunlar sadece ilk etapta göze batanlar. Gerçi düşününce bile pek çok örnek benim de aklıma geliyor. Mesela yıllar geçse de önceki yönetimler tarafından Ankara'da yapılan dinazorlu park israfının eline kimse su dökemez. Belgeseli bile yapıldı ama halen ne bir soruşturma ve bir hareket var. Herkes unutur ama tarih ve vatandaş tüm bu haksızlıkları unutmaz.
Devletin malı deniz yemeyen domuz ilkesini devreye almışlar demekki, yani böyle hırsızlık yolsuzluk varsa bunu yapanlar Müslüman olamaz ahiretede inanmıyordur.
savcıların kafalarını diğer tarafa çevirecekleri olaydır. muhalefet belediyesi olacaktı ki ( oldu zaten malum ibb ve abb ) gör bak kaç tane savcı birbirleri ile yarışıyor önce ben önce ben diye.. havuz medyasını izleyecektin haktan hukuktan vatandaşın parasından bahseden satılık kalemleri.. akşam aç bak tüm kanalları now hariç tek bir kanalda haber olarak verilecek mi. sonra bazı arkadaşlar diyorlar ki tarafsız medya. hadi sktirin gidin be.

soruşturma açılmayacağı belli ya kardeşimde hemen gelmiş dostlar alışverişte görsün hesabı soruşturulsun demiş. cnm bnm yhaa çok tatlısınız çok hak hukuk peşindesiniz yılmaz bir adalet savaşçısısınız bayılıyorum size ya.