bugün

entry'ler (508)

hatunla starbucks a gidip kivili oralet söylemek

anadolunun bağırından kopup gelen geleceğin aile babasının yapacağı davranıştır. kaçırılmamalıdır. evet.

öküz gibi adamın süper güzel hanımı

(bkz: armudun iyisini ayılar yer) atasözüne konu olmuş durumdur. evet.

gazete küpürü asılı restoran

esnafların şahıdır. şanındandır. ibiş gibi çıkar ünlüler. teoman'ın ağzından balığın kılçığı sallanır, ismail türüt'ün gülerken yemek borusunu görürüz. şafak sezer hafif bir tebessüm giderken çekilmiştir. sanat budur.

araba bol sıfırlı maaş piçlik

= karşı cinsle güzel dakikalar, şalala olaylar formülü. dene olmuyorsa gel söyle kardeşim. rica ederim. evet.

rehberlik öğretmeni

17 yıldır bilfiil yaptığım iş. çocuklar çocuklar çocuklar... biliyorsunuz aslında, inanmak başarının yarısıdır. temelin karısı safinazdır. ben bir eğitimci olarak gençliğin istikbalini hep önemsedim. niye ? bilmiyorum. ancak biliyorum ki bir şeylere ulaşıyoruz. çabalıyoruz. akşamları salsa kursuna gidiyoruz ya da gitmiyoruz. veya bu kimseyi alakadar etmez. her öğrenci özeldir ve de dahidir. ancak mesleğim değer görmüyor. öğretmenim netim düşük ne yapayım diyor ? evladım ben ne bileyim. git ders hocana sor. pomerian tekniğiyle dersini çalış. tik tok izleme. hep böyle laf kalabalıkları arasında dul fizik öğretmeni şermin hanımı ihmal ediyorum. en çok ona yardımcı olmak istiyorum. niye böyle bazı şeyler şaşıyorum.

kız tavlamak için indie müzik grubu kurmak

4 yeni üniversiteli arkadaşız. mühendislik öğrencisiyiz. niyetlendik de düşer inşallah. amin. evet.

sözlüklerde zirveler verilen fingirdenen altın çağ

özlenen zamanlardır. iki tombul efese ne leğenler dalgalandı çocuklar. şaşarsınız.

her şeyi bırakıp bir kasabada sözlük yazarı olmak

bir tanıdık. haldun, 47 yaşında, eyt'li. akçakoca'da dedesinin köy evine taşınmaya karar verdi. sözlük yazarlığı bu saatten sonra kafiydi onun için. şuan çok memnun. çat çat çat. sik sok yazıyorum diyor. bazen o kadar kaptırıyorum ki tuvalete gitmeyip pet şişeye işiyorum, entry girmeye devam ediyorum diyor. zamparalıklar yapıyorum diyor. işte budur üstad. ideal hayatını yakalaşmıssın dedim. birde koca arıyan bir hatunla yamarsak tamam bu iş. bebeklerinin ismi de hazır; ''başlık''. çok marjinal. kutlarım.

kim ulan bu muşlettin amca

rahmetli kuku bey amcanın oğlu muşleddin amca. kuku bey amca 126 yaşında hak vaki olmuştu malum. muşleddin amca çaça yapıp dans ederken yemeğe salça ekme derdi hep. ne alakaysa aklıma geldi. evet.

17 kasım 2023 ikinci hayatımın ilk günü

mutluluklar hocam. her şey gönlünce olsun. evet.

ekşi sözlük alternatifleri

sözlüklerin devri yavaş yavaş bitiyor. artık cazip gelmiyor. bilgi kimsenin umrunda değil(maalesef) çağ hızlandı. millet buluşma tanışma zahmetine dahi girmiyor, cuppa yatağa atlıyor. cinselliğin ön plana çıkma sebebi de bu. varolanlar yetinmek kafi. ölü yatırım.

hap kullanıyorum içime boşal diyen sevgili

7 yıl önce bir akşam kısık sesle kulağıma fısıldanmış sihirli cümle. o an her şey olması gerektiği gibiydi. daha sonra elinde bir çubukla ''aşkım'' diyerek boynuma dolandı. hamileydi. hemen aileleri tanıştırdık. evlendik. 3 çocuğum ellerinizden öper.

ünal baba

millet kim tiktok'tan geçiniyor diyor, işte bu abimiz oradan geçiniyor. elleriyle kiremit kırması efsanedir. anadolunun ta kendisidir.

güvenmemeyi nasıl öğrendin

gece rujlu dudaklarıyla öpücüklerle göğsüme şerife yazmıştı, sabah uyandığımda ise kollarım ıssız, döşüm ıssızdı... bakın bu bir dramdır.

prunella

ne oluyor çocuklar ? latin dizileri gibi hatta dallas olmuş buralar. hep bi' entrikalar hinlikler. çok fantastik bir site burası.

boynuna sarımsak dolayan ot çöp yiyen aktar

azmini takdir ettiğim aktardır.

pinokyonun laz olma ihtimali

bir gün pinokyonun Geppetto ustaya, ''uyyy usta haçan ben nerdeyum'', ''ne yaptın baa'' dediği, kemençe eşliğinde halay çektiği, trabzonspor maçlarına gittiği rivayet edilir.

mumları tütsüleri yaktım seni bekliyorum

ayaklarınızı totonuza vura vura, hedef noktaya hızlıca koşmanıza sebep olan cümle. jöle gibi titretir ayrıca.

işitme cihazı satış noktası furyası

ne oldu memlekette herkes sağır oldu da haberimiz mi yok dedirtir. son 1 yılda, çoğu yerde bu dükkanlar açıldı. odyolog falanca falan. bakıyorsun gelen giden yok. para ve zaman israfı bir girişim. gerçekten çok yazık.

bir sözlük kızının kekini yemek

hem de ne biçim dedirtir. hatta saçlar uçuşur yerken. ham ham ham asadsadasdsa.