bugün

çalıyor ama çalışıyor sözleriyle ünlenen iktidar hangisidir?

10 sene sonra ders kitaplarına girecek sorulardan biri muhtemelen.

sahi, hangi iktidar bu yağw...
AKP iktidarı tabi ki de.
AKP kaybettikten sonra baya nefret edilen bir parti olacak.
Yeni nesil AKP'yi anarken hiç iyi anmayacaklar.
türkiyeyi ilgilendirmeyen soru. buradaki sadece çalışıyor.
Caracas kağıt fabrikasını enseye tokat , göte şaplak oldukları gringolara satıp sonra daha pahalı geri alan,
devleti kazıklayıp gringolardan da avantasını alan Venezuela bolivar hükümetidir.
"çalıyor hem çalışmıyor" var bir de.
Kayinbabadan damada geçer iktidar.
kendilerinden muhtemelen en fazla 5-6 yaş büyük benim ise yaşıtım olan bilal-burak erdoğanların hayatlarının hiçbir döneminde ticaretin hiçbir kolunda yer almayıp 2 düzine gemileri, holdingleri, vakıfları olmasını gene şehzadelerimizin kıymetli validelerinin cumhurbaşkanının eşi olması haricinde hiçbir vasfı yokken türkiyenin en büyük hastanelerinden bir tanesinin ortağı nasıl olabildiğini sorgulayacak kadar beyni olmayanların türkiye değildir dedikleri ülkedir.

tamam rızkı veren yüce allah o yürü ya kulum derse önünde dağlar duramaz eyvallah ama hiçbir şey yapmayan adama ne allah yürü ya kulum der ne de sabit duran birisinin bu kadar malı mülkü olabilir. dünyanın en zengin siyasetçileri arasında gösteriliyorsun ve geçmişinde iett de maaşlı çalışmışlık dışında herhangi bir tüccarlığın yok. ne bileyim ya keşke ben de bunların tamamına inananlar gibi olabilsem o zaman hayat çok daha kolay olurdu. vücudundaki organların tamamı çalışsın ama beynini hiç kullanma acayip bir enerji tasarrufu olurdu muhtemelen..
Ak parti diyorsunuz.,chp sadece çalıyor.nelediyelerdeki yolsuzlukları görüyoruz.
Tipsiz it.
--spoiler--

Ak parti diyorsunuz.,chp sadece çalıyor.nelediyelerdeki yolsuzlukları görüyoruz.

--spoiler--

yargıyı bir bağımsız bırak bakalım neler göreceksin..
Chp çalışmazdı. O yüzden chp değil.
Çalsaydı yerli uçak, tank, helikopter, füze, uçak gemisi, iha, siha ve mega projeler yapamazdı.

ucuz lokantayla milleti kandırırdı o da aşevlerini kapatarak.
Bir tane var zaten.
--spoiler--

Çalsaydı yerli uçak, tank, helikopter, füze, uçak gemisi, iha, siha ve mega projeler yapamazdı.

--spoiler--

doğru soru ne biliyor musun ? çaldığı halde bunlar yapılabiliyorsa çalmasa daha neler yapılabilirdi. bu soruyu sorabildiğiniz gün bu ülkede çok şey değişecek. başlık da tam bu zaten çalıyor ama çalışıyor. siz de bunu biliyorsunuz ama siz olayın pozitif tarafı ile yani yüzde 10 u ile yetiniyorsunuz negatif tarafı yüzde 90 olduğu halde sorgulayamyorsunuz.
Zor soru bilemedim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar