bugün

farmville

öncelikle ağaç ve hayvan konusunda,

(#5893909)

bu oyundaki horn ve pet zımbırtıları, bahsi geçen objeyi düttürmeye yarar. biçerdöver ve traktörler kornaya basar; hayvanlar ses çıkarır. kimi zaman oyunun yamulmaları sebebiyle ses duyamayabilirsiniz bu normaldir. bu butonlar "aa ne şirin şey" demeniz için eklenmiş olup açıkçası hiçbir boka yaramazlar. biçerdöver kornası kimin ne işine yarar, bilemem ben.

tohum ekleme çılgınlığına tam gaz devam etmektedir ayrıca farmville. tohum ekleme çılgınlığına devam eden oyundur diyelim de tanım şablonuna sokuşmuş olsun. en yeni eklenenler şöyle efendim,

aloe vera -> 6 saatte hasat edilebiliyor. 50 kuruş alım, 85 kuruş satış fiyatı. ne boka yaradığını çözebilmiş değilim.
black berries -> bildiğimiz böğürtlen. level 29'da alabiliyoruz, 75 kuruş. aheste aheste ilerlediğimden geri kalan bilgileri göremiyorum, zynga forumlarında elbet açıklaması vardır. sanıyorum ki çilek ve ahududu gibi kısa zamanda toplanabilecek bir ürün. fiyatı da onu gösteriyor.
cabbage -> bildiğimiz lahana. level 27'de 140 kuruşa alınabiliyor hatırladığım kadarıyla. tipik bir fv sebzesi olduğu kanaatindeyim. 2-4 gün arasında yetiştiğini ve 250-500 kuruş arası getirdiğini düşünüyorum.