bugün

17 kasımı 18 e bağlayan gece hayatımı kaybedip iki hafta sonra geri kavuştum tam bir yıl önce.

arkadaşlar bugün çok mutlu düşünceli ve doluyum. mazur görün kişisel başlık açmak istemezdim ama geçen sene bu dakikalarda ölüm kalım savaşı veriyordum. aranızda olmaktan , ameliyattan ameliyatlara yatırılırken karımın karnında olan oğluma kavuşmuş olmaktan, eş dost ile önemli önemsiz konuları paylaşmaktan, soğukta üşümekten sıcakta bunalmaktan dolayı çok mutluyum, yaşadığım ve ikinci hayatımın ilk doğumgününü sizlerle paylaşmaktan müthiş mutluyum.
dövüşün sevişin tartışın gülüşün.. hayatın tadını çıkarın. her zaman ikinci bir şans vermiyor yaradan.

son olarak her birinize koskocaman bir ikinci hayattan merhaba demek istiyorum.
iyi ki doğdun o zaman.
Millet 2. Hayata geçmiş biz hala 1 de takılı kaldik.

Film gibi hayat yaşıyorlar, Bizim ki tek kanallı dönemlerde ki gibi hala siyah beyaz hala istiklal marşı kapanış.
Ben 6. 7. Hayatta filanım dostum. Çok bi şansım kalmadı sanırım ama ben senin kadar kaderci değilim. Sadece istatistiğin acımasızlığı karşısında kalmak biraz düşündürüyor. iradem dışı gelişen olayları da çok kafaya takmıyorum zaten. Ama sonuna kadar mücadele edeceğim. Kendi kanım genzime kaçsa bile halen nefes alabiliyor olmanın azmiyle mücadele edeceğim. Pembe çiçeklerin kokusu için!

Sana sevdiklerinle uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. Herşey gönlünce olsun.
mutluluklar hocam. her şey gönlünce olsun. evet.
sağolun var olun yazar arkadaşlar. netflix'te bir program vardı "ölümü tadanlar" gibi birşeydi. tamamını tatmakla beraber daha fazlasına da şahit oldum. doktorlarımın, karımın hamile olmasına rağmen bile umut yok beklemeyin sözüne inat -tabiki allahın izni ile- aranızdayım. yoğun bakımda yatarken haftalarca şunu hayal ettim, karım ben ve bebek arabasında bebeğim parkta yürüyüş yapalım evde hazırladığımız termus çayı eşliğinde. hayat bu kadar işte. ne çok önemsemeye ne boşvermeye gelmez. anı yaşayın. mutlu edin ki mutlu olasınız.
Yeni yaşın kutlu olsun. True efendi de hala evlenmekten kaçıyor.