bugün

memenin kuyruk yağından farkı yok diyen doktor

Hem "süt üretmek için yaratılmış bir """bez"""dir" diyip hem de "kuyruk yağından farkı yoktur" diyen yavşak doktorumsudur. Amk olaya biyolojik açıdan baktığında biri bez biri yağ doku. Nasıl fark olmaz amk. Senin okuduğun tıp fakültesini sikeyim ben. Amınakodumunun malının demek istediği "Meme kanseri olmamak için memelerinizi kesin atın" dan başka bir amacı yok. Akciğer kanseri olmamak için akciğeri söküp atalım. Kolon kanseri olmamak için bağırsakları kesip atalım. Sıçmayıverelim nolacak ki? Bağırsak sonuçta. "Ne yürümeye yarar ne görmeye." Veya direk götümüzü keselim. Veya kan kanseri oluyoruz diye tüm damarları boşaltalım. Akmasın amk kan man. Ne gerek var.
Mesela sen beynini kullanmıyorsun. Ağırlık yaptığı aşikar. Alalım onu ordan. Omurilik soğanıyla idare edersin bence.

Hayvancılık yapanlar hayvanların nüfusunu kontrol altına almak için bazı erkekleri hadım ederler. Duruma göre taşşakları bağlanır veya komple alınır. Sırf "çiftleşebilir" ihtimaline karşı.
Bu salağın da amacı aynı. Sırf kanser olabilir ihtimaline karşı memeyi kes at diyor resmen.
Bir organın işe yarıyor denebilmesi için 7/24 çalışması gerekiyor bu beyinsize göre. O zaman en başta bu malın sikini taşşaklarıyla birlikte kesmek lazım. Nasıl olsa üremek için penis şart bir organ değil. Hatta üremeye bile gerek yok.