bugün

farmville

yapımcılarının gerçekten üzerinde çok uğraşıp ilgilendiği facebook kullanım sebebi. bana güzel bir de kıyak yaptıklarını düşünüyorum. normalde 5 fv param vardı ki bunlar gerçek para karşılığında alınabiliyor. 5 fv para oyuna başladığınızda verilir size ücretsiz olarak. efendim, sonra traktör için benzin ihtiyacı doğuyor tabi. bir bidon benzini de 3 fv para karşılığında alabilmektesiniz. dün exp kasarken* traktörün benzini bitince, "daha ne için kullanayım anasını satayım?" dedim ve bastım 3 fv parayı aldım bir bidon. benzin bitene kadar ektim diktim, sonra uyudum. sabah kalktığımda ne gördüm? 3 fv para daha! evet evet, bir bidon daha benzin aldım. nasıl becerebildiğimi hala bilmiyorum. son 4 günde bilgisayarda 70 saat geçirmem hasebiyle matematik zekamda mı bir problem hasıl oldu, bilemem. gerçekten, nasıl oldu lan?

ha efendim bir de 30 numerolu entryde bahsettiğim olayın daha avantajlısı var, şöyle ki:

1. plow (tarlayı sürüyoruz. 15 coin gidiyor +1 exp geliyor)
2. plant soybeans (seeds kısmından soybeans'ı seçip sürülen tarlaya ekiyoruz. 15 coin gidiyor +2 exp geliyor)
3. delete (delete tool yardımıyla bu tarlayı/tarlaları yok ediyoruz)

böylece 30 coin karşılığında 3 exp kazanmayı başarıyoruz. şahsen bu yöntemle bir saatte 1500 exp kazandım. zahmetli ama hormonlu çilek toplamaktan iyidir.

efendim bir de, yapımcıları iyidir güzeldir lakin çok paragözdür. 70000 coin için 40$ isterler. hangi oyunda görülmüş abi o? ben zaten karpuz hasadından 70 bin kaldırıyorum, 40$ niye vereyim? "sken mi var vermiyosan verme alla alla" diyeceksiniz ama isyanım var, ucuzlatın be. o zaman alırız ehehe.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar