bugün

sözlük yazarlarının itirafları

şuan canım arkadaşlarıma ipnesiniz çünkü diye başlayan ve söylediğiniz de yalan olduğunu biliyordum diye biten iki farklı mesaj atmak istiyor. eski sevgililerime seni terkettim çünkü, seni aldattım çünkü, beni terkittin çünkü diye başlayan mesajlar atmak istiyorum.
boş vaktim fazla sanırım. gerçi gecenin bi yarısı eğer uyumuyorsan düşünmekten başka ne yapabilirsin ki.
uzun zaman sonra kendimi yalnız hissediyorum. belki sevgilim yok diyedir, bilmiyorum. neyse değişiğim yani, normal kimyamda değilim. birilerine çatasım var. he bir de her zaman ballandıra ballandıra anlattığım çok "kontrollüyümdür ben"i kaybediyorum yavaş yavaş. patlamak üzereyim.
bunu yazıyorum çünkü birilerine çatma tarihimi erteleyeceğini düşünüyorum.
sonra son zamanlarda yapacağım ya da yapmak istediğim şeyleri gerçeğe dönüştürme cesaretini bulamıyorum.
bir de niyeyse kusur bulmak çok hoşuma gidiyor. ama son zamanlarda bu davranışlarımın çekilmez olduğunu düşünmeye başladım. kendime biraz çeki düzen versem iyi olacak. nereden başlayayım bilmiyorum da.
bu entry biteli dakikalar oldu ekle ye basayım mı basmayayım mı onu düşünüyorum şimdi de.
çok düşünüyorum ama çok gereksiz düşünüyorum lan. bir de düşünmek fizikselmiş gibi bi enerji sarf ediyormuşum gibi yoruyor beni.
niyeyse umursanmayacak ama benim için önemli olan şeyler yaptığımda etkilerini kendimden başka bir şeyde ya da birinde görmeyince moralim bozuluyor.

aşağılık psikolojisi mi var nedir?
* *
facebooktaki burcu esmersoy gerçek mi?